Rozmawiałeś na ten temat z supportem ?. Ja miałem to samo, napisałem do supportu, i przekazali moje pytanie do działu technicznego, teraz czekam na odp. jak będę coś wiedział dam znaća mi od początku pisało że voucher zurzyty i nic nie da sie z nimi załatwić
Pisałem i do polskiego i do angielskiego supportu i echo wydaje mi się że nie dostanę już nowego numeru voucher ????Rozmawiałeś na ten temat z supportem ?. Ja miałem to samo, napisałem do supportu, i przekazali moje pytanie do działu technicznego, teraz czekam na odp. jak będę coś wiedział dam znać
jak ja napisałem do supportu to mi kazali przesłać im maila z voucherem i powiedzieli, że dadzą mi nowy, ale od wczoraj odpowiedzi nie otrzymałem:kwasny4565:
Ja tak samo wczoraj wysłałem voucher i pewnie dziś po południu mi go prześlą ???? a Ty się nie stresuj jak wczoraj go wysłałeś to dziś pewnie dostaniesz nowy to nie super expres że ktoś siedzi na skrzynce i czeka na twój mail żeby ci odesłać po 5 minutach:jezora::spokodfhgfh::spokodfhgfh:jak ja napisałem do supportu to mi kazali przesłać im maila z voucherem i powiedzieli, że dadzą mi nowy, ale od wczoraj odpowiedzi nie otrzymałem:kwasny4565:
też tak miałem jak przegrywałem cały hajs.. z 10 rozdań 6 wygrała jedna osoba.. nie wiem czy to fart czy ustawione pod niego..hah...jakiś kręcone to bingo .... 3/4 losowan, w ktorych grałem wygyrywał jeden i ten sam gracz.. i tak w kołko