>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

22 Kolejka Premier League 18-20.01.2014

Status
Zamknięty.
miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Ja dziś idę w remisy a widzę tu dwa spotkania w którym liczę że przynajmniej jedno zakończy się remisem a więc jedziemy....
West Ham - Newcastle
Długo się zastanawiałem nad tym spotkaniem.
Myślałem czy sroki właśnie dziś przełamią swoją niemoc ale doszedłem do wniosku że West Ham u siebie potrafi się bronić skutecznie być może nie z każdym ale nie oszukujmy się bo ekipa Pardew ma poważne problemy w ostatnim czasie ze strzelaniem bramek.
Jak dla mnie nie ma sensu dłużej się rozwodzić nad tym meczem spodziewam się bezbramkowego remisu
West Ham - Newcastle
Typ: X
Kurs:3,35

Sunderland - Southampton
Powinienem zacząć od tego meczu bo ten zaczyna się już o 13 45.Tu także spodziewam się remisu w pojedynkach h2h na ostatnie 7 spotkań aż cztery razy pojedynki tych drużyn kończyły się podziałem punktów dziś liczę na to samo tym bardziej że ostatnie spotkanie w pucharze anglii zakończyło sie wygraną Sunderlandu. Koty seria 3 zwycięstw z rzędu więc wydaję mi się że to już wystarczy i dziś ekipa świętych będzie w stanie zremisować z nimi.
Sunderland - Southampton
Typ: X
Kurs: 3,20

Otrzymane punkty reputacji: +1
qarchu 0

qarchu

Użytkownik
Manchester City - Cardiff Handicup 0:2 kurs 1,85
Liczycie jak ja na kolejny pogrom ?? Czy jednak nieco spuścić i bezpieczniej dać 0:1 ?

Liverpool- Aston Villa wacham się nad handicup 0:1, 0:2, lub połowa/cały dla Liverpoolu
Aston Villa w 4 ostatnich meczach u siebie przegrała 3 (Arsenal, Sheffield, Crystal) i w ostatnim czasie 1 remis (Swansea) a na wyjeździe wygrała z Sunderlandem, ale skoro u siebie tak słabo grają, to na wyjeździe i to z Liverpoolem powinni być zniszczeni, jak myślicie?

Arsenal- Fulham- albo HC 0:1 albo połowa/cały lub tylko wygrana Arsenalu (1,18), mowią, że derby rządzą się swoimi prawami, Arsenal ostatnio w sumie nie gromił, ale wygrywał

Mój bukmacher: Betclic

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Ja sobie zagram kartkę Medela. Za czasów gry w Sevilli nie przebierał w skutkach, w Anglii też nie odstawia nogi jak nie trzeba. City pewnie zdominuje mecz, bo grają u siebie, więc Cardiff będzie zmuszone do defensywy. Poprzednie spotkanie między tymi zespołami zakończyło się wygraną Cardiff u siebie, więc pewnie chęć zemsty piłkarzy City jest, dodatkowo Negredo złapał dobrą formę i wraca Aguero, piłkarze Cardiff będą mieli co robić w defensywie, dlatego kartka Medela jak dla mnie do grania, nawet za grosze. Dodatkowo mecz sędziuje Swarbrick, jak ma okazję pokazać kartkę to to robi, średnia na mecz ~3
Medel kartka @2,90 Unibet

hawiros 23

hawiros

Użytkownik
Man City wciągnie Cardiff jedną dziurką od nosa. Wychodzą w bardzo mocnym składzie, a Aguero po przerwie jest wilkiem wygłodniałym bramek. Nie licze tu na kalkulacje, tylko na ciąg do bramki do którego obywatele zdążyli przyzwyczaić kibiców.
Man City -2 @ 1.90 Bet365
Dodatkowo kurs na gola Suareza w meczu z Villą. Luis na Anfield zawsze dobrze sobie radził, a gdy gra sie nie kleiła sam starał się gryźć murawę i za wszelką cenę znaleźć drogę do bramki rywala. Obrona przyjezdnych jest gorsza od sera szwajcarskiego, nie pomaga w tym chaosie zagubiony trener
Suarez strzeli @ 1.36 Bet365
AKO 2.60 Wg. mnie najlepsze typy na dziś z PL. Polecam!
+ polecam jako tripel jeszcze dorzucić 1.33 na over 2.5 w meczu Heerenveen. Zapowiada się na Holenderski festiwal wesołego futbolu.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Baqu- dzieki!
Sunderland-Southampton bts kurs 1.85
Man City nagredo strzeli 1.45 betclic
ako 2.69
po meczach mysle ze nagredo strzeli brame. zastanawiam sie nawet nad 2 kurs 2.75. Aguero wraca po kontuzji wiec moze byc i glodny bramek ale mysle ze jeszcze nie w tym meczu.
Robson // Może jakieś trzy słowa dlaczego strzeli a nie samo &quot;głodny bramek&quot; ? Bo co to za poparcie typu? Ja nie widżę argumentów za bardzo...

P 73

phamrol

Użytkownik
Dwa mecze które pograłem:
Arsenal - Fulham under 3.5 1,67 Betsson ✅- Do składu Fulham wraca Hangeland i Stekelenburg, czyli dwa poważne wzmocnienia w obronie + dwóch defensywnych Parker + Sidwell. Blok defensywny wygląda całkiem dobrze, ale mimo to tracą sporo bramek. Ja jednak liczę na to, że się zamurują. Arsenal w obronie wygląda naprawdę dobrze, lepiej niż w ofensywie. Widziałem mecz z Aston Villą to w ataku oprócz dwóch bramek nic ciekawego nie zrobili, w obronie solidnie, lecz głupi błąd przydarzył się Cazorli. Obawiam się trochę potencjału ofensywnego Fulham, ale w tym sezonie on nie zachwyca, a Kanonierzy czyste konta zachowywali chociażby z Chelsea, Liverpoolem czy Tottenhamem.

West Ham - Newcastle over 2.5 1,84 Betsson ✅- Oba zespoły osłabione w obronie. W szeregach gospodarzy nie zagra Tomkins, Demel, a niepewny występ jest Collinsa. U siebie potrafią strzelać bramki, u siebie muszą zaatakować, a mają kim straszyć: Cole, Downing, Jarvis, Joe Cole, Nolan czy Morrison. Nie wiem czy Nolan już odpokutował karę za kartkę, natomiast oficjalna strona podaje, że Morrison zagra. W Newcastle nie zagra Debuchy i Collocini, czy dwójka podstawowych obrońców. W ofensywie również mocny potencjał: Remy, Cisse, Ben Arfa, Gouffran i Cabaye.

Łączne ako: 3.0

Otrzymane punkty reputacji: +3
lolli 1

lolli

Użytkownik
Spotkałem się z opinią, że 80 procent sukcesu Manchester United pochodziło od Fergusona. Pod tym rozumie się jego wyrachowaną kalkulację i opanowanie grających na polu. W tym stanie nie pomógłby im nawet Messi. Jak dla mnie to Chelsea wygra 2-0.

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Przeglądając prasę angielską napad City powinien wyglądać tak: Dzeko, Negredo. Do składu wraca Silva. Oglądając City w ostatnich meczach doszedłem do wniosku, że teraz to Dzeko jest najbardziej wysuniętym napastnikiem, dlatego zaczął strzelać. Negredo jest w wyśmienitej formie, więc może być ustawiony za Bośniakiem i tak strzeli bramkę. Aguero zacznie mecz na ławce. Z moich obserwacji City wynika, że Dzeko zejdzie ok 50 min, a wejdzie Aguero. Negredo zostanie ustawiony na szpicy, Aguero zagra za nim.
P.S tak wszyscy typują Chelsea i są tak pewni, że szok. Wszystkie fakty na to wskazują, ja jako fan Chelsea odpuszczam ten mecz, ze względu że to jest chamskie United. Przed meczem ich skreślasz, a oni robią niespodziankę i tak jak w tym wypadku może być remis. Stawiasz na United to przegrywa 1-2. Mam nadzieję, że dostaną lekcję od Chelsea. Może dobrym typem na ten mecz jest under 2,5 ?

