>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21. kolejka La Liga [03.02-06.02.2017r.]

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Przed nami druga rewanżowa kolejka i co najmniej trzy bardzo ciekawie zapowiadające się mecze. Najpierw w sobotę na Camp Nou i ligowy klasyk. Zapewne wygra Barca, ale mimo wszystko nudy być nie powinno. W niedzielę w południe Sevilla z Villarrealem, a wieczorem Celta-Real Madryt. Ten drugi mecz z podtekstami, bo niedawno Real wyeliminowany przez Galisyjczyków, ale teraz Celta zapewne zagra rezerwowym składem pomiędzy meczami półfinałowymi Pucharu Króla, więc większe szansę dla Królewskich na dobry wynik na trudnym terenie.
Zapraszam do dyskusji​

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 20:45
Spotkanie Deportivo-Betis Sevilla
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.80
Buk Sportingbet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie które rozpocznie nam 21 kolejkę Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej , Deportivo La Coruna na swoim stadionie podejmowało będzie drużynę Betisu Sevilla, ekipa gospodarzy po 20 kolejkach zajmuje 16 pozycję z dorobkiem zaledwie 19 punktów na swoim koncie , nad strefa spadkową gospodarze mają tylko 6 punktów przewagi, nie wygrali meczu od 4 kolejnych spotkań , a ich bilans na swoim stadionie w sezonie 2016/2017 to 9 spotkań 4 wygrane 2 remisy oraz 3 porażki, 14 zdobytych punktów , jesli wliczymy spotkania pucharowe to gospodarze nie przegrali przed własną publicznością ani jedno z 5 poprzednich spotkań, z czego 3 wygrali i 2 razy zremisowali. Goście po 20 kolejkach mają 4 punkty więcej i są na 13 pozycji w Primera Division, w tym spotkaniu moim zdaniem ekipa gospodarzy jest delikatnym faworytem do zdobycia kompletu punktów ,ale tylko dlatego iż grać będą na swoim stadionie a Betis na wyjazdach w tym sezonie zdobył zaledwie 6 punktów . Obie ekipy w tym spotkaniu bramki powinny zdobyć , 4 kolejne spotkania tych ekip na tym stadionie właśnie tak się kończyły iż obie druzyny strzelały co najmniej po 1 bramce, tutaj myślę że over 1.5 gola można brać w ciemno, mój typ na dokładny wynik to albo remis po 1 , albo jak gospodarze się postarają to powinni wygrać 2:1, nie licze iż któraś z ekip wygra tutaj z handicapem bowiem mecz zapowiada się wyrównanie.

T 6

typer84

Użytkownik
patrząc na formę obu zespołów w ostatnim czasie ma to z pewnością sens, natomiast dla mnie najlepszym wyborem na ten weekend w Hiszpanii jest over w meczu Valencia - Eibar, statystyski wyglądają tam naprawdę niesamowicie i zdziwie się jeśli nie sypnie tam golami

Otrzymane punkty reputacji: +4
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Malaga - Espanyol
Typ: BTS
Kurs: 1.95
buk: bet365
Wynik: 0:1

W ostatniej kolejce Espanyol sprawił miła niespodziankę pokonując u siebie 3:1 Sevillę. Goście zanotowali drugą wygraną z rzędu i zapewne na tej serii nie będą chcieli zaprzestać. Mnie jednak interesują gole w tym spotkaniu. Espanyol wraca do niezłej dyspozycji, w ostatnich dwóch kolejkach strzelił łącznie w sumie sześć bramek. Espanyol nie wygrał żadnego z ostatnich trzech spotkań wyjazdowych. Drużyna z Katalonii ma jednak niezły, siódmy bilans jeśli chodzi o mecze wyjazdowe dzięki trzem zwycięstwom i trzem remisom. Malaga może w ostatnim czasie nie wygląda najlepiej pod względem punktowym, ale jeśli chodzi o bramki to wygląda to nieźle. Gospodarze w ostatnich kilku spotkaniach tracili przynajmniej jedną bramkę, ale i również potrafili coś ustrzelić. Jutro spotkanie zapewne będzie zacięte i oby z dużą ilością goli, bo na to wskazują statystyki.
20:45 Valencia - Eibar
Typ: 1
Kurs: 1.91
buk: unibet
Wynik: 0:4​

Pod wodza Voro gra Valencii wykazuje pewne oznaki ożywienia, a ostatnia porażka z Las Palmas była nieco pechowa, bo czerwoną kartkę zobaczył Munir. Eibar prezentuje się jednak ostatnio bardzo dobrze i powinien na Mestalla powalczyć o punkty. Pomimo tego zagram w stronę gospodarzy, którzy tak jak wspomniałem złapali oddech. Jeśli jutro wszystko pójdzie po ich myśli to trzy punkty powinny zostać na Mestalla. W dwóch dotychczasowych spotkaniach u siebie zespół gospodarzy wygrał z Eibar dwukrotnie i w obu spotkaniach strzelił aż siedem bramek, tracąc zaledwie jedną. Jutro być może zobaczymy kilka goli, ale oby zwycięską ręką wyszli z tego Nietoperze, którzy potrzebują punktów. Ich sytuacja w tabeli jeszcze nie jest tak stabilna jaka powinna być, ale przy formie, którą zaczynają prezentować ich sytuacja powinna się poprawić z tygodnia na tydzień.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Atletico Madryt - CD Leganes
Kurs: 1,32
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Atletico zdecydowany faworyt tego meczu, chociaż przyznam, że spodziewałem się niższego kursu a po takim warto to dać i podwyższyć sobie AKO ;)
Za dużo absencji w zespole Leganes zwłaszcza w pomocy. Nie zagrają pierwszy bramkarz Serantes (13 występów w tym sezonie), pomocnicy Gabriel (19 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie), Timor (17 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Ramos (15 występów w tym sezonie) i Ibanez (5 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i napastnik Kone (5 występów w tym sezonie). Po stronie Atletico nie zagrają pierwszy bramkarz Oblak (15 występów w tym sezonie), obrońca Gimenez (7 występów w tym sezonie) i pomocnicy Tiago (9 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Hernandez (6 występów w tym sezonie), Partey (4 występy w tym sezonie), Fernandez (3 występy w tym sezonie) i wracający z wypożyczenia Cerci. Atletico zdecydowanie mocniejsze kadrowo i u siebie powinni wygrać kilkoma golami także myślę, że można popróbować również różnych handicapów. Leganes już sprawiło w tym sezonie kilka niespodzianek ale tutaj uważam, że nie ma szans na to i Atletico powinno sobie poradzić.
✅ 2-0

fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
Godzina: 18:30 A. MADRYT - LEGANES
Typ: A. MADRYT rzuty rożne I połowa over 3,5 2.25 Bwin
A. MADRYT rzuty rożne I połowa over 2,5 1.55
A. MADRYT rzuty rożne I połowa over 1,5 1.19 (LOKATA)

Analiza: Mecz 4 drużyny w tabeli z 17 Leganes, które jest beniaminkiem, ich cel to utrzymanie. Atletico Madryt jest zdecydowanym faworytem w tym meczu i uważam, że zgarną 3 punkty, jednak ja stawiam dziś na przynajmniej 4 rzuty rożne dla tej druzyny w I połowie, z pewnością Leganes będzie się broniło, będą się starali jak najdłużej utrzymać czyste konto, remis to będzie dla nich świetny wynik, natomiast atletico od początku meczu będzie cisnąć na bramkę gości, będzie na pewno mnóstwo ataków i co się z tym wiąże będą okazje do rzutów rożnych, uważam, że gospodarze tego meczu spokojnie nabiją co najmniej 4 do przerwy. W meczach u siebie atletico nabija dużo rożnych, również do przerwy, w ostanim meczu z Betisem nabili 3 , ale prowadzili od 8 minuty, z Las Palmas było 5, z Espanyol 4, Malaga 4, Granada 5, La Coruna 4, więc typ na ogół jest pokryty z drużynami z poza czołówki. Polecam też bezpieczniejszą linię over 2,5 po kursie 1,55.

santimina 14

santimina

Użytkownik
Witam, obstawiłem CV-Real ciekawe kiedy mozna sie spodziewac decyzji buka co z tym zakladem (Unibet)
a na dzis PEWNIACZEK Sevilla-Villareal BTS

Spotkanie Celty - Realu - oficjalnie przełożone.
Sevilla - Villarreal - może by tak coś więcej dodać? ;)
edit/ ibis

Aaa luzik, troche szkoda bo stawiałem odrazu po mecz z Alaves gdzie było wiadomo ze raczej Celta wyjdzie na wpół rezerwami nie zapewniajac sobie awansu w 1 meczu. I to po niezlym kursie bo zdążyłem na 1.55 na Real a tu lipa...
Sevlla-Villaeal BTS gdyż obie druzyny mocne i zadna tak łatwo nie odpusci, co tu wiecej dodawac, za 8 mn sie wszystko zacznie wyjaniac ????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jeżeli mecz nie odbędzie się w ciągu bodaj 48h, to jest zwrot. A wiadomo, że się nie odbędzie, bo Celta gra w Pucharze Króla w tygodniu.

Sevilla - Villarreal
Sevilla o1.5 goals @1.61 b365

Sevilla bardzo mocna na własnym obiekcie. Dwa bardzo solidne mecze z Realem. Ostatnio z Osasuną pokazali, że potrafią wrócić do gry, gdy nie idzie. Trochę było kłopotów w defensywie. Dzisiaj za Pareje, który bardzo słabo zagrał z Osasuną, zagra nowy nabytek Sevillistas Lenglet, lub sprawdzony Carrico. Do tego wreszcie Vitolo, który jest bardzo ważnym ogniwem.
Świetnie wkomponował się Jovetic i wygląda na to, że dzisiaj postraszy gości.
Villarreal z problemami w defensywie. Nie zagra Mussachio, za 5 żk zawieszony został Alvaro, a więc zobaczymy środek w zestawieniu Bonera - V.Ruiz. Włoch najlepsze lata ma już za sobą i wydaje mi się, że nie nadaje się nawet na 4 obrońcę. V.Ruiz ostatnio kontuzjowany i do końca nie było pewności czy wróci na to spotkanie. Więcej obrońców Żółta Łódź Podwodna nie ma, więc gdyby nie mógł grać, to byłoby słabo i musieliby ściągnąć Mario z prawej strony defensywy.
Myślę, że Sevilla dzisiaj sobie łatwo poradzi z gośćmi i tym samym cały czas nie odpuści czołówce ligi.
Sporting Gijon - Alaves 1X/1DNB/1
Tak to widzę. Spodziewałem się, że Alaves puści dzisiaj zrotowany skład na Gijon, ale w związku z przełożonym meczu Celta - Real Madryt, to dzisiaj spodziewam się, że podejdą bardzo spokojnie do tego meczu. Polecam postawić, tym bardziej że Gijon jest w potrzebie i z pewnością dzisiaj będą gryźć trawę. Alaves musi mieć siły na 90minut lub więcej na wybieganą Celtę, która odpoczywa.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
12:00 Sevilla - Villarreal
Kurs: 1.60
Wynik: 0:0​

Ekipa Sevilli ostatniego spotkania nie może zaliczyć do udanych, bowiem już od drugiej minuty musiała grać w dziesiątkę po czerwonej kartce dla Nicolasa Parejy i ostatecznie przegrali na wyjeździe z Espanyolem 3:1. Teraz czas na odbudowę morali, a to tylko zapewni komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Sevilla to obecnie jedna z najlepszych drużyn grających u siebie. Bilans 8-0-1 mówi nam sam za siebie, że gospodarzy ciężko jest pokonać na ich stadionie. Na dodatek świetnie w zespół wkupił się Jovetić, który ma na swoim koncie już trzy trafienia od swojego zimowego przyjścia. Villarreal przegrał ostatnie trzy spotkania na wyjeździe z Sevillą, dwa w lidze i jedno w Lidze Europejskiej. Goście jednak są daleko od swojej wymarzonej formy. Villarreal wygrał ostatnio pierwszy mecz ligowy od 17 grudnia kiedy na wyjeździe pokonał Sporting Gijon. W trzech kolejnych spotkaniach ligowych drużyna Escriby zdobyła tylko dwa punkty. Sevilla u siebie gra bardzo dobrze i choć Villarreal to obecnie najlepsza defensywa ligi gospodarze powinni rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść. Dzięki wygranej Sevilla wskoczy choć na chwilę na fotel lidera.
16:15 Sporting - Alaves
Kurs: 2.15
Wynik: 1:4​

