Spotkanie: Sevilla - Deportivo (0:1)
Typ:1
Kurs:2.45
Buk: unibet
Analiza:
Sevilla zanotowała bardzo udany start w rozgrywkach Primera Division i jest zdecydowanym faworytem z starciu z Deportivo. Bukmacherzy za jej zwycięstwo oferują kurs ok. 1.50. Szału nie ma, ale kurs wydaje się być oszacowany dobrze. Pod koniec okienka Sevilla pozyskała Alexisa ( Valencia ) i wypożyczyła z Barcelony Caceresa. Do Arsenalu odszedł zaś Sebastien Squillaci ( wszyscy ci zawodnicy to obrońcy ). Deportivo podejmowało Saragossę i niczym specjalnym się nie wyróżniło. Obie jedenastki mogły rozstrzygnąć mecz na własną korzyść, ale ostatecznie skończyło się na 0:0. Sevilla na inaugurację strzeliła 4 bramki, mam więc podstawy przypuszczać, że na grając na własnym obiekcie, także będzie trafiać do siatki rywali. Czy Deportivo dotrzyma kroku gospodarzom, mam już wątpliwości, bo mecz inauguracyjny takich przesłanek nie daje. Statystyki H2H każą zachować ostrożność, gdyż Deortivo nie należy do ulubionych rywali zespołu z Ramon Sanchez Pizjuan. Na szczęście w ostatnich latach Sevilla przerwała niekorzystną passę i radzi sobie dobrze. Liczę więc, że i tym razem będzie podobnie i 3 punkty zostaną w Sevilli. Kurs 1.50 za bardzo mnie nie przekonuje, sięgnę więc po handicap 1(0:1)AH