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
West Ham vs Newcastle
Newcastle (-1 bramka) / 4.50 / WilliamHill ✅✅✅
1:3! Siedzi piękny kursikkkk ;)
Warto zacząć od tego iż świetny kurs na sroki kusi każdego. Przechodząc do rzeczy, gospodarze zajmują 17 miejsce z 18 oczkami na koncie, natomiast goście są na 8 miejscu z 33 punktami. West Ham gra tragicznie, chodź to i tak mało powiedziane. W ostatniej kolejce PL wygrali wyjazdowy mecz z Cardiff 0:2, ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał wydarzeń na boisku, 3 pkt powinny zostać na koncie gospodarzy. Bardzo wątpliwy jest występ w drużynie gospodarzy : Demela, O’Briena, Collinsa oraz Morrisona, a na 100% nie wystąpią : Vaz Te, Reida, Tomkinsa i Kevin Nolana. Obronę West Hamu można nazwać jedną wielką dziurą przez którą przebiega sobie niemal każdy z piłką i ładuje ją do siatki. Co do gości to przegrali trzy ostatnie mecze w lidze ( 0:2 City, 1:0 West Brom, 0:1 Arsenal ) można przymknąć oko na te dwie porażki z Kanonierami i City. Newcastle wystąpi dziś bez : Ryana Taylora, Fabricio Collocciniego i Debuchy’ego. Tak, że goście muszą w końcu zdobyć 3 punkty i to nastąpi dziś z West Hamem który wysoko przegra na Boleyn Ground przed własną publicznością. Spokojnie 0:3.
Przewidywane składy:
WHU: Adrian - McCartney, Diarra, Johnson, Rat - Noble, Taylor - Downing, Nolan, Jarvis - Cole
Newcastle: Krul - Yanga-Mbiwa, Williamson, Steven Taylor, Santon - Tiote, Anita - Sissoko, Cabaye, Gouffran - Remy​

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Manchester City - Cardiff City
City, gole w obu połowach |1.45| ✅ ✅ ✅
▶ Unibet !
No nic tutaj, City jest jasnym faworytem bo to że jest w gazie chyba każdy wie, ale jednak nie polecam grać samej wygranej po kursie 1.13 Do składu wraca Aguero, który z pewnością jest nieciepliwy gry i już dziś od pierwszych minut prawdopodobnie zasili szeregi City. Negredo podczas jego nieobecności grał bardzo solidnie, dużo punktował i co najważniejsze, że piłka go szukała, aby uprzykrzyć życie rywalom. Dziś po drugiej stronie, 18 drużyna w tabeli, która gra bardzo chimerycznie i bez pomysłu. Nie spodziewam się jednak tutaj fajerwerków, ze strony gości bo to City będzie dyktować warunki w meczu i na bramki w obu połowach ich jak najbardziej stać. City, w tym meczu będą zważać na to, że jutro jest Bitwa w Londynie i jeśli tutaj będzie remis, (w co wątpię) to mogą zakończyć tą kolejkę na trzecim miejscu, ale tak jak pisałem nie sądzę by to sie zdarzyło. Toure dużo widzi, a nawet zdarza mu się strzelić, więc i dziś też powinien na środku pola trochę mieszać ofensywą gości.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Chelsea - Manchester United
Wydaje mi się, że w jutrzejszym szlagierze nie zobaczymy wielkiego widowiska i sporej ilości bramek. Myślę, że walka będzie się toczyć głównie w środku pola i ten kto przejmie inicjatywę powinien wyjść z tego pojedynku zwycięsko. Jeśli chodzi o &quot;The Blues&quot; to kontynuują oni zwycięską passę w lidze, w której zdołali zgarnąć komplet punktów w czterech ostatnich spotkaniach. Były to mecze z Hull (2:0), Southamptonem (3:0), Liverpoolem (2:1) i Swansea (1:0). Widać, że po w miarę kiepskim początku sezonu ekipa ze Stamford Bridge weszła na dobrą drogę i ich gra wygląda co raz lepiej. Jeśli chodzi o absencje do po stronie gospodarzy zabraknie jedynie Ivanovicia oraz Van Ginkela. Poza tym wszyscy są do dyspozycji &quot;Żoze&quot; dlatego o wybór składu na jutrzejszy mecz raczej nie musi się martwić. Co innego David Moyes, który będzie sobie musiał poradzić bez Fellainiego, Naniego, Van Persiego, Younga oraz Fabio. Do tego nie w pełni sił jest Rooney, który na 99% zacznie to spotkanie na ławce. Jeśli do tego dodamy kiepską formę całego zespołu mamy obraz nędzy i rozpaczy. Czerwonym Diabłom dopiero tydzień temu udało się przerwać fatalną passę trzech kolejnych porażek z rzędu dzięki zwycięstwu nad Swansea. Co prawda w lidze w pięciu ostatnich spotkaniach wygrali cztery razy, a jedyna porażka przytrafiła im się z Tottenhamem (1:2) na Old Trafford. Nie mniej jednak mnie ekipa Szkota kompletnie nie przekonuje. Oczywiście United zepną poślady na 200% i będą gryźć trawę żeby wywieźć jak najlepszy wynik ze Stamford Bridge jednak biorąc pod uwagę wszystkie aspekty myślę, że minimalną, ale jednak wygraną odniesie Chelsea. Do tego myślę, że warto pograć coś na Hazarda jako strzelca bramki. Belg jest w świetnej formie, ciągnie grę Niebieskich i bardzo często zagraża bramce rywala. W ostatnich pięciu meczach udało mu się posłać piłkę do siatki trzy razy. Myślę, że przy kiepsko zorganizowanej w tym sezonie obronie United ten filigranowy skrzydłowy będzie miał sporo okazji na strzelenie kolejnego gola. Oprócz tego próbuję jeszcze bet, że wszystko rozstrzygnie się w drugiej połowie. Jak widać Chelsea lubi w pierwszej połowie się trochę pomęczyć, żeby w drugiej przycisnąć i wypunktować rywala. W pięciu ostatnich spotkaniach trzy razy miała miejsce taka sytuacja, a kurs jest całkiem przyjemny.
Chelsea @ 1,73 ✅ 3:1
Do przerwy/wynik końcowy X/1 @ 4,60 ⛔ 2:0/3:1
Poniżej 2,5 gola @ 1,82 ⛔ 4
Hazard strzeli gola @ 3,20 ⛔ Eto&#39;o show
Unibet

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Chelsea - Manchester United
2x @ 2.2 bet365
2 @ 5.5 bet365
Szybka analiza, pewnie i tak dużo o tym meczu zostanie jeszcze powiedziane. Zaryzykuję stawiając na Czerwonych Diabłów - według Daily Mail na spotkanie do Londynu mieli jednak pojechać liderzy gości - RvP oraz Rooney. Według mnie są to najlepsi zawodnicy Diabłów, nawet mimo kontuzji. United nie gra tak źle na wyjazdach jak u siebie, co też może być pewnym plusem. Co prawda Chelsea jest w gazie, u siebie w tym sezonie nie przegrali, jednak takie serie nie mogą trwać wiecznie. Moyes na pewno w tym meczu będzie chciał udowodnić swoją wartość, co wcześniej nie wychodziło mu w tym sezonie, oprócz tego będzie chciał podbudować swoją reputację wśród kibiców, która po ostatnich porażkach jest dosyć słaba. Może i typ ryzykowny, jednak kiedyś trzeba się przełamać, a dzisiaj jest na to dobra szansa.

maxti 234

maxti

Użytkownik
Chelsea- Manchester United
A ja zagram odwrotnie niż wszyscy ???? , mam przeczucie, ale nie tylko tym się kierowałem w wyborze tego typy, Chelsea - Manchester, wg. mnie najciekawsze spotkanie tej kolejki Premier League, obie drużyny dzieli 9 pkt. w tabeli.. to dużo, Chelsea po wczorajszym zwycięstwie City, musi dziś wygrać żeby nie odstawać od czołówki i zwiększyć dystans punktowy nad 4 Liverpoolem, do tej pory Chelsea świetnie sobie radzi w meczach domowych, do tej pory stracili tylko punkty z West Brom remisując 2:2, dziś licze na powtórkę a może i nawet zwycięstwo gości, bo Chelsea szału nie gra, Manchester też nie, ale za to dobrze im idzie na wyjazdach i dziś bardzo potrzebują tego zwycięstwa, jak wiadomo gdy spotykają się dwie wielkie ekipy, często dochodzi do niespodzianek dziś na to liczę.

Manchester (5.50)
Manchester albo remis (2.30)
HT/FT Remis/Manchester (12.00)

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Chelsea Londyn - Manchester United
Typ: Over 2.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Typ niejako na przełamanie, otóż w 3 ostatnich spotkaniach pomiędzy Chelsea Londyn a Manchesterem United padło raptem 3 bramki (2 razy wygrywali The Blues po 1:0 oraz raz padł bezbramkowy remis). Patrząc jednak na ostatnią historię starć między tymi ekipami możemy jednak zauważyć, że zdecydowanie częściej w meczach padało sporo bramek niż kończyły się wynikami takimi jak w ostatnich 3 starciach. Na dowód tego oto ostatnie spotkania Chelsea z Manchesterem United:
26.08.13 PRE Manchester Utd Chelsea 0 : 0 --
05.05.13 PRE Manchester Utd Chelsea 0 : 1 --
01.04.13 PUC Chelsea Manchester Utd 1 : 0 --
10.03.13 PUC Manchester Utd Chelsea 2 : 2 ++
31.10.12 CAP Chelsea Manchester Utd 5 : 4 (3 : 3) ++
28.10.12 PRE Chelsea Manchester Utd 2 : 3 ++
05.02.12 PRE Chelsea Manchester Utd 3 : 3 ++
18.09.11 PRE Manchester Utd Chelsea 3 : 1 ++
08.05.11 PRE Manchester Utd Chelsea 2 : 1 ++
12.04.11 LIG Manchester Utd Chelsea 2 : 1 ++
Jak widać over 2.5 był w ostatnich latach na porządku dziennym w starciu pomiędzy Chelsea a Manchesterem (nie licząc 3 ostatnich spotkań) i mam nadzieje, że dziś piłkarze obu ekip to potwierdzą na boisku.
Obu ekipom będzie bardzo zależało na uzyskaniu korzystnego rezultatu w tym spotkaniu. Podopieczni Jose Mourinho wciąż depczą po piętach piłkarzom Arsenalu i Manchesteru City w ligowej tabeli i nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów w takim meczu jak dziś. Dlatego na pewno Portugalski menadżer zagra dziś o 3 punkty i raczej wątpliwie jest postawienie przez niego tzw. autobusu w polu karnych. Po pierwsze rywal, aż tak mocny nie jest jak w poprzednich sezonach, a po drugie to Chelsea jest dziś faworytem i to Chelsea musi zgarnąć 3 punkty.
Manchester United natomiast dziś będzie chciał potwierdzić niejako, że na wyjazdach gra w tym sezonie się im lepiej niż przed własną publicznością. Co prawda lista kontuzjowanych zawodników w ekipie Davida Moyesa jest spora : Robin Van Persie, Wayne Rooney, Fellaini, Evra, Young, Ferdinand, Jones, Evans czy Nani to jednak dziś MU postara się sprawić niespodziankę i jakieś punkty zdobyć. Wszak ekipie &quot;Czerwonych Diabłów&quot; punkty są bardzo potrzebne, bo już nawet 4. miejsce w tabeli (dające prawo gry w eliminacjach Ligi Mistrzów) niebezpiecznie się oddala.
Wspomniałem o tym, że Manchester United lepiej gra na wyjazdach niż przed własną publicznością, warto jednak dodać jeżeli już zdecydowałem grać się over bramek, że MU na wyjazdach zdobywa więcej goli niż na Old Trafford! 21 goli zdobytych w 10 meczach wyjazdowych i tylko 14 goli zdobytych w 11 meczach u siebie, przekłada się to również na statystykę o/u 2.5 otóż Mu w tym sezonie w, aż 8 z 10 meczów MU w delegacji notowaliśmy over 2.5 gola! Jeśli chodzi natomiast o Chelsea to tutaj statystyki wskazują, że jednak The Blues lepiej czują się na Stamford Bridge niż na wyjazdach. U siebie bowiem strzelili 22 z 40 bramek zdobytych w całym sezonie ligowym, a statystyka o/u 2.5 na własnym obiekcie to 7/3.
Jak więc widać statystycznie dzisiejszy mecz na Stamford Bridge powinien być meczem w którym przynajmniej 3 bramki obejrzymy. Wszak Manchester to drużyna skuteczniejsza na wyjazdach, a Chelsea więcej goli strzela w meczach u siebie, obie drużyny mają również bardzo dobre statystyki o/u 2.5 (United na wyjazdach,a Chelsea u siebie) oraz warto pamiętać o spotkaniach które miały miejsce wcześniej między tymi drużynami w nich zazwyczaj padało sporo bramek. Mam nadzieje, że dziś będzie podobnie.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Swansea - Tottenham / 2.50 WilliamHill
vs

Analiza: &quot;..W zespole gospodarzy nie będzie mógł wystąpić Gary Monk 0/0,
Jonathan de Guzman 18/1, Michel Vorm 13/0 i Michu 12/2. Cała czwórka przechodzi
obecnie rekonwalescencję. Dobrą wiadomością dla szkoleniowca Swansea jest
powrót do gry Rolanda Lamaha i Dwighta Tiendalliego. Na szansę występu może
liczyć także Nathan Dyer i Pablo Hernandez, którzy niedawno zmagali się problemami
zdrowotnymi.
W szeregach Tottenhamu zabraknie jedynie Erika Lameli 9/0 i Paulinho 17/2.
Gotowi do występu po urazach są za to: Andros Townsend, Jan Vertonghen,
Gylfi Sigurdsson i Younes Kaboul..&quot;
źródło: http://www.goal.pl/269317-niedziela-w-premier-league.html PRZEWIDYWANE SKŁADY :
Swansea:
Tremmel – Rangel, Amat, Williams, Davies – Britton, Canas, Pozuelo, Shelvey, Routledge - Bony
Tottenham: Lloris – Rose, Chiriches, Dawson, Walker – Sigurdsson, Eriksen, Dembele, Lennon – Soldado, Adebayor
Drużyna Swansea od 7 spotkań ligowych* nie wygrała żadnego meczu. Tak, wiem !
wygrali z Man U, ale to żadna przesłanka. Koguty od 5 spotkań nie przegrali w Premiership*.

Otrzymane punkty reputacji: +4
barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Swanesea vs Tottenham
Typ : 2
Kurs : 2.50 ✅✅✅

Buk :
WiliiamHill
Wszyscy dziś żyją meczem Chelsea, i we mgle został mecz Kogutów ze Swanesea. Gram dziś w stronę gości. Swanesea w ostatnich 5 meczach zaledwie 1pkt. Gospodarze wystąpią dziś bez : Gary Monk, de Guzman, Vorm i Michu. W składzie gości zabraknie Paulinho i Lameli. Swanesea w ostatnich 15 spotkaniach u siebie zdołała wygrać tylko dwa razy! Tottenham po zwolnieniu Boasa zaczynają grać taką piłkę jaką się od nich wymaga. W ostatnich 5 meczach 13pkt. To nie będzie dziś dzień na przełamanie Łabędzi. Gościom potrzebne są 3 pkt, aby wskoczyć do najlepszej 5, i to jest ich cel na dziś.
Przewidywane składy:
Swansea: Tremmel – Rangel, Amat, Williams, Davies – Britton, Canas, Pozuelo, Shelvey, Routledge - Bony
Tottenham: Lloris – Rose, Chiriches, Dawson, Walker – Sigurdsson, Eriksen, Dembele, Lennon – Soldado, Adebayor

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Swansea - Tottenham
Typ: obie strzelą gola
Kurs: 1,72 (unibet)
Analiza:
Typuje, że w dzisiejszym spotkaniu oba zespoły trafią do siatki rywala. Swansea zawsze stara się grać piłkę do przodu na własnym terenie i efekt bramkowy to pokazuje. Ostatnie pięć pojedynków w Walii to następujące wyniki: 2:3 z Man City, 1:2 z Evertonem, 1:1 z Hull, 3:0 z Newcastle i 3:3 ze Stoke. Jak widać u siebie są mocni dla każdego i gole zdobywają.
Natomiast Tottenham po zmianie trenera odżył i ciągle bije się o TOP 4. Na wyjeździe wygrali 2:1 z Man Utd, jak popatrzymy na ich delegacje to prawie zawsze tracą i strzelają gole. Ostatnie pięć spotkań na terenie rywala: 2:1 z Man Utd, 2:3 z Southampton, 2:1 z Sunderlandem, 2:1 z Fulham i 6:0 z Man City.
Obie drużyny zdobędą dziś po przynajmniej jednym golu. Ich ostatni pojedynek w Walii to 2:1 dla Kogutów.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Swansea vs Tottenham X|2| kurs:1,42✅
Spurs to jeszcze nie jest według mnie ten poziom aby jechać na Liberty Stadium jak po swoje aczkolwiek uważam,że szansę mają dziś sporę aby zapunktować.Swansea ma niesamowitą niemoc w lidzę.Nie potrafią wygrać spotkania,a jest to spowodowane tym iż ta cała tiki-taka fajnie wygląda ale gdzieś do 20-25 m od bramki przeciwników.Nie ma Michu,a on myślę,że byłby idealnym lekarstwem dla łabędzi.Może Bony to typowa &quot;9&quot; ale jak dla mnie to do gry kombinacyjnej nie nadaje się wcale.Michu zawsze zrobiłby coś nie przewidywalnego,zagrałby szybko z klepy.To pozwoliłoby Swansea myśleć o lepszym punktowaniu.W dodatku nie ma głównego kreatora gry De Guzmana,który prócz tego,że potrafi dać dobrą piłkę z głębi pola,ma również bdb stałe fragmenty gry.Tak na &quot;10&quot; ma Shelvyego który za bardzo nie wie co ma grać.Tottenham odżył po zmianie ustawienia.Widać,że dwójką napastników idzie lepiej,bo sam Soldado grał bardzo słabo na szpicy.Ważne jest też to że wracają Vertonghen i Townsend.Oni mogą jeszcze bardziej podnieść jakość gry Tottenhamu.Myślę,że remis jest dziś w zasięgu Spurs,którzy ostatnio zaczęli osiągać lepsze rezultaty.
⚽Chelsea vs Man Utd |1| kurs:1,65✅????
Tutaj nad faworytem tego meczu można byłoby się zastanawiać ale sezon temu.United ograło przeciętne Swansea i nagle znów pompuje się balonik ich wielkiego powrotu.Nie oszukujmy się,to że na ten mecz wróci Rooney ewentualnie poprawi grę MU ale nie sprawi,że urwą punkty Chelsea.Rooney w tej chwili nie ma z kim grać i to jest niestety brutalna rzeczywistość.Londyńczycy są najlepszym zespołem w lidzę jeśli chodzi o organizację gry,o grę w defensywie(no to może na równi z Arsenalem) i United w takiej dyspozycji pograć dziś nie dadzą.Środek pola również zdominują gospodarzę,bo mają tam po prostu lepszych ludzi.Dodając do tego znajdującego się w świetnej formie Hazarda nie widzę możliwości aby Chelsea miała tego nie wygrać.RvP nawet jeśli zagra to nie od początku,a pierwszy mecz po kontuzji jest zawsze trudny.MU musi odświeżyć kadrę latem aby znów wrócić do rywalizacji.Ten sezon muszą powoli spisywać na straty jeśli chodzi o rywalizację w Premier League.Z takiej ekipy mistrza się niestety nie wyczaruje.Moyes to nie Ferguson.
Bukmacher:Unibet

G 20

goldeverest

Użytkownik
Swanesea vs Tottenham
Typ : 2 DNB
Kurs : 1,90
Buk : WiliiamHill

Mecz został już krótko omówiony przez kolegów ale i ja muszę wtrącić parę zdań gdyż analizuje ten mecz od dłuższego czasu. Po pierwsze należy wspomnieć ze w Swansenie zabraknie nam najlepszego bramkarza tej ekipy Vorm&#39;a zastąpi go Tremmel który spisuję się poniżej oczekiwań. Obrona Swanseny wyjdzie bez osłabień także będą mogli formować pod bramką swój słynny autobus który prawie zatrzymał Menchester City.Dalej mamy poważne osłabienie w ataku cóż praktycznie nie mają kim strzelać bramek został tylko Bony (najlepszy strzelec) a reszta z kontuzjami Shelvey,Michu,Guzman, Canas,Dyner możemy mówić o szpitalu w ataku. Do tego bilans ostatnich spotkań Swanseny u siebie 113 wygląda beznadziejnie.
Teraz krótka analiza Totenhamu.
W bramce mamy doświadczonego Lloris&#39;a który jest w wybornej formie. Obrona Totenhamu trochę ucierpiała w ostatnich meczach wypadli z gry Walker i Dertonghen tego drugiego można zastąpić ale Walker z Dawsonem to zelazna obrona nie do przejścia i strata Walkera odbije się na grze całej obrony.Dalej w ataku szczególną uwagę trzeba zwrócić na kontuzje Paulinho ten Brazylijczyk był przydatny w atakach i jego nieobecność też może wpłynąć na grę Soldado Adebayora i Eriksena. Ostatnie 5 wyjazdów Totenhamu 401 a więc przyzwoicie. Gram typ 2DNB ze względu na autobus pod bramką Swanseny i słowa trenera który w wywiadzie twierdził że teraz będą się tylko bronić i korzystać z kontr. Wygrać nie wygrają bo nie mają kim strzelać bramek.
Powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom