hakan
Użytkownik
Za Tobet :
Liczę, że jakiś mod zrobi update. Zakładam, bo to ostatni wolny wieczór kiedy wiem, że mogę coś skrobnąćAjaccio vs Bordo
Spory kurs na Bordo. Wydaje mi się, że wynika on z faktu, że gospodarze w ostatnim czasie: ograli Lyon 3-1 oraz zremisowali w Paryżu z PSG i od 4 spotkań nie zaznali smaku porażki. czas najwyższy. z Lyonem nie było takij dominacji jakby mógł sugerować to wynik. 0-0 z PSG to zasługa tylko i wyłącznie paryżan, którzy strzelili wszędzie, ale nie w światło bramki, a rywale nie istnieli. z Evian 1-1, ale Ajaccio było słabszą stroną. Z kolei podział punktów u siebie z pikującym Valencienes to żaden wielki wyczyn, raczej niedosyt. Bordo powoli się rozkręca i powinni coraz częściej wygrywać. Skoro dwie kolejki temu zdobyli trudny teren w Nicei to teraz też jestem dobrej myśli
Bordo 2,45
drugie moje rozważenie w stronę Maryslii. Evian albo słabiutkie mecze jkak przeciwko Lyon i Bastii i dwa remisy, mają farta, że przy takiej postawie w obu meczach zapunktowali, a z kolei w meczach gdzie coś zaprezentowali i też wykazali się nieudolnością, ale innego typu, typu, że nie potrafili wygrać jak to miało miejsce z Ajaccio gdzie padł remis albo co gorsza przegrali jak z Brest 0-2. Maryslia ostatnio wpadki jak ta w ostatniej kolejce z Nancy czy na początku roku z Sochaux. Liczę, że limit tego typu niespodzianek się wyczerpał i zepną poślady,bo nie wygrać z tak dysponowanym Evian to także będzie powód do wstydu
Marsylia 2,20
śmiesznie wygląda kurs na słabo dysponowane Valenciennes, z drugiej strony Brest, które także nie rozpieszcza, więc nie podejmuję się typowania
St Etienne vs Montpellier czy Nicea vs Lorient to dwie wyrównane pary gdzie ciężko mi wskazać faworyta, choć bukmacherzy znacznie faworyzują gospodarzy obu spotkań, ale to w głównej mierze przez pryzmat atutu własnego boiska, ja jednak tą drogą nie będę podążał,bo dla mnie aż tak wyraźnymi faworytami nie są, więc 2x no bet - doszedłem do spotkania Rennes vs Tuluza i to spotkanie także pasuje pod powyższy opis, więc 3 x no bet
Nancy po 1.90 z hakiem to też razi po oczach. Wydaje się, że oczywistością powinno być, że skoro wygrali z Maryslią i Lorient to nie powinni mieć większych problemów z ograniem u siebie drugiej czerwonej latarni ligi czyli Reims. Wiadomo jednak jak to bywa pod latarniami, szerzy się kurestwo, dla mnie ten mecz po takim kursie śmierdzi, prędzej szukałbym niespodzianki i może poszukam, bo kursy apetyczne
Reims 3,85
niby Troyes, ale po takim kursie nie zachęcają mnie do gry.