0 kapitolio Użytkownik Lipiec 22, 2009 #21 no ale bez przesady że pasek refreshing ładuje się do końca i zaczyna od nowe i tak przez ponad pół godziny (net 2mega....) Kliknij aby rozwinąć... Też mam net 2 mega :-D Trochę to wkurza ale co zrobić... U mnie już się załadowała.
no ale bez przesady że pasek refreshing ładuje się do końca i zaczyna od nowe i tak przez ponad pół godziny (net 2mega....) Kliknij aby rozwinąć... Też mam net 2 mega :-D Trochę to wkurza ale co zrobić... U mnie już się załadowała.
0 wnunio Użytkownik Lipiec 22, 2009 #23 zapytam bo szukam i znaleść nie mogę... a mianowicie gdzie jest ta gra Mad Hatter ? pozdro
K 0 klajfert9 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #24 Nathaniel: The 20 Free Spins will be in your account within 24 hours. NO TO CZEKAMY ????
K 84 kpk25 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #27 No ja też próbuje wejść ale nie da rady... Pewnie się za dużo osób rzuciło i im limit transferu miesięcznego przekroczyli <hahahha> ????
No ja też próbuje wejść ale nie da rady... Pewnie się za dużo osób rzuciło i im limit transferu miesięcznego przekroczyli <hahahha> ????
0 prokocim200 Użytkownik Lipiec 22, 2009 #28 a jak z wyplata ze spinow mozna dobic do 20 euro i wyplacic ?
0 kapitolio Użytkownik Lipiec 22, 2009 #30 Ze spinów siadło 43.00 Euro nawet nieżle :-D Ale i tak zapewne poleci na robieniu obrotu.
P 88 pomo28 Użytkownik Lipiec 23, 2009 #32 powiedzcie czy trzeba zagadac na live chacie zeby dostac te spiny? Jesli tak to co pisaliscie?
361 endriu Forum VIP Lipiec 23, 2009 #33 powiedzcie czy trzeba zagadac na live chacie zeby dostac te spiny? Jesli tak to co pisaliscie? Kliknij aby rozwinąć... trzeba czekać 24h
powiedzcie czy trzeba zagadac na live chacie zeby dostac te spiny? Jesli tak to co pisaliscie? Kliknij aby rozwinąć... trzeba czekać 24h
8 the-maro Użytkownik Lipiec 23, 2009 #38 Przypomnicje się na live chat. U mnie trwało nie więcej niż 10 minut. Kliknicjie na błękitną ikonkę Contact US a potem duży banner LIVE CHAT. Poproście o dodanie 20 free spins i tyle .
Przypomnicje się na live chat. U mnie trwało nie więcej niż 10 minut. Kliknicjie na błękitną ikonkę Contact US a potem duży banner LIVE CHAT. Poproście o dodanie 20 free spins i tyle .
0 pawel16ma Użytkownik Lipiec 23, 2009 #39 na spiny czekałem niecały dzień. Wczoraj wieczorem zgłosiłem, dzisiaj dostałem. A znich ugrałem 3,75