>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka T- Mobile Ekstraklasy 28.03 - 01.04.2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Ekstraklasa
spotkanie: Zagłębie - Ruch
typ: -1.5 Zagłębie
kurs: 3.35
buk: Bet365
analiza: Dzisiaj w lany poniedziałek w Lubinie zostanie rozegrany mecz między miejscowym Zagłębiem a Ruchem. To nie prima aprilisowy żart, że typuje w tym spotkaniu wysokię zwyciestwo gospodarzy. Lubinanie u siebię są naprawdę silną drużyną, warto powiedzieć że od bardzo dawna nie przegrali oni u siebię. Początek rundy wiosennej mają całkiem niezły, zwłaszcza u siebię. Odnieśli oni wysokię zwycięstwo nad Pogonią i jak pokazują mecze granę przez zagłębian grają mają oni spory potencjał. Przejdźmy do gości. Gdyby nie zwycięstwo nad Widzewem początek rundy byłby fatalny dla nich. Zajmują oni dalekie 14 miejsce i muszą bronić się przed drużynami w strefie spadkowej. Szczerze mowiąc jeśli drużyna Jerzego Zielińskiego będzie dalej tak grać to spadek wcale nie jest niemożliwy. Podsumowując, według mnie bardziej przekonująca jest ekipa gospodarzy i jeśli zrealizuje założenia taktyczne może sprawić poniedziałkowe lanie gościom
kolejny typ konkursowy, brakło w nim istotnych faktów.
Pierwsza sprawa, że w ekipie z Lubina zabrakło Pawłowskiego,
który jest kluczowym graczem tej drużyny, ponadto nie grał najlepszy strzelec za kartki.
Bez Pawłowskiego w drugim meczu w PP, po tym jak zszedł po kilkunastu minutach
z kontuzją Zagłębie zagrało bez pomysłu.
Do do Ruch gra coraz lepiej, brakuje im wykończenia czego dowodem jest dzisiejszy mecz.
Każdy kto oglądał mecze ze Śląskiem i Zagłębiem widział progres.
Po golu na 1-0 Zagłebia nie było na murawie całą pierwszą połowę,
Ruch a głównie Jankowski po raz n-ty zmarnowało sporo okazji.
Jakbym bym wcześniej, to bym przed meczem wrzucił poza ostatnim zdaniem oczywiście,
kto grał moje przedmeczowe +0,75 na RUch i over jak i te na live w tym Ruch kurs 15 znowu zarobiony.

Otrzymane punkty reputacji: +5
amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Pogon(+0.5 and +1) vs Lech(-0.5 and -1) typ2
kurs: 2.8(pinnacle)
stawka:2/10
+3.6
Analiza
ogólnie myślę iż dzisiaj lech wygra dwoma bramkami na pogonią, asekuracyjnie szukalem typu -1 na lecha ale pinec tego nie oferuje, wiec najwyzszy typ to powyższy po kursie 2.8. Oglądalem w tv ostatni mecz lecha z gks i nie było fatalnie jak to po wyniku można rokować. Co prawda miłym zaskoczeniem &quot;wiosennym&quot; ;&gt; jest bełchatów, ale o tym już wiecie. Wielu z was pisze o ostatnim meczu towarzyskim wyganym przez pogon. Lecz niewielu z was go oglądało albo nawet analizowało, i tylko samym wynikiem to podpieracie. Ja również go nie oglądałem, ale jak mniemam z innych meczów Rumaka, tego typu spotkania rozgrywa on pod kątem sprawdzenia różnych wariantów. Więc wynik ten wydaje mi się nie obiektywny! Czego potwierdzeniem jest późniejszy pogrom Ruchu. Oki jesteśmy już dalej, troche czasu od tego meczu upłynęło, nie patrzymy na ten mecz.
Teraz konkrety za typem -1 Lech bo taki typ chciałbym tutaj zagrać.
+ obecna forma lecha - wielu z was mnie wyśmieje, przecież zremisowali z gks. No tak, ale jak na dzien dzisiejszy gra gks a jak pogoń? Dla mnie Bełchatów to dzisiaj gra piłkę na miarę 5/6 zespołu ekstraklasy, nie jest to porywająca gra, ale przemyślana i poukladana, więc owy wynik nie jest szczególnym blamanżem, no chyba że patrząc na pozycję w tabeli gksu.
+ słaba postawa pogoni - pogoń gra żenadę, nie oglądałem całego meczu z wisłą, ale to co widziałem to klęską obu ekip.
+ passa pogoni - liczę że ta niechlubna passa 0:2 zostanie podtrzymana, jedynym minusem jest że lech nie jest bramkostrzelny, ale na tyle akcji co widziałem z gks, to liczę że więcej uda im się wykorzystać.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Lech Poznań ✅
typ: 2 ✅
Kurs 2,30 (Pinnacle) ✅

Tego co wyprawiają piłkarze Lecha na własnym stadionie nikt nie jest w stanie wytłumaczyć. Nie można im zarzucić, że nie przykładają się do meczów, że przechodzą obok nich. Co to, to nie… Kolejorz chce wygrywać na Bułgarskiej, ale w niewytłumaczalny sposób nie potrafi. Za to na wyjazdach grzmoci w tym sezonie większość rywali, więc po kursie 2.30 warto postawić, że i w Szczecinie wyjazdowa passa będzie podtrzymana. To tym bardziej prawdopodobne, że Pogoń w rundzie rewanżowej gra bardzo słabo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom