W Jagiellonii nie ma już szkodnika Zająca. Piłkarze po rozmowie motywacyjnej z kibicami, a raczej po monologu. Kto by z kim się nie mierzył to 1.50 w tej lidze nie jest do gryLech - Jagiellonia
Typ Lech
Kurs 1,52
Betfan
Ja tu wybieram pozornie bezpieczne rozwiązanie czyi zwycięstwo gospodarzy.
Jagiellonia bez formy o czym świadczą ostatnie wyniki. Po przerwie ugrali tylko 5 oczek w 7 rozegranych meczach. A należy wspomnieć, że w ostatnich 3 spotkaniach nie zdobyli nawet punktu kończąc te mecze bez strzelonej bramki.
Lech za to w ostatnich 5 meczach ligowych 3 zwycięstwa remis i porażka, co pozwoliło im wskoczyć na szóstą lokatę.
Wygrane z Pogonią czy Śląskiem to jednak pokonanie drużyn liczących sie w naszej lidze i w mojej opinii bieżąca forma Lechitów daje im spokojnie szanse na pokonanie rywali.
Więc można rozważyć grę na gola Jagiellonii.W Jagiellonii nie ma już szkodnika Zająca. Piłkarze po rozmowie motywacyjnej z kibicami, a raczej po monologu. Kto by z kim się nie mierzył to 1.50 w tej lidze nie jest do gry
@1.25 na Pogoń z podpórką? Kompletnie tego nie rozumiem, zwłaszcza, że gospodarze ostatnio grają bardzo słabo. Lechia w Szczecinie potrafi grać, ostatnie 5 spotkań to dwa remisy i 3 wygrane drużyny z Gdańska, która ewidentnie jest na fali wznoszącej w przeciwieństwie do gospodarzy. Oglądałem Jagę (obecnie chyba najgorszy zespół) z Pogonią i aż oczy mnie bolały, straszna kopanina, wiele fauli, wiele kartek. Kowalczyk i Zahovic obniżyli loty, Kucharczyk ma swoje 5 minut, ale to jest za mało. Nie zdziwi mnie zupełnie kolejna wygrana Lechii w Szczecinie, kursy w okolicach @4.00 warte do rozważenia...Zestaw 2
Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk
Pogoń Szczecin lub Remis @ 1,25
W tym wypadku wychodzę ze statystyk wieloletnich.@1.25 na Pogoń z podpórką? Kompletnie tego nie rozumiem, zwłaszcza, że gospodarze ostatnio grają bardzo słabo. Lechia w Szczecinie potrafi grać, ostatnie 5 spotkań to dwa remisy i 3 wygrane drużyny z Gdańska, która ewidentnie jest na fali wznoszącej w przeciwieństwie do gospodarzy. Oglądałem Jagę (obecnie chyba najgorszy zespół) z Pogonią i aż oczy mnie bolały, straszna kopanina, wiele fauli, wiele kartek. Kowalczyk i Zahovic obniżyli loty, Kucharczyk ma swoje 5 minut, ale to jest za mało. Nie zdziwi mnie zupełnie kolejna wygrana Lechii w Szczecinie, kursy w okolicach @4.00 warte do rozważenia...
Uzupełniam zestawy o jeszcze jeden typ.Zarys koncepcji pierwszego kuponu.
Lechia właśnie zakończyła już przedłużającą się ponad stan serię bez porażki Wisły Kraków, jednocześnie kontynuując swoją. Powoli trzeba już będzie spoglądać także w kierunku porażki zespołu z Gdańska. Najbliższy rywal Pogoń właśnie się przełamał. Nie było to wyraźne przełamanie, dodatkowo też rywalem była dochodząca po koronawirusie Jagiellonia, ale jednak bez wątpienia może to pozytywnie wpłynąć na kondycję psychiczną zespołu i jakieś punkty w Szczecinie zostać mogą. Wiadomo, jakim potencjałem ofensywnym dysponują podopieczni Kosty Runjaicia i jak go wykorzystują, więc cztery lub pięć bramek w tym spotkaniu jest mało prawdopodobne, co można wykorzystać do podbicia kursu na punkty gospodarzy.
Wisła Kraków - Stal Mielec
Wisła dobrze zaczęła rok, jednak teraz zaliczyła małe spowolnienie. Sytuacji było nieco mniej, jednak w obliczu błędów w obronie, jakie popełnia Stal seria bez gola Białej Gwiazdy powinna zostać zakończona. Sam zespół z Mielca w końcu wygrał, czym uciekł z ostatniego miejsca w tabeli. Jak powiedział trener Leszek Ojrzyński. Powinno z nas zejść usztywnienie. Całkiem inaczej podchodzi się do meczu jak się jest na ostatnim miejscu, a inaczej jak na przedostatnim po zwycięstwie. Możemy się troszkę uśmiechnąć. Skupiając się na obronie goście sukcesu nie osiągną. Wisła mimo obecnej serii dwóch meczów bez gola to nie bezzębną Cracovia czy Śląsk, z którymi Stal nie straciła bramki i bez zdobycia gola przez zespół z Mielca punktów być nie powinno.
Zestaw 1
Pogoń Szczecin lub Remis/Poniżej 4.5 bramki @ 1,31
Obie strzelą @ 1,76
AKO @ 2,31 Ewinner
Zestaw 2
Pogoń Szczecin lub Remis @ 1,25
Obie strzelą @ 1,85
AKO @ 2,31 Ewinner