>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22. kolejka 1. Bundesligi (12-13.02.2011r.)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP

W tej kolejce czeka nas ciekawy pojedynek w walce o utrzymanie w
Hamburgu, które to Pauli w poprzedniej musiało przymusowo pauzować. Zwycięstwa Schalke i Bayernu wydają się pewne według kursów, ale czy na pewno? Natomiast wzmocniona ekipa wilczków pokaże czy już się zgrała.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Na pierwszy rzut oka zaufałbym Leverkusen i Gladbach po dobrych kursach. St Pauli dobrze weszło w tą rundę co daję im nadzieję na utrzymanie ale... Gladbach nie ma nic do stracenia przegrywając ten mecz raczej całkowicie się pogrążą. Gra podopiecznych Frontzka nie wyglądała źle w ostatnich meczach. Ze Stuttgartem oddali można powiedzieć wygraną na własne życzenie, jak by zaprezentowali grę jak w pierwszej połowie spokojnie by dopisali 3 pkt a z 2:0 skończyło się dramatem 2:3.Zresztą ich gra na własnym obiekcie nie wygląda dobrze lepiej sobie radzą jakoś na wyjazdach. Na pewno atutem Pauli będzie ich własny teren ale myślę , że gracze z Gladbach mają lepszy skład i są w stanie tam wygrać...
Co do pierwszego meczu Eintracht w kryzysie co powinni wykorzystać gracze z Leverkusen. Frankfurt u siebie słabo bez pomysłu na grę , jedyne co lepiej wygląda to powrót kluczowych graczy do defensywy dzięki czemu jest spokojnie w tej formacji. Goście moim zdaniem pod każdym względem przewyższają podopiecznych Skibbe ale o tym napiszemy w odpowiedniej porze...

B 0

beny1460

Użytkownik
Witam z racji tego że jestem tu nowy i za bardzo nie wiem gdzie mogę o to pytać to piszę tutaj mam pytanie jak myślicie mecz Bayern-Hoffenheim czy bawarczycy dadzą sobię radę bezproblemowo z Hoffenheim i warto na nich stawiać?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dla mnie najlepszym betem jest Stuttgart i już jutro go zagram po 1,80 bo taki jest najwyższy kurs, a podejrzewam, że spadnie.Owszem, często gram przeciw Norymberdze bo nie lubię tego zespołu za ich styl gry [ a raczej brak ], ale muszę im przyznać, że ciułają te punkty i szacunek dla Hoeckinga za to, że z taką drużyną zdobył tyle punktów.W becie na ekipe Labbadii działają czynniki kształtujące ligę,czyli m.in tabela, gdyby nie wygrali z Gladbach to dziś okupowali by ostatni platz w tabeli, ale i tak jest nadal słaba pozycji, trzeba zwycięstw, żeby nie spaść z ligi.Nie zagra Gebhart co jest na pewno osłabieniem, ale przewaga umiejętności u gospodarzy spora, a i u siebie trzeba odnosić zwycięstwa z takimi rywalami.Nie mam jeszcze konkretnych info na temat absencji, ale pod koniec tygodnia będę wszystko wiedzieć.

Odradzam granie na Wolfsburg, zawirowania tygodniowe, nowy trener, hurtowe zakupy piłkarzy i na koniec odsunięcie na ten mecz Diego to wszystkie negatywne sprawy w ekipie z Volkswagen-Arena.

vdv 66

vdv

Użytkownik
gdyby nie wygrali z Gladbach to dziś okupowali by ostatni platz w tabeli
Moim zdaniem wynikiem meczu M&#39;G nie ma co się sugerować. Dlaczego? W moich oczach to Gladbach tamten mecz wygrało, a to co odstawił sędzia w końcówce długo będzie pamiętane przez Borussię i jej kibiców. Dlaczego? Przy wyniku 2-2 bramka
Dantego zostaje nie uznana, a dosłownie chwilę później sędzia drukuje karnego, bo rzekomo Dante sfaulował w polu karnym. Nie faulował, trafił w piłkę. Karny wykorzystany i 3-2 dla Labbadi.
Dla mnie po tym co pokazał trenując HSV ten pseudo trener, zawsze warto stawiać przeciwko jego drużynie.

VfB Stuttgart - Nurnberg x2 2,00 ✅

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Witam z racji tego że jestem tu nowy i za bardzo nie wiem gdzie mogę o to pytać to piszę tutaj mam pytanie jak myślicie mecz Bayern-Hoffenheim czy bawarczycy dadzą sobię radę bezproblemowo z Hoffenheim i warto na nich stawiać?
Po tak marnym kursie nie warto stawiać na Bayern. Kurs nie adekwatny do ryzyka. Jak już miałbym coś ruszać to jakiś OVER na AA zawsze dużo strzelają no i ostatnio często tracą chociaż 1 bramkę dzięki średniej obronie... Daj sobie spokój z tym kursem na win Bayernu...

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dla mnie po tym co pokazał trenując HSV ten pseudo trener, zawsze warto stawiać przeciwko jego drużynie.
Trochę za bardzo emocjonalnie podchodzisz.To, że nie lubisz Bruno to nie znaczy, że Stuttgart z tego powodu może przegrać.Jak wcześniej wspominałem mają lepszych zawodników od graczy Norymbergi, dochodzi w tym meczu aspekt tabeli gdzie jeśli nie wygrają to nie nawiążą kontaktu z Lautern, Pauli i Kolonią.Druga sprawa to gra Norymbergi nie jest taka dobra jak wskazują wyniki także z dystansem do Twojego typu podchodzę.Pod koniec tygodnia obszerniejsza analiza.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mi wpadł w oko typ na Kolonie - ostatni chłopaki fajnie grają, Matuszczyk jest w dobrej formie, Podolski też szaleje, a Mainz bardzo zniżyło loty, według mnie Kolonia spokojnie sobie poradzi i do tego kurs jak najbardziej do grania. No i Schalke po 1,6 też można grać mecz raczej pewny, bo nie sądzę że Freiburg może na równi rywalizować z S04 w meczu na wyjeździe. Postaram się jeszcze coś więcej na ten temat napisać bliżej weekendu.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Co myślicie o Borussi? Da radę? Bo na wyjeździe to zawsze trudniej.
Ciężko coś powiedzieć, teoretycznie są faworytami, ale nie wiadomo ile jeszcze pociągną z formą, na razie grają super, mistrzostwo można powiedzieć, że już mają , no ale w tym spotkaniu różnie może być, K&#39;lautern to nie jest byle jaka drużyna, ,dodatkowe grają u siebie na słynnym wzgórzu Becenberg gdzie niesienie dopingiem gospodarze mają szansę na zwycięstwo. Według mnie mecz niewarty inwestowania kasy ;)

edit: usuńcie i mój

A 0

amfetamine

Użytkownik
wg mnie bawarczycy jak i shalke to jest pewniak, przy szalke mozna tez zaryzykowac -2,5 magath ma specyficzny sposob na gre i podstawa to jest obrona, przy bardzo dobrej grze nojera nie dajsze szans freiburgowi ktory leci w tabeli.
no i werder brema musi sie wkoncu obudzic
na remis zagra maintz z 1.koeln

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Eintracht - Leverkusen // Leverkusen @ 2,11
FT 0-3

To spotkanie wydaję mi się najlepszą opcją na tą kolejkę.Jeżeli chodzi o gospodarzy widać , że są w kryzysie i nic nie wskazuję na to by w najbliższym czasie mieli przełamać fatalną passę tym bardziej , że przyjdzie mierzyć się z mocnym Leverkusen.
Frankfurt początkowo z problemami kadrowymi przegrywał co było pewnego rodzaju usprawiedliwieniem ale mimo powrotu paru podstawowych graczy efektów dalej nie ma. Druga kwestia to słaba gra na własnym obiekcie , podopieczni Skibbe to typ drużyny , który więcej wygrywa na wyjazdach a niżeli u siebie. W ostatnim spotkaniu z Freiburgiem można było doszukać się pozytywów. Parę okazje do strzelenia bramki sobie stworzyli ale zabrakło dobrego wykończenia. Wydaję mi się , że coach Franfurtu obecnie nie potrafi wpłynąć na postawę ekipy a może to tylko chwilowy kryzys ?
Patrząc na gości powinni to spotkanie spokojnie wygrać.Jeżeli chodzi o skład i umiejętności poszczególnych zawodników to na pewno biją na głowę sobotnch rywali.Ostatnio zaliczona wpadka z dobrze spisującą się Nurnbergią na pewno będzie pewnego rodzaju mobilizacją przed tym spotkaniem. Celem Leverkusen jest gra w LM i takie spotkania trzeba po prostu wygrywać tym bardziej , że rywał słaby.W porównaniu do graczy Eintrachtu goście prezentują stabilną formę co też mówi o klasie ekip.
Trochę czasu mało i tak ogólnie... Po za tym kursy lecą lekko w dół i lepiej teraz pobrać...

vdv 66

vdv

Użytkownik
Qozi, odnośnie meczu Stuttgart - Nurnberg nie możesz zapominać o tym, że w ostatnich dniach wypadło ze składu 3 kluczowych zawodników. Mowa tu o: Boka, Gephardt, Gendtner. Wszyscy to pierwsza jedenastka ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

1.FC Koln-Mainz Typ:1 Kurs:2,4​

W 22 kolejce BL zmierzą się ekipy Koloni z drużyną Mainz, według mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze, skutecznie uciekający przed spadkiem, po słabej jesienie drużyna prowadzona przez Franka Schaefera wiosną spisuje się powyżej oczekiwań; upokorzyli Werder wygrywając z nim aż 3-0, zaskoczyli wszystkich kiedy przegrywając z Bayernem 0-2 potrafili się podnieść i wygrać ostatecznie 3-2. W ostatnich spotkaniach formą błyszczała Milivoje Novakovic, w bardzo dobrej dyspozycji jest też pochodzący z polski Lukas Podolski, czy reprezentant naszego kraju Adam Matuszczyk. Jeśli chodzi o gości Mainz - jesienna niespodziankę, to wiosnę zaczęli już zdecydowania gorzej: dwa przegrane mecz, remis z słabym Werderem i wygrana z Kaiserslautern, przede wszystkim w teamie Thomasa Tuchela zawodzi skuteczność w ostatnich czterech wiosennych spotkaniach jego podopiecznym udało się strzelić tylko dwa gole - jak na overowe realia Bundesligi jest to bardzo mało i jeśli sytuacja się nie poprawi, co jest bardzo prawdopodobne, drużyna z Moguncji spadnie ze strefy promującej grę w europejskich pucharach. Podsumowując Kolonia chcąca się utrzymać w BL powinna bez problemu uporać z Mainz, będącym w kryzysie formy.

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 0

rafa91

Użytkownik
Bayern - Hoffenheim
Typ: 1, @1,40, expekt
Bayern został postawiony pod ścianą, jednak jeszcze nie wszystko stracone. Niesamowity ścisk w czołówce tabeli sprawia, że Bawarczycy jedną, dwoma wygranymi mogą znacznie awansować w ligowej hierarchii. Aby tak się jednak stało, nie można nie wygrać pojedynku z Hoffenheim.
Po sensacyjnej porażce w Kolonii, w której Bayern roztrwonił 2-bramkową przewagę, nikt nie wyobraża sobie kolejnej straty punktów. Wszyscy są maksymalnie zmobilizowani i mimo wysokiej lokaty w tabeli zespołu rywala zrobią wszystko, by zgarnąć tym razem komplet oczek.
Bayern to najlepiej grająca drużyna u siebie z całej stawki. Podopieczni van Gaala na Allianz Arena 7-krotnie zwyciężyli, zanotowali 2 remisy i raz przegrali. Bilans Hoffenheim na wyjeździe to z kolei 3-5-3.
Wydaje mi się, że presja na Bayernie jest w tej chwili wystarczająco duża i żadnego z graczy nie trzeba dodatkowo motywować. Jeśli tego dnia wygrają, a inne zespoły z czołówki zawiodą, Bayern może zaliczyć awans nawet o kilka miejsc w tabeli.
Bayern: Kraft - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Luiz Gustavo - Ottl, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Hoffenheim: Starke - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Alaba - Rudy, Salihovic - Sigurdsson, Ibisevic, Babel

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Te spotkania , które miałem grać ale jednak odpuszczam. Jedyne co mnie przekonuję to Pauli ale... Może ktoś inny ma jakieś zdanie na ten temat ?
Pauli - Gladbach
Jeśli chodzi o mecz nie zagra Reus co jest ważną informacją jakby ktoś chciał grać na gości...Pauli u siebie już wygrywało z mocniejszymi ekipami więc jest duża szansa na dopisanie 3 pkt dla podopiecznych Stanislawskiego. Kurs na Pauli @ 2,00 przyzwoity ja osobiście spodziewam się tutaj jednak paru bramek , gladbach musi wygrać a jak oni atakują to potem się dramatem kończy więc Over wielce prawdopodobny albo BTS

Osłabienia:

• Gospodarze:
  • Fabio Morena
  • Bastian Oczipka
  • Carstea Rothenbach
  • Goście
  • Roel Brouwers
  • Dante
  • Marco Reus

Wolfsburg - HSV

Tutaj stwierdziłem , że tego nie gram. Efekt &quot;nowej miotły&quot; w Wolfsburgu może zadziałać albo i nie.Hamburg w ostatniej rundzie pauzował ze względu na pogodę. Wilki grają bezbarwnie i niczym nie są w stanie mnie przekonać tym bardziej , że nie zagra Diego dostarczyciel piłek z wolnych. Jedyny pozytyw to występ Helmesa , który może odblokować Wilczki...

Osłabienia:

• Gospodarze:
  • Riether
  • Cigerci
  • Mandzukic
  • Diego
  • Goście
  • Diekmeiera
  • Kacar

Stuttgart-Nurnberg
Tutaj nie wiem czemu tacy jesteście pewni tego typu. Obie ekipy osłabione ale Nurnberg od dłuższego czasu i jakoś sobie radzi. Teraz od strzelania jest Schiebier. Stuttgart bez rewelacji , Nurnberg złapało wiatr w żagle i cholera wie jak to spotkanie się skończy... Osłabienia:
Gospodarze:
Niedermeier

Gebhart
Goście
Arthura Boka

Audela
Baha
Gentnera Goście: Gundogan
Bunjaku
Okotie
Eigler

tbm 642

tbm

Forum VIP
w tym spotkaniu różnie może być, K&#39;lautern to nie jest byle jaka drużyna, ,dodatkowe grają u siebie na słynnym wzgórzu Becenberg gdzie niesienie dopingiem gospodarze mają szansę na zwycięstwo. Według mnie mecz niewarty inwestowania kasy
W K&#39;Lautern zawieszony za kartki jest obrońca Florian Dick [18/1/1] a kontuzjowany pomocnik Kirch [21/0/0]. Absencja Dicka wydaje się dosyć istotna.
K&#39;Lautern kiepsko po przerwie zimowej. W 4 spotkaniach tylko 1 punkt.
Wyjazdowe porażki 2:3 z Hoffenheim i 1:5 z Bayernem.
Domowa przegrana 0:1 z Mainz oraz remis 1:1 z Koln.
Nie napawają optymizmem przed meczem z liderem.
BVB oczywiście bez Kagawy, ale i bez niego potrafią radzić sobie znakomicie. Mimo wszystko jestem skłonny postawić na gości.

Borussia Dortmund - 1,67 w Tobet ⛔ 1:1... bardzo słaba druga połowa BVB.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
BVB over1,5
Borussia pomimo ostatniego meczu bez gola wciaz ma najlepszy atak w Bundeslidze. Wracajac jeszcze do meczu z Schalke to kto ogladal to wie ze stwarzanie sytuacji strzeleckich nie jest dla nich zadnym wyzwaniem (braklo skutecznosci i szczescia (dwa slupki)). Dzis zagraja z defensywa w gorszej formie niz ta Schalke (9 straconych goli w ostatnich trzech kolejkach, 5 kolejnych spotkan bez czystego konta), do tego jeszcze oslabiona o czym wspomnial TBM. Powinno byc jeszcze latwiej stwarzac sytuacje. Osobiscie licze ze poprawia skutecznosc.

1,75 tobet

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wolfsburg @ 2,69
pinnacle

Oba kluby z kłopotami. Wilczki ukarały Diego za jego samolubne zachowanie oraz zmienili trenera, co bym bardziej pod zalety podpiął. W HSV nadal problemem jest Ruud, ktory chce opuścić klub, następstwem tego jest prawdopodobnie że dzisiejszy mecz zacznie na ławce. Gospodarze wzmocnieni znacznie w ofensywie już po jednym meczu zgrania, który przegrali po fatalnym błędzie bramkarza.
Co do HSV nie zachwycają, przeciętna Nurnberga potrafiła im wbić dwa gole , mimo ze po stałych fragmentach, ale trzeba było sobie je wypracować. Coraz mniej mnie przekonuję ich formacja ofensywna a dzisiaj im będzie potrzebna żeby Wolfsburg nie odjechał szybko.
Zmiana trenera, nowi zawodnicy, swój teren, rywal bez formy to wszystko przemawia dziś za Wilczkami a kurs ciągle na nich rośnie.

edit: co do meczu VfB to ciężko stwierdzić, w obronie strasznie się gubią a Nurnberga potrafi troche namieszac , tylko ze graja na wyjezdzie co im kompletnie nie wychodzi. Osłabienia u gospodarzy da się zastąpić , szczególnie że jest Hajnal ????
a ostatnie dwie wygrane Nurnbergi to raczej słabsze dni rywali

vdv 66

vdv

Użytkownik
W HSV nadal problemem jest Ruud, ktory chce opuścić klub
Ted ???? :?
Łap:
http://www.youtube.com/watch?v=ikp58P2BlfM
Ma kontrakt i nie ma mowy o jakimś tam Realu.
Nie umiem znaleźć jeszcze tego wywiadu, którego słuchałem na Sport1, ale mówił, że:
Na 100.000 % zostanie
Typu jednak nie neguję, HSV pewnie znowu nie wykorzysta szansy aby dojść czołówkę...

edit Ted // wywiad wywiadem ???? to że ma kontrakt to każdy wie, ale wyrażał niezadowolenie i niesmak pozostał.
Nie no spoko ;) Wstawiłem, żeby trochę wyprostować co napisałeś.
Jednak HSV WIN ???? ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
BAYERN MONACHIUM - HOFFENHEIM
Typ : Bayern @ 1,369 Pinnacle ✅4:0 One men show -&gt;Arjen Robben!​

Bayern po raz pierwszy w sezonie będzie oskrzydlony tj ma zagrac od początku duet Robben - Ribery. Przynajmniej tak przewiduje Kicker. Tydzień temu porażka, o której cały świat mówił czyli prowadzenie 2-0 i przegrana 2:3. Miało byc odrabianie straty do Dortmundu, a ta się powiększyła o 1pkt. Zapewne więc dzisiaj ruszą szturmem na Wieśniaków i postarają się zmazac plame sprzed tygodnia. Wiem, że to prostackie tłumaczenie, ale lepszego nie jestem w stanie skonstruowac hehe. Ponadto Bayern na Allianz Arena ciśnie rywali mocno w ostatnim czasie.

BAYERN : Kraft - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Luiz Gustavo - Ottl, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez

HOFFENHEIM : Starke - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Alaba - Rudy, Salihovic - Sigurdsson, Ibisevic, Babel

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom