>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Primera Division [30-31 stycznia 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

Hitem kolejki jest pojedynek Barcelona - Atletico, ale o tym dyskutujemy w osobnym temacie -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f26/fc-barcelona-atletico-madryt-hit-22-kolejki-primera-division-30-stycznia-2016-a-128843.html#post5919017

Real stracił punktu z Betisem, tym razem czeka go rywalizacja na Bernabeu z Espanyolem. Czy Papużki urwą także pkt Realowi? Czy wreszcie wygra Gary Neville? Jego Valencia gra beznadziejnie, ale cudem ratuje punkty w końcówkach meczów.

Zachęcam do dyskusji, merytorycznych opinii i podawania swoich typów. ;)

martins20 74

martins20

Użytkownik
Pewnie dzisiejszy hit przyćmił umysły i nikt nie skupia się na reszcie :]

Trochę z innej strony, bo jeśli chodzi o potencjał to nie ma co tu analizować ???? . Ja widzę, że solidnie płacą na Villareal HW. Chyba dlatego, że ostatnio z Betisem nie zagrali najlepiej. Choć nikt tego nie przewidział, ale w końcu dobra passa żółtej łodzi musiała się skończyć, tak samo jak zła passa Betisu.
Dzisiaj na rozkładzie Veillarealu Granada, która patrząc na ich gry wyjazdowe ostatnio gdzie się nie zjawi to zbiera klacze. Też zastanawiam się ile to może trwać (tak jak w przypadku Betisu).
Fakt, że gospodarze ostatnio psikusa zrobili, daje mi nadzieję, że drugi raz to się nie stanie. Tym bardziej, że grają naprawdę dobrze u siebie...

Villareal HW 4/10 @1,5 fortuna

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dzisiaj oprócz popołudniowego hitu dwóch zespołów z topu, będziemy mieć kilka ciekawych rywalizacji. Na pewno będę zaintrygowany kolejnym spotkaniem Eibar, bo grają świetną piłkę w tym sezonie i co najważniejsze nie sprzedali w zimę nikogo (choć okno trwa, lepiej nie zapeszać).
Rywalem Malaga, która początek sezonu miała bardzo słaby, ale byli cierpliwi i co mecz wyglądali lepiej i w końcu wrócili do środka stawki.
Chciałbym tylko wspomnieć, że drużyna Eibar jest na trzecim miejscu pod względem strzelonych bramek w lidze. Lepsi są rzecz jasna Real Madryt i FC Barcelona i różnica jest dość spora, ale i tak wynik rewelacja. Po drugiej stronie jest właśnie zespół gości. Przedostatnie miejsce i ledwie 16 goli w 21 meczach to katastrofa. Zimą sprzedali Amrabata za dobre pieniądze i sprowadzili za darmo Chorego Castro, który już najlepsze momenty w karierze ma już za sobą.
Chciałbym jeszcze o absencjach, bo w Maladze dzisiaj ciekawie. Wiadomo, że drużyna mocna w defensywie, ale dzisiaj może być inaczej.
Mianowicie za kartki pauzować musi Wellingon, a kontuzjowany i niepowołany jest Angeleri. Dwóch podstawowych środkowych obrońców wypada. Choć ten drugi był często rotowany z Albentrosą, który powinien trzymać poziom. Notabene to były piłkarz Eibar, który rok temu był najlepszym obrońcą tego zespołu, ale zimą przeszedł do Derby, którzy zapłacili klauzulę odstępnego, która była bardzo niska, bowiem 500k euro.
Obok niego większy problem, bo ma zagrać Filipenko. Białorusin mało gra w tym sezonie, a jak grał to pamiętam, że cienko.
W ofensywie Eibar wszyscy zdrowi, a więc czekam na tą szarżę w ich wykonaniu i liczę na to, że strzelą parę bramek.

Mój typ jest prosty i dość tradycyjny.
Eibar strzeli przed 57:00 min @1,83 b365
do tego bym spróbował
Eibar o1.5 goals @2.62 b365

Getafe u siebie podejmie Athletic. W Bilbao właściwie nie ma wiele absencji, a na wyjazdach grają bardzo solidnie co pokazali np. na Camp Nou. Kurs trochę niski, wszak może być odczuwalna gra w Pucharze Króla, gdy Getafe spokojnie przygotowywali się do tego meczu. Do tego dochodzi dobra gra Getafe u siebie, ale to goście będą faworytem.
Villarreal - Granada
Tutaj mało kto wierzy w niespodziankę. Gospodarze już dwa mecze bez wygranej, więc trochę cienko. Defensywa spisuje się bdb, szczególnie u siebie potrafią zdominować rywala, ale brakuje skuteczności. Granada na wyjazdach gra słabo, tracą mnóstwo bramek, np. ostatnio z Eibar aż 5:1 w plecy.
Myślę, że Marcelino zdaje sobie sprawę, że to idealny moment, by odskoczyć 5tej Celcie, bo grają w 1/2 Pucharu Króla i w lidze mogą znowu rotować i gubić punkty. Później nadejdzie gra w Europa League i to Villarreal będzie potrzebować zaliczki, bo się trochę namęczą w tym pucharze, w którym mają szansę zajść naprawdę daleko.
Późnym wieczorem w ostatnim meczu spodziewam się bramek. W San Sebastian na Estadio Anoeta - Real Sociedad podejmie Real Betis. Ostatnie spotkania na tym stadionie to grad bramek i choć dziś na to nic nie wskazuje, bo Betis ma najmniej strzelonych bramek, to nadal ma zawodników do tego, by strzelać te gole i wygrywać mecze. Real Sociedad jest w podobnej sytuacji, choć te gole strzelają, to mnóstwo ich tracą i mają bardzo niewiele punktów. Dzisiaj będą problemy w defensywie, na lewej obronie zabraknie dwóch zawodników, więc zagra trzeci w hierarchii. Trener Basków mocno w zeszłym meczu zamieszał w obronie i skutkiem tego było aż 5 bramek straconych ze Sportingiem Gijon. Dzisiaj raczej tyle nie stracą, ale liczę na bramkę dla gości, ale by trochę podnieść kurs, to mam nadzieję, że nie nastąpi to pod koniec spotkania.
Real Betis strzeli przed 78:00 min @1.83 b365
Jakie jest Wasze zdanie na dzisiejsze spotkania? Chętnie poczytam i podyskutuję.

Otrzymane punkty reputacji: +3
E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Goście rzeczywiście faworytem, ale ja dzisiaj idę w stronie Getafe. U siebie grają konsekwentnie, cierpliwie, podoba mi się ich gra. Do tego Athletic po ciężkim meczu z Barceloną toczonym w wysokim tempie. Goście na wyjeździe zazwyczaj mnie niemile rozczarowują. Już myślę, że łapią rytm i wygrają kilka meczy z rzędu a potem przychodzi porażka na wyjeździe.
Kurs na gospodarzy jak dla mnie bardzo wysoki.
Getafe @3,60 bet365
Getafe dnb @2,50 bet365

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Goście rzeczywiście faworytem, ale ja dzisiaj idę w stronie Getafe. U siebie grają konsekwentnie, cierpliwie, podoba mi się ich gra. Do tego Athletic po ciężkim meczu z Barceloną toczonym w wysokim tempie. Goście na wyjeździe zazwyczaj mnie niemile rozczarowują. Już myślę, że łapią rytm i wygrają kilka meczy z rzędu a potem przychodzi porażka na wyjeździe.
Kurs na gospodarzy jak dla mnie bardzo wysoki.
Getafe @3,60 bet365
Getafe dnb @2,50 bet365
Ja bym się wstrzymał do ogłoszenia składów, bo wiele się mówi, że mimo powołania, nie zagra Pablo Sarabia - 5 goli i 4 asysty przy 26 trafieniach Getafe, a więc strata ogromna i dlatego w mojej ocenie taki kurs. Ja bym w bramki uderzył w tym spotkaniu, ale poczekam sobie do składów.
---
Zgadzam się ze zdaniem Vidala odnośnie Eibar. Grają naprawdę fajnie, mimo tego, że nie jest to tiki-taka, a prostsza piłka. Mega mocna prawa strona, gdzie Capa i Keko jeżdżą po skrzydle i praktycznie rozrywają każdą obronę. W ostatnich 5 meczach walnęli 15 bramek, z czego Borja Baston aż 7 i strzelał w każdym meczu, a taka passa to jest coś pięknego, bo nie strzela raz na kilka spotkań 5 goli, jak Ronaldo u progu sezonu, tylko jest efektywny. Do tego Sergi Enrich i problem bogactwa na lewej stronie - Saul Berjon lub Inui. Ja sympatyzuje z tym pierwszym, ale forma i liczby z ostatnich tygodni bronią Japończyka. Wrócił jeszcze Jota Peleteiro czyli ulubieniec kibiców na Ipurua i naprawdę to wygląda zacnie.
Zwłaszcza wobec tych strat w defensywie. Już sam brak Weligtona byłby mocno odczuwalny, bo to do niego dobiera się Angeleriego czy Albentose, ale jak nie ma Angeleriego również, to jest biega, bo Albentosa musi przejąć dowodzenie, a obok siebie będzie miał Filipienke, który jak grał w tym sezonie, to wiele razy na defensywnym pomocniku, chociaż spokojnie i na stoperze może grać. Dla mnie gole gospodarzy do grania i to do przerwy, bo wiele razy pisałem o ich pierwszych połowach, a Malaga na wyjazdach straciła 12 goli, z czego aż 9 przed przerwą, a sami nie strzelili żadnego:grin:
Eibar over 1,5 @ 2,60 Betysf⛔1:2
Eibar over 0,5 HT @ 2,25⛔
Over 0,5 do 10 minuty @ 6,00 Całoroczny⛔
Borja Baston strzeli @ 2,75 Betsyf✅

---
Chyba wypadałoby coś pograć w stronę Villarreal, bo po dwóch remisach z dużo niżej notowanymi ekipami, teraz powinni swoje zrobić. Niby Betis wywiózł z El Madrigal bezbramkowy remis, ale różnica jest taka, że Betis stracił 29 goli, a Granada 43, czyli ponad 50% więcej i tylko Rayo ma gorszą obronę. Jeśli Żółta Łódź chce dalej być blisko pierwszej trójki to powinni takich rywali ogrywać zwłaszcza, że zaraz wróci LE, a w lidze przyjdzie się zmierzyć na wyjazdach z Athleticem czy Atletico.

Otrzymane punkty reputacji: +36
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Podzielam tutaj granie na Eibar, zwłaszcza na gola w pierwszej połowie. Chłopaki są w gazie i jak widać nie zamierzają stopować. Ostatni mecz, wręcz łomot na Granadzie na swoim terenie, dzisiaj też rywal podany jak najbardziej na tacy. Malaga, nie ma kim postraszyć, a poza tym ich forma też do najlepszych nie należy. Poza tym mają najmniej strzelonych bramek w lidze, więc nie zdziwię się jak dzisiaj nawet bez punktu nie wyjadą. Aczkolwiek nie wolno ich lekceważyć. Ostatni mecz przegrany u Basków, to dzisiaj już wyjdą bardziej rozdrażnieni na zdobycie gola i jeszcze bardziej zmotywowani.

Eibar gol w pierwszej połowie ⛔
(2,20) b365

e: ale odrobiło się z nawiązką na live. ????

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
Zgadzam się z Vidalem i Kapsztim co do meczu Eibar- Malaga. Nie będę lał dodatkowo wody co do tego spotkania, a także nie będę powielał typów.
Mój typ na to spotkanie:

Eibar strzeli w obydwu połowach @4

Całoroczny

ballon85 1

ballon85

Użytkownik
Real Sociedad - Betis
Typ: 2
Kurs: 4,37 (STS)

Faworytem tego spotkania jest niewątpliwie drużyna gospodarzy. Mimo wszystko typuję zwycięstwo gości w myśl powiedzenia, że jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz.

Ramzesa/ Staraj się podawać więcej argumentów. Pozdro

Ok, nastepnym razem podam wiecej inf.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dziś bym trochę uważał i radził czekać na składy drużyn. Trzeba wziąć pod uwagę, że te drużyny walczą o finał Pucharu Króla, który odbędzie się już za parę dni, a że wkraczamy już w kluczową rundę, to w lidze możemy być świadkami kilku roszad, a w związku z tym spadkami kursów na dogów i niespodzianki.
Sevilla mimo wszystko powinna się przejechać na Levante, ale ta pora - 12:00 znacząca mało bramek. Jeśli Gameiro nie wyjdzie w 1 składzie, to może być licho. Banega ostatnio dogaduje się z innymi klubami, więc może też nie wyjdzie w 1 składzie. Jednak nie widzę Levante na Pizjuan. Jeśli zagraliby mocną obroną jak z Mirandes w PK, to można by spróbować zagrać na czyste konto Sevillistas, wszak odkąd wrócił Carrico, to świetnie sobie radzą pod względem gry obronnej. Po stronie Żab może zadebiutować wypożyczony zimą Rossi, który parę lat wstecz brylował na boiskach La Liga w żółtym trykocie Villarrealu.
Kolejne dwa spotkania w większej mierze grać będzie można dopiero, gdy poznamy składy wyjściowe. Berizzo już pokazał w ostatniej kolejce, że potrafi olać mecz ligowy kosztem Pucharu i mu się to opłaciło, bo osiągnął bardzo dużo, a w lidze ciężko będzie dogonić Villarreal, tym bardziej, że wczoraj wygrał swój mecz. Las Palmas u siebie potrafi zaskoczyć i nie zdziwi mnie ich wygrana, szczególnie że potrzebują tych punktów jak tlenu.
Valencia to drużyna, a właściwie nie drużyna, bo grają beznadziejnie. Neville zaszczepił im brak ładu z PL i nawet dużo słabsze ekipy dają im lekcje futbolu. Myślę, że piłkarze Nietoperzy będą głowami w meczu z Barceloną, do czego zdążyli już przyzwyczaić, że często lekceważą słabszych rywali. Sporting ostatnio pokazał, że bramki strzelać potrafi. Wrzucić piątkę to nie lada sztuka i myślę, że przynajmniej jedną rozkojarzonej Valencii też strzelą.

Co do ostatniego spotkania, to tutaj nie widzę nic innego jak wygranej Los Blancos. Ostatnie lata pokazały, że Królewscy dość łatwo radzą sobie z Espanyolem, zwykle strzelając im dużą ilość bramek. Dodatkowo w drużynie Papużek zabraknie ważnych ogniw jak Caicedo, Moreno czy Victor Alvarez. Handicap -1EH biorę, można pokusić się o większy.

Dubel

Sevilla wins + Real Madryt -1EH @1.92 otobet ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapsel10 3,5K

kapsel10

Użytkownik
Las Palmas-Celta Vigo
Typ:X2.
Kurs:1.48 (BaH)
Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość. Miał być inny typ (Barcelona-Atletico-więcej kartek:drużyna 2, kurs 1.50, jak na moje perełka) ale moje konto nie zostało uaktywnione na czas ;)
Przejdzmy zatem do meritum.
6 drużyna udaje się do 18 siły ligi Hiszpańskiej.
Mimo świetnego początku Celty kolejne mecze brutalnie zweryfikowały rzeczywistość, a forma diametralnie spadła. Oglądając ostatnie mecze tej drużyny zauważyłem, że w ich grze znowu ,,coś&#39;&#39; ruszyło. Szczególnie imponujący był ostatni mecz na Vincente Calderon gdzie Celta pokonała Los Colchoneros 3:2 w Pucharze Króla, a byli skazywani na porażkę przez bukmacherów (kurs 9,50!). Uważam, że to da kopa do działania piłkarzom i zmotywuje ich na ten mecz.
Trzeba mieć na uwadze, że to mecz na wyjezdzie, stąd zabezpieczenie w postaci podpórki. Uważam jednak, że Celta sobie poradzi, gdyż mają ptencjał.
Gra Las Palmas jest mocno przeciętna, brak czegoś co wyróżnia tą drużynę, są to tak zwane ogórki, jednak punktów za darmo nie oddadzą.
Ostatnie 5 meczy Las Palmas: 3P 1R 1W
Ostatnie 5 meczy Celty: 3W 1R 1P
Kurs bardzo przyjemny, jedynym minusem wydaje się brak Nolito (jednakże w meczu z Atletico także go nie było), jednak potencjał ofensywny Celty w postaci Orellany czy Aspasa wydaje mi się być wystarczający.
Real Madrid-RCD Espanyol
Typ: Handicap 0:2 (1)
Kurs:1,72 (BaH)
Real Madryt rozegra mecz z 14 drużyną La Liga.
Po wpadce z Betisem Zizou na pewno dobrze zmotywuje swoich podopiecznych do gry i na boisku będzie widać dużo złości i chęci zmazania plamy. Real ze stratą 7 oczek do Barcelony nie może znów się potknąć, bo czekają ich jeszcze dużo trudniejsze mecze, a kolejny blamaż na pewno nie wspomógłby trudnej już sytuacji drużyny.
Co tu dużo mówić, delikatnie ujmując, sądzę, że Espanyol nieco ,,podłoży się&#39;&#39; Królewskim, którzy urządzą sobie niemałą kanonadę, aby podbudować nastroje i wynagrodzić sobie ten tydzień. Ponadto Espanyol w tym sezonie radzi sobie mocno przeciętnie, a w jaskini lwa jaką jest z pewnością dla drużyn z dolnej części tabeli Santiago Bernabeu zostaną bezproblemowo pokonani. Kurs niezły, warty zagrania.
W ostatnich 3 meczach linia została pokryta, a więc czemu nie i tym razem :]
Kurs dubla: 2.55

Otrzymane punkty reputacji: +12
martins20 74

martins20

Użytkownik
Wiem, w jakie formie jest VCF, nawet oglądałem &quot;kopanie&quot; na Las Palmas... Chciałem zauważyć, że słabsze wyniki mogły być spowodowane brakami szczególnie w obronie. Dzisiaj Neville będzie miał większy komfort w tej formacji.
Nie zmienia to faktu, że grają słabo, brak tam kreatywnych graczy, co dziwi w tej lidze. Do tego wypada Paco, który jako jedyny był w formie. Jednak Gijon jest jeszcze w większym dołku, a ostatni mecz im po prostu wyszedł (wykorzystali wszystko to co mieli w zasadzie). Buki wystawiły @1,75 na VCF co strasznie kusi (spodziewałem się coś ok. @1,5). Nie wiem jak VCF podejdzie do PK, ponieważ muszą być realistami i odpuścić Barsę, bo chyba zdają sobie sprawę jakie mają szanse.
Jeżeli dwie drużyny grają piach to z reguły decyduje potencjał...

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Co do dzisiejszego meczu na Sanchez-Pizjuan miejscowa Sevilla ma kilka braków. Grzegorz Krychowiak na treningu jakiś uraz i dziś w składzie go nawet nie ma, Banega nie zagra i pauzuje Vitolo za kartki. Levante może coś ukąsić i myślę, że obie drużyny strzelą a do tego dokładam rzuty rożne. Powodzenia

Kadra Sevilli: Sergio Rico, David Soria, Mariano, Coke, Rami, Kolo, Carriço, Tremoulinas, N’Zonzi, Cristóforo, Iborra, Krohn-Dehli, Reyes, Kakuta, Konoplyanka, Llorente, Juan Muńoz i Gameiro.

Typy: bts✅ + o10.5 rr✅ izzi Bramka dla Levante zrobiła linię na rożne.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:15 Las Palmas - Celta Vigo
Typ: 2 Handicap (0:1)
Kurs: 1.55
Buk: betsson

Wynik:

Trochę jestem zdziwiony tym kursem na Celtę, bo to goście są dzisiaj faworytem tego spotkania. Obie drużyny w tygodniu rozegrały dodatkowe spotkanie w ramach pucharu króla, a więc tym bardziej kurs na gości powinni być niższy. Goście może ostatnio nie są w najwyższe formie, i można powiedzieć, że złapali lekką zadyszkę, lecz jestem zdania, że ugranie tu remisu jest w ich zasięgu, a mi to wystarczy żeby wyżej podany Typ wszedł. Co do gospodarzy to w tygodniu odpadli z Pucharu Króla i teraz pozostało im walczyć o utrzymanie w lidze. Dziś zapewne będą chcieli sprawić niespodziankę, lecz nie przyjdzie im to łatwo, bowiem Celta jest drużyną nieobliczalną ,a priorytetem jest zajęcie wysokiego miejsca na koniec sezonu, które da możliwość gry w europejskich pucharach. Kurs niezły, dlatego też go pobieram!

Przewidywane składy:

Las Palmas: Varas - Castellano, Garcia, Aythami, Simon - Culio, Roque - Wakaso, Tana, Viera - Jose

Celta: Alvarez - Planas, Gomez, Cabral, Jonny - Hernandez, Wass, Bongonda, Aspas, Orellana - Guidetti

Nie zagrają:

Las Palmas: Castellano, Hernan, Gomez (kontuzje)

Celta: Fontas, Diaz (kontuzje)
20:30 Real Madryt - Espanyol
Typ: 1 Handicap (0:2)
Kurs: 1.80
buk: betsson

Wynik:

Na zakończenie niedzielnych zmagań w hiszpańskiej La Liga Real Madryt będzie podejmować Espanyol. Limit wpadek przez gospodarzy już w tym sezonie się zakończył, a więc nie wyobrażam sobie dziś innego wyniku niż wysoka wygrana Królewskich. Bezpośrednie spotkania pokazują, że gospodarze dominują w tych spotkaniach i to bardzo wyraźnie. Gospodarze przystąpią do dzisiejszego meczu bez kontuzjowanego Bale, ale Zidane ma tak długą ławkę, że z pewnością będzie miał kto go zastąpić. Goście mają większy problem. Bowiem nie zagraja dziś Alvarez i Moreno oraz kontuzjowani Caicedo oraz Arbilla. To tym bardziej przekonuje mnie, że Królewscy odniosą dziś pewne zwycięstwo!

Przewidywane składy:

Real (4-3-3): Navas - Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal - Modrić, Kroos, Isco - Ronaldo, Benzema, James

Espanyol (4-2-3-1): Pau - Duarte, Gonzalez, Roco, Lopez - Sanchez, Diop, Sevilla, Jordan, Perez, Sylla

Nie zagrają:

Real: Bale (kontuzja), Pepe (występ zagrożony)

Espanyol: Caicedo, Arbilla (kontuzje), Alvarez, Moreno (zawieszenie)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial

Oto wyjściowy skład Sevilli. Braki są duże i nie ma co ukrywać.
u1,5 goals HT @1.50 b365 ✅ ✅ już w 1 minucie Sevilla 1-0, ale taki wynik się utrzymał do końca połowy. ;)

Myślę, że to jeden z lepszych typów. Sevilla tak jak z Mirandes wystąpi dziś jakby nie patrzeć z trzema DP, Reyesem i Krohn Dehlim na bokach. Minus dla typu, że Gameiro z przodu i może popisać się jakimś świetnym zagraniem. Obrona ok, choć bez Carrico. Widać, że trener tutaj lekko rotuje, a pełny skład będzie chciał wpuścić za parę dni na Celtę.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kapsel10 3,5K

kapsel10

Użytkownik
Ktoś pokusi się o jakieś typy w meczu Valencii z Gijon? ????
EDIT:
Ja uważam, że Valencia u siebie sobie poradzi, mają potencjał, którego w ostatnich meczach nie pokazują, ale Sporting na wyjazdach radzi sobie jeszcze słabiej, to główny powód dla którego mój typ skłania się ku popularnym Nietoperzom. 5 ostatnich meczów Gijon na wyjezdzie to porażki, a Valencia mimo braku formy i Paco powinna zaaplikować im 2 bramki i wygrać, liczę na odblokowanie Negredo i jego grę w powietrzu, oraz na jakiś przebłysk Feghoulliego jeśli dostanie jakieś minuty, bo ma momenty świetnej gry.
Mam jednak 2 obawy:
-Jaki skład wystawi Gary Neville?
-Czy Antonio Sanabria nie odnotuje kolejnego świetnego meczu?
Kurs na gospodarzy 1,7 wart przemyślenia, ale poczekam na kolejną analizę.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Valencia - Gijon
Valencia ::: 1,70 ::: 1/3 ⛔
Valencia -1 AH ::: 2,25 ::: 1/3 ⛔

Oj dziwna ta Valencia... Jeszcze swego czasu na mecze u siebie z takimi ogórkami jak Gijon bukmacherzy płacili 1,20-1,30. Teraz sytuacja jest zupełnie inna bo Valencia jest aktualnie typowym średniakiem ligi. Trenera mają fajnego, ale tylko z nazwy - jak długo jeszcze jego &quot;kadencja&quot; potrwa na tym stanowisku. Czy wytrzyma do końca sezonu? Trudno powiedzieć.
O meczach wyjazdowych nietoperzy nie ma sensu pisać, bo tam sezon w sezon są porażki, za to u siebie gospodarze nie przegrali spotkania ligowego od 30 listopada po bramce Basqueta z Barcelony w doliczonym czasie gry. Jednak ostatnio coś się zacięli na Mestalla i od 5 meczów notowali u siebie notoryczne remis: 2:2 ; 2:2 ; 2:2 ; 1:1 ; 1:1.
U gości strefa spadkowa, wyjazdy to same porażki, ale o dziwo w poprzedniej kolejce wygrali u siebie aż 5:1 z Realem Sociedad, a pierwsza bramka padła już w 1 minucie gry. Świetny występ i hattrick Paragwajczyka Sanabria, ale czy powtórzą dobrą grę na wyjeździe? Czy był to tylko jednorazowy występek? Ich poprzednie mecze to praktycznie same porażki.
W Valencii zabraknie najlepszego strzelca Alcacera, za to u gości obrońcy z Kolumbii Espinosy. Liczę na przełamanie nietoperzy.
Wynik: 0:1

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Valencia - Gijon
Alvaro Negredo strzeli ⛔ ⛔ 3 setki to za mało ????
(2,20) B365
Ja dzisiaj idę w strony jednego ze snajperów nietoperzy jakim jest Negredo. Paco kontuzjowany na minimum 2 tygodnie, więc ktoś tu będzie musiał go godnie zastępować. Valencia nie gra już tego co grali jeszcze w tamtym sezonie. Nie mają tej regularności zwycięstw i ich mecze nie napawają optymizmem. Ale mimo to, dzisiaj są stawiani jako faworyci. Nie mogą zlekceważyć rywala, bo Gijon ostatnio dość pewnie pokonał RSS. Bo aż 5:1. Dziś co prawda mecz w delegacji, też będą szukać swoich okazji na zdobycie gola, albo chociażby wyrwanie punktów Valencii. Wszystko zweryfikuje mecz. Negredo jest nieobliczalny i na pewno nieustępliwy. 3 bramki póki co w lidze. Nie jest to jakiś wysoki wynik, ale dzisiaj na pewno zobaczymy go od pierwszych minut. Valencia, też musi się zebrać do kupy żeby w końcu wygrywali, bo taka ekipa i taka niska pozycja w tabeli. Trzeba w końcu ustawić szósty bieg i zacząć grać. Mogą nawet skromnie dzisiaj wygrać, ale i Negredo też będzie miał udział w tym zwycięstwie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom