>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

20zł Bettson Bingo

baz 25

baz

Użytkownik
a mi od początku pisało że voucher zurzyty i nic nie da sie z nimi załatwić
Rozmawiałeś na ten temat z supportem ?. Ja miałem to samo, napisałem do supportu, i przekazali moje pytanie do działu technicznego, teraz czekam na odp. jak będę coś wiedział dam znać

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Rozmawiałeś na ten temat z supportem ?. Ja miałem to samo, napisałem do supportu, i przekazali moje pytanie do działu technicznego, teraz czekam na odp. jak będę coś wiedział dam znać
Pisałem i do polskiego i do angielskiego supportu i echo wydaje mi się że nie dostanę już nowego numeru voucher ????

K 18

klakson

Użytkownik
Proponuje grać w rano w bingo ponieważ jest mało osób więc trafienie jest lepsze. Pograłem gdzieś tak o 15 i straciłem wszystkie pieniądze a rano większość wchodziło.

hali 3

hali

Użytkownik
Pisałem i do polskiego i do angielskiego supportu i echo wydaje mi się że nie dostanę już nowego numeru voucher ????
również pisałem do supportu i powiedzieli mi że jak naprawią polskie bingo to mam wtedy spróbować, no ale niestety bingo naprawione a vouchera nie da sie zrealizować....

R 0

rafal86-86

Użytkownik
również pisałem do supportu i powiedzieli mi że jak naprawią polskie bingo to mam wtedy spróbować, no ale niestety bingo naprawione a vouchera nie da sie zrealizować....
jak ja napisałem do supportu to mi kazali przesłać im maila z voucherem i powiedzieli, że dadzą mi nowy, ale od wczoraj odpowiedzi nie otrzymałem:kwasny4565:

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
jak ja napisałem do supportu to mi kazali przesłać im maila z voucherem i powiedzieli, że dadzą mi nowy, ale od wczoraj odpowiedzi nie otrzymałem:kwasny4565:
Ja tak samo wczoraj wysłałem voucher i pewnie dziś po południu mi go prześlą ???? a Ty się nie stresuj jak wczoraj go wysłałeś to dziś pewnie dostaniesz nowy to nie super expres że ktoś siedzi na skrzynce i czeka na twój mail żeby ci odesłać po 5 minutach:jezora::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

baz 25

baz

Użytkownik
Vouchery działają !!! te STARE co dostaliśmy wcześniej. Ja dostałem maila od supportu i właśnie przed chwilą sprawdzałem i działa !!

Do góry Bottom