Tarnów - Poznań 2 1.50 STS słaby ten Holta :/
Poznań mocny w tym sezonie. Gomolski czy Seifart-Salk będą robić robotę, do tego Gusts może być jednym z najlepszych juniorów w drugiej lidze i przywozić sporo punktów. Do tego w meczu może pojedzie Zupinski co też będzie stanowić wzmocnienie. Niepewny dla mnie Holta u którego wiek może robić swoje. Nie wiem co myślec o Uni, nazwiska mają spoko ale tylko Batchelor czy Ljung są gwarancją punktów.
Do tego:
Jonas Seifart-Salk - O. Bober 1 1.62 STS
Młody Duńczyk bardzo fajnie jedzie przed sezonem i myślę że wyrośnie na jednego z liderów drużyny a co najmniej na takiego co będzie robić regularnie 7-8pkt.
Rzeszów (-4,5) - Opole 1 1.8 STS
Można nawet próbować wyższa linie chociaż na ten moment mecz raczej się nie odbędzie z powodu deszczu. Rzeszów mocna paka, Miesiąc pewnie będzie gwiazdą ligi, do tego Łegowik i Lampart, solidny Woelbert. No ciężko się do czegoś przyczepić, chyba że do juniorki. W Opolu więcej znaków zapytania, nie wiadomo co z Pontusem, chociaż gościu ma talent. Polis i Cyfer raczej średniaki na 6-7 pkt i jedynie Thorsell powinien trzymać poziom. U siebie będą groźni ale na wyjazdach będę raczej stawiać na gospodarzy.