>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Ekstraklasy (26.02 - 28.02.2016)

Status
Zamknięty.
funias 691

funias

Użytkownik
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice
BTS @1.80 bet365

Trzeci mecz z rzędu bez strzelonej bramki przez jeszcze aktualnego lidera z Gliwic? Nie sądzę. Owszem Piast słabo wszedł w rundę wiosenną, pora się obudzić zacząć strzelać. Myślę, że Gdańsk jest do tego odpowiednim miejscem. Lechia za trenera Nowaka, gra bardzo bezkompromisowo. Otwarty, ofensywny futbol, który nie zawsze jest opłacalny w naszej ekstraklasie. Spodziewam się otwartego meczu i bramek z obu stron. Potencjał ofensywny po obu stronach jest naprawdę przyzwoity. Lechia na pewno będzie się starała kreować grę, są u siebie. To może stworzyć okazję do kontr zespołowi z Gliwic.
E: Wynik: 3-1
✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice
typ: over 2,5 ✅
kurs: 1,91
sts
W Gdańsku podopieczni Piotra Nowaka podejmą, ekipę Radoslava Latala. Dwa pierwsze spotkania Gdańszczan to w sumie 11 goli. Widać że trener Nowak nastawia zespół na futbol ofensywny. Piast zaś nie strzelił jeszcze na wiosnę bramki, remisują dwa spotkania po 0-0. Czy dzisiaj uda się im wywieść zwycięstwo ? Moim zdaniem nie. Zapewne będą chcieli strzelić w końcu bramkę i to im się może udać bo Lechia gra wysoko i strata gola może się przytrafić. Gdańszczanie w przegranym spotkaniu z Koroną Kielce oddali siedem celnych strzałów i osiemnaście niecelnych z Podbeskidziem natomiast aż jedenaście celnych. Pokazuje to jak otwarty futbol grają. Zapowiada się więc otwarta gra z obu stron. Gliwiczanie będą chcieli w końcu wygrać bo w innym przypadku realne jest zrzucenie ich z fotelu lidera już w tej kolejce a gospodarze jak to u siebie też walczą o trzy oczka.

Otrzymane punkty reputacji: +22
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Górnik Łęczna - Korona Kielce
W pierwszym meczu spotykają się dwie ekipy, które grają podobną piłkę. Korona przyjeżdża do Łęcznej po rozbiciu Lechii 4:2, natomiast Górnik przystępuje po 2 remisach. Obie ekipy mają równą liczbę punktów i ten mecz może być ważny w kwestii awansu do grupy mistrzowskiej. Ja bym szedł w stronę Łęcznej, zrobili fajne transfery i Ci piłkarze od razu wpasowali się do zespołu. Korona mimo wszystko dalej mnie nie przekonuje, ciekawe jak nastawieni wyjdą na ten mecz.

Łęczna - Korona 1 @2,3
Bonin strzeli @4,4
Łęczna wygra do zera @3,7

Edit: Bonin nie strzelił, show skradł Świerczok. Główny typ siadł, mimo tych dwóch bramek jakoś byłem dziwnie spokojny. Korona słaba i to się dzisiaj potwierdziło.
Lechia - Piast

Ja dorzucę swoje 3 grosze do dyskusji kolegów wyżej o meczu Lechia - Piast. Nie zgodzę się z betxp. Lechia Nowaka wygląda teraz tak - albo my strzelimy 5 bramek albo nam wsadzą. Gdzie tam przepraszam coś takiego jak taktyka? Pan Nowak wprowadza w Ekstraklasie zwyczaje z USA, gdzie gra się taką radosną piłkę. Każdy bardziej kumaty i zdyscyplinowany zespół po prostu tą Lechie wypunktuje. Gra na 3 obrońców i w środku para Mila - Krasić (którzy tytanami pracy i demonami szybkości nie są) to strzał w kolano, trzeba sobie jasno powiedzieć. Może i Piasta zadyszka złapała, ale trener Latal na pewno będzie potrafił wykorzystać to co napisałem w Gdańsku. A jego zespół pod względem taktycznym był jednym z lepszych na jesieni. TommyTSW pisze, że Piast jedzie na oparach. Ciężko mi by było tak stwierdzić, ponieważ to dopiero drugi mecz po przerwie zimowej. Widać progres między meczem z Łęczną a meczem z Pogonią. Mam nadzieję, że to kwestia wejścia w rytm meczowy.
Reasumując, kilka bramek na pewno zobaczymy i ja bym się skłaniał w kierunku Gliwiczan.
Tutaj w zasadzie co do mojej analizy wrzucam ten post, w którym myślę wyjaśniłem na czym mój tok rozumowania a propos tego meczu polega ????

Lechia - Piast ov.2,5 @2,04 &lt;--- W to wejdę grubiej
Piast win @4,05
Piast win&amp;BTS @7,5 &lt;--- za drobne ????

Trzeciego meczu narazie nie ruszam, za dużo dla mnie niewiadomych i też w sumie na tą chwile nie mam za bardzo pomysłu jak go ugryźć, z której strony :p
////Kursy wzięte z ÓNIBET

Otrzymane punkty reputacji: +3
boracz 12

boracz

Użytkownik
Bardzo ciekawy jestem meczu Piasta. Pojedynek ten powinien dać już odpowiedz czy Piast dalej &quot;idzie na mistrza&quot; czy też coś poszło nie tak podczas przygotowań lub w Gliwicach przestraszyli się konsekwencji zdobycia mistrza i kosztów gry w pucharach ;)
Dwa pierwsze mecze niewiele nam tak naprawdę powiedziały. Pierwszy mecz po przerwie zimowej nie może być żadnym wyznacznikiem a drugi mecz rozgrywany był w warunkach urągających grze w piłkę.
Proponuję dwa typy:
BTS @ 1.8 - Bet365 ✅
Piast dwa mecze bez strzelonej bramki. Nie wydaje mi się żeby kolejny mecz nie udało im się czegoś wcisnąć. Lechia futbol gra hmm.. nazwijmy to &quot;otwarty&quot; i gole powinniśmy oglądać z obu stron.
Drugi typ w stronę Piasta. Zaufam że nie przestali poważnie myśleć o MP.

Piast wygra dowolną połowę @ 2.25 - Bet365

thejet 2K

thejet

Użytkownik
27/02/2016 18:00 CET
Lechia Gdansk - Piast Gliwice over 2.5 ✅
2.12 (Pinnacle)
5/10
Trener Lechii - Piotr Nowak był ostatnio gościem programu &quot;Liga+ Extra&quot;, w której powiedział, że woli wygrać 4:3 niż 1:0. Widać to po jego planach taktycznych, gdzie nie boi się wystawiać dużo piłkarzy ofensywnych. Odkąd Lechia zaczęła grać pod wodzą Nowaka na razie ma 2 overy - 5:0 z Podbeskidziem, 4:2 z Koroną.
Piast na wyjazdach się nie oszczędza, bo w 11 spotkaniach w ich spotkaniach padło 36 bramek. Akurat ostatnio zamulili temat, bo zaczynając w tym roku zrobili dwa 0:0 na wyjeździe w Łęcznej oraz u siebie na tragicznej murawie z Pogonią, gdzie nie dało się grać w piłkę.
Nie wierzę, że Piast znowu zawali mecz 0:0. Lechia również powinna być mocno zmotywowana po ostatnim bardzo złym meczu z Koroną, a oczekiwania wobec tej drużyny są duże. Prochu nie wymyślę - Piast będzie kontrował, a Lechia grać atak pozycyjny. Liczę, że narodzi się z tego bramka w I-połowie, a wtedy zacznie się mocna ofensywa.
27/02/2016 20:30 CET
Wisla Krakow - Podbeskidzie Bielsko-Biala over 2.5 ✅
1.97 (Pinnacle)
5/10
Obie ekipy mają ogromne problemy w defensywie, bo Wisła w tym meczu zagra bez dwóch podstawowych środkowych obrońców - Głowackiego i Guzmicsa. Na bramce nie ma już najlepszego dla mnie bramkarza dotychczasowego sezonu Cierzniaka, którego cofniętego do rezerw za transfer do Legii.
Wisła będzie miała niezgranych środkowych obrońców i pozostaje im tylko prowadzić ciągle ataki, bo inaczej będą mieli bardzo gorąco. Z Łęczna już zostali ukarani za minimalizm, kiedy prowadzili ostatnio 1:0 i dali się zdominować tracąc gola i dając kilka dogodnych okazji do gola. Wisła od długiego czasu ma ogromne problemy w ataku i kreując dogodne sytuacje nie potrafi ich przemienić na gole.
Podbeskidzie nie jest zespołem, który muruje się, bo jak wcześniej wspomniałem maja problemy defensywne i najwięcej straconych goli w lidze (41). Spodziewam się przełamania napastnika Wisły - Pawła Brożka, ale Podbeskidzie również powinno poczuć krew i zaatakować osłabionych defensywnie &quot;Wiślaków&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Ja dorzucę swoje 3 grosze do dyskusji kolegów wyżej o meczu Lechia - Piast. Nie zgodzę się z betxp. Lechia Nowaka wygląda teraz tak - albo my strzelimy 5 bramek albo nam wsadzą. Gdzie tam przepraszam coś takiego jak taktyka? Pan Nowak wprowadza w Ekstraklasie zwyczaje z USA, gdzie gra się taką radosną piłkę. Każdy bardziej kumaty i zdyscyplinowany zespół po prostu tą Lechie wypunktuje. Gra na 3 obrońców i w środku para Mila - Krasić (którzy tytanami pracy i demonami szybkości nie są) to strzał w kolano, trzeba sobie jasno powiedzieć. Może i Piasta zadyszka złapała, ale trener Latal na pewno będzie potrafił wykorzystać to co napisałem w Gdańsku. A jego zespół pod względem taktycznym był jednym z lepszych na jesieni. TommyTSW pisze, że Piast jedzie na oparach. Ciężko mi by było tak stwierdzić, ponieważ to dopiero drugi mecz po przerwie zimowej. Widać progres między meczem z Łęczną a meczem z Pogonią. Mam nadzieję, że to kwestia wejścia w rytm meczowy.
Reasumując, kilka bramek na pewno zobaczymy i ja bym się skłaniał w kierunku Gliwiczan.
Na pewno?

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Górnik - Korona ⛔
Korona
kurs 3,18

Pamiętam mecz a Kielcach i mam nieodparte wrażenie, że Korona niekoniecznie chciała tamten mecz wygrać. Możliwe, że dzisiaj będzie to samo, tylko, że w wykonaniu Górnika. Tak w ogóle to nie wiem czemu Górnik jest faworytem tego meczu. Z Wisłą, która gra bez obrony, a przynajmniej takie stwarza wrażenie strzelili jedną bramkę, a ogółem oddali 3 celne strzały przez 90 minut. W tym 2 to podania do bramkarza. Ja stawiam, że Korona wróci do swojej wyjazdowej passy z jesieni i wywiezie 3 punkty.

betxp 230

betxp

Użytkownik
Peszko dziś w Lechii poza 18-stką. Grał słabo z Koroną. Po jego stracie poszła druga żółta kartka dla Gersona. Dalej karny i 1-2 na początku drugiej połowy. Mila przeziębiony, a że mecz we wtorek kolejny. To w środku pola może wyjść Chrapek z Krasiciem. Możliwe, że Lechia wyjdzie 4-4-2, a nie 3-5-2. Od początku zagrają na 99% obaj bracia Paixao.
EDIT: Skład na Piasta: Budziłek - Janicki, Maloca, Wawrzyniak - Wojtkowiak, Lukasik, Krasić, Flavio, Mak - Marco, Kuświk.
Jednak 3-5-2.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Piast over 0,75 1,719 pinnacle ✅ 1 (wygrywa połowa stawki)
Piast DNB 2,81 ⛔ 1:3
Pisane wiele o meczu. Ja jednak atakuje Piast na tej linii bo wydaje mi się że powinna być conajmniej na poziomie 1. Lechia w tym ustawieniu będzie grać ofensywnie a Piast takie ustawienie powinien wykorzystać bo na pewno mają grajków, którzy potrafią pociągnąć fajnie w kontrze. Dodatkowo pierwszy mecz słaby, drugi lepszy więc myślę, że z meczu na mecz wrócą na wyższy poziom. Lechia mnie nie przekonuje. Takie budowanie drużyny do niczego nie prowadzi i tam po prostu to nie ma możliwości istnienia. Albo pójdą po rozum do głowy albo czeka ich wieczna walka o utrzymanie. Z taką taktyką przeciwko Piastowi wg. mnie prędzej wykopują sobie grób bo Piast to ekipa o dosyć sporej inteligencji boiskowej jak na realia Ekstraklasy.
Kurs na DNB dla mnie także do wzięcia.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Ja pograłem Lechię po @ 2,13.Teraz kurs przed samym meczem poleciał mocno w dół.
Dla mnie Piast się może powoli wypalać,do tego dzisiaj ten skład z Bukatą i Jankowskim nie przekonuje specjalnie.Ich gra już jest co raz łatwiejsza do rozszyfrowania dla rywali i zespół z Gliwic nie stwarza sobie tylu okazji,masowe wrzutki Mraza z Pogonią kompletnie się nie sprawdziły.Lechii paradoksalnie może być łatwiej wygrać z Piastem niż z zespołem takim jak Korona,która walczy o każdą piłkę i dzida na kontrę.Piast lubi otwartą piłkę,taktycznie może i wygląda dobrze ale ja nie widzę u nich tego zęba i pazery na bramki jak jesienią.Presja co raz większa bo Legia depcze po piętach,dwie pierwsze kolejki bez bramki,gra się specjalnie nie klei.Lechia potencjał w ofensywie ma ale go nie potrafi wykorzystać.Dzisiejszy skład mi się podoba.Bracia Paixao,Krasić,Kuświk,który się ostatnio przełamał.Zawodnicy,którzy w ekstraklasie łącznie mają sporo bramek strzelonych,kwestia czy to zatrybi.Na lidera się Lechia zepnie i myślę,że to dzisiaj będzie znacznie lepiej wyglądać.

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Ofensywnie wymieniłeś Paixao Krasića i Kuświka ale i Mak dziś wymiata. Ja to się zastanawiam po co Piastowi ten cały Jankowski,który w Wiśle nic kompletnie nie grał,tam ktoś odszedł?zepsuli taką fajną maszynkę.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ofensywnie wymieniłeś Paixao Krasića i Kuświka ale i Mak dziś wymiata. Ja to się zastanawiam po co Piastowi ten cały Jankowski,który w Wiśle nic kompletnie nie grał,tam ktoś odszedł?zepsuli taką fajną maszynkę.
Też nie rozumiem, na ławce Barisic, Nespor, a trener wystawia Jankowskiego.

Swoją drogą, nie wiadomo jak się mecz skończy , raczej wygraną Lechii, ale gwiazdor Krasic zachował się jak junior, szkoda, że nie zarabia jak junior ;)

gladiator86 2

gladiator86

Użytkownik
Oto skład Wisły Kraków na mecz z Podbeskidziem:
Miśkiewicz
Jović - Uryga - Sadlok - Pietrzak
Popovic - Cywka
Małecki - Wolski - Bałaszow
Ondrasek
Ławka rezerwowych: Buchalik, Boguski, Drzazga, Brożek, Bartosz, Kujawa, Crivellaro.

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Wisła to wygra,(jest 0-0.przyp.red). Przy bramce będzie miał udział Wolski,od tej pory Wisła zacznie zdobywać punkt za punktem,a wy będziecie pisać przyziemne argumenty że Wolski odmienił Wisłę.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Odniosę się do meczu Piasta z Lechią, o którym wcześniej była taka dyskusja. Najpierw o Lechii. Lechia bez Peszki i Mili, za to z Makiem na skrzydle wygląda o wiele lepiej. Mak super zawody, szarpał raz za razem. Co do Krasicia, tak kończy się przestawianie zawodnika ofensywnego w dość odpowiedzialną pozycje. W pewnym wieku pewnych nawyków nie zmienisz, a przy tak ofensywnie nastawionej Lechii i narażeniu na kontry, tego gościa tam nie powinno być. Kovacevic wszedł i grał o niebo lepiej. Co do Piasta, teraz już widać że to poważniejszy problem. Tak jak już ktoś wspomniał, ciekaw jestem co tam robił Jankowski, najsłabszy na boisku zawodnik. Zobaczymy czy i jak uda im się wyjść z tego kryzysu.

irizar 82

irizar

Użytkownik
To już tradycja, że piątek uczy mnie pokory, ale dzisiejsze 3 mecze ekstraklasy udało się przewidzieć, mimo że Łęczna i Podbeskidzie musiały odrabiać straty. W Gdańsku też nie było lekko po czerwonej kartce.
Szczególnie dumny jestem z typu na Podbeskidzie, bo mój algorytm dawał największe prawdopodobieństwo na wygraną gości w tym meczu mimo kursu na poziomie @3,7

betxp 230

betxp

Użytkownik
Odniosę się do meczu Piasta z Lechią, o którym wcześniej była taka dyskusja. Najpierw o Lechii. Lechia bez Peszki i Mili, za to z Makiem na skrzydle wygląda o wiele lepiej. Mak super zawody, szarpał raz za razem. Co do Krasicia, tak kończy się przestawianie zawodnika ofensywnego w dość odpowiedzialną pozycje. W pewnym wieku pewnych nawyków nie zmienisz, a przy tak ofensywnie nastawionej Lechii i narażeniu na kontry, tego gościa tam nie powinno być. Kovacevic wszedł i grał o niebo lepiej. Co do Piasta, teraz już widać że to poważniejszy problem. Tak jak już ktoś wspomniał, ciekaw jestem co tam robił Jankowski, najsłabszy na boisku zawodnik. Zobaczymy czy i jak uda im się wyjść z tego kryzysu.
Krasic zrobił głupotę przy drugiej kartce. Zarówno przy 1 i 2 kartce byłem 10 metrów od akcji na trybunach. Tak czy inaczej surowo bym go aż tak nie oceniał. Facet już nie ma super szybkości, ale wiele daję do przodu pod względem technicznym i rozegrania piłki. Dwóch mam men of the match: Mak to po pierwsze. Ciągnął grę niesamowicie i Flavio Paixao. O niebo lepszy niż przereklamowany Peszko. Przyjmuję większą ilość piłek na klatkę piersiową. Gasi piłkę i większość zagrań ma dobrych, najważniejsze. Nie podpala się, nie musi zagrać piłki szybko i byle jak, a przemyślanie. Takiego piłkarza w Lechii na pewno brakowało.

Odniosę też się do tego co pisałem przed meczem. Nowak z Adamczewskim fantastycznie Lechie przygotowali do rundy pod względem motorycznym. To było widać zwłaszcza w 1 połowie. Na jesieni taka gra jak dziś z Piastem nie była by możliwa, a wiem co piszę. Piast nie umiał wyprowadzić akcji od bramkarza krótkim podaniem. Był pressing i podwojenie. O to właśnie chodzi w piłce, a zwłaszcza w Ekstraklasie gdzie wiele zespołów robi wiele błędów technicznych (również Lechia np. w meczu z Koroną). Piast jest pod formą zgadzam się, ale Lechia zaczyna tą formę zwyżkować to też jest fakt. Ostrze sobie zęby na Zagłębie - Lechia. Oba zespoły fajnie grają w piłkę obecnie. I ja tam był dał no bet.

I błagam. Nie typujcie względem tabeli. Bo to co Piast grał na jesień to jest przeszłość. Ponadto przypominam, że to jest Ekstraklasa, czyli jedna z bardziej nieprzewidywalnych lig. Pozdrawiam serdecznie wszystkich bez wyjątku.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Wisła to wygra,(jest 0-0.przyp.red). Przy bramce będzie miał udział Wolski,od tej pory Wisła zacznie zdobywać punkt za punktem,a wy będziecie pisać przyziemne argumenty że Wolski odmienił Wisłę.
Hohohoho ale się punktów nazdobywała :p Szkoda, że usunąłeś dalszą część wypowiedzi (było tam, żeby mu przelać 100zl i powie dlaczego Wisła wygrała ten mecz).
Ja Ci powiem tak, przelej mi 100zł to ja Ci powiem dlaczego go przegrała :p

edit: Usunąłem post ja, forum nie jest od jakichś dziwnych interesów -Robson1416
Do dzisiaj nie rozumiem jak można było zamienić Moskala na Pawłowskiego, ale tego to chyba nigdy nie pojmę. Mam nadzieję, że Cupiał za to zapłaci spadkiem i wtedy może zaczną myśleć, może to będzie jakiś bodziec do zmiany.
edit2: Pawłowski to trener słaby, bazuje na motywacji, niestety z Wisłą dzieje się to co ze Śląskiem pod koniec za jego kadencji. - Robson1416

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Pogoń - Termalica
Jedna z najlepszych defensyw w lidze kontra jedna z najgorzej grających drużyn na wyjazdach. Pogoń w pierwszym meczu rundy wiosennej z Koroną już na początku została zaskoczona brakiem kompleksów gości i straciła dwie bramki. Później jednak pokazali charakter i strzelili aż trzy bramki w jednej połowie. Strzelają, bo obecnie potrafią strzelać. Pokazały to również sparingi, które ze słabszymi rywalami Pogoń potrafiła wygrywać aż 8:1 (Arkonia Szczecin, Błękitni Stargard), 4:0 (Mewa Resko) czy 3:1 (Kotwica Kołobrzeg), jak również mecze z tymi lepszymi zespołami: zwycięstwo 3:2 (Trencin) czy porażka 1:3 (Sigma Omołuniec). Tylko raz zremisowali 0:0 z ASA Targu Mures. Taki wynik zanotowali również w ligowym meczu z Piastem, lecz myśle, że wynikało to z podejścia z dużym respektem i ostrożnością do tego meczu, gdyż jechali na teren lidera, który nie wiadomo czy utrzymał swoją formę z jesieni.
Jeżeli chodzi o Termalicę, to dzisiejszy mecz powinien tak naprawdę pokazać ich obecną dyspozycję. Mecze z Lechem czy obecną Cracovią to inna półka. Co prawda strzelali bramki, ale strata aż 5 z Lechem, który tydzień później przegrywa aż 4:1 z Podbeskidziem.... :???:. Mecze towarzyskie również w kratkę: remis 0:0 (z drużyną z Segunda Division B), porażka 1:2 (ze Stalą Mielec) i 1:4 (z drużyną bezrobotnych piłkarzy hiszpańskich) oraz zwycięstwo 2:0 (z Zagłębiem Sosnowiec).
Moim zdaniem Pogoń wygra to spotkanie nawet pomimo braku w tym meczu zawieszonego Frączczaka i niepewnego występu Marcina Listkowskiego (który jak donosił Przegląd Sportowy w ostatnich dniach nie trenował z powodu przeziębienia). Słabo grająca na wyjazdach Termalica pewnie zadowoli się remisem. Natomiast wątpie aby Czesław Michniewicz zadowolił się z punktu zdobytego na własnym stadionie z taką drużyną jak Termalica i nakaże grać mocno ofensywnie, a Pogoń pokazuje, że ze strzelaniem problemów nie ma.

Pogoń - Termalica 1 @ 2,10 (sts)⛔⛔⛔ 91 min. :zy3ou:
Pogoń over 1,5 @ 2,05 (totolotek)⛔⛔⛔
i co kusi mnie najbardziej handi -1,5 na Pogoń @ 4,00 (sts)⛔⛔⛔ (tylko trzeba pamiętać o braku Frączczaka...:confused ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Nostradamus ????
Ja ci powiem tak. Gdyby Wolski byl w formie to gralby teraz w Legii a nie w Wiśle ???? Wisla go wziela bo myslala ze bedzie gral od razu jak kiedys w Legii. Moze sie wyrobi ten chlopak na runde w grupie spadkowej...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom