Mam nadzieje, że w Wielką Sobotę będzie można zarobić na spotkaniach Orange
Ekstraklasy
Ameryki to ja nie odkryłem, ale na poczatek dwa typy, które moim zdaniem opłaca się w tej serii spotkań zagrać:
Spotkanie: Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Typ: Korona Kielce
Kurs: 1,45
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Miała być walka o wicemistrzostwo kraju, ale póki co drużyna Kielecka mocno rozczarowuje. Kumulacja negatywnego nastróju wokół drużyny była po porażce domowej z Ruchem Chorzów. Wtedy mówiono m.in o zwolenieniu trenera Zielińskiego. Ten został jednak obdarzony zaufaniem i nadal pozostaje trenerem Koroniarzy. Humory w Kielcach poprawiły się po ubiegłotygodniowej wygranej w Bytomiu 2:0 z tamtejsza Polonią. Teraz w Wielką Sobotę rywalem Złocisto-Krwistych będzie Jagiellonia, która wiosną znacznie obniżyła swoje loty i raczej szans na wywiezienie punktów z Kielc ma niewiele.
Spotkanie: Dyskobolia Grodzisk - Cracovia Kraków
Typ: Dyskobolia Grodzisk
Kurs: 1,45
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Biało-Zieloni z Grodziska fenomenalnie radzą sobie w rundzie wiosennej Orange
Ekstraklasy. Piłkarze tej drużyny wygrywają mecz za meczem i wiele na to wskazuje, że podobnie może być i w sobotnie popołudnie kiedy to do Grodziska przyjeżdża ekipa Cracovii Kraków. Pasy większość punktów w tym sezonie wywalczyły na własnym stadionie, a kiedy przychodzi im grać na wyjeździe gra wygląda znacznie słabiej i tych punktów nie ma. Moim zdaniem podobnie będzie w sobotę, kiedy to ton grze nadawać będą Grodziszczanie, którzy pewnie powinni wygrać ten mecz.