>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Liga Żużlowa.

Status
Zamknięty.
I 35,1K

iti

Użytkownik
Wszelkie overy na Lamparta bym sobie darował. Dawid to już tylko solidny zawodnik swojego toru. Jestem z Rzeszowa i zawodnicy o nazwisku Lampart mimo dobrych startów są na dystansie mijani, obierają złe ścieżki, zamykają gaz, nie walczą. Dawid z żużla nie żyje, nie musi się tu zabijać o punkty. Linia jest niska, może wejść, ale brałbym to pod uwagę na przyszłość. A i sylwetka u niego już jest bardziej barowa niż żużlowa.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Adam Ellis poniżej 8.5 @ 1.70 Totalbet / 1.72 eWinner / 1.85 ETOTO 8 punktów.

Spora linia na Brytola a biegi dzisiaj bardzo trudne. Wiadomo, jak Rzeszów skompromitował się u siebie z Poznaniem ale dzisiaj pasuje wreszcie coś pokazać. Nie twierdzę, że wygrać ale taki Miesiąc nie prawa znowu tak pojechać. Więc 3 bieg z liderem Lokomotivu Kostygowsem na Woelberta i Miesiąca, następnie x2 z Morrisem na Krcmara i spasionego Lamparta i ciężki 10 bieg na Woelberta i Birkemosa, który jest zagadką ale w 2 lidze miewał już występy kapitalne. 11 bieg chyba najłatwiejszy z Bachem na Lamparta i Łęgowika ale po stronie rzeszowskiej startowcy chociaż Łęgowik na wyjazdach jest delikatnie mówiąć przeciętny a Lampart spasiony to przy dobrym starcie mogą nie dać sie objechać bo Ellis wybitnym startowcem nie jest. Wg mnie linia 7.5 byłaby optymalna.

Rune Holta poniżej 8.5 @ 2.05 Betclic 11 pkt. za mocny dzisiaj Rune, tylko jedno zero.

Nie może zabraknąć typu na mojego "ulubieńca" dziadka z Norwegii. Dziadek po upadku w Rzeszowie, miał dziś nie jechać ale jednak jest. Deszczu nie było więc tor nie będzie przeszkadzać ale rywale owszem. Bardzo mocny zespół do Poznania dziś przyjeżdża, w każdym biegu jakiś koń. Bieg 4 niby łatwiejszy ale jest tak kozak Gusts, ciekawy Chlupac czy Cyfer, który po dobrym starcie może go przywieźć. Następnie x2 z Gomólskim na Thorssella oraz Aspgrena i Barana, bieg 13 z szybkim Seifertem na Thorssella i Polisa. Rune ma słabe starty a dziś ciężko będzie wyprzedzać. Przy problemach jego czy Fajfera/Chmiela są mega mocni juniorzy, którzy mogą wskoczyć w jego miejsce a Poznań ściagając jako gościa Ratajczaka pokazuje, że jest mega napinka na wynik.

Ostatnia edycja:
xavi90 222,1K

xavi90

Znawca - Boks
Wczoraj Aspgren wycofał się z eliminacji SEC po 3 biegach gdy miał jeszcze szanse na awans- ponoć po upadku i dziś nie wiadomo czy pojedzie. Może ktoś posiada więcej informacji, bo nic to zweryfikowane nie jest póki co.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Zdania nie zmieniam, bo zbyt długo obserwuje ten sport, "znam" jednego i drugiego i wiem ciut więcej niż inni ;) Warto pamiętać na przyszłość o tym co napisałem.
Nie no spoko też nie mam zaufania do niego...zresztą widać po sylwetce jakie ma podejście...ale trzeba oddać że dziś był najlepszym zawodnikiem Rzeszowa i jest to taki zawodnik że jeśli będzie chciał to samym doświadczeniem taką linie 4.5 czy 5.5 bo taka też grałem na Fortunie pokrywał....przy wyższych napewno już go nie będę grał bo zbyt wielkie ryzyko...😉😉

xavi90 222,1K

xavi90

Znawca - Boks
Wczoraj Aspgren wycofał się z eliminacji SEC po 3 biegach gdy miał jeszcze szanse na awans- ponoć po upadku i dziś nie wiadomo czy pojedzie. Może ktoś posiada więcej informacji, bo nic to zweryfikowane nie jest póki co.
Podałem na tacy informację na 2h przed meczem która była kluczowa dla jego przebiegu. Szkoda że żaden z tutejszych ekspertów się nie odniósł.

Ostatnia edycja:
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Rune Holta poniżej 10.5 @ 1.84 STS 8 punktów.

Konsekwentnie idę w kierunku minusa na Rune. Ostatnio świetny mecz na własnym torze z Opolem ale dzisiaj na krótkim rawickim torze myślę, że tak nie poszaleje. Ogólnie wyjazdy w jego wykonaniu wyglądają słabo, bo w Tarnowie był dramat, w Rzeszowie tylko 6 punktów chociaż to na torach długich na których Holta radzi sobie dużo lepiej. Już na inaugurację ma od siebie Gomólskiego, za rywala Kaczmarka, który z Rzeszowem odjechał fajny mecz i przede wszystkim Masters - bardzo zawiódł w Opolu, pasuje dzisiaj pokazać klasę. Bardzo trudny 13 bieg z Seifertem na Dróżdża i Douglasa, w 5 i 8 jest ZZ, gdzie zapewne wskoczy raz Seifertem i może Gomólski. On sam na ZZ w 4 gdzie jest Gusts bądź w biegu 11 z Gomólskim na Mastersa. Spokojnie można pogubić jakieś punkty,. Przy słabszych startach nie sądzę aby na trasie mógł objeżdżać gospodarzy.

EDIT: jest pod 4 Harris a nie ZZ, dla typu jakoś wiele nie zmienia. Czekamy i patrzymy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +939
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Poznań win @2,10 etoto

Duży rozstrzał kursów. Na sts na win Poznania tylko @1,40. Dziś w Poznaniu jedzie Chris Harris, na juniorce Gusts i Ratajczak. Rawicz z Przyjemskim, ale seniorka mega przeciętna. Po tym kursie jak najbardziej warto grać Poznań.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
R.Bach under 8.5 kurs 1.84 Fortuna
Bardzo dobry kurs a bardzo ciężkie 3 biegi ma i liczę mocno na under typ podstawowy
Kowalski over 8.5 kurs 1.84 Sts
Opole może jechać ZZ do tego w składzie Poczta który też może być zmieniony ...liczę na 5 biegów Kowalskiego...
Poczta under 3.5 kurs 1.84 Sts ZWROT
Tu podejmę ryzyko za drobne bo kurs fajny....liczę na max 3 biegi Kuby...po meczu we Wrocku mówił cos o problemach sprzętowych....sam jestem ciekaw ale loko nie takie słabe i liczę że programowych biegów nie pojedzie😉
FATALNIE TO SIE ULOZYLO,wykluczenie Kowalskiego i ten 14 bieg...

Ostatnia edycja:
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Popieram typ na Kowalskiego powyżej 8.5 @ 1.84 STS 8 punktów. Jedna literka się pojawiła i jest o punkt za mało. Dwa bardzo łatwe biegi juniorski i czwarty. Powinno być 3,3 i dalej coś dorzuci a i pewnie 4-5 biegów dostanie. 8 bieg z Kołodińskim także też punkt na luzie a przecież Bacha też można przywieźć.

Ostatnia edycja:
cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Sts juz majtki pełne kupy, tylko typy podałeś...rece opadaja jakie to jest śmieciowisko. Trzeba założyć jakiś ukryty temat bo tam siedzą żółtodzioby jeśli chodzi o zuzel i co 1 sek odświeżają ten temat

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
to już się dawno powinno stać. Zamknięte forum bez pięciu analityków online. Jak ktoś myśli, że tylko koleś z STS odświeża co 10 minut w niedzielę ten dział, to naprawdę żyje w świecie równoległym. Bolesne, ale żużel to najbardziej szkodliwy pod tym względem dział na forum.

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Ode mnie na dzis Thomsen powyżej 1,5
wygranego biegu @1,75 superbet ✅️✅️✅️

Szymon nie jedzie, ktoś musi dołączyć do dwójki ( zakładam że pojadą swoje ) Bartek i Vacul. 2 zawodnikami Stal tego nie ugra. Mocno liczę dzisiaj na Dunczyka
W 4 biegu vs Miśkowiak
W 7 biegu vs Woryna
W 9 biegu vs Smyk i Madsen
W 13 z Bartkiem - tutaj będzie ciężko
+ nominowany

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +977
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Sam Masters powyżej 6.5 @ 1.57 STS 5 punktów. Fatalny "lider" Rawicza

Chyba trochę za niska ta linia, inni mają nawet 9.5. Bardzo słabo pojechał w Opolu ale tor w Rawiczu lubi, rywale mocni ale 7-8 punktów to powinien przecież zrobić. Na drugą ligę Masters zawsze kręci średnią nawet w okolicach 2,300 wiec powinien na swoim torze robić dwucyfrówki.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Jakoś nie widzę Holty na tym torze chyba że szybki start i twardo hmm tak myślę...pograne dla zabawy,trzeba Gniezno odrobic...
Holta-Gomolski 2 kurs 2.22 Sts

Oraz Chmiel over 3.5 kurs 1.88 Sts
Douglas under 6.5 kurs 2.13 Fortuna
Przyjemski over 7.5 kurs 1.84 Sts
Ciekawi mnie postawa Harissa ale i on Holta mogą być gwoździem do trumny...dużo jazdy czuje dla Ratajczaka i Gustsa czuje i to oni będą trzymać wynik...
Holta ostał się po kursie 1.5--10.5 under Fortuna w dublu z Perugia over 3.5 można puścić lub poprostu jakiś over z tego meczu...
Ciekawa opcja jest też Hemery 1.44w tenisa i pewnie go dorzucę gdzies oraz skjern w ręczna ale tu 02 kurs około 1.4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1005
F 5,9K

Funi

Użytkownik
Ja bym spróbował Woelbert over 9.5 @2.01 w STS.
Ostatni mecz w Dauga bardzo słaby, ale u siebie jest mocnym punktem co pokazał w meczu z Poznaniem. 14pkt bodajże i jako jedyny trzymał poziom gdy zespół się nieźle gubił.
Dyszke powinien ukulać :)

Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
J. Thorssell powyżej 9.5 pkt 1.57 STS ZWROT

Edit: mecz przerwany... Jacob pokryłby linie pewnie choć wykluczenie za starty sabotowało linie..

Kurs był wcześniej 2,03 bodajże lecz się zgapiłem. Jest liderem Opolan i notuje bardzo dobre wyniki. Ostatnio bardzo dobry wynik w eliminacjach do SEC. Lubi mieć jakąś śliwkę czasem podczas meczu ale i tak wydaje mi się że linia do pokrycia chyba że tor rzeszowski będzie dla niego zagadką. Uważam że 11-12 punktów jest dziś w jego zasięgu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom