>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

22 Kolejka Premier League 18-20.01.2014

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Muszę to skomentować, bo takich głupot już dawno nie czytałem.
Po pierwsze należy wspomnieć ze w Swansenie zabraknie nam najlepszego bramkarza tej ekipy Vorm&#39;a zastąpi go Tremmel który spisuję się poniżej oczekiwań.
Jak dla mnie, to nie ma większej różnicy pomiędzy tymi dwoma bramkarzami. Pierwszym jest Vorm, ale zarówno w poprzednim jak i w tym sezonie, Tremmel potrafi go zastąpić.
Obrona Swanseny wyjdzie bez osłabień także będą mogli formować pod bramką swój słynny autobus który prawie zatrzymał Menchester City.
Ten &quot;słynny autobus&quot; nie istnieje w wykonaniu Swansea, bo oni z reguły tak nie grają. W KAŻDYM spotkaniu, bez wyjątku czy grają z kimś słabym, czy z czołówką, mają większe posiadanie piłki, rozgrywają i o stawianiu autobusu nie myślą.
Dalej mamy poważne osłabienie w ataku cóż praktycznie nie mają kim strzelać bramek został tylko Bony (najlepszy strzelec) a reszta z kontuzjami Shelvey,Michu,Guzman, Canas,Dyner możemy mówić o szpitalu w ataku.
Shelvey jest zdrowy. Michu kontuzja. De Guzman kontuzja. Canas kontuzja, ale on jest defensywnym pomocnikiem, więc trudno tu mówić o osłabienu ataku. Dyer jest zdrowy i prawdopodobnie wystąpi.
Vertonghen
słowa trenera który w wywiadzie twierdził że teraz będą się tylko bronić i korzystać z kontr. Wygrać nie wygrają bo nie mają kim strzelać bramek.
Możesz pokazać źródło tego wywiadu? Bo coś nie chce mi się wierzyć, że Laudrup, grając u siebie chce zepchnąć swój zespół do defensywy i liczy na kontry.

Wracając do samego spotkania, to ja mam inne zdanie niż reszta na forum i sądzę, że Totenham tego nie wygra. Kogutom idzie zbyt dobrze w meczach wyjazdowych, bo wygrali już cztery kolejne spotkania. Jakoś nie przypominam sobie, żeby Tottenham śrubował takie rekordy na wyjazdach. To wciąż nie jest drużyna pokroju Chelsea czy Arsenalu, a tylko takie drużyny stać na seryjne zwyciężanie poza domem. Sherwood też nie jest cudotwórcą i nie będzie wygrywał z Tottenhamem w nieskończoność. Zadziałał tutaj przede wszystkim efekt nowej miotły. Koguty wykorzystały też kłopoty jakie mają lub mieli przeciwnicy np. Man United czy Southampton. Zauważyłem również, że w tych ostatnich spotkaniach Koguty słabo wchodzą w mecz. W spotkaniach z Fulham, Sunderlandem i Southampton tracili bramkę jako pierwsi. Tydzień temu bliski tego samego było Crystal Palace, które wręcz zdominowało rywala. Było dużo niewykorzystanych sytuacji i niewykorzystany rzut karny.
Swansea ma duży potencjał i kiedyś musi on odpalić. Łabędzie nie potrafią wygrać od siedmiu spotkań. Liczę na przełamanie tej serii. Przypomina mi się również mecz z zeszłego sezonu, kiedy Łabędzie miały również serię siedmiu spotkań bez wygranej i jechały do Wigan. Wtedy większość typerów stawiała na Wigan właśnie, a skończyło się wygraną Swansea. Liczę na podobny obrót sprawy. Swansea może i ma słaby bilans na własnym obiekcie, ale trzeba też dodać, że grali głównie z mocnymi rywalami jak Man United, Man City, Liverpool, Everton, Arsenal czy Newcastle.
Liczę na przełamanie Łabędzi, bo Tottenham jakiś mega mocny nie jest, a gospodarze mają niewykorzystany potencjał i muszą w końcu się przebudzić.
Swansea - Tottenham ⛔ 1:3 //Koguty znów przyfarciły. Ten sam schemat od kilku spotkań, czyli słaba gra, rywal robi co chce, nagle bramka z niczego i dopiero wtedy zaczynają grać
Typ: 1DNB
Kurs: 2,34
Buk: Marathonbet

M 69

maxxx1906

Użytkownik
Chelsea - Manchester United : ✅ ( mimo braku zawieszenia przeczucia miałem dobre 19 min )
Żółta kartka - David Luiz (Gracz musi zacząć mecz aby zakład był ważny)
2,40
Bettson

Moja propozycja na ten mecz przedstawia się następująco , David Luiz i karteczka dla niego.Uważam ,że są duże szanse na wystąpienie tego zawodnika od początku (a jak nie to będzie zwrot).
Nie będę się tutaj wielce rozwodził nas stylem gry , obu drużyn bo nie ma to najmniejszego sensu, w zakładzie chodzi o tak zwane ,,czyszczenie&quot;. David Luiz ma obecnie 4 kartki a za 2 kolejki wyjazdowe starcie na Etihad Statdium. Jestem przekonany ,że José Mourinho będzie chciał mieć do dyspozycji najmocniejszy skład na pojedynek z city.

Otrzymane punkty reputacji: +4
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
David Luiz ma obecnie 4 kartki a za 2 kolejki wyjazdowe starcie na Etihad Statdium. Jestem przekonany ,że José Mourinho będzie chciał mieć do dyspozycji najmocniejszy skład na pojedynek z city.
W tej części sezonu zmieniają się zasady odnośnie kartek i pauza jest dopiero po 10 żółtej kartce.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 69

maxxx1906

Użytkownik
W tej części sezonu zmieniają się zasady odnośnie kartek i pauza jest dopiero po 10 żółtej kartce.
O panie pierwsze słyszę o czymś takim , :;/: czyli że zawodnik musi uzbierać 10 kartek aby sobie odpocząć ?( przecież to jest chore wypad jedna pauza na sezon ) W lidze Hiszpańskiej nie ma czegoś takiego....
Dla pewności czy ktoś może potwierdzić ,że faktycznie nie ma tej pauzy po 5 kartkach ?
W takim razie wycofuje swój typ.

M 69

maxxx1906

Użytkownik
Tu masz opisane wszystkie zasady dotyczące żółtych kartek.

http://fantasytransfertips.blogspot.com/2013/04/english-premier-league-yellow-card.html

5 żółtych kartek obowiązuje do 31 grudnia, teraz limit jest zwiększony do 10.

Twojego typu nie neguję, ale chciałem tylko wyjaśnić tą kwestię.

Pozdrawiam;)
Bardzo dziękuje za wyjaśnienie , kompletnie nie miałem pojęcia o zmianie zasad.Typ sobie raczej i tak pogram, ale za niską stawkę ,ech a miało być grubo.... Oczywiście leci reputacja za pomoc.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jak dla mnie, to nie ma większej różnicy pomiędzy tymi dwoma bramkarzami. Pierwszym jest Vorm, ale zarówno w poprzednim jak i w tym sezonie, Tremmel potrafi go zastąpić.
A dla mnie róznica jest jednak spora ;)
Uważam, że Tremmel to najsłabszy bramkarz w całej lidze. Nie bronił pewnie w ostatnich meczach. Przydarzało mu się sporo baboli, nic &quot;ponad&quot; nie daje zespołowi.
Widzę wszyscy jak leci stawiają dzisiaj na Chelsea, nawet po żałosnym kursie @ 1,65 itp. A ja może naiwnie, może nie ale wierzę, że Diabły wywiozą coś z jaskini lwa.
Ktoś wyżej pisał, że grupa zawodników jest przeciętna itp, no to się z tym kompletnie nie zgadzam bo skład MU jest bardzo szeroki i dobry. Obecnie jedynie 6-7 jest kontuzjowanych, a większość z nich jak nie wszyscy graliby w podstawowym składzie. Ni e jestem zwolennikiem Moyes&#39;a bo mnie po prostu denerwuje ten gościu strasznie, jego wypowiedzi i prowadzenie zespołu jest po prostu na niskim poziomie. Skład też stawia dziwny i dziwne schematy ma... Ostatnio ze Swansea gdzie nie było Rooneya i idealna okazja by postawić Kagawę na &quot;dychę&quot; za plecy Welbecka to on go ustawił na lewym skrzydle znowu a przesunął do środka Januzaja który cały czas grał skrzydłowego. Po co ?! Po przerwie wreszcie Kagawa zagrał za plecami napastnika, a Januzaj na skrzydle i wyglądało to duuuuzo lepiej. Wreszcie Shinji zagrał świetne 45min. Dużo gry na małej przestrzeni, aktywny, jedynie brakło mu gola, a okazje miał.
Dużo zależeć będzie od tego jak Jose dziś ustawi zespół. Dla mnie zdecydowanie NO BET ten mecz. Znam serie Chelsea u siebie, widze jak Moyes przepieprza cały sezon, ale w remisik wierzę, o coś więcej będzie barzdo trudno, ale dopóki piłka w grze! Go Go ! ;)

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Jaki No Bet, ja tam widzę ciekawą opcję na ten pojedynek ???? .
Chelsea - MU over 5.5 kartek 1.97 Betsson⛔
Spodziewam się bardziej meczu walki niż pięknej i finezyjnej gry z obu stron. Sędziuje pan Dowd, który bardzo lubi sięgać do kieszonki po kartki a zarazem pokazywać, że on jest również aktorem w widowisku piłkarskim. Chelsea gra o tytuł, strata punktów w perspektywie wyjazdu na Etihad może okazać się bardzo kosztowna. Porażka dla MU sprawi, że walka o 4 miejsce jeszcze bardziej się skomplikuje. Piłkarze będą gryźć trawę, sędziuje pan Dowd więc kartki powinny być.

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Znam serie Chelsea u siebie, widze jak Moyes przepieprza cały sezon, ale w remisik wierzę, o coś więcej będzie barzdo trudno, ale dopóki piłka w grze! Go Go ! ;)
Naprawdę wierzysz w ten remis? Wiem że jest masówka na Chelsea co źle wróży ale czasami i masówki wchodzą, po tym co prezentuje United trudno jest mi coś grać w ich stronę ,ostatnie mecze to istna padaka żal na to patrzeć a co dopiero obstawiać,kto ma tam niby zdobywać bramki? Hernandez? zanim on coś strzeli to wpierw zmarnuje pięć 100% sytuacji( a tylu może nie być w całym meczu) Welbeck? fakt jest lepszy ale on za to nie jest akurat tam gdzie potrzeba nie ma tzw zmysły prawdziwego napastnika a może cudownie grający Antek Valencia coś strzeli?. Jeśli ManU zdobędzie chociaż jeden punkt na Stamford to tylko dlatego że albo będą grali w przewadze jednego zawodnika, albo naładują się w jakiś cudowny sposób bioprądami od wróżbity Macieja ???? i naglę zaczną grac jak za czasów SAF. Inaczej widzę pewną wygraną The Blues.I tak też będę obstawiał wiem że kurs marny ale według mnie bardzo pewny

Mój typ
Cheslea Londyn✅✅✅
kurs: 1,65
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +7
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Chelsea v Man Utd
Man Utd AH: +0,50 (2x) kurs: 2,32 buk: Pinnacle ⛔ (edit: już II poł to nawet nie oglądam. Zastanawiam się czy to tylko brak dobrych napastników to wszystko robi czy taka beznadziejna defensywa)
Man Utd (DNB) kurs: 3,75 buk: Bet365 ⛔
Ja idę pod prąd forum. Nie było dotąd typera, który by coś stawiał na Utd. Oczywiście wiem, że drużyna gości jest w ogromnym kryzysie, że potrafią grać piach, wiem, że nie ma RVP, a jednak zagram dzisiaj na nich. Ktoś kiedyś z tego działu po kolejnej wtopie faworyta napisał mi, że ta liga charakteryzuje się wyższym stopniem nieprzewidywalności niż inne czołowe ligi Europy. Z tą tezą trzeba się zgodzić. Skoro ma być nieprzewidywalna to dlaczego dzisiaj Man Utd ma chociaż nie zremisować z Chelsea ? Sam Utd jest nieprzewidywalny i czasami potrafi zagrać po paru porażkach jak nie on. David Moyes ogłosił 10 dni zwycięstw, mobilizacja na dzisiejszy mecz jest ogromna. Zdobycie 3pkt lub choćby 1pkt nie tylko by podniosło morale zespołu, ale też poprawiło beznadziejną sytuację w tabeli. Pewnym małym światełkiem ma być też Rooney na ławce. Może wejdzie na II połowę. Co do Chelsea zajmuje 3 miejsce, oczywiście walczy o mistrzostwo jest dzisiaj w optymalnym składzie i nie zlekceważy przeciwnika, ale nie łudźmy się nawet 1 pkt nie będzie dla niej wielką katastrofą, z niżej notowanymi przeciwnikami może nadrobić. Ma ten komfort, którego nie ma Man Utd zajmujący obecnie daleką pozycję 7. Typy są oczywiście na ryzyku, ponieważ ja gram wszystko płaską stawką i tu tak zagrałem. Dla ludzi stawkujących polecam coś poniżej połowy. Generalnie ta masówka forum na Chelsea może się źle skończyć.
Robson // Jakieś argumenty kiedys dasz na swój typ ? Bo w tym wypadku znowu lanie wody i zero argumentów rzetelnych i konstruktywnych, może jednak się podzielisz nimi ?

M 125

max-payne

Użytkownik
Akurat jeśli ktoś z gości ma trafić do bramki to według mnie będzie to właśnie Hernandez - on ma jakiś patent na Chelsea, 6 bramek przeciwko Niebieskim.
Spore znaczenie dla oceny tego meczu mają absencje Rooneya i van Persiego (choć podobno polecieli na ten mecz z drużyną) czyli chyba jedynych jasnych punktów w Man United w tym sezonie (poza Jazunajem).
Kurs faktycznie bardzo niski, ale to pierwszy raz od lat, gdy Chelsea jest aż tak zdecydowanym faworytem starcia z United, kiedyś można było liczyć na geniusz Fergusona, dziś mamy klub z przeciętnymi zarówno menedżerem i jak piłkarzami. Ktoś może użyć argumentu, że przecież w takich meczach nigdy nic nie wiadomo, że przecież Chelsea w marcu ubiegłego roku miała zostać zmiażdżona na Old Trafford, a wywiozła remis 2:2 i o mało by nie wygrała - ale należy wziąć pod uwagę różnice kadrowe pomiędzy United i Chelsea, na Stamford Brigde mamy ludzi, którzy jednym zagraniem mogą zmienić przebieg meczu, jedną akcją. Manchester United odstaje za to kadrowo od Chelsea i takich piłkarzy po prostu nie ma, sukcesy klub zawdzięcza w dużej mierze Fergusonowi.
Według mnie jednak lepiej zagrać na +1,5 bramki dla Chelsea niż na czystą jedynkę, mamy tu wyższy kurs, a zakład może się pokryć przy różnych scenariuszach meczu. Część osób przypuszcza, że Chelsea strzeli gola i zamuruje bramkę, ale według mnie Mourinho wyciągnął wnioski z poprzednich porażek i będzie chciał &quot;zabić mecz&quot; strzelając następne gole.
CHELSEA +1,5 GOLA - 1,80 - Fortuna✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 20

goldeverest

Użytkownik
Zacytowałbym ,,bułeczke&quot; ale ze względu na awarię Internetu w PC mam możliwość napisać z telefonu gdzie ciężko zacytować.
1. Porównaj sobie Vorma z Tremmelem różnica jest ogromna na korzyść tego pierwszego. Równie dobrze mogli by 7 ligowca postawić lepiej by bronił, Tremmel to jeden z gorszych bramkarzy w lidze.
2. Swansea nie gra autobusu ? Widziałeś chociaż jeden ich mecz ? Może nie w każdym ale z czołowymi drużynami murują bramkę i czekają na kontry. U siebie potrafią ograć otwartą piłkę ale takiej strategi napewno nie zobaczymy w tym meczu. Nie mogą sobie już pozwolić na porażkę dlatego murują bramkę i czekają na kontry.
3. Masz informacje z mało rzetelnego źródła. Shelvey napewno nie zagra całego meczu i nie wyjdzie w podstawowej jedenastce.W ogóle go nie zobaczymy na boisku. Dyera też nie zobaczymy na boisku.
4. Tak Vertonghen rzeczywiście tu trzeba przyznać racje.
5. Trener Laudrup wczoraj po wieczornym treningu w wywiadzie wspomniał o tej strategi i dziś rano na treningu udzielił szczegółowego wywiadu dla mediów.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Wtedy większość typerów stawiała na Wigan właśnie, a skończyło się wygraną Swansea.
Ciężko porównywać Wigan do Tottenhamu. Fakt faktem, &quot;Koguty&quot; w tym sezonie grają w mojej ocenie dno, dna i dwa metry mułu. Nie grają nic specjalnego, co mogłoby przykuć uwagę, ich spotkania są strasznie nudne. Twój typ bułeczka popieram, tym bardziej, że grasz z DNB. Tottenham jeszcze nie &quot;zapłonął&quot; a już się wypala... 100 mln za Bale&#39;a zostało marnie spożyte - smutne, ale prawdzie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Robson // Jakieś argumenty kiedys dasz na swój typ ? Bo w tym wypadku znowu lanie wody i zero argumentów rzetelnych i konstruktywnych, może jednak się podzielisz nimi ?
Już podałeś wszystkie argumenty rzetelne i konstruktywne więc mnie pozostaje tylko intuicja ???? Naprawdę nie sądziłem, że zanegujesz typ nawet w momencie kiedy się z nim zgadzasz. To już lekka przesada nawet jak na ciebie. Nie ma tak naprawdę dobrych argumentów sportowych bo wiemy w jakim kryzysie jest Utd, ale wiemy też, że są czasami takie mecze w których jeden zespół ma 200% mobilizacji i koncentracji a drugi 100%. Tak myślę, że będzie i dzisiaj. Argumentem, którego nie wymieniłem jest też ostatni wynik 0:0, co prawda wtedy był inny skład, ale pewne schematy taktyczne są opanowane. I żeby było jasne - typ na Man Utd jest na duuuuużym ryzyku, ale po 1,65 nie zagrałbym na Chelsea nigdy w życiu.
Robson// A czy ja gdzieś zanegowałem Twój typ ? czepiam się &quot;analizy&quot; bo nic w niej nie ma, lanie wody tylko.
Adamo// A jakie byś chciał argumenty ? Typowo sportowych argumentów nie ma. Utd osłabione, H2H to nic nie da w obecnej sytuacji. Sam też co prawda nie podałeś typu, ale trafnie zuważyłeś, że większość zawodników podstawowego składu gra. Podałem, że Rooney będzie na ławce, może coś zmienić, podałem jak ważne to jest dla Utd, a dla Chelsea nie koniecznie. To są argumenty.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
2. Swansea nie gra autobusu ? Widziałeś chociaż jeden ich mecz ? Może nie w każdym ale z czołowymi drużynami murują bramkę i czekają na kontry. U siebie potrafią ograć otwartą piłkę ale takiej strategi napewno nie zobaczymy w tym meczu. Nie mogą sobie już pozwolić na porażkę dlatego murują bramkę i czekają na kontry.
Nie masz w tym żadnej racji. O ile co do Vorma i Tremmela zgadzam się z Tobą w zupełności. Dla mnie też Tremmel to najgorszy bramkarz w tej lidze.
Ale co do autobusu Swansea to poniosło Cię bardzo. Oni nigdy nie grają autobusu. Od czasów Brendana Rodgersa zawsze mają zamiar grać piłką i tak grają, wielu Hiszpanów, dużo gry po ziemi, w większości meczów większe posiadanie piłki. Nie wiem skąd to murowanie Ci nagle się przy nich wzięło ?
Co jak co, ale dziś to Tottenham zagra z kontry, a mają ku temu niesamowite predyspozycje. Super szybkie boki począwszy od obrońców Rose i Walker przez skrzydłowych Lennon i ...(no właśnie kto? Chadli? Townsend? Sigurdsson?) możliwości wiele.
Fakt faktem, &quot;Koguty&quot; w tym sezonie grają w mojej ocenie dno, dna i dwa metry mułu. Nie grają nic specjalnego, co mogłoby przykuć uwagę, ich spotkania są strasznie nudne. Twój typ bułeczka popieram, tym bardziej, że grasz z DNB. Tottenham jeszcze nie &quot;zapłonął&quot; a już się wypala... 100 mln za Bale&#39;a zostało marnie spożyte - smutne, ale prawdzie.
Raczej to powinno być napisane w formie przeszłej, grali dno to fakt. Ale ostatnio już idzie znacznie ku lepszemu. Adebayor z Soldado świetnie się rozumieją&gt; Eriksen gra coraz lepiej. Dobre boki o czym wspomniałem wyżej. Dzisiejszy mecz zapowiada się ciekawie. Jak dla mnie najlepsza opcja na ten mecz to
Swansea - Tottenham
BTS/ov2.5gola @ 1,72 - 1,90 b365✅1:3

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 73

phamrol

Użytkownik
Dla mnie mecz Swansea - Tottenham nie jest do typowania. Tutaj każdy wynik może paść i ciężko stwierdzić, czy zadowoleni będą Ci co mają over czy Ci co under. Również zgadzam się, że Tremmel jest jednym z najgorszych bramkarzy w lidze. Pamiętam mecz Swansea z City, gdzie mecz był typowo na mało bramek, a było ich aż 5. Wtedy jak i teraz Swansea również wystąpiło bez bramkarza + swojego potencjału ofensywnego. Tottenham w ofensywie również w tym roku kuleje, a jeżeli chodzi o obronę to tracili bramki w każdym z ostatnich 5 meczów na wyjeździe... i bądź tą mądry ?
Tottenham traci-&gt; Kim ma Swansea atakować ? Swansea traci-&gt; Tottenham zawodzi w ataku.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Zacytowałbym ,,bułeczke&quot; ale ze względu na awarię Internetu w PC mam możliwość napisać z telefonu gdzie ciężko zacytować.
1. Porównaj sobie Vorma z Tremmelem różnica jest ogromna na korzyść tego pierwszego. Równie dobrze mogli by 7 ligowca postawić lepiej by bronił, Tremmel to jeden z gorszych bramkarzy w lidze.
3. Masz informacje z mało rzetelnego źródła. Shelvey napewno nie zagra całego meczu i nie wyjdzie w podstawowej jedenastce.W ogóle go nie zobaczymy na boisku. Dyera też nie zobaczymy na boisku.
4. Tak Vertonghen rzeczywiście tu trzeba przyznać racje.
5. Trener Laudrup wczoraj po wieczornym treningu w wywiadzie wspomniał o tej strategi i dziś rano na treningu udzielił szczegółowego wywiadu dla mediów.
1. Można się spierać co do tego. Każdy ma inny pogląd. Owszem Tremmel jest gorszy, ale aż tak bardzo wg mnie nie odstaje od Vorma.
2. To wyjaśnił Ci już robson. Oglądam Premier League co tydzień, skróty zresztą też, więc wyszło, że to Ty nie oglądałeś żadnego meczu Swansea.
3. Shelvey jest w podstawowym składzie. Dyer&#39;a rzeczywiście nie ma.
5. Trudno mi uwierzyć, że Laudrup mógł coś takiego powiedzieć. Prosiłbym o źródło tego wywiadu.

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik
Spotkanie: Chelsea Londyn - Manchester United
Typ: Over 2.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Typ niejako na przełamanie, otóż w 3 ostatnich spotkaniach pomiędzy Chelsea Londyn a Manchesterem United padło raptem 3 bramki (2 razy wygrywali The Blues po 1:0 oraz raz padł bezbramkowy remis). Patrząc jednak na ostatnią historię starć między tymi ekipami możemy jednak zauważyć, że zdecydowanie częściej w meczach padało sporo bramek niż kończyły się wynikami takimi jak w ostatnich 3 starciach.
[...]
Jak widać over 2.5 był w ostatnich latach na porządku dziennym w starciu pomiędzy Chelsea a Manchesterem (nie licząc 3 ostatnich spotkań) i mam nadzieje, że dziś piłkarze obu ekip to potwierdzą na boisku.
[...]
Jak więc widać statystycznie dzisiejszy mecz na Stamford Bridge powinien być meczem w którym przynajmniej 3 bramki obejrzymy. Wszak Manchester to drużyna skuteczniejsza na wyjazdach, a Chelsea więcej goli strzela w meczach u siebie, obie drużyny mają również bardzo dobre statystyki o/u 2.5 (United na wyjazdach,a Chelsea u siebie) oraz warto pamiętać o spotkaniach które miały miejsce wcześniej między tymi drużynami w nich zazwyczaj padało sporo bramek. Mam nadzieje, że dziś będzie podobnie.
Witam, jestem tutaj nowy ale nie zamierzam się przedstawiać bo ten dział nie jest od tego..do rzeczy.
Over w meczu CHELSEA? Naprawdę? nie biorę tego typu na poważnie. Piszesz że wcześniej czę sciej padały overy..tak masz racje, a kto wtedy trenował Chelsea? Bo chyba nie jose..Każdy fan ligi angielskiej, realu madryt czy interu wie ze Mourinho zabija futbol..tak zgodzę się ze w realu strzelil on 121 goli w sezonie, ale majac np ronaldo..teraz ma hazarda i...no właśnie, napastników którzy nie strzelaja bramek u siebie. Hazard sam nie pociągnie drużyny, a mou jak zawsze postawi austobus i będzie liczył na kontrę w której padnie gol i zamknie mecz wynikiem 1:0. Nie przypadkowo mecze z udziałem city,arsenalu od kiedy do drużyny dołączył Jose kończył się wynikami max 2;1. Tak więc moje typy na dziś:
Poniżej 2,5 @ 1.85 bet365 | 6/10 ⛔
Poniżej 3,5 @ 1.30 bet365 | 9/10 ⛔
ah ten eto..

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Eden Hazard strzeli bramkę? / TAK / 3.15 / Unibet ⛔
Belg jest najlepszym strzelcem Chelsea. Nie ma tutaj co patrzeć ile bramek zdobył w meczach z czerwonymi &quot;diabłami&quot; bo to był całkiem inny zespół niż dziś przyjechał na Stamford Bridge. Hazard będzie miał na swojej stronie w niezbyt dobrej ostatnio dyspozycji Smallinga. Belg trafi dziś do siatki!
Over 2.5 / 1.94 / Unibet ✅✅
Nie ma co patrzeć na H2H, ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami to 0:0, 0:1, 1:0.
Dziś na Stamford Bridge Chelsea podejmie całkiem inną drużynę niż podejmowała przez ostatnie lata. United jest w &quot;dołku&quot; chodź to mało powiedziane. Manchester nie potrafi odnaleźć swojego rytmu. Dochodzi do tego brak Robina i Rooneya, z pewnością gra z nimi w składzie wyglądała by inaczej. Dziś liczę na wysokie zwycięstwo gospodarzy. Lecz po cichu liczę na bramkę dla United, mimo wszystko 3:1.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
BATTLE AT THE BRIDGE!
Chelsea Londyn - Manchester United
/ Obie strzelą |1.90| ▶ Unibet ! ✅ ✅ ✅
Chyba nie ma się tutaj co rozpisywać. Przeglądam ten dział tak czytam i czytam, nie widzę aby ktokolwiek stawiał na obie ekipy żeby strzeliły. No to ja jednak spróbuję. United bez Rooneya i bez Robina, ale to nie oznacza, że nie ma tam kto strzelać. Na pewno grają gorzej niż w tamtejszym sezonie, od kiedy pod wodzą jest Moyes, grają jakoś ospale i bez pomysłu na grę ale to dalej silna marka i nie wolno ich skreślać. Dziś wylatują do Londynu, aby zatrzeć ślady z ostatnich meczy, ale to może nie być takie proste. Po drugiej stronie The Blues, ekipa która u siebie solidniej pogrywa sobie z &#39;&#39;najlepszymi&#39;&#39; ale również ma swoje przestoje, w obronie. Prawdopodobnie zobaczymy Welbecka, w podstawowej &#39;&#39;11 United i on będzie polował na bramkę Cecha, kurs jest jak najbardziej warty grania. Kurs na Chelsea, to już 1,70 i pewnie będzie spadał dlatego nie będę tego grał, ale pójdę w stronę bramek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom