136 arbiter_erhan Użytkownik Grudzień 4, 2008 #21 tez dostalem teraz, czylli pewnie kody ida partiami - sprawdzajcie co jakis czas maile--- w koncu pewnie przyjdzie...
tez dostalem teraz, czylli pewnie kody ida partiami - sprawdzajcie co jakis czas maile--- w koncu pewnie przyjdzie...
30 jack4show Użytkownik Grudzień 4, 2008 #22 Gralem w to, masakra jest jeden gość wszystko caly czas wygrywa niejaki kula 21 czy cos takiego doslownie kazde rozdanie wygrywa coza tyyp
Gralem w to, masakra jest jeden gość wszystko caly czas wygrywa niejaki kula 21 czy cos takiego doslownie kazde rozdanie wygrywa coza tyyp
0 sc0rp0w Użytkownik Grudzień 4, 2008 #24 Dla tych co nie otrzymali na meila ???? ja dostałem dwa a nie chce mi sie bawić pozdro B5MZB G5CJL X38Y5 B5PGW X3Z8X JPV38
Dla tych co nie otrzymali na meila ???? ja dostałem dwa a nie chce mi sie bawić pozdro B5MZB G5CJL X38Y5 B5PGW X3Z8X JPV38
G 0 godel Użytkownik Grudzień 4, 2008 #25 Wystąpił błąd. Proszę skontaktować się z obsługą klienta pod adresem: [email protected] WTF
J 11 jarassniedwa Użytkownik Grudzień 4, 2008 #27 Wystąpił błąd. Proszę skontaktować się z obsługą klienta pod adresem: [email protected] WTF Kliknij aby rozwinąć... też tak miałem spróbuj za chwile ponownie wpisać
Wystąpił błąd. Proszę skontaktować się z obsługą klienta pod adresem: [email protected] WTF Kliknij aby rozwinąć... też tak miałem spróbuj za chwile ponownie wpisać
19 suchy176 Użytkownik Grudzień 4, 2008 #29 - ***UWAGA*** Bingo - najazd Klientów i przerwa No niestety! Oczekiwanie na Bingo widocznie było zbyt duże bo po najeździe Klientów byliśmy zmuszeni chwilowo wyłączyć Bingo z oferty po kilku godzach działania! Przepaszamy za to, ale dowodzi to jak bardzo Bingo było wyczekiwane przez naszych Klientów! Przepraszamy jeszcze raz i zapraszamy ponownie już jutro! Coś takiego mam ;p ale kod dostałem
- ***UWAGA*** Bingo - najazd Klientów i przerwa No niestety! Oczekiwanie na Bingo widocznie było zbyt duże bo po najeździe Klientów byliśmy zmuszeni chwilowo wyłączyć Bingo z oferty po kilku godzach działania! Przepaszamy za to, ale dowodzi to jak bardzo Bingo było wyczekiwane przez naszych Klientów! Przepraszamy jeszcze raz i zapraszamy ponownie już jutro! Coś takiego mam ;p ale kod dostałem
0 damon85 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #31 czy tak dużo osób już gra w bingo że nie można się nawet zarejstrować? maila dostałem ale jak tak dalej będzie to pewnie zablokują promo:kwasny4565:
czy tak dużo osób już gra w bingo że nie można się nawet zarejstrować? maila dostałem ale jak tak dalej będzie to pewnie zablokują promo:kwasny4565:
4 artur202 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #32 jak próbuje połączyć się z bingo wyskakuje mi strona główna teŻ tak macie??
M 0 mokasyn Użytkownik Grudzień 5, 2008 #33 tak, ja tez przed chwilka probowalem i mam tak samo jak Ty. Widocznie nie rozwiązali jeszcze problemu z przeciazeniem. Trzeba poczekac do wieczora.
tak, ja tez przed chwilka probowalem i mam tak samo jak Ty. Widocznie nie rozwiązali jeszcze problemu z przeciazeniem. Trzeba poczekac do wieczora.
3 hali Użytkownik Grudzień 5, 2008 #34 jak próbuje połączyć się z bingo wyskakuje mi strona główna teŻ tak macie?? Kliknij aby rozwinąć... również tak samo, tak jak kolega wyżej napisał bingo narazie wyłączyli, trzeba czekać i liczyć by nie zakończyli promocji ????
jak próbuje połączyć się z bingo wyskakuje mi strona główna teŻ tak macie?? Kliknij aby rozwinąć... również tak samo, tak jak kolega wyżej napisał bingo narazie wyłączyli, trzeba czekać i liczyć by nie zakończyli promocji ????
2 dzuda Użytkownik Grudzień 5, 2008 #35 Bo nie ma tej strony jeszcze po polsku Włączcie sobie po angielsku i będzie. Ja mam problem z voucherem, bo wyskakuje mi błąd przy próbie zrealizowania, ale support odpisał mi, że mają z tym problem i poinformują mnie jak uda się go rozwiązać.
Bo nie ma tej strony jeszcze po polsku Włączcie sobie po angielsku i będzie. Ja mam problem z voucherem, bo wyskakuje mi błąd przy próbie zrealizowania, ale support odpisał mi, że mają z tym problem i poinformują mnie jak uda się go rozwiązać.
4 artur202 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #36 nie chcę nic sugerować ale powoli robi się z tego sh ** dają później wycofują bingo, na angielskiej stronie vouchery nie chodzą. Paranoja.
nie chcę nic sugerować ale powoli robi się z tego sh ** dają później wycofują bingo, na angielskiej stronie vouchery nie chodzą. Paranoja.
59 buk-katowice Użytkownik Grudzień 5, 2008 #37 to jakaś paranoja:/ piszę mi że kod wykorzystany:/ napisałem do angielskiego supportu i odpisali że mają jakieś problemy :/ chyba nici z tego będą ,
to jakaś paranoja:/ piszę mi że kod wykorzystany:/ napisałem do angielskiego supportu i odpisali że mają jakieś problemy :/ chyba nici z tego będą ,
11 kris6891 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #38 czy ktos wie jaki obrot? mozna odrazu wypłacic? vouvher tylko na bingo czy na zakłady tez mozna ?
4 artur202 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #39 czy ktos wie jaki obrot? mozna odrazu wypłacic? vouvher tylko na bingo czy na zakłady tez mozna ? Kliknij aby rozwinąć... A udało ci sie aktywować vouchera?
czy ktos wie jaki obrot? mozna odrazu wypłacic? vouvher tylko na bingo czy na zakłady tez mozna ? Kliknij aby rozwinąć... A udało ci sie aktywować vouchera?
11 kris6891 Użytkownik Grudzień 5, 2008 #40 A udało ci sie aktywować vouchera? Kliknij aby rozwinąć... w sumie nie aktywaowałem chce sie dopwiedziec czy tylko to na bingo jest i jaki obrot bo moze sprzedam ten voucxher gdzy na betssonie nie grywam
A udało ci sie aktywować vouchera? Kliknij aby rozwinąć... w sumie nie aktywaowałem chce sie dopwiedziec czy tylko to na bingo jest i jaki obrot bo moze sprzedam ten voucxher gdzy na betssonie nie grywam