qozi
Forum VIP
W miarę pozytywnie, szkoda Finów bo widziałem, że prowadzili w 56 minucie 3:1, a widzimy jak się skończyło :?.
Dziś mam jeden typ oraz zapytanie co do jednego meczu bo nie jestem zdecydowany.
Sweden U20 - Russia U20 Russia +1.5 @ 1.75 Betsafe
Taki kurs na takie zdarzenie oferuję Betsafe.Dość ciekawie wygląda ten zakład bo wszędzie widać, że gracze Trzech Koron są faworytami, trudno się dziwić bo przez fazę grupową przeszli jak burza, pokonując również Kanadyjczyków.Od początku widać, że to silna drużyna bo też właśnie zdążyli ograć Rosjan w grupie, ale mecz był zacięty i szybko skończył się po pierwszej tercji gdzie było 2:0 i tak zostało.Wczoraj odpoczywali co było przywilejem zwycięzcy grupy, a dziś zagrają tak na dobrą sprawę o medal.Rosjanie zaś z meczu na mecz się rozkręcają, nie jestem pierwszy, który wspominał o tym, że idzie im średnio na tym turnieju, w każdym meczu grupowym grali o życie, ale koniec końców się udało i szczęśliwie ograli Finów co daje im przepustkę do miejsce 1-4.Zauważyłem też, że się rozkręcają i sądzę, że mecz ze Szwedami nie będzie taki jak w grupie, Sborna wyciągnie wnioski z tego spotkania i liczę na zacięte spotkanie i po cichu liczę na niespodziankę w tym spotkaniu, ale póki co proponuję taką opcję.Nie sądzę, żeby Rosjanie przegrali więcej niż jedną bramką, dlatego wybieram tą opcję.Będzie close game, nawet z możliwym winem Rosjan.
I mam pytanie do spotkania USA z Kanadą.Wczoraj się męczyli Kanadyjczycy z Helwetami, dziś grają z gospodarzami - proponujecie coś z tego spotkania, macie jakieś typy ?Proszę o opinię bo trudno mi się na cokolwiek zdecydować w tym meczu.