>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Primera Division [30-31 stycznia 2016]

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Skoro Rayo, Getafe, Las Palmas czy Betis były w stanie wywozić z Mestalla punkty, to uważam, że i Sporting na to stać. Niby kurs ciekawy, ale moim zdaniem nie do gry.
Nie wiem jak VCF podejdzie do PK, ponieważ muszą być realistami i odpuścić Barsę, bo chyba zdają sobie sprawę jakie mają szanse.
Jeżeli dwie drużyny grają piach to z reguły decyduje potencjał...
Tak, Valencia specjalnie się męczyła trzy rundy i sześć meczów w styczniu, by teraz będąc w 1/2 finału odpuścić, tylko dlatego, że na przeciwko ich wychodzi Barca...
A jeżeli dwie drużyny grają piach to z reguły decyduje dyspozycja dnia i tyle, a VCF x razy w tym sezonie udowodnili, że w meczach z teoretycznie słabszym rywalem po prostu nie spinają się tak, jak ma to miejsce na Real czy Barcelonę.
Jednak Gijon jest jeszcze w większym dołku, a ostatni mecz im po prostu wyszedł (wykorzystali wszystko to co mieli w zasadzie).
Nie powiedziałbym, że wszystko, bo sam Sanabria mógł jeszcze strzelić więcej goli. Zagrali świetny mecz i nastrzelali bramek i mam nadzieję, że trochę się odbiją i tyle.
---
Co do moich pomysłów, to ja wybieram właśnie bramkę Sanabrii, bo ten hat-trick i generalnie niezła dyspozycja w tym sezonie służą temu chłopakowi. Dzisiaj teren może nie łatwy, ale na Mestalla w obecnych rozgrywkach też można postrzelać. Oczywiście nie liczę na powtórkę z ubiegłej kolejki, ale jestem pewny, że chociaż jedną sytuacje będzie miał, a kurs naprawdę ciekawy na Paragwajczyka i delikatnie moim zdaniem warto spróbować.
Tony Sanabria strzeli @ 4,60 Ónibet✅
---
Real dzisiaj będzie miał naprawdę łatwe zadanie, a kwestią otwartą pozostaje kiedy strzelą pierwszego gola i jak wysoko rozbiją Espanyol. Papużki dzisiaj ku*ewsko osłabione: nie ma Caicedo, Gerarda Moreno, Burguiego i Asensio oraz V.Alvareza, czyli tak naprawdę z ofensywy pozostaje Hernan Perez, który wg. niektórych mediów może dzisiaj zagrać na... szpicy.
Moim zdaniem linię na poziomie 3,5 gola na sam Real do spokojnie do ogarnięcia, bo wiadomo, że Ronaldo z takim rywalem lubi postrzelać, ale przy okazji też jest to okazja dla Benzemy. W styczniu jak na razie: 1,2,2,1 - tak się jego gole prezentują, więc widać, że Francuz w mega formie i już 17 bramek w lidze, mimo że nie strzela karnych czy wolnych! W tym sezonie 11 bramek zdobytych na Bernabeu, a czterokrotnie strzelał więcej niż jednego gola - Getafe, Rayo, Deportivo i Sporting, a raz dublet ustrzelił na wyjeździe - w Bilbao. Dlatego dzisiaj też jestem zdania, że spokojnie może dwukrotnie pokonać bramkarza Espanyolu, bez względu na to czy będzie nim Arlauskis czy Pau Lopez.
Real over 3,5 @ 2,05 Betsyf✅6:0
Karim Benzema over 1,5 @ 3,50⛔1

Otrzymane punkty reputacji: +83
V 1,1K

viren

Użytkownik
Gary Neville dostal zabawke - klub w swoje rece poniewaz jego jak i grupe bylych pilkarzy Man United i wlasciciela Valencii lacza wspolne przedsiewziecia biznesowe.
Gdziez to kto widzial zoltodziobowi, na dodatek ze strasznie podniesionym nosem pseudoekspertowi bez doswiadczenia dac do eksperymentow klub grajacy w Lidze Mistrzow?!
W jeden mecz zalatwil im wyeliminowanie z europejskich pucharow (inna sprawa ze Zenit by sie Gent i tak podlozyl z powodu konfliktu Villas-Boas-Neville) no i teraz zmierza ze swoimi &#39;genialnymi&#39; teoriami pan z podniesionym noskiem ku strefie spadkowej.
Jesli United jest choc troche madry to nauczy sie ze Giggs won on menadzerki bo grajacy dopiero co panowie nie maja i nie beda mieli zadnego pojecia o menadzerce, oni byli i sa od grania wiec nie wepchna Ryana na stolek. Tak wiec Van Gaal mimo wszystko popracuje dluzej zanim nie sciagna klasowego nazwiska i jesli nie chca grac o utrzymanie w Premier League to Giggsa nie wepchna. A jestem przekonany ze z jakimkolwiek ex zawodnikiem United beda grac gorzej niz Chelsea w tym sezonie. a Neville choc potrafi sprawiac wrazenie elokwentnego
Wracajac do Valencii - dzis nie bedzie remisu. Gospodarze sie obudza wreszcie albo przegraja. Ja po raz trzeci gram na przegrana i tym razem juz nic nie uratuje Valencii i tego gigolo na lawce.
Gijon

bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Gary Neville dostal zabawke - klub w swoje rece poniewaz jego jak i grupe bylych pilkarzy Man United i wlasciciela Valencii lacza wspolne przedsiewziecia biznesowe.
Gdziez to kto widzial zoltodziobowi, na dodatek ze strasznie podniesionym nosem pseudoekspertowi bez doswiadczenia dac do eksperymentow klub grajacy w Lidze Mistrzow?!
W jeden mecz zalatwil im wyeliminowanie z europejskich pucharow (inna sprawa ze Zenit by sie Gent i tak podlozyl z powodu konfliktu Villas-Boas-Neville) no i teraz zmierza ze swoimi &#39;genialnymi&#39; teoriami pan z podniesionym noskiem ku strefie spadkowej.
Jesli United jest choc troche madry to nauczy sie ze Giggs won on menadzerki bo grajacy dopiero co panowie nie maja i nie beda mieli zadnego pojecia o menadzerce, oni byli i sa od grania wiec nie wepchna Ryana na stolek. Tak wiec Van Gaal mimo wszystko popracuje dluzej zanim nie sciagna klasowego nazwiska i jesli nie chca grac o utrzymanie w Premier League to Giggsa nie wepchna. A jestem przekonany ze z jakimkolwiek ex zawodnikiem United beda grac gorzej niz Chelsea w tym sezonie. a Neville choc potrafi sprawiac wrazenie elokwentnego
Wracajac do Valencii - dzis nie bedzie remisu. Gospodarze sie obudza wreszcie albo przegraja. Ja po raz trzeci gram na przegrana i tym razem juz nic nie uratuje Valencii i tego gigolo na lawce.
Gijon
dokladnie wzieli jakiegos nieopierzonego pod wzgledem trenerki faceta i nie wiem co oczekuja. piłkarzem byl swietnym moze i terenerem tez bedzie ale potrzeba na to czasu. Szkoda ze taka Valencia nie wezmie np. takiego Jemeza z Vallecano, ktory wg mnie wykonuje świetną pracę w Rayo.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Espanyol rozłoży dzisiaj nogi przed Realem i dają sobie wpakować pare brameczek✅, over w tym meczu pewny, spokojnie również polecam grać strzelców, na Benzeme✅ czy Ronaldo✅ można grać w ciemno.

edit.
Jakie to wszystko przewidywalne w ten weekend. Bogate dwa dni;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
No właśnie Espanyol dziś nie ma kim straszyć, więc kartki dla Realu można ograniczyć do minimum.
Real Madryt u0.5 żk w 1 połowie @1,75 bwin ✅ ✅
u1.5 żk w 1 połowie @2.25 bwin ⛔ aj ta końcówka połowy ;/

i na spróbowanie
Espanyol u0.5 żk w 1 połowie @3.40 bwin ⛔
Liczę na spokojniejsze spotkanie, bo nie widzę powodów, by dzisiaj Espanyol miał nabijać kartki. Sytuacja w lidze coraz gorsza, a w następnej kolejce rywal do ogrania - Real Sociedad,
Ostatnio z Getafe czy Eibar na wyjeździe choć przegrali to kartki nie dostali w 1 połowie.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Real - Espanyol

Krótko i na temat bo do meczu nie dużo czasu nam zostało. Spodziewam się dziś gwałtu na drużynie gości. Oglądałem ostatnie spotkanie Realu gdzie zremisowali z Betisem, razili w tym spotkaniu nieskutecznością, a stwarzali sobie na prawdę bardzo wiele dogodnych sytuacji i sam utopiłem trochę waluty grając to spotkania na live, będąc przekonany, że wygrają ten pojedynek. Ostatnie wyniki w meczach pomiędzy tymi drużynami to 0:6 i 1:4. Myślę, że dziś może być bardzo podobnie.
Moje propozycje:
Real wygra obydwie połowy @ 1.77
Real (-2.5) @ 1.76

Ronaldo strzeli 2 lub więcej @ 2.50
Ronaldo strzeli 3 lub więcej @ 6.50

U N I B E T
EDIT.
PIĘKNIE !

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Real - Espanyol
Powyżej 3,5 bramek ✅ ✅ 6-0 ✅ Zabite.
(1,65) Unibet
Ostatni mecz kolejki w stolicy Hiszpanii, biorę pod lupę spotkanie w Madrycie. Real, dzisiaj ma bardzo ułatwione zadanie, aby na swoim terenie zrobić łomot swoim rywalom. Goście bez podstawowych zawodników, więc Real ma rywala podanego na tacy. Nie zagra Bale, ale to nie powinno stanowić problemu do zdobycia bramek przez Real. Bo prócz niego jest także Ronaldo, Benzema, czy nawet James który też lubi wturlać jakaś brameczkę. Real, musi wykorzystać to, że Atletico straciło wczoraj punkty i trzeba dzisiejszy mecz wygrać pewnie i na pewno bezkonkurencyjnie. Nie wierzę, aby goście mogli dzisiaj w czymkolwiek zagrozić Realowi. Jeśli Real zacznie strzelaninę i skuteczni w tym będą, to spokojnie możemy zobaczyć 4 gole, albo nawet i więcej. Ronaldo dawno hattricka nie zrobił, a dzisiaj rywal dobrze mu znany bo ostatni mecz jaki ze sobą rywalizowali to było aż 6 bramek Realu, w tym Ronaldo właśnie trzy. Dzisiaj też da o sobie znać. Z pewnością coś ukuję. Mam nadzieje, że over chociaż chłopaki zrobią do połowy, bo Negredo dzisiaj dał o sobie znać, jakim jest cieniem samego siebie... ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Poniedziałkowy mecz nawet ciekawie się zapowiada, a ja sobie upolowałem dwa typy na strzelców goli - w obu ekipach.
Po stronie Depor oczywiście Lucas Perez, bo jakże mogło być inaczej. Po kilku meczach bez gola, największa gwiazda Depor obudziła się przeciwko Valencii, a gdyby nie, spalonego gwizdane na oślep, to może więcej by nastrzelał. Teraz rywal idealny, bo najsłabsza defensywa ligi i ekipa, która na wyjazdach straciła aż 29 bramek w 10 meczach. Oczywiście 1/3 aż przeciwko Realowi, ale to nie zmienia faktu i poglądu, że Błyskawice w defensywie prezentują się bardzo słabo, a gole tracą w głupi sposób generalnie. Do tego Lucas Perez 8 z 13 goli w tym sezonie strzelał na El Riazor, więc to też jakiś dodatkowy atut dla niego.
Drugi typ dotyczy zawodnika gości - Jozabeda. Na ten moment kluczowy grajek Rayo i śmiem twierdzić, że obok Trashorrasa i Diego Llorente są zawodnikami, na których Paco Jemez powinien dmuchać i chuchać, bo oferują naprawdę wysoki poziom. Jozabed robi robotę w drugiej linii o czym pisałem ostatnio i potwierdził to golem... głową. Generalnie progres jego formy dotyczy okresu od połowy listopada, bo w ostatnich 10 kolejkach strzelił aż 6 goli, co jak na środkowego pomocnika - czasem ofensywnego - to wynik naprawdę świetny. Nie jest o nim głośno, a ja uważam, że stanowiłby spore wzmocnienie w lepszych klubach, choć chyba nastawienie i styl Rayo jemu pasuje i takich ekip powinien szukać. Z tych 7 trafień aż 5 na wyjazdach, a dodatkowo w bramce Depor zabraknie Germana Luxa, który... pauzuje za kartki. Prawdopodobnie jego miejsce zajmie Stipe Pletikosa, który ostatni raz bronił jeszcze w ubiegłym sezonie w barwach Rostova, więc liczę na jego kłopoty w bramce związane z brakiem rytmu meczowego. Oczywiście stawki dostosowane do prawdopodobieństwa, a tutaj Lucasa Pereza oczywiście stawiam dużo wyżej.
Lucas Perez strzeli @ 2,30 Betsyf✅
Jozabed strzeli @ 6,00✅

Otrzymane punkty reputacji: +74
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Deportivo La Coruna - Rayo Vallecano Typ: over 2.5 gola @ 1.96 Pinnacle ✅

Rayo Vallecano chyba kibicom La Liga nie trzeba specjalnie długo przedstawiać. Jedna z najprzyjemniejszych drużyn do oglądania, której zawsze bardziej zależy, żeby strzelić bramkę, grać o trzy punkty, niż kurczowo bronić wyniku. Skutkiem tego jest też oczywiście największa liczba straconych bramek w całej lidze, tym niemniej stylu ekipy Paco Jemeza po prostu nie da się nie lubić. Ostatnio stołeczni notują nieco lepszy okres, gdyż wygrali w domu z Celtą Vigo 3:0 oraz zremisowali z mocnymi ekipami Valencii i Realu Socedad w obu przypadkach 2:2. Już choćby z analizy powyższych wyników można spodziewać się, iż przyjezdni strzelą dziś co najmniej jedną bramkę. Będzie o to o tyle łatwiej, że w szeregach gospodarzy nie zobaczymy nominalnie podstawowego bramkarza Germana Luxa, który pauzuje za kartki. Jego zastępcą prawdopodobnie będzie Stipe Pletikosa, który ostatni, oficjalny mecz rozegrał w czerwcu ubiegłego roku. Co do Deportivo to miejscowi spisują się co najmniej solidnie. Gwiazdą drużyny jest Lucas Perez, który już trzynastokrotnie zaskakiwał bramkarzy rywali w obecnym sezonie ligowym. W mojej ocenie mając na uwadze potencjał ofensywny obu drużyn zobaczymy co najmniej trzy bramki, a i 4, 5 lub więcej goli również wykluczyć nie można.

Otrzymane punkty reputacji: +17
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Witam wszystkich i mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej. Dopiero kilka dni temu znalazłem to forum i widzę, że aktywność jest na prawdę duża, gorzej ze skutecznością ale to już sprawa tylko i wyłącznie osób grających. Ja w bukmacherce siedzę o 2004 roku i o tamtego czasu oglądam tylko i wyłącznie spotkania Ligi Hiszpańskiej oraz Angielskiej a dodadkowo interesuje się tenisem. Wszystkie typy, które będę tutaj podawał oczywiście gram. Postanowiłem założyć tutaj konto bo patrząc na skuteczność po niektórych to myślę, że chcieli by się odbić i wyjść na plus a ja tutaj po to jestem. Liczę na miłą atmoferę i podaję swój pierwszy typ. Moje analizy nie będą długie, ponieważ jak sprawa jest prosta to nie ma co mydlić oczu tym, że ktoś się spisał a na końcu typ jest i tak na minus, liczy się to co na koncie.

Deportivo vs Rayo ⛔
over 9.5 rożnego |1,55|bet365
over 10.5 rożnego |1,83| bet365
over 11.5 rożnego |2,30| bet365
tak jak się spodziewałem, otwarty fajny mecz, brakło tylko ty rożnych (8)
Dziś zapowiada się nam na prawdę bardzo ciekawe spotkanie na Municipal. Deportivo w tym seoznie na prawdę solidnie i to 9 miejsce jest jak najbardziej zasłóżone i myślę, że wyżej na koniec sezonu jednak nie będą. Ostatnie spotkanie u siebie zremisowanie 1:1 z Valencią, lecz każdy kto śledzi BBVA to wie, że Vsalencia na wyjazdach to całkiem inna ekipa niż przed własną publicznością a dochodzi do tego ten &quot;pseudo&quot; trener, który u mnie gdy już przychodził był skazany na porażkę, niech lepiej wraca na &quot;eksperta telewizyjnego&quot;, ale nie o tym mowa. Ogólnie z przebiegu spotkania remis jak najbardziej zasłużony. Wcześniej wyjazdowy remis z Sociedad, ale w tym meczu to był tylko cień ekipy z La Coruni, zagrali na prawdę bardzo słabe spotkanie i RSS zasługiwał na 3 oczka bez dwóch zdań. Co do Rayo to bardzo jej kibicuję, aby utrzymali się, prawda jest taka, że gdyby wzmocnili obronę to spokojnie mogli by walczyć o miejsce w pierwszej 10tce i mówię to z pełną świadomością. Ich gra dla oka jest mega przyjemna i jak kolega wyżej napisał &quot; której zawsze bardziej zależy, żeby strzelić bramkę, grać o trzy punkty, niż kurczowo bronić wyniku&quot;. Grają super ofensywną piłkę a szczególnie gdy przychodzi mieżyć się z rywalem z wyższej półki nie boją się tylko grają wysoko i szybko przeprowadzają akcję bez jakiś specjalnych ataków pozycyjnych co się równa właśnie z nabijaniem rożych. Nie mal w każdym spotkaniu nabijają ich na prawdę sporo i to właśnie wynika z ich stylu gry. Ostatnie zwycięstwo z Celtą to 7 rożnych, poprzednio remis z Valencią 9. Deportivo również a szczególnie u siebie nabija ich dość sporo z Valencią 8 z Villarreal 9 czy z Eibarem również 9. Ja dziś widzę na prawdę sporo rożnych i fajne otwarte spotkanie. Typy jak najbardziej polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +45
embojam 165

embojam

Użytkownik
✅
Deportivo vs Rayo
over 9.5 rożnego |1,55|
over 10.5 rożnego |1,83|
over 11.5 rożnego |2,30|
Popieram typy kolegi powyżej, ubiegł mnie w czasie z analizą. Ja skupię się na drużynie Rayo. Ich średnia cornerów w 10 meczach na wyjazdach to 5,9, natomiast Depor daję u siebie nabijać przeciwnikom średnio 5,3 cornera. Ostatnie spotkania z Valencia tylko utwierdza mnie co do mojego typu. Uważam, że ta linia powinna wynosić 5,5 a tak mamy value beta w sam raz do dubelka. :cool:

Rayo over 3,5 rr @1,41 óni✅✅✅ bezpieczna linia aczkolwiek mecz dosyć &quot;specyficzny&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +4
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Deportivo - Rayo
Ostatni mecz 22. kolejki LL będzie miał miejsce na Estadio Riazor, gdzie Depor podejmie ekipę Paco Jemeza, a więc bardzo ofensywnie usposobione Rayo. Podobnie jak poprzednicy uderzam w ten mecz od strony bramek i kornerów. O ile Deportivo nie jest jakąś mega overową drużyną, a nawet w ostatnich meczach częściej (prócz meczu z Realem) padają undery, tak Rayo skłoniło mnie do tego, by postawić na over 2.5 bramek. To samo tyczy się rzutów rożnych i tu też bardziej liczę na gości, gdyż pograłem w ich stronę. O tym meczu zostało napisane wystarczająco dużo. Depor świetnie spisuje się na własnym stadionie, a drużynie z Vallecas nie jest straszny, ani Real, ani Barca. Owszem, skutki takiego podejścia Paco i jego drużyny mogliśmy zaobserwować na Bernabeu, gdzie zebrali &quot;10&quot;, ale to głównie przez szybkie czerwone kartki. Rayo potrafi zaatakować i przede wszystkim nie boi się tego robić. Liczę na ciekawe widowisko i grad bramek.
Over 2.5 @1.85 ✅ 2:2 ✅
Rayo over 4.5 RR @1.85 ⛔ 4 RR ⛔

Kursy pobrane i zagrane w Betano

Otrzymane punkty reputacji: +8
fencyn 584

fencyn

Użytkownik
La Coruna - Rayo
Typ: Powyżej 100 Punktów
Buk: William Hill.
Kurs 4,6@

Zakład w którym Gol liczony 10pkt,Korner 3 pkt,Karny 10 pktów, żółta kartka 3pkt, czerwona kartka 10 pktów.
Mecz w którym powinniśmy zobaczyć fajną ofensywną grę.Jak gra Rayo to większość wie, ofensywna gra w niemalże każdym meczu co za tym idzie dużo strzela jak i niekiedy dużo traci. Deportivo gra całkiem solidnie co prawda w ostatnim czasie ciężkie mecze mówią co innego jednakże gra wygląda całkiem dobrze.
Co do kartek to obie drużyny także potrafią te kartki łapać, a pomiędzy tymi drużynami od zawsze napięć nie brakowało.
Reasumując wg mnie w meczu padną gole kartki jak i będą kornery a więc, warto zaryzykować taką kombinację po takim kursie.

howardleb 136

howardleb

Użytkownik
Ja osobiście pograłem azjana powyżej 4 gole (@4,800 b..et365). Oczywiscie za małą stawkę, ale wydaje mi się, że tych goli dzisiaj może być naprawdę dużo. Ostatnie poniedziałkowe spotkania na zakończenie kolejki to przynajmniej 5 goli w meczu - 25.01 Levante - Las Palmas 3:2; 18.01 Eibar - Granada 5:1. Może to nie jest jakiś mocny argument, ale może ta pora tak działa na piłkarzy, że lepiej im się strzela a gorzej broni ????
EDIT: Tyle sytuacji podbramkowych, no mecz dla oka bardzo dobry. Szkoda typu, bo naprawdę niewiele brakło. ;)

san-mames 54

san-mames

Użytkownik
Depor ostatnio nie zachwyca ale po poczatkowym okresie przyszła znizka formy i dobrzy przeciwnicy . Dzis czuje przełamanie druzyny z Andaluzji , Rayo niby ostatnio dobre wyniki ale wygrana z rezerwowa Celtą czy remis ze słabą Valencia to nie sa jakies super wyniki.
Na wyjazdach dużo tracą i dzis też jak reszta czuje ze beda tu gole. Ide jednak w strone goli gospodarzy , Rayo praktycznie w kazdym wyjazdowym meczu traci po 2-3 gole a Depor musi w koncu porzadnie sie przełamać u siebie , przeciwnik myśle idealny ale tez grozny - pewnie trzeba bedzie strzelic wiecej niz jedna bramke .
Deportivo ov 1,5 1.83 bet 365
Deportivo ov 2.5 3,75 bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +8
K 0

kajetan2005

Użytkownik
Na końcu meczu w statystykach było podane ze po 5 RR dla depor i rayo. Ktoś oglądał i moze to zweryfikować ? Bo buki rozliczają po 9.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom