Tam strasznie leje, dopiero 16-17 ma być lepiej, więc nie wiadomo czy pojadaHmm z meczu Rzeszy wybieram over Aspegrena kurs 1.7 sts
Ciężko mecz dla Opola ale czuję niespodziankę...Szwed dla mnie ma potencjał na 1 ligę i dlatego taki kierunek...to jest kluczowy sezon dla niego...
Opole 6.5 kurs 1.5 sts do dubla choć może być stykowo ale czuję w kościach że koło remisu się zakreci
Seifert Salk over 6.5 kurs 1.8 sts dla mnie fajny kurs i takie ciasteczko...obserwuje już jakiś czas tego gościa umiejętności ma spore a linia nie za wysoka...problemem może być tor ale Tarnów ma trochę dziur w składzie...
Win Poznania kurs 1.47 sts
Różnie może być ale myślę że Gomolski Salk Holta czy nawet Chmiel są bardziej wjezdzeni...no i Gusts na juniorce nie ma siły żeby to Poznań przegrał...
Pada tu i tu, i bardzo możliwe że dwa mecze się nie odbędąAle w Rzeszy czy Tarnowie?
No całkiem możliwe, że pojechałby Karol bo jest w parku maszyn, ale żużla raczej nie będzie.Pytanie czy będzie ZZ bo raczej wrzucą Barana.
O ile w ogóle pojadą, co jest wątpliwe.
Głównym arugmentem przeciwko Holcie jest przede wszystkim fakt, że tor jest po mocnych opadach deszczu. Każdy sobie zdaje sprawę, jak jeździ Holta vel nadgarstki na tego typu nawierzchniachNie róbcie sobie jaj z argumentowaniem typu, bo na MPPK zrobił co zrobił idąc tym tokiem rozumowania rok temu Walasek w lidze nie powinien w ogóle jechać, a o dwucyfrowkach nie wspomnę
Oczywiście Power, że rozumiem i nawet nie neguje typu ani trochę. Rysiek i nadgarstki, więc wiadomo jak jest. Śmieszy mnie tylko dodawanie informacji, że nie do końca wiadomo jak podchodzi do żużla, bo tragicznie pokazał się na MPPK. Zawodnicy nie raz odpuszczali takie imprezy, albo testowali zupełnie coś innego, a w lidze zupełnie inny levelGłównym arugmentem przeciwko Holcie jest przede wszystkim fakt, że tor jest po mocnych opadach deszczu. Każdy sobie zdaje sprawę, jak jeździ Holta vel nadgarstki na tego typu nawierzchniach
Szczególnie takie złotówy jak Holta Najlepsze silniki na ligę na pewno zostawił. On już domyka "karierę", więc po co ma marnować sprzęt na zawody do których został zmuszony żeby w nich jechać. Dziś piękny występ, hit transferowy w Poznaniu na całegoOczywiście Power, że rozumiem i nawet nie neguje typu ani trochę. Rysiek i nadgarstki, więc wiadomo jak jest. Śmieszy mnie tylko dodawanie informacji, że nie do końca wiadomo jak podchodzi do żużla, bo tragicznie pokazał się na MPPK. Zawodnicy nie raz odpuszczali takie imprezy, albo testowali zupełnie coś innego, a w lidze zupełnie inny level