ja ich nie męczyłem chciałem zobaczyć może mi dali spiny a tu bonus 5$teraz zamiast o spiny kazdy ich bedzie meczyl o rekompensate
ja ich nie męczyłem chciałem zobaczyć może mi dali spiny a tu bonus 5$teraz zamiast o spiny kazdy ich bedzie meczyl o rekompensate
W takim razie moze trzeba podac ID z MB. Zaloguj sie i bedziesz miał swoj numer MB (tzw ID) po lewej stronie. Wpisz ten numer i maila, moze bedzie ok.Panowie ze spinów ugrałem 3$ poszedłem na ruletke i siadło 20$ potem obrót robiłem na slotach chcę teraz wyplacić na MB 30$ ale nie wiem co mam wpisać w miejsce MoneyBookers account name co mam tu wpisać do tychcasz jak chciałem wypłacac na MB była tylko kwota i e-meil na MB a tu jest MoneyBookers account name i e-meil
a nie czasami Imię i Nazwisko z MB??W takim razie moze trzeba podac ID z MB. Zaloguj sie i bedziesz miał swoj numer MB (tzw ID) po lewej stronie. Wpisz ten numer i maila, moze bedzie ok.
ja na live czacie napisałem że juz czekam na spiny od srody i nie ma a oni ze specjalnie napiszą do działu promocji po 5min spiny były + w piątek dostałem od nich 5E ale je przegrałemRoger12 ile czekałeś na spiny?
w czwartek się zarejestrowałem zagadałem na czacie to powiedział że do 24h dopiszą i do tej pory nie ma.
AUD to nie dolar kanadyjski tylko australijski.kasa na koncie
http://img216.imageshack.us/i/beztytuuqqn.jpg/
ale coś chyba zwaliłem przy rejestracji bo to chyba nie są USD Jakieś AUD powinienem dostać ok 90zl a mam 78
aha juz wiem zamiast $ USD Dałem $ Kanadyjski chyba po 2.53
Co nie zmienia faktu,że i tak straciłes ,,parę drobnych"AUD to nie dolar kanadyjski tylko australijski.