Sheffield - West Ham
Typ : zakład Specjalny : WEST Ham nie przegra, wykona najwięcej różnych, a Sheffield otrzyma najwięcej kartek @17,00 Forbet
To jeden z tych betow, gdzie potrzebne jest szczęście, a ja dziś na to licze. Do bramki Londynczykow wrócił Łukasz Fabiański, ostatnio czyste konto w starciu z Bouremouth i widać tam bylo, że drużyna odzyskała pewność siebie. Dzisiaj jadą na trudny teren do Sheffield, które jednak jest drużyna lepiej grająca na wyjazdach, ale wiadomo, że w tym sezonie grają rewelacyjnie więc nie zależnie od terenu, to są bardzo grozni. Trener Wilder ma świetny pomysł na tą drużynę i bardzo imponuje mi to płynne taktyczne przejście z ustawienia 3-5-2 w atatku do ustawienia 4-4-2 kiedy się bronią i wtedy Lundstram cofa się do obrony i wchodzi w rolę czwartego środkowego obrońcy!, bo wahadłowi zajmują pozycje bocznych obrońców. Gospodarze dzisiejszego meczu lubią posiadać piłkę na własnym boisku i nie boją się ataku pozycyjnego, co może miec wpływ na mój dzisiejszy zakład, bo goście będą próbowali kontr, a mają do tego szybkich zawodników więc Licze, że zawodnicy Sheffield będą ich faulowac i złapią w ten sposób parę żółtych kartek. Myślę, że West Ham dzisiaj nie przegra, oni są w bardzo trudnej sytuacji, muszą zbierać punkty, bo pod wodzą Pellegriniego zamiast bić się o europejskie puchary i spokojnie trzymać miejsce w top 10 to oni walczyli o utrzymanie dlatego przygoda Chilijczyka z klubem dobiegła końca. Goście mają lepszych zawodnikow na wielu pozycjach i powinni jak najszybciej wyjść z tej trudnej sytuacji w jakiej się znajdują. Problem może być z rzutami różnymi, ale tutaj liczę na szczęście, bo to tak naprawdę jest loteria i mam nadzieję, że West Ham uzbiera ich więcej. Po takim kursie taki bet warto pograć.