ponabijaj posty człowieku ???? naprawdę nie chcę się kłócić , bo już ostatnio miałem taką sytuację , więc już odpuszczam
niech będzie , że masz rację ok ? ???? życzę powodzenia ????
A sponsorzy mają to do siebie , że jak się wie , że się traci sponsorów , to rzeczą logiczną jest spadek do niższej ligi , więc chęć do gry zostaje odebrana ????
Jak ktoś nabija posty to raczej ty, w każdym dziale po zakończeniu spotkań komentujesz co to się nie wydarzyło na boisku hehe :spokodfhgfh:
Ja też się nie chce kłócić, ale forum jest do wymiany zdań :spokodfhgfh:
Ja w moim pierwszym poście do ciebie napisałem :
" Ty wiesz w ogóle o czym piszesz ?
Dwa ostatnie mecze Górnika to zwycięstwo i remis, wiec nie wiem o jakich ciągłych porażkach mówisz ?
Górnik gra coraz lepiej i według mnie, dziś bardzo zmotywowani urwą punkty Poznaniakom."
W czym zresztą miałem racje bo ty pisząc że Górnik przegrywa mecz za meczem nie miałeś racji, bo z trzech ostatnich meczy nie przegrali żadnego ????
Miałem również racje w tym że urwą oni Poznaniakom punkty :spokodfhgfh:
Ty mi odpisałeś :
" jakbyś chciał wiedzieć , to Górnik i tak mimo wszystko traci sponsorów , więc nawet nie wiadomo , czy w przyszłym sezonie będzie grał w Ekstraklasie , jeśli wogóle się utrzyma . Wystarczy trochę poczytać. "
To co napisałeś nie ma żadnego związku z tym co ja napisałem więc znów zero argumentów :spokodfhgfh:
Mam nadzieje że zrozumiesz że ja tylko chciałem ci wytłumaczyć że popełniłeś błąd :spokodfhgfh:
" A sponsorzy mają to do siebie , że jak się wie , że się traci sponsorów , to rzeczą logiczną jest spadek do niższej ligi , więc chęć do gry zostaje odebrana "
To również nie jest prawda, ponieważ gdy klub straci sponsora, wcale nie musi spaść do niższej ligi bo klub może przejąć miasto lub inny sponsor :spokodfhgfh:
Zamiast myśleć że jest się najmądrzejszym na świecie czasem warto przyznać się do błędu ????
Pozdro
Edit: Jak ktoś musi poczytać to raczej ty, bo wpisując się tutaj powinieneś wiedzieć że Górnik nie przegrywa meczu za meczem ????