aka-shakal
Użytkownik
Seppi A. - Cecchinato M.
Seppi A. -1 G ::: 1,76 ::: 1/3
Seppi A. - Cecchinato M. O 21,5 ::: 1,78 ::: 1/3
Dwóch Włochów w półfinale i to na mączce, grali już ze sobą 4 lata temu w Umag, padły 3 sety i dziś tak szczerze liczę na to samo. Cecchinato gra tutaj jako Lucky Loser, ale to nic dziwnego, że teoretycznie "przegrany" zachodzi tak daleko, bo takich sytuacji w tenisie jest mnóstwo.
O Seppim ja już nie raz pisałem w tym sezonie, gra całkiem przyzwoity tenis, ale też w ostatnim czasie sporo tych setów traci, zresztą dla mnie to był od zawsze taki zawodnik raczej na 2:1 niż 2:0. Myślę, że wygra, ale Cechinato "tanio skóry nie sprzeda".
Wynik: 1:2
Pozostałe typy na dzisiaj:
Nadal R. - Goffin D. U 19 ::: 1,72 ::: 2/3 +1,44
Tsitsipas S. - Carreno-Busta P. O 21,5 ::: 1,71 ::: 1/3
Tsitsipas S. ::: 2,23 ::: 1/3
Seppi A. -1 G ::: 1,76 ::: 1/3
Seppi A. - Cecchinato M. O 21,5 ::: 1,78 ::: 1/3
Dwóch Włochów w półfinale i to na mączce, grali już ze sobą 4 lata temu w Umag, padły 3 sety i dziś tak szczerze liczę na to samo. Cecchinato gra tutaj jako Lucky Loser, ale to nic dziwnego, że teoretycznie "przegrany" zachodzi tak daleko, bo takich sytuacji w tenisie jest mnóstwo.
O Seppim ja już nie raz pisałem w tym sezonie, gra całkiem przyzwoity tenis, ale też w ostatnim czasie sporo tych setów traci, zresztą dla mnie to był od zawsze taki zawodnik raczej na 2:1 niż 2:0. Myślę, że wygra, ale Cechinato "tanio skóry nie sprzeda".
Wynik: 1:2
Pozostałe typy na dzisiaj:
Nadal R. - Goffin D. U 19 ::: 1,72 ::: 2/3 +1,44
Tsitsipas S. - Carreno-Busta P. O 21,5 ::: 1,71 ::: 1/3
Tsitsipas S. ::: 2,23 ::: 1/3