kapszti
Forum VIP
Bet365
Wygraj wyjazd na mecz Arsenal - Man. Utd - 2 bilety VIP + 1500PLN. Tylko u nas!
Wygraj 2 bilety na mecz Legia - Ajax i kieszonkowe na wyjazd! Tylko u nas!
Zapraszam do dyskusji
Widzę, że wychodzisz z założenia, że jak buk da na dany zespół niższy kurs to jest on faworytem - w takim razie powodzenia.Szukasz niespodzianki ? przecież grasz na faworyta,więc gdzie tu niespodzianka po nędznym kursie 2.15...
Z tym sie nie zgodze, bo real ma 4 punkty więcej, a więc jest niemożliwe że Sevilla po wygranej nad Villarreal będzie na fotelu lidera...
Ekipa Sevilli ostatniego spotkania nie może zaliczyć do udanych, bowiem już od drugiej minuty musiała grać w dziesiątkę po czerwonej kartce dla Nicolasa Parejy i ostatecznie przegrali na wyjeździe z Espanyolem 3:1. Teraz czas na odbudowę morali, a to tylko zapewni komplet punktów w dzisiejszym spotkaniu. Sevilla to obecnie jedna z najlepszych drużyn grających u siebie. Bilans 8-0-1 mówi nam sam za siebie, że gospodarzy ciężko jest pokonać na ich stadionie. Na dodatek świetnie w zespół wkupił się Jovetić, który ma na swoim koncie już trzy trafienia od swojego zimowego przyjścia. Villarreal przegrał ostatnie trzy spotkania na wyjeździe z Sevillą, dwa w lidze i jedno w Lidze Europejskiej. Goście jednak są daleko od swojej wymarzonej formy. Villarreal wygrał ostatnio pierwszy mecz ligowy od 17 grudnia kiedy na wyjeździe pokonał Sporting Gijon. W trzech kolejnych spotkaniach ligowych drużyna Escriby zdobyła tylko dwa punkty. Sevilla u siebie gra bardzo dobrze i choć Villarreal to obecnie najlepsza defensywa ligi gospodarze powinni rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść. Dzięki wygranej Sevilla wskoczy choć na chwilę na fotel lidera.
Dzisiaj pójdę w stronę gospodarzy i poszukam niespodzianki w tym spotkaniu. Sporting jest drużyną, która okupuje dolną część ligowej tabeli. Gospodarze nie wygrali żadnego z sześciu ostatnich spotkań ligowych, ale w ostatnich dwóch meczach pod wodza Rubiego pokazał się z dobrej strony i mecz ligowy z Alaves będzie dla nich szansą na pierwsze trzy punkty. Czas na przełamanie tej złej passy, bowiem goście zapewne będą myślami przy rewanżowym spotkaniu z Celtą Vigo w ramach Pucharu Króla. Alaves ostatnio również nie zachwyca, może jedynie tym, że na wyjazdach gra mocno defensywnie i ciężko jest im strzelić gola. Pomimo tego, zespół ten w ostatnich trzech spotkaniach zaliczył trzy bezbramkowe remisy, i jest bez zwycięstwa od czterech spotkań. Gospodarze jeśli myślą o utrzymaniu się to jest to pierwsze koło ratunkowe dla nich żeby dziś wygrać z ostatnio słabo grającym Alaves i przybliżyć się do bezpiecznego miejsca, które pozwoli im na utrzymanie.
nie buk, tylko analitycy sportowi na calym swiecie m. in. szacujacy kursy. a to troche bardziej rzeczowe zrodlo niz Twoje przekonania. faworytem w tym meczu jest sporting, tak jak wynika z kursow.Widzę, że wychodzisz z założenia, że jak buk da na dany zespół niższy kurs to jest on faworytem - w takim razie powodzenia.
Dla buka jest to faworyt, a nie dla mnie.
To ich nie czytaj.nie buk, tylko analitycy sportowi na calym swiecie m. in. szacujacy kursy. a to troche bardziej rzeczowe zrodlo niz Twoje przekonania. faworytem w tym meczu jest sporting, tak jak wynika z kursow.
Widzę, że wychodzisz z założenia, że jak buk da na dany zespół niższy kurs to jest on faworytem - w takim razie powodzenia.
Dla buka jest to faworyt, a nie dla mnie.
Jakbyś poczytał mój post od początku to byś doczytał, że w tym spotkaniu szukałem niespodzianki. I nigdzie nie napisałem, że Alaves jest faworytem tego spotkania.A na jakiej podstawie mam myśleć że jest inaczej ? dlatego że Ty tak napisałeś, bez żartów, dogiem w tym meczu był Alaves a nie Gijon, po za tym szukać niespodzianki po kursie 2.15 ? Jeśli twoim zdaniem Alaves był tu faworytem do dlaczego ich nie grałeś, przecież 3.5 na faworyta to mega value.
Skoro mowa o przełamywaniu to Las Palmas też mają co przełamywać. Jedna wygrana na wyjeździe to jednak za mało. Pora cos ugrać na obcej ziemi. Ostatnia wygrana to mecz z Valencia 2-4 , a więc bardzo dawno. Często brakowało im szczęścia , a ja osobiście uważam , że Jese to brakujący element tej układanki.Granada - Las Palmas
typ 1
kurs 3,00
bet 365
Dzisiaj polecam mecz na przełamanie niemocy Granady.W ostatnim pojedynku przegrali na wyjeżdzie z Villareal 2-0 i zajmują ostatnie miejsce w tabeli z tylko 10 punktami zdobytymi.W ogole to w ostatnich 5 spotkaniach przegrali 4 mecze i 1 spotkanie zremisoweali.Myśle jednak jak marzą o utrzymaniu się w lidze to nareszcie muszą wygrywać.W poprzednich sezonach zapewnianie sobie utrzymanie na samym końcu to teraz jak chcą osiągnąc taki sam scenariusz muszą ten mecz wygrac.Ich przeciwnik beniaminek Las Palmas spisuje się całkiem dobrze i zajmuje teraz 11 miejsce w tabeli z 28 punktami zdobytymi.Stawiam zdecydowanie na Granade.