Dzisiaj pójdę w stronę gospodarzy i poszukam niespodzianki w tym spotkaniu. Sporting jest drużyną, która okupuje dolną część ligowej tabeli. Gospodarze nie wygrali żadnego z sześciu ostatnich spotkań ligowych, ale w ostatnich dwóch meczach pod wodza Rubiego pokazał się z dobrej strony i mecz ligowy z Alaves będzie dla nich szansą na pierwsze trzy punkty. Czas na przełamanie tej złej passy, bowiem goście zapewne będą myślami przy rewanżowym spotkaniu z Celtą Vigo w ramach Pucharu Króla. Alaves ostatnio również nie zachwyca, może jedynie tym, że na wyjazdach gra mocno defensywnie i ciężko jest im strzelić gola. Pomimo tego, zespół ten w ostatnich trzech spotkaniach zaliczył trzy bezbramkowe remisy, i jest bez zwycięstwa od czterech spotkań. Gospodarze jeśli myślą o utrzymaniu się to jest to pierwsze koło ratunkowe dla nich żeby dziś wygrać z ostatnio słabo grającym Alaves i przybliżyć się do bezpiecznego miejsca, które pozwoli im na utrzymanie.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Szukasz niespodzianki ? przecież grasz na faworyta,więc gdzie tu niespodzianka po nędznym kursie 2.15...
Widzę, że wychodzisz z założenia, że jak buk da na dany zespół niższy kurs to jest on faworytem - w takim razie powodzenia.
Dla buka jest to faworyt, a nie dla mnie.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
12:00 Sevilla - Villarreal
Kurs: 1.60
Wynik:​

Ekipa Sevilli ostatniego spotkania nie może zaliczyć do udanych, bowiem już od drugiej minuty musiała grać w dziesiątkę po czerwonej kartce dla Nicolasa Parejy i ostatecznie przegrali na wyjeździe z Espanyolem 3:1. Teraz czas na odbudowę morali, a to tylko zapewni komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Sevilla to obecnie jedna z najlepszych drużyn grających u siebie. Bilans 8-0-1 mówi nam sam za siebie, że gospodarzy ciężko jest pokonać na ich stadionie. Na dodatek świetnie w zespół wkupił się Jovetić, który ma na swoim koncie już trzy trafienia od swojego zimowego przyjścia. Villarreal przegrał ostatnie trzy spotkania na wyjeździe z Sevillą, dwa w lidze i jedno w Lidze Europejskiej. Goście jednak są daleko od swojej wymarzonej formy. Villarreal wygrał ostatnio pierwszy mecz ligowy od 17 grudnia kiedy na wyjeździe pokonał Sporting Gijon. W trzech kolejnych spotkaniach ligowych drużyna Escriby zdobyła tylko dwa punkty. Sevilla u siebie gra bardzo dobrze i choć Villarreal to obecnie najlepsza defensywa ligi gospodarze powinni rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść. Dzięki wygranej Sevilla wskoczy choć na chwilę na fotel lidera.

16:15 Sporting - Alaves
Kurs: 2.15
Wynik:​

Dzisiaj pójdę w stronę gospodarzy i poszukam niespodzianki w tym spotkaniu. Sporting jest drużyną, która okupuje dolną część ligowej tabeli. Gospodarze nie wygrali żadnego z sześciu ostatnich spotkań ligowych, ale w ostatnich dwóch meczach pod wodza Rubiego pokazał się z dobrej strony i mecz ligowy z Alaves będzie dla nich szansą na pierwsze trzy punkty. Czas na przełamanie tej złej passy, bowiem goście zapewne będą myślami przy rewanżowym spotkaniu z Celtą Vigo w ramach Pucharu Króla. Alaves ostatnio również nie zachwyca, może jedynie tym, że na wyjazdach gra mocno defensywnie i ciężko jest im strzelić gola. Pomimo tego, zespół ten w ostatnich trzech spotkaniach zaliczył trzy bezbramkowe remisy, i jest bez zwycięstwa od czterech spotkań. Gospodarze jeśli myślą o utrzymaniu się to jest to pierwsze koło ratunkowe dla nich żeby dziś wygrać z ostatnio słabo grającym Alaves i przybliżyć się do bezpiecznego miejsca, które pozwoli im na utrzymanie.
Z tym sie nie zgodze, bo real ma 4 punkty więcej, a więc jest niemożliwe że Sevilla po wygranej nad Villarreal będzie na fotelu lidera...

C 272

cowboy

Użytkownik
Widzę, że wychodzisz z założenia, że jak buk da na dany zespół niższy kurs to jest on faworytem - w takim razie powodzenia.
nie buk, tylko analitycy sportowi na calym swiecie m. in. szacujacy kursy. a to troche bardziej rzeczowe zrodlo niz Twoje przekonania. faworytem w tym meczu jest sporting, tak jak wynika z kursow.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godz: 18:30
Spotkanie: Real Sociedad - Osasuna
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 3,10
Bukmacher:

Analiza:

Czyżby Osasuna się zaczynała budzić i walczyć w utrzymaniu się w lidze? Zobaczymy ale wydaje mi się, że dzisiaj nie zdobędą nawet jednego punktu.
Po 1 grają na bardzo trudnym terenie gdzie mają problemy z wygraniem takie drużyny jak Barcelona, Real czy Atletico (akurat Real wygrał dosyć łatwo w tym sezonie 3:0 ale już Atletico przegrał 2:0 a Barcelona zremisowała 1:1).
Sociedad przegrał zaledwie 2 razy u siebie w tym sezonie w lidze natomiast wygranych miał aż 6 + 2 remisy.
Osasuna na wyjeździe wygrała tylko 1 mecz a przegrała aż 5 krotnie + 3 remisy.
Co prawda ostatnie 5 meczy to 1 porażka ale po jakim pięknym meczu 3:4 z Sevillą i 4 remisy 1:1 z Malagą, 1:1 z Granadą, 3:3 z Valencia i 0:0 w pucharze z Eibar.
W lidze dzieli ich przepaść ponieważ Sociedad zajmuje 6 miejsce z dorobkiem 35 punktów i jeśli wygrają awansują na 5 lokatę i zbliżą się do 4 miejsca już na 1 oczko. Osasuna zajmuje 19 - przed ostatnie miejsce z dorobkiem 10 punktów, do miejsca gwarantującego utrzymanie tracą już aż 8 punktów oczywiście zmniejszy się ta strata jeśli dziś wygrali by co nie wierzę w to.
Mimo wszystko Osasuna ma mało do stracenia a wiele do zyskania w takich meczach i muszą atakować co da im zapewne parę sytuacji na strzelenie bramki co mogą wykorzystać bo widzimy, że ostatnio w przodzie nie wygląda to aż tak źle co innego obrona... Obrona jest fatalna i tacy piłkarze jak: W. Jose, Juanmi, Oyarzabal czy C. Vela będą wchodzić jak w masło w ta obronę.
Jeśli tego meczu Sociedad nie wygra będzie to dla mnie sporą niespodzianką. Mój typ to 2:1 bądz 3:1.
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
nie buk, tylko analitycy sportowi na calym swiecie m. in. szacujacy kursy. a to troche bardziej rzeczowe zrodlo niz Twoje przekonania. faworytem w tym meczu jest sporting, tak jak wynika z kursow.
To ich nie czytaj.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik

A na jakiej podstawie mam myśleć że jest inaczej ? dlatego że Ty tak napisałeś, bez żartów, dogiem w tym meczu był Alaves a nie Gijon, po za tym szukać niespodzianki po kursie 2.15 ? Jeśli twoim zdaniem Alaves był tu faworytem do dlaczego ich nie grałeś, przecież 3.5 na faworyta to mega value.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Granada - Las Palmas
typ 1
kurs 3,00
bet 365
Dzisiaj polecam mecz na przełamanie niemocy Granady.W ostatnim pojedynku przegrali na wyjeżdzie z Villareal 2-0 i zajmują ostatnie miejsce w tabeli z tylko 10 punktami zdobytymi.W ogole to w ostatnich 5 spotkaniach przegrali 4 mecze i 1 spotkanie zremisoweali.Myśle jednak jak marzą o utrzymaniu się w lidze to nareszcie muszą wygrywać.W poprzednich sezonach zapewnianie sobie utrzymanie na samym końcu to teraz jak chcą osiągnąc taki sam scenariusz muszą ten mecz wygrac.Ich przeciwnik beniaminek Las Palmas spisuje się całkiem dobrze i zajmuje teraz 11 miejsce w tabeli z 28 punktami zdobytymi.Stawiam zdecydowanie na Granade.✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
A na jakiej podstawie mam myśleć że jest inaczej ? dlatego że Ty tak napisałeś, bez żartów, dogiem w tym meczu był Alaves a nie Gijon, po za tym szukać niespodzianki po kursie 2.15 ? Jeśli twoim zdaniem Alaves był tu faworytem do dlaczego ich nie grałeś, przecież 3.5 na faworyta to mega value.
Jakbyś poczytał mój post od początku to byś doczytał, że w tym spotkaniu szukałem niespodzianki. I nigdzie nie napisałem, że Alaves jest faworytem tego spotkania.

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Granada - Las Palmas
typ 1
kurs 3,00
bet 365
Dzisiaj polecam mecz na przełamanie niemocy Granady.W ostatnim pojedynku przegrali na wyjeżdzie z Villareal 2-0 i zajmują ostatnie miejsce w tabeli z tylko 10 punktami zdobytymi.W ogole to w ostatnich 5 spotkaniach przegrali 4 mecze i 1 spotkanie zremisoweali.Myśle jednak jak marzą o utrzymaniu się w lidze to nareszcie muszą wygrywać.W poprzednich sezonach zapewnianie sobie utrzymanie na samym końcu to teraz jak chcą osiągnąc taki sam scenariusz muszą ten mecz wygrac.Ich przeciwnik beniaminek Las Palmas spisuje się całkiem dobrze i zajmuje teraz 11 miejsce w tabeli z 28 punktami zdobytymi.Stawiam zdecydowanie na Granade.
Skoro mowa o przełamywaniu to Las Palmas też mają co przełamywać. Jedna wygrana na wyjeździe to jednak za mało. Pora cos ugrać na obcej ziemi. Ostatnia wygrana to mecz z Valencia 2-4 , a więc bardzo dawno. Często brakowało im szczęścia , a ja osobiście uważam , że Jese to brakujący element tej układanki.
Granada to dziwny twór gdzie spora liczba zawodników jest pozyskana na zasadach wypożyczenia i nie posiadają zbyt wielkiego doświadczenia. Idąc tą drogą uważam , że każdy tam gra dla siebie nie dla klubu bo i tak w głowie mają myśl , że i tak ich tam za pół roku nie będzie - wrócą do swoich klubów , ewentualnie pójdą na wypożyczenie do innego. 13 /25 zawodników kadry to zawodnicy wypożyczeni to nie jest normalna polityka według mnie. Lepiej mieć zawodnika trochę słabszego , ale swojego. W liczbach wygląda to tak , że Granada ma jedną z najgorszych defensyw, ale również ofensyw 16/44
Wracając do tematu wypożyczeni to ciekawe dwa transfery zrobiło Las Palmas - Jese i Halilovic. Obaj awizowani do pierwszego składu dzisiaj. Dla porównania to jedyni wypożyczeni zawodnicy w klubie. Można to okreslic mianem zdrowego systemu i inaczej tacy zawodnicy funkcjonują. Szczególnie Jese powinien być wzmocnieniem 11 gości. Dlatego skłaniam się do ekipy Las Palmas lub opcja DNB. Granada nie ma argumentów prócz własnego boiska.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom