szef-elity
Użytkownik
bet365
Kolejkę zacznie mecz Podbeskidzia z Koroną.
Gospodarze ostatnio stracili gola w doliczonym czasie we Wrocławiu i "tylko"
zremisowali, dlatego muszą powalczyć o wygraną z Koroną,
która dobrzej gra i punktuje w tej rundzie, należy jednak zaznaczyć, że nie wygrała ligowego meczu na wyjeździe.
Górnik po trzech porażkach liczy na trzy punkty u siebie z Widzewem,
który zremisował dwa ostatnie mecze, ten z Zagłębiem na którym byłem
był słaby w ich wykonaniu, dlatego zaskoczeniem będzie to, gdy Górnik nie wygra tego meczu.
Piast będący w dobrej formie zagra u siebie z Jagiellonią, która przegrała ostatnie dwa mecze wyjazdowe,
wcześniej wygrała trzy i zremisowała aż pięć, ja tu widzę over.
GKS Bełchatów, który zremisował wszystkie mecze na wiosnę, nie stracił gola,
ani nie strzelił, podejmie u siebie Śląsk Wrocław,
który jest w słabej dyspozycji, bardziej przemawia do mnie +0,25 na GKS niż -0,25 na gości.
Legia po dobrym meczu pokonała Górnik 3-0, dzięki tej wygranej i kolejnej
niemocy strzeleckiej Lecha u siebie z GKSem Bełchatów ma cztery punkty przewagi nad drugim w tabeli "Kolejorzem".
W tej kolejce zagra na Konwiktorskiej z Polonią, która po świetnej rundzie jesiennej,
straciła kluczowych graczy i obniżyła swoje loty w tej rundzie.
Lech zagra na wyjeździe z Pogonią, której trenerem nie jest już Skowronek.
Lech na wyjazdach gra świetnie z kontry i jest faworytem w tym spotkaniu.
Zagłębie, które w lidze od 9 meczu nie przegrała zagra z Ruchem, który wyeliminował go z PP.
Dla mnie overowy mecz, ale czekam na over 2,25 albo over 2 na live,
Lechia u siebie zagra z Wisłą. Lechia przegrała z Piastem, choć powinna minimalnie wywieźć z Gliwic punkt.
Po raz kolejny nie wykorzystała świetnych okazji na wiosnę i straciła po raz n-ty gola po 75min.
Wisła wygrała dwa mecze na wiosnę, po remisami z drużynami z miejsc spadkowych,
ich choć forma jest po ich stronie to Lechia DNB po 1,91 dobrze wygląda.
Polonia - Legia DNB 1,8 ibc 6/10
Derby rządzą sie swoimi prawami, ale po tym kursie zagrałem bez wahania ten zakład.
Polonia przy obecnej formie Legii, a zwłaszcza Radovicia musi zagrać bezbłędnie w defensywie,
czy ustawienie pięciu obrońców im w tym pomoże ?
Wg mnie nie, jedynymi szansami na gole dla Polonii będą stałe fragmenty albo indywidualne akcje Przybeckiego,
Wszołek, Grzelczak i Gołębiewski są bez formy, dla mnie minimalnie zwrot za ten typ.