B
2,2K
barichello
Użytkownik
W ramach uzupełnieńPóźno już, ale skrobnę coś od siebie:
Mnie zastanawia na jak długo stać ofensywę Aston, by trzymać poziom, który ostatnio prezentują. Nie tak dawno, bo w grudniu, byli na zupełnie przeciwnym biegunie. Mieli ogromne problemy ze strzelaniem bramek. Mimo wszystko to wciąż przeciętniaki. Everton u siebie mocny, przegrał tylko raz. Co prawda Aston ostatnio mocno postarszyła Liverpool na Anfiled -prowadzili juz 2-0-, a gdzie The Reds, a gdzie The Toffees. Do tego dochodzi h2h. Everton nie wygrał z Aston na Goodison Park od 8 lat ! The Toffees niby tylko jedna wygrana w styczniu, piszę niby, ponieważ 3 z 4 meczy po za domem, w tym wizyta na Etihad. Aston niby się odrodziło, świetny come back w derbowym meczu, w którym podnieśli się po szybkim 0-2 i mimo osłabień w ofensywie strzelili 4 gole, ale nie oszukujmy się, WBA traci na potęgę... Na pierwszy rzuta oka wydaje się, że w kursach na gości value, z drugiej kursy wystawione prawidłowo. Mimo wszystko ciężki pojedynek do rozstrzygnięcia
Drugi typ Franka bardziej mnie zaciekawił. Newcastle jest bardziej nieustabilizowane aniżeli Everton. Sroki przycięły się w ofensywie. To, że strzelili 3 gole Młotom nie bardzo mnie rusza, bo West Ham bardzo niepewny w defensywie. Z drugiej strony nie potrafią wbić gola dziurawej obronie WBA. Z Kolei Sunderland powoli staje na nogi i nie traci już tak wiele jak w poprzednich miesiącach. Lepiej też spisuję się ofensywa. A NA St James Park o bramki nietrudno, co potwierdziły takie wyjazdowe tuzy jak Stoke, Norwich czy Hull, gdzie Tygrysy wbiły aż 3 gole. W ostatnim czasie Sunderland nie miał większych problemów ze zdobywaniem goli gdy gościł w Newcastle. Sroki spuściły z tonu, Czarne Koty wręcz przeciwnie, jakby się rozkręcały. Dlatego po głowie chodzi mi:
Sunderland strzeli , Sunderland remis zwrot
Jak się przydało, to kliknij dzięki.
Newcastle bez najlepszego strzelca Remy 11 goli , pod znakiem zapytania stoi - co źródło to sprzeczne doniesienia- drugiego strzelca Gouffran'a 7goli
Do tego nie ma Cabaya, który odszedł do PSG, a była to czołowa postać dla Srok, także drugi strzelec drużyny 7 goli
Wyżej wszystko opisane, zatem
Sunderland remis zwrot 2.95, Totomix
choć przy tych wszystkich okolicznościach korci pełna pula 4.05
E: Zmiana buka