Roma-Cagliari pow 2.5 goli
Atalanta-Inter pow 2.5 goli
Ako: 2.60
E
efortuna
Po pierwsze za kartki nie zagra Ibanez i Cristante, a kontuzjowani sa Smalling i Kardsdorp. Lacznie 3 obroncow i defensywny pomocnik, to juz pod over jest handicap ladny. Roma gra w kratke, potrafi wygrac z dobra druzyna, a potrafi przegrac z kimś słabszym. Do tego ta defensywa Cagliari jest słabiutka po odejsciu Godina i Caceresa w zimowym transferowym, do tego teraz z kontuzja jest Lovato, ktory gral na pozycji stopera. Jakby tego bylo malo nie zagra chyba tez Bellanova, a to przy tym systemie, jak pilkarze z Sardynii sie bronia jest jako prawy obronca? Ostatnio z kontuzja zszedl Pavoletti, ale niby wszystko ok, do tego nie wykartkowal sie Joao Pedro wiec lider i ikona, wraca tez Nandez, wiec powinno byc wiecej jakosci w akcjach. Tutaj na ten moment bedzie defensywa - Zappa, Altari, Carboni. Gospodarze caly przod maja fajny i u siebie graja bez zastanowienia pod pole karne przeciwnika. Juz Bologna powinna strzelic wiecej bramek Cagliari, przeciez tam chociazby jakby Dunczyk dogral do Arnautovica, a nie sam próbowal. Dobra, dwie slabe defensywy z fajnymi graczami odpowiedzialnymi za kreowanie sytuacji, ja biore over.
Ja wiem, ze nie ma Zapaty, ale Muriel kapitalnie wygladal z Udinese. Tutaj kursy troszke lepsze niz na poczatku, wiec trzeba zrobic dokładke. Wraca Hakan, z tego co mi wiadomo anulowali kartke Sancheza z superpucharu i bedzie mogl zagrac. Do tego u gosci kazdy dostepny, nie bede lał wody- dwie ofensywne ekipy, ktore w defensywie czasami sie gubią, ja biore bramki.