>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

20. Kolejka Bundesligi 03-05.02.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
20. Kolejka Bundesligi​

Jakże ciekawa kolejka się zapowiada, debiut Ariela Borysiuka w FCK w spotkani z Kolonią, w której występuje Sławek Peszko. Do tego dwa szlagierowe spotkania: HSV - Bayern w sobotę o 18:30 i Leverkusen - Stuttgart o 15:30. A najważniejsze to fakt, że będziemy mogli kolejny raz zobaczyć trzech Polaków w składzie BVB.

Zapraszam do dyskusji.

K 6

kursa

Użytkownik
Kurs na Werder grający z osłabionym i z ostatnim w tabeli Freiburgiem mocno zawyżony jak dla mnie.Spokojnie powinni poradzić sobie.Polecam również BVB ,które jest w gazie.Dobra opcją jest również M&#39;Glabach ewentualnie z jakąś podpórką bo z Wolsburgiem różnie to bywało w tym sezonie.Schalke też powinno sobie poradzić z Mainz,po tym co zobaczyłem w Koloni jestem spokojny o wynik.Czekam więc co powiedzą inni ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Hajto coś mówił, że drużyny Henkesa (tak, tak literówki w nazwisku :] ) zawsze są nieprzygotowane na początek rundy rewanżowej. Chyba dwukrotnie w relacjach powtarzał te słowa Mateusz Borek. Coś w tym chyba jest? Rozbici przez Gladbach, teraz &quot;tylko&quot; dwójkę wrzucili &quot;Wilkom&quot;. Ale śmiem twierdzić, że ta potężna maszyna w końcu się rozpędzi i będzie siać olbrzymie spustoszenie. Czy pierwszy oberwie Hamburg? Chyba tak. Ta drużyna spadła tak kosmicznie w dół, że nie zdziwiłbym się, gdyby mieli problem z utrzymaniem. Zresztą nie trzeba szukać daleko, żeby znaleźć potwierdzenie. Przyjechała Borussia i rozbiła ich w pył. 5:1 na ich (sic!) terenie. Przecież to wielkie upokorzenie. A już w kolejce czeka Bayern, który przypomnę - wygrał u siebie z HSV 5:0. Brałbym w ciemno monachijczyków, a być może także jakieś handi.
PS Fajnie, że naciera Schalke i Gladbach, przez co walka o mistrzostwo jest kwestią otwartą i bardzo emocjonującą ????

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
darius trochę Cię poniosło z tym szlagierem w Hamburgu, będzie to zwykły mecz Bayernu lidera rozgrywek z przeciętniakiem ligowym i nic więcej, co prawda Hamburger po fatalnym początku sezonu pod wodzą Finka się przebudził, ale o szlagierze nie może być mowy. Zdecydowanie ciekawiej zapowiada się rywalizacja w Gelsenkirchen, gdzie Schalke wbrew pozorom będzie miało trudne zadanie z nieobliczalnym Mainz, to samo dotyczy spotkania Wolfsburga z Gladbach, tutaj widzę piękny kurs na zwycięstwo Wilków, ekipa w przerwie poczyniła wzmocnienia, było widać mały przebłysk w meczu z Bayernem, gdzie skazani na porażkę goście stawili znaczny opór liderowi, a Gladbach całe życie z kontry wygrywać nie będzie, także Wolfsburg to chyba najlepsza opcja po takim kursie na tę kolejkę

K 6

kursa

Użytkownik
darius trochę Cię poniosło z tym szlagierem w Hamburgu, będzie to zwykły mecz Bayernu lidera rozgrywek z przeciętniakiem ligowym i nic więcej, co prawda Hamburger po fatalnym początku sezonu pod wodzą Finka się przebudził, ale o szlagierze nie może być mowy. Zdecydowanie ciekawiej zapowiada się rywalizacja w Gelsenkirchen, gdzie Schalke wbrew pozorom będzie miało trudne zadanie z nieobliczalnym Mainz, to samo dotyczy spotkania Wolfsburga z Gladbach, tutaj widzę piękny kurs na zwycięstwo Wilków, ekipa w przerwie poczyniła wzmocnienia, było widać mały przebłysk w meczu z Bayernem, gdzie skazani na porażkę goście stawili znaczny opór liderowi, a Gladbach całe życie z kontry wygrywać nie będzie, także Wolfsburg to chyba najlepsza opcja po takim kursie na tę kolejkę
No z tym bayernem sie zgodze w moim odczuciu tez powinni spokojnie wygrać.Ale co do twoich typów z Schalke i Wilkami trochę sie jednak nie zgodze.Oczywiście Mainz to nie kasztany jakieś ale czy podołają takiej drużynie jak Schalke na ich boisku?-bardzo wątpie.W meczu z Koln Jurado rozruszał Schalke myśle,że teraz wyjdzie od początku w &quot;11&quot;.Co do Wilki vs Glabach tutaj może być różnie ale daje 70 do 30 że Glabach wygra.pzdr

R 28

roki1

Użytkownik
Tez mi sie wydaje ze Hamburg oberwie teraz.Wydaje mi sie ze przyjezdni juz teraz sie obudza.Bo ostatnie mecze na wyjezdzie to dramat.Normalnie to moze by ten mecz odpuscil.Tylko ja mysle ze ta kolejka to bedzie kolejka cudow i zwal.I moze wlasnie w tym momencie Monachium z Dortmundem to bedzie dobre polaczenie.Bo jakby nie patrzec dwie pierwsze kolejki zakonczyly sie raczej planowo.I mozliwe ze teraz beda dziwne rezultaty.Sam jestem ciekaw jak to sie ulozy.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
kursa nie napisałem, że stawiam na Mainz tylko że Schalke będzie miało bardzo trudno niż to widać na pierwszy rzut oka, a co do Wolfsburga to póki co zostaję przy swoim i zobaczymy koło piątku jak zagrać

K 6

kursa

Użytkownik
kursa nie napisałem, że stawiam na Mainz tylko że Schalke będzie miało bardzo trudno niż to widać na pierwszy rzut oka, a co do Wolfsburga to póki co zostaję przy swoim i zobaczymy koło piątku jak zagrać
jasne jasne spoko ???? poprostu mysle ze Schalke nei bedzie miało problemow z Mainz zobaczymy.A co do Glabach coraz bardziej mnie kusi zeby zagrac X ...

oczek92 3

oczek92

Użytkownik
A ja biorę Hamburg +2 po kursie 1,44, ale po powyzszych wypowiedziach poczekam az kurs wzrosnie ???? . Ogladalem ostatni mecz bayernu z Wolfsburgiem, i grali totalne błoto. Tak sie meczyli z druzyna, ktora gra najgorzej na wyjazdach w lidze. Hamburg, to nie sa jacys super przeciwnicy, ale tez nie sa z nich chlopcy do bicia. Od borussi sie im dostalo, ale potem juz wygrana na wyjezdzie z Hertha. Bayern zreszta slabiutko radzi sobie na wyjazdach ,w ostatnich 5 meczach 3 porazki. Zdolali wygrac tylko 2 mecze na wyjezdzie pokrywajac handi, z Schalke i K&#39;lautern, ale to juz bylo dawno (4 i 6 kolejka.) Nie grają juz tak,jak na poczatku sezonu, a w jakies przebudzenie nie wierze, przynajmniej nic na to nie wskazuje
Moj typ: Hamburg +2 kurs: 1,44✅

