dyscyplina:
Piłka nożna Francja, ligue 1
godzina: 15:00
spotkanie: Angers vs Auxerre
typ: superbets: powyżej 2.5 i obie powyżej 1.5 kartek
kurs: 4.50
bukmacher:
Superbet
Pojedynek dwóch ostatnich drużyn, dla których widmo spadku jest widoczne coraz bardziej. Tu musi się coś dziać w tym meczu, nie widzę innej opcji .
Od razu mówię, że można sobie to rozdzielić i pograć same overy bramkowe lub same overy kartkowe na co podam kursy na koniec.
Zacznę od analizy bramek. Obie ekipy to najgorsze defensywy w lidze Angeles traciło 47 bramek, a rywal tylko jedna mniej. Przy tak słabych defensywach tych drużyn widzę tutaj kilka bramek, mimo tego że obie też i mało strzelają. Obie ekipy nie mają jednak czego bronić w tym meczu, remis nie pasuje żadnej i uważam że tu pierwsza bramka rozwiąże nam sznurek z bramkami. Gdy jedna drużyna wyjdzie na prowadzenie druga na pewno będzie się otwierała jeszcze bardziej co może skutkować strata kolejnej bramki. Początkowo miałem iść w tym typie w obie strzela zamiast +2.5 ale +2.5 jednak wydaje mi się bezpieczniejsze.
Jeśli chodzi o kartki, to nie raz się przejechałem na kartkach w lidze francuskiej ale teraz powinno być inaczej. To dla obu mecz śmiało można rzec mecz o 6 pkt, nie sądzę żeby ten mecz był czysty . 5 ostatnich spotkań gospodarzy 12 kartek po ich stronie, goście natomiast 10. Czyli obie łapią średnio po te 2 kartki na mecz lub lepiej . W meczu tak ważnym średnia powinny podreperować.
Dodatkowe opcje :
+2.5 bramki w meczu 2.10
+3.5 bramki w meczu 3.70
+4.5 kartki w meczu 2.30
+5.5 kartki w meczu 3.30
+6.5 kartki w meczu 5.00
Angers +2.5 gola 5.25