waclaw-65884
Użytkownik
Ja tam nie będę wchodził w taką polemikę , bo nie uważam się za jakiegoś znawcę F1. Jednak swoje zdanie mam prawo mieć i jako zwykły kibic F1 uważam, że kierowcą lepszym jest Alonso od Vettela. Biorąc pod uwagę różnice w bolidzie a widać je gołym okiem bo w tym roku Ferrari zrobiło średni bolid , Alonso do ostatniego wyścigu walczył o tytuł i to jak równy z równym. Różnice jakie były w kwalifikacjach to często były przepaście a Alonso co wyścig odrabiał na torze kilka pozycji i to w samej czołówce.
Nie kwestionuje mistrza - wygrał lepszy czyli Vettel ale moim zdaniem nie lepszy kierowca. Oczywiście, trzeba mieć ogromne predyspozycje i Vettel je ma, ale moim zdaniem jako kierowcy trochę mu jeszcze brakuje. To tylko moje kilka zdań , bez żadnej napinki.
Oczekuje osobiście bardzo ciekawego przyszłego sezonu. Jestem bardzo ciekawy postawy Hamiltona i Pereza . Wkońcu może Ferrari zrobi bolid godny mistrza a Vettel może być tylko lepszy.
Nie kwestionuje mistrza - wygrał lepszy czyli Vettel ale moim zdaniem nie lepszy kierowca. Oczywiście, trzeba mieć ogromne predyspozycje i Vettel je ma, ale moim zdaniem jako kierowcy trochę mu jeszcze brakuje. To tylko moje kilka zdań , bez żadnej napinki.
Oczekuje osobiście bardzo ciekawego przyszłego sezonu. Jestem bardzo ciekawy postawy Hamiltona i Pereza . Wkońcu może Ferrari zrobi bolid godny mistrza a Vettel może być tylko lepszy.