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Kurs na Werder grający z osłabionym i z ostatnim w tabeli Freiburgiem mocno zawyżony jak dla mnie.Spokojnie powinni poradzić sobie.Polecam również BVB ,które jest w gazie.Dobra opcją jest również M&#39;Glabach ewentualnie z jakąś podpórką bo z Wolsburgiem różnie to bywało w tym sezonie.Schalke też powinno sobie poradzić z Mainz,po tym co zobaczyłem w Koloni jestem spokojny o wynik.Czekam więc co powiedzą inni :smile:
Na to spotkanie mam dobry pomysł ale o tym niebawem. Do składu Werderu wrócą na to spotkanie kluczowi gracze więc jest dobrze.
Tez mi sie wydaje ze Hamburg oberwie teraz.Wydaje mi sie ze przyjezdni juz teraz sie obudza.Bo ostatnie mecze na wyjezdzie to dramat.Normalnie to moze by ten mecz odpuscil.Tylko ja mysle ze ta kolejka to bedzie kolejka cudow i zwal.I moze wlasnie w tym momencie Monachium z Dortmundem to bedzie dobre polaczenie.Bo jakby nie patrzec dwie pierwsze kolejki zakonczyly sie raczej planowo.I mozliwe ze teraz beda dziwne rezultaty.Sam jestem ciekaw jak to sie ulozy.
Mam podobne przeczucie, że Bayern wreszcie eksploduję. Idealny rywal, który gra fatalnie w defensywie. To, że ostatnio wygrali z Herthą nic nie znaczy. Trzeba poczekać na składy itd. Jeśli chodzi o suche typowanie przed meczem to poczekam na LIVE aż kursy pójdą w górę bo obecnie nie ma Value na Bayern.
Schalke to arcytrudny teren, Mainz ostatnio na farcie z Freiburgiem. Tutaj powinno być teoretycznie lanie jednak taki kurs na gospodarzy lepiej omijać.

gks-katowice 13

gks-katowice

Użytkownik
HSV- Bayern - no bet
Wolfsburg- Gladbach no bet
Freiburg - Werder 2
Schalke - Mainz -1

Jako kibic Hamburga od lat uwazam ze mecz z Bayernem moze zakonczyc sie kazdym wynikiem-sledze wnikliwie poczynania zespołu znad Elby i mimo najgorszego sezonu od lat i porazki z Dortmundem na inauguracje bylem pewny wygranej w Berlinie.To co pokazał Bayern w Gladbach przegrywajac nie oznacza ze rozwala Hamburg.Uwaga na ten mecz.

Co do Wilkow to sa grozne u siebie a przeciez wspaniała forma Borussi nie musi byc wcale kontynuowana-uwazam ze remis nikogo w tym meczu nie zaskoczy-typowy no bet

Co do Werderu to liczyłem ze odprawi Leverkusen w sobote bez problemu-coz padł remis.Freiburg w meczu z Mainz został pogrzebany w 15 minut i nie wydaje sie by mogł pokonac Werder.Freiburg wygrał ostatnio u siebie ale Augsburg nie był rewelacja.

Schalke - Mainz-nie ukrywam ze 2 zespoły sa w formie i bedzie to ciekawy mecz-jednak atut własnego boiska wydaje sie przesadzac o wygranej S04
Pozdrawiam kibicow Bundesligi

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dopiero środa wieczór, a już tutaj sporo postów nabitych, ponadto nawet fajna dyskusja, ale ja najpierw chciałbym też tutaj zaprosić, również Wasze opinie będą przydatne - &gt;&gt;KLIK&lt;&lt;.
Co do kolejki w Niemczech, zaczynamy fajnie bo w piątek i od razu ciekawy mecz bo Borussia jedzie do Norymbergi.Niestety, sezon temu powiedziałbym, że gospodarze mogą nawiązać walkę z BVB to dzisiaj nie liczę na taki obrót sprawy bo FCN to znacznie słabszy zespół niż rok temu.Nie mniej raczej nie będę grać na zwycięstwo gości bo nie lubię grać takich oczywistych typów [ tj. grają to wszyscy ] i poszukam overa1.5 Dortmundu - widzę że kursy oscylują w granicach 1,60.Borussia ostatnio bardzo dużo sytuacji stwarza i bardzo fajnie na skrzydle gra Błaszczykowski, ułomności techniczne golami nadrabia kibol, ponadto bardzo inteligentnie gra Kagawa.Nie liczę, że pokryją linię jak w meczu z HSV, ale strzelanie dwóch bramek ekipie Heckinga jak najbardziej realne.
Ponadto, ciężko mi znaleźć coś innego, ale chyba właśnie jedna opcja we Freiburgu jest dobra, związana z Werderem bo pokusiłbym się o over1.5 [ kurs około 2,00 ] ekipy Schaafa bo widziałem mecz z FCK i Pizzaro sam potrafi tak pokręcić obrońcami, że o sytuacje dla kolegów - Rosenberga, Ekiciego nie jest trudno.Gospodarzy rzadko oglądam bo generalnie nie ma na co patrzeć, ale ofensywa Bremy przekonuje mnie do tego,że kurs na over gości jest warty ryzyka.
Im bliżej weekendu tym analiza będzie konkretniejsza.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
kto wie czy Stuttgart nie zepnie pośladów i będzie w stanie również powalczyć z Leverkusen, które ostatnimi czasy prezentuje się tak sobie, na domiar złego Stuttgart jeszcze gorzej, nie wiem czemu, ale mam dziwne przeczucie, że ta kolejka może być przełomowa dla niektórych zespołów i może paść kilka niespodzianek,
Bundesliga w tym sezonie jest niezwykle wyrównana, co widać gołym okiem, aż 4 kluby w czubie tabeli, które walczą o wszystko, po za tą czwórką reszta stawki również jeszcze bardziej wyrównana i jeśli nie rywalizują z top 4 to wszystko może się zdarzyć,
tak jak napisał Qozi im bliżej weekendu tym analizy się pojawią składne ????

R 0

robb89n

Użytkownik
Popatrz na ostatnie mecze ich w schalke mainz zawzse dobrze sobie radzil to ze w 1 meczu z nimi przegrali to nie znacy ze musza i teraz dostac.Przeciez w 1 meczu zawsze z nimi dostawali i nie wazne gdzie byl rozgrywany mecz dopiero w 2 rundzie mainz sie zawsze budzil wiec moze to byc trudny mecz to wytypowania.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

No może przesadziłem z tym szlagierem, w każdym razie mamy mecz pomiędzy dwoma najbogatszymi klubami Bundesligi no i spotkanie to zostało wybrane jako hit kolejki (mecze w sobotę o 18:30 z formalnego względu są hitami). Dobra ale do konkretów. Bez dwóch zdań faworytem jest Bayern, pierwsze to nie mogą przegrać, drugie to skoro Gomez się przełamał, a u niego mecz bez gola to kryzys ????, a jak strzelił raz to na jednym golu się nie skończy. Kicker awizując skład dał też powody do optymizmu, nie ma van Buytena, niestety ale nie ma też Rafinhy - ja go uważam za solidnego defensora (...). Zestawienie defensorów: Boateng, Luiz Gustavo, Badstuber, Lahm wygląda solidnie. Jest Robben i Ribery (jest jakaś kontuzja ale zagra, moim zdaniem) wiec miejsce na środku dostanie Mulle - wiec to nawet podwójnie dobrze są RR, a Mulle grając na środku jest 100% razy lepszy niż jak z przymusu gra na skrzydle bo jest za drewniany na boki. HSV wygrało ze słabą Hertha i przegrało sromotnie z BVB wiec co do ich formy to pewnym raczej być nie można. Hamburger SV jest strasznie nierówny w tym sezonie, co więcej kompletnie na radzi sobie z drużynami dobrze ułożonymi taktycznie, a Bayern mimo wpadek co jakiś czas to jednak taktycznie to są świetnie przygotowani i jak obserwowałem Bayern w ubiegłej rundzie to podania - krótkie, długie, gra skrzydłami, środkiem imponowała. Myślę, że o typ na Bayern raczej nie ma się co martwić.

Hamburger SV - Bayern München Typ:2 Kurs:1,5
Tobet

Freiburg jest kompletnie do niczego, bez Cisse to nie jest ten sam zespół i nie zanosi się na razie by to się zmieniło. Werder musi, po prostu musi wygrać bo w dwóch ostatnich spotkaniach Bremeńczycy zdobyli tylko dwa punkty i gdyby teraz stracili trzy punkty z najsłabszą drużyną to byłaby katastrofa. Też nie mogę powiedzieć, że Brema gra dobrze ale aż takiej tragedii nie ma i swoje wygrywają, remis z Leverkusen to już był dobry wynik. Werder ma kłopoty w ofensywie, do tej pory ciągną ich Pizarro strzelając łącznie w tym sezonie 12 bramek. Podobno władze Werderu poszły po rozum do głowy i w ostatnim okienku kupili piłkarza, który mógłby odciążyć C. Pizarro. Chłopak nazywa się Zlatko Junuzovic ale jest znany również jako Austriacki Ozil to chyba dobrze ;), przejrzałem kilka filmików na youtube i przede wszystkim kopie z dystansu ale ma w swoim repertuarze również gole z przewrotki, dość wcześnie debiutował w reprezentacji Austrii bo mając zaledwie 19 lat. Więc jeśli Werder się wzmocnił, a na to wychodzi, że chyba tak, to w meczu który muszą wygrać, powinni to zrobić. By ograć SCF nie trzeba jakoś wyśmienicie grać, trzeba stworzyć kilka dogodnych sytuacji i jedną z nich wykorzystać, Freiburg gra słabo, trener nie ma pomysłu na ten zespół i szczerze wątpię by Freiburg się utrzymał.

SC Freiburg - Werder Bremen Typ:2 Kurs:2,2 Tobet

R 0

robb89n

Użytkownik
darius a jesli chodzi o mecz schalke z fsv mainz jaki jest twoj typ bo ja szczerze powiem ze troche boje sie tego meczu,mainz ogolnie w schalke 1rok temu i 2 lata temu remisowal lub wygrywal.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
darius a jesli chodzi o mecz schalke z fsv mainz jaki jest twoj typ bo ja szczerze powiem ze troche boje sie tego meczu,mainz ogolnie w schalke 1rok temu i 2 lata temu remisowal lub wygrywal.
Schalke powinno wygrać z uwagi na to, że straciliby dystans do czołówki. Ale z boiskowego punktu widzenie wcale nie będzie nikomu łatwo bo Mainz to solidny zespół, widziałem ich z Leverkusen i zagrali całkiem, całkiem. Jak bym miał grać to, że oba zespoły strzelą. Na zwycięstwo Schalke jest zdecydowanie za niski kurs w stosunku do ryzyka to dyskwalifikuje ten typ na starcie.

Co ważne, ktoś z czołówki prędzej czy później się wyłamie biorąc pod uwagę fakt, że Bundesliga jest bardzo wyrównana to stawianie na pierwsze cztery miejsca w tabeli kiedyś się źle skończy.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Dokładnie jak pisze darius wbrew pozorom mecz pomiędzy Schalke a Mainz powinien być bardzo zacięty, Schalke mimo wielu znanych i cenionych zawodników owszem jest faworytem, ale... no właśnie Mainz potrafi wygrać zawsze i wszędzie, o niespodziankę nie trudno, młody zespół, który wykonuje wspaniałą pracę, trochę w tym sezonie bądź co bądź poniżej oczekiwań, do tego dochodzi Zidan wypożyczony z Borussii, który również będzie miał chęć pokazania się i to wielką, bo występy na wiosnę mogą być przełomowe w dalszym przynależeniu klubowym tego zawodnika, a już w sparingach między rundami trochę postrzelał więc kto wie czy to nie będzie patent na Schalke, powinno być wyrównanie, no ale jeśli Schalke zagra bardzo dobry mecz to wygra, zdecydowany no bet

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NURNBERG-DORTMUND
Dortmund AH -1 @ 2,05
PINNACLE
6/10

Co do tego typu jestem bardzo przekonany. Dortmund to ekipa grająca na zupełnie innym poziomie a niżeli Nurnberg. Jeżeli w takiej formie na BVB dają 2,05 na azjana wypada skorzystać. Nurnberg pisałem już nie raz, że potrafi nawiązać walkę ale ze słabszymi ekipami czyli tymi z drugiej dziesiątki. Ostatnie dwa spotkania nie wróżą nic dobrego przed piątkową potyczką. Otóż gospodarze mają ogromne problemy w defensywie, rywal który gra agresywnie, pressingiem, jest mocny w ofensywie = gra przeciwko Nurnberg. W meczu z Hannoverem, momentami można była dostrzec głupie błędy w środku pola i swobodę w kreowaniu akcji graczy z Hannoveru do pierwszej bramki. Potem zmiana taktyki ze strony Slomki pozwoliła Nurnberg na lepszą grę w drugiej połowie, szczególnie w ofensywie. Dortmund to bardzo nie wygodny rywal bo nie dość, że ciśnie przez 90 min to ma indywidualności, które nie będą miały problemu z defensorami gospodarzy. W Nurnberg nikt nie zachwyca z wyjątkiem Pekharta, Didaviego czy Eiglera. Mały plus dla Hlouska ale on lepiej spisuję się w akcjach ofensywnych a niżeli w swojej formacji czyli obronie. Jakieś pozytywy to wieżowiec Hegeler, który jest dobry do przejmowania wrzucanych piłek nic po za tym. Dobrym przykładem może być potyczka HSV z Nurnberg tam można było zobaczyć ich problemy jeśli chodzi o indywidualne krycie i nie odpowiedzialne zachowania. Ryzykowne zagrania, wymuszane podania do bramkarza są tam na porządku dziennym co z pewnością wykorzysta BVB. Trzecia sprawa to problemy z kryciem na skrzydłach + masa przestrzeni dla rywala. Podsumowując Nurnberg nie lubi grać z ekipami, które naciskają, są mocne w ofensywie i dobrze zorganizowane. O Dortmundzie się nie rozpisuję, chłopaki są w formie i na nich trzeba grac póki dobrze wyglądaj pod względem fizycznym i kadrowo, oni potrafią wygrywać seriami. Jedyny problem to może być kartoflisko ale przy tylu okazjach ile potrafią stwarzać wpadnie parę bramek. Różnica w jakości, Nurnberg jak już stworzy jakąś sytuacje to przeważnie marnuje a z Dortmundem żeby wygrać to jedna bramka nie starczy. Kursy poszły w górę, mój błąd ale zagrane 2,05.Krótko bo nie ma się co rozwodzić.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Bundesliga
1. FC Nürnberg - Borussia Dortmund (1-0)
Typ: Borussia Dortmund
Kurs: 2,55
bwin
Jak to zwykle bywa piatkowym spotkaniem Bundesliga rozpoczyna kolejkę. Dzisiaj pojedynek pomiędzy Norynbergą a Borussią Dortmind zainauguruję dwudziestą serię spotkań. Faworytem bukmacherów w tym meczu jest ekipa Jurgena Klopa, moim także. Są oni w doskonałej formie. Dzisiaj będą chcieli wygrać swój trzeci kolejny mecz w rundzie wiosennej. Jak dotąd na &quot;wiosnę&quot; pokonali Hoffenheim trzy do jednego i HSV Hamburg pięć do jednego ( w spotkaniu tym po dwie braki strzelili Lewandowski i Błaszczykowski). Borussia zajmuje obecnie drugie miejsce w tabeli i ma tyle samo punktów, co Bayern Monachium i Schalke 04 Gelsenkirchen. Teraz zagrają w roli zdecydowanego faworyta w Norymberdze. Zwycięstwo pozwoli im na objęcie lidera przynajmniej do soboty. Mają oni także dobry bilans z dzisiejszym rywalem. wygrali oni pięć ostatnich pojedynków z zespołem z Norymbergi. Jesienią Borussia na własnym stadionie wygrała 2:0 po trafieniach Roberta Lewandowskiego i Kevina Grosskreutza. Jesli chodzi o FC Nurnberg to zajmuja oni obecnie trzynaste miejsce w ligowej tabeli. Niegrają zbyt rewelacyjnie na swoim obiekcie East-Credit-Stadion stracili az dwanaście bramek. Przegrywając nawet z ostatnim w tabeli Freiburgiem. Ponadto w piątkowym spotkaniu gospodarze będą musieli sobie poradzić bez Pera Nilssona, Javiera Pinoli i Hanno Balitscha. Przewaga ledwie trzech punktów nad strefą barażową tez napewno nie wpłynie pozytywnie na zespół. moim zdaniem Dortmundczycy dzisiaj pokaża wyższość.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom