>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka LOTTO Ekstraklasy (22.07 - 25.07.2016)

Status
Zamknięty.
M 176

michal93

Użytkownik
Piast Gliwice - Wisła Płock TYP : Obie drużyny strzelą 1.91 Bet 365 ✅
Na rozkład wezmę dziś spotkanie pomiędzy wicemistrzem Polski z poprzedniego sezonu ,a beniaminkiem z Płocka. Początek sezonu był diametralnie różny dla tych zespołów ,Piast zdążył już odpaść z pucharów ,zadecydowała o tym porażka 3-0 z Goeteborgiem , a także przegrać 5-1 na inauguracje ekstraklasy z Cracovią. Sporym szokiem dla Gliwiczan była rezygnacja trenera Latala ,w przeddzień meczu z Cracovią. Dla Wisły początek sezonu był wręcz wymarzony ,zwycięstwo u siebie z aspirującą do zdobycie mistrzostwa Lechią na pewno podbuduje mentalnie zespół do kolejnych spotkań . Co do gry Gliwiczanie w meczu z IFK zagrali przyzwoicie, powiedzmy na szkolną ,,tróję&quot; , w dalszym ciągu gra defensywna pozostawiała wiele do życzenia ,popełniali czasami wręcz szkolne błędy i tylko nieskuteczności a także podejściu IFK które jakby chciało to wygrałoby ten mecz , nie oszukujmy się.Jednak gra ofensywna wyglądała lepiej ,szczególnie w drugiej połowie po wejściu takich zawodników jak Szeliga czy Murawski ,Piast stworzył też 3 sytuacje po stałych fragmentach gry także to kolejne zagrożenie na które muszą uważać gracze Wisły. Płocczanie pokazali charakter w 1 meczu pokazując ,że są w stanie odrabiać straty,i nie załamują się przegrywając w meczu ,dobre kontry i niezłe fragmenty gry zaprocentują wg mnie zdobyciem gola w Gliwicach, do ekipy dołączy Sergiej Kriwiec znany z występów w Lechu ,ale to czy zagra nie jest jeszcze przesądzone.

Wg mnie mecz będzie oscylował wokół bramkowego remisu ,najbardziej prawdopodobne wyniki dla mnie to 1:1 2:1 lub 1:2 .Bardzo możliwe ,że te symptomy lepszej gry z Goeteborga przełożą się na pierwsze punkty w tym sezonie

Otrzymane punkty reputacji: +6
mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
24.07.2016 18:00
Lech Poznań - Zagłębie Lubin
PONIŻEJ 2,5 BRAMKI ✅
kurs: @1,83 // 1xbet

Fajny kurs na under w meczu Lecha i Zagłębia. Nie widzę tutaj strzelaniny. Lech w pierwszej kolejce pokazał bardzo zachowawczą grę. Próby ataku następowały po uprzednim upewnieniu się, że w defensywie wszystko gra i trąbi. W meczu z potencjalnie groźniejszym rywalem powinno być podobnie. Zagłębie wyeliminowało parę dni temu z Ligi Europy Partizan, w pierwszej kolejce rozbili Koronę. Myślę, że zarówno kibice jak i zarząd zobaczyli małą szansę na jakiś sukces w Europie. Przed nimi kolejny ciężki dwumecz, którego z pewnością nie odpuszczą. Myślę, że goście skupią się dzisiaj głównie na defensywie, a Lech będzie w ten mur nieskutecznie bił.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Można próbować: Pierwszy gol w 31. minucie lub później @2,15 ✅ // 1xbet

24.07.2016 15:30
LKS Nieciecza - KS Cracovia
KS CRACOVIA (0.0) ⛔
kurs: @1,76 // 1xbet

Ja tam nie kombinuję i wierzę w to, co robi Jacek Zieliński. Goście są mocni w każdej formacji, co tylko potwierdzili w pierwszym meczu z Piastem wygrywając 5:1. Cracovia już ma puchary w Europie daleko za sobą i teraz pozostało nic innego jak powtórzyć sukces ligowy z poprzedniego sezonu. Do składu wraca Bartek Kapustka, który wspomoże Cetnarskiego w ciągnieciu gry do przodu. Termalica w pierwszym meczu niezasłużone zwycięstwo z Arką. Byli zespołem gorszym, ale chyba pomogła pewność siebie, która została po poprzednim roku. Nie widzę tutaj zwycięstwa gospodarzy, ale wspomagam się zwrotem w razie remisu.

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
15.30 Ekstraklasa
Piast - Wisła Płock
Na dzisiaj wybieram opcje rożnych w meczu Wisły z Piastem. Linia 10.5 w azjanie. Piast ostatnio pod formą, jednakże będą chcieli za wszelką cenę podnieść się po kompromitacji z Cracovią i odpadnięciu z Ligi Europy. Wisła może zaskoczyć rywali szybką grą rozrzucając piłki na skrzydła w poprzednim sezonie na wyjazdach grę opierali skrzydłami a i rożnych wykonywali mnóstwo. Myślę, że te 11 rożnych wpadnie fajnie wyglądał w meczu z Lechią Ukrainiec Hemeha no i Furman który dośrodkowanie ma jedne z lepszych w naszej lidze. Polecam

kamil9414 82

kamil9414

Użytkownik
Piłka nożna, Lotto Ekstraklasa
Termalica-Cracovia⛔
Zwycięstwo Cracovii
Kurs:2,45
Bukmacher: Betsson
Wyrównane kursy na ten mecz spowodowane są zwycięstwem Termalici w pierwszym spotkaniu, kiedy równiez u siebie mierzyła siły z Arką Gdynia. Termalica momentami dawała sie zdominować drużynie przyjezdnej, wyprowadzała okazyjnie kontrataki, z których padły dwie bramki. Jednak dało się odczuć, że taktyką było oddanie pola gry rywalowi.
Dzisiaj przyjeżdża Cracovia, która jest klasę wyżej w porównaniu z beniaminkiem z Gdyni. Ekipa Jacka Zielińskiego będzie starała się grać jak nawięcej piłką i wpychać gospodarzy jak najgłebiej pola karnego.
Co do boiska, nie wyobrażam sobie żeby stadion w Niecieczy kogokolwiek w estraklasie przygniótł psychicznie, a kibice zgromadzeni na obiekcie tworzyli atmosferę, po której nogi uginają się z wrażenia. Poza tym Cracovia ma do Niecieczy bliziutko, spokojna podróż autokarem też nie będzie wymówką do jakiejś słabszej tutaj dyspozycji.
Nie widzę innego scenariusza tutaj, różnica poziomów i umiejętności powinna wyjść zdecydowanie na korzyść Krakowian, po klęsce w pucharach znów wszystkie siły są rzucone na ligę, podczas gdy jeszcze Zagłębie i Legia skupione na europejskich rozgrywkach będą mogły gubić punkciki w tabeli ligowej.

B 0

burzaxburza

Użytkownik
Witam wszystkich,
Na dziś mam jeden typ, który sam pograłem i go polecam.
Jest to typ na mecz:
Termalica - Cracovia ** Lotto Ekstraklasa **⛔
Jest to typ na X (zakład bez zwycięstwa drużyny gości) @ 2.00
3:2 ----
zabrakło 1 gola do remisu ;/
Bukmacher: Betsson
Uważam, że jest to jedna z najlepszych propozycji na ten mecz. Kurs też niczego sobie, a do rzeczy...w tym meczu ciężko wskazać faworyta ale jednak większe prawdopodobieństwo wygranej przypisuję drużynie gości. Gdyby nie fakt, że grają na wyjeździe to bym grał czysto na nich ale skoro tak nie jest to dobrze jest zagrać właśnie mój typ...bo jeśli Cracovia wygra to otrzymujemy zwrot stawki, a jeśli X to wygramy jeszcze raz tyle ile położyliśmy.
Drużyna Jacka Zielińskiego dawno odpadła z europejskich pucharów więc nie muszą nikogo oszczędzać i skupić się na lidze.
Obie drużyny po pierwszej kolejce mają po 3 pkt zatem remis jest bardzo realny.

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
BRUK-BET TERMALICA NIECIECZA - MKS CRACOVIA
24.07, godz. 15:30, Stadion Sportowy Bruk-Bet Termalica

Bruk- Bet Termalica: 12 Dariusz Trela – 8 Patryk Fryc, 15 Kornel Osyra, 77 Artem Putiwcew, 17 Dalibr Pleva – 19 David Guba, 6 Bartłomiej Babiarz, 25 Mateusz Kupczak, 28 Vlastimir Jovanović, 21 Vladislavs Gutkovskis - 24 Wojciech Kędziora. Rezerwowi: 80 Krzysztof Pilarz, 5 Sebastian Ziajka, 7 Samuel Stefanik, 11 Patrik Misak 18 Pavol Stano, 96 Przemysław Szarek, 99 Martin Juhar

Cracovia: 29 Grzegorz Sandomierski - 7 Jakub Wójcicki, 4 Robert Litauszki, 21 Hubert Wołąkiewicz, 26 Deleu - 20 Mateusz Szczepaniak, 14 Damian Dąbrowski, 5 Miroslav Čovilo, 10 Mateusz Cetnarski, 62 Erik Jendrišek - 27 Marcin Budziński. Rezerwowi: 19 Krystian Stępniowski, 6 Florin Bejan, 9 Tomáš Vestenický, 11 Mateusz Wdowiak, 17 Sebastian Steblecki 24 Piotr Polczak, 67 Bartosz Kapustka

Mecz już za chwilę więc na szybko.
Szykuje się ofensywne spotkanie. Obie drużyny grają dobrze z kontrataku, rozgrywanie ataku nie jest dla nich wielkim problemem. Mam wrażenie że Pasy odpuściły LE i skupiają się wyłącznie na lidze. Cracovia z Piastem pokazała siłę ofensywną, ale w obronie robią błędy.

over2.5 @2.06 Oddsring ✅✅✅
Szybko poszło ????

Otrzymane punkty reputacji: +33
F 84

fanatyk00

Użytkownik
Takie Moje małe przemyślenia po meczu Lecha. To co grał Kolejorz w tym meczu to delikatnie mówiąc parodia futbolu. Wyjście na 2 napastników to strzał w głowę Urbana.Widać brak Pawłowskiego który te akcje napędza, Makuszewski też powinien wyjść od początku. Brawa dla Zagłębia za to że postawili się Lechowi bo widać że ten zespół z każdym tygodniem rośnie i Stokowiec odwala kawał dobrej pracy.Wracając do Lecha powinni więcej grać akcji kombinacyjnych bo mają do tego ludzi lecz zupełnie tego nie wykorzystują a szkoda. No cóż początek sezonu a punkty uciekają później mogą być potrzebne a ich będzie brakować.
Wielki + dla Starzyńskiego za bramkę

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Brakuje w Lechu strzelca wibitnego który gwarantuję bramkę co kolejkę .Nielsen i Robak to jakaś paranoja .Jestem za graniem dwoma napastnikami ale nie takimi :grin: Co do poziomu meczu nie będę się wypowiadał bo naprawdę ten sezon to będzie LOTTO ,tak nie równo grają zespoły że głowa mnie boli Cracovia potrafi wygrać 5-1 by w następnej kolejce dostać łomot .Typowanie polskiej ligi to istna ruletka dzisiaj w ciemno poszłem trzy razy x2 i tylko Lubin mnie nie zawiódł masakra. Co do lecha to zawsze zdobywał majstra jak w pięciu pierwszych meczach zdobywał przynajmniej 12 punktów ,znowu ruszają z zaciągniętym hamulcem i nie wrózy to nic dobrego .

Otrzymane punkty reputacji: +1
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
2. Piłka nożna
18:00 Górnik Łęczna - Lechia
Typ: 1X
buk: betsson
Wynik: 1:2 ⛔ czerwona kartka ustawiła spotkanie. Trudno.

W tym spotkaniu szukam ewidentnie niespodzianki. Górnicy w meczu z Ruchem naprawdę nie wyglądali źle, a gdyby tylko poprawili swoją skuteczność to z Chorzowa wywieźli by 3 punkty. Dzisiaj grają u siebie, a więc wyciągnięcie remisu z tego spotkania jest w ich zasięgu, tym bardziej, że Lechia jeszcze nigdy w Łęcznej nie wygrała!. Co do gości, to po wpadce w pierwszym meczu z Wisłą czas się odegrać. Jednak czy im się to uda?. Nie wydaje mi się. Lechia na wyjeździe gra po prostu słabo. Na dziesięć ostatnich wyjazdów wygrali tylko jeden, co jest fatalnym wynikiem. Zapewne kiedyś ten wynik się zmieni, ale jestem zdania, że nie dziś!

A 183

alexlfc

Użytkownik
2. Piłka nożna
18:00 Górnik Łęczna - Lechia
Typ: 1X
buk: betsson

Wynik:​

W tym spotkaniu szukam ewidentnie niespodzianki. Górnicy w meczu z Ruchem naprawdę nie wyglądali źle, a gdyby tylko poprawili swoją skuteczność to z Chorzowa wywieźli by 3 punkty. Dzisiaj grają u siebie, a więc wyciągnięcie remisu z tego spotkania jest w ich zasięgu, tym bardziej, że Lechia jeszcze nigdy w Łęcznej nie wygrała!. Co do gości, to po wpadce w pierwszym meczu z Wisłą czas się odegrać. Jednak czy im się to uda?. Nie wydaje mi się. Lechia na wyjeździe gra po prostu słabo. Na dziesięć ostatnich wyjazdów wygrali tylko jeden, co jest fatalnym wynikiem. Zapewne kiedyś ten wynik się zmieni, ale jestem zdania, że nie dziś!
Teoretycznie graja u siebie, praktycznie grają w Lublinie gdzie atut wlasnego boiska nie odegra tu wiekszej roli bo nawet w okresie przygotowawczym nie zagrali zadnego sparingu w Lublinie, do tego bojkot kibicow wiec dopingu tez nie bedzie ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Teoretycznie graja u siebie, praktycznie grają w Lublinie gdzie atut wlasnego boiska nie odegra tu wiekszej roli bo nawet w okresie przygotowawczym nie zagrali zadnego sparingu w Lublinie, do tego bojkot kibicow wiec dopingu tez nie bedzie ;)
Dodatkowo Górnicy mają tylko jeden trening w tygodniu na stadionie w Lublinie. Więc większość tygodnia trenują w Łęcznej. Władze robią co mogą by zmienić tę sytuację.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Górnik Łęczna - Lechia Kto pierwszy bramkę - Lechia @ 1.60 //bet365 ✅
Dzisiaj zakończy się druga kolejka LOTTO Ekstraklasy, dzisiejszy mecz zostanie rozegrany pomiędzy Górnikiem Łęczna z Lechią Gdańsk. Nie da się ukryć, że faworytami tego spotkania są Nafciarze, którzy co tutaj dużo mówić są znacznie lepszym zespołem. Podopieczni Nowaka czują spory niedosyt po pierwszym meczu, gdzie to przegrali z Wisłą Płock 1-2. Mecz układał się po ich myśli, gdzie to prowadzili 1-0, nagle &quot;zatrzymali&quot; się. Kadrowo wyglądają bardzo dobrze, nie ma się czemu dziwić jak wymienia się ich jako głównych faworytów do Mistrzostwo Polski. Zobaczymy najpierw na ofensywę f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao. Co tutaj dużo mówić każdego z nich spokojnie stać tutaj na stwarzanie sytuacji bramkowych, a także na strzelenie bramki. Tym bardziej, że defensywa gospodarzy nie jest na wysokim poziomie, gdzie to zawodnicy mają swoje już lata. Leandro, Szmatiuk, Pruchnik oraz Sasin, jestem przekonany, że ofensywa Lechii nie będzie miała większych problemów z tymi zawodnikami. Nowak wreszcie wystawi do czwórkę obrońców, gdzie to powinni pojawić się Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak. Jestem przekonany, że Nafciarze tutaj od samego początku rzucą się na bramkę gospodarzy i tym samym powinni wyjść na prowadzenie.
Prusak - Leandro, Szmatiuk, Pruchnik, Sasin - Piesio, Tymiński, Pitry, Drewniak, Bonin - SPiaczka
Savic - Wojtkowiak, Maloca, Janicki, wawrzyniak - f. Paixo, Krasić, CHrapek, WOlski, Peszko - M. Paixao

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Lotto Ekstraklasa
Godz: 18:00
Spotkanie: Górnik Łęczna - Lechia Gdańsk
Typ: 2/+2,5 ✅
Kurs: 3,30
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Przed nami ostatni mecz w 2 kolejce Lotto Ekstraklasa a w nim zmierzą się piłkarze z Górnika Łęcznej vs Lechia Gdańsk.
Jak wiadomo Górnik Łęczna swoje mecze będzie rozgrywał w Lublinie a więc atut &quot;swojego&quot; boiska tutaj się nie liczy. Oby dwie drużyny dosyć słabo wystartowały w lidze. Łęczna przegrał w Chorzowie 1:2 a Lechia przegrała w Płocku również 1:2.
W tamtym sezonie wygrywali gospodarze obu meczów 3:1 i 3:1.
W tym sezonie Łęczna jest jednym z kandydatów do spadku a Lechia do podium a więc obie drużyny mają odmienne cele. Lechia, musi zaczął wygrywać na wyjazdach jeśli chce walczyć o mistrza i myślę, że wygrywanie na wyjazdach rozpoczną właśnie dzisiaj.
W Łęcznej nie zobaczymy kontuzjowanego Ł. Mierzejewskiego a w Lechia S. Mili.
Przewidywalne składy:
Łęczna (1-4-2-3-1): Prusak - Sasin, Pruchnik, Szmatiuk, Leandro - Drewniak, Tymiński - Bonin, Pitry, Piesio - Śpiączka
Lechia (1-4-5-1): Savić - Wawrzyniak, Janicki, Maloca, Wojtkowiak - Peszko, Wolski, Chrapek, Krasic, Paixao - Paixao

Lechia Gdańsk ma dużo lepszych piłkarzy na każdej pozycji i dzisiaj muszą to udowodnić ale, że też potrafią się gubić