Żółta kartka musiała być. Czerwo to jednak przesada.Czy tylko mi się wydaje , że żadnego faulu nie było a jeżeli był to nawet nie zasługiwał na żółtą kartke ?
Nie. Zagrali tak jak mogli. Trzeba pamiętać, że te zespoły 2 dni temu grały równie ciężkie mecze na dużej intensywności.Naprawde MU grał aż taką padake ??
Sunderland zagrał dobry mecz. Szczególnie świetny był Vito Mannone w bramce, kapitalnie bronił. Na duży plus też Adnan Januzaj, który robił wiatr w ofensywie, czasami brakowało mu kilogramów i centymetrów jak to mówi Boniek, ale technika i zmysł spory. Do tego Defoe, a raczej dziadek Defoe niezawodny i uciułali punkt. Brawo dla nich.Może mi ktoś kto oglądał Liverpool opowiedzieć co się stało?
Ja się nie zgadzam, pierwszy karny też słuszny. Przecież Klavan i Wijnaldum wzięli tam w kleszcze zawodnika Sunderlandu (Teraz już nie pamiętam którego... ), ale faul jak dla mnie był.Pierwszy karny za nic, drugi to głupota Mane, ot tyle ????
Dzisiaj Mchitarjan nie za bardzo istniał, a obecność Lingarda to pomyłka więc w pierwszej połowie nic się nie kleiło mimo przewagi liczebnej. Ale gdyby Valencia trafił z dwóch metrów do pustej bramki to by był inny mecz... No, ale Antek ma tą prawą kłodę jak klocek jakiś, może i dużo biega, jest silny fizycznie, ale jego dośrodkowania czy strzały to jest poziom dna! Powtarzam to w tym dziale od wielu lat już.Czy tylko mi się wydaje , że żadnego faulu nie było a jeżeli był to nawet nie zasługiwał na żółtą kartke ? sędzia zasugerował się chyba tylko wielkim "ale boli" Nie mogłem oglądać niestety tego meczu.Naprawde MU grał aż taką padake ??
Gorzej jak goście strzela choćby jedną. Wtedy wynik musiałby być wysoki. W takim wypadku dobrą opcją wydaje się zagranie, gospodarze strzelą ponad 1.5 gola. Kurs w granicach 1.80/90 i na single dobry.Stoke (-1) - Watford 1 kurs 3,1
Crystal Palace (-1) - Swansea 1 kurs 3,1
O obronie Swansea chyba nie ma co wspominać i jesli dodamy osłabienia Watfordu to typy się bronią.
Ja tu widzę trik na który często się nabieramy. Zawyżony kurs na faworyta, który gra z drużyną będącą w ewidentym dołku - wielu to łyka. Osobiście nie mam zdania, nie widziałem ostatnio żadnego meczu ani jednych ani drugich, ale coś mi tu śmierdzi, że Orły tego meczu nie wygrają, jeśli miałbym kierować się przeczuciem to remis.Jedyne co mnie martwi, to aż @1.80 na czystą 1. Zdecydowanie za dużo. Błąd bukmachera, czy o czymś nie wiemy?
Nikt nie napisał jeszcze że Arsenal miał jeden dzień mniej odpoczynku. Grali 48h temu i mają o jedną dobę mniej między meczami. Do tego wyjazd i to nie między dzielnicami. Bornemoutch to nie ogórki i ja tu nie widzę zwycięstwa Arsenalu. Na moje x1 dobry bet. Do tej pory z niespodzianek był tylko Liverpool wczoraj a tak Ci faworyci wygrywali właściwie. Można też postawić do przerwy 2 na koniec x. Tak for fun. Arsenal wyjdzie z myślą że muszą strzelić w pierwszej połowie a w drugiej opadna mimo wszystko z sił i będzie remis. Taki mój scenariusz. Kurs zacny 15 w Unibecie. Jedno dla mnie jest pewne jeżeli nie będzie jakiś dziwnych rzeczy typu czerwona kartka czy strzał z 35 metrów to z czystej gry Arsenal nie wygra
Ten typ nie wszedł dostał kartkę po zakończonym meczu.:zoltakartka::zoltakartka::zoltakartka:
Linia obrony się nawet nie spociła bo Crystal Palace nie stanowiło żadnego zagrożenia. A nawet jeśli to z powrotem jest Mustafi. W drugiej linii Wenger przyrotował Elneny`m, który jest teraz na zgrupowaniu kadry. Do partnerstwa Xhace może dobrać zarówno Coquelina(bardziej prawdopodobne) jak i Ramseya. Jest w czym wybierać. Z przodu w pierwszym składzie wyszedł oszczędzany Giroud i Lucas Perez. W zanadrzu jest Ox, Iwobi a może nawet i Walcott. Wszyscy w wystarczającej na Bournemouth formie. Nie mówię, że Kanonierzy to gładko pykną ale opieranie typu na podstawie "zmęczenia" jest bardzo nierozsądne wziąwszy pod uwagę głębię składu i możliwości rotacyjne Arsenalu. Zapominasz też o bardzo ważnym aspekcie. W ofensywie gospodarzy zabraknie jednego z kluczowych, mimo słabych cyferek, zawodników. Jack Wilshere(17 meczów, 1200 minut) nie może dziś wyjść na murawę gdyż przepisy zabraniają występowania przeciw drużynie, z której jesteś wypożyczony. Wisienki są mocne u siebie i potrafią napsuć krwi ale będzie im ciężko ugrać punkty. Ja zagram delikatnie na karteczkę Artera. Pomocnik gospodarzy gra dość ostro, lubi się pokłócić a do tego gra przed swoimi no i teraz pauzujemy od 10 kartek. Spodziewałem się mniejszego kursu dlatego próbuję ale bez szaleństw.
Arter kartka @3.00 Unibet
Nie wiem jak Unibet ale ja mialem podobna sytuacje kiedy gralem na kartki w meczu i sedzia pokazal dwie zolte poza boiskiem.Wtedy buk mi to zaliczyl poniewaz znajdowaly sie one w protokule meczowym,gralem w Paddypower.Ten typ nie wszedł dostał kartkę po zakończonym meczu.
Booking
Posted at 90'+7'
Harry Arter (Bournemouth) is shown the yellow card.
Full Time
Posted at 90'+6'
Second Half ends, Bournemouth 3, Arsenal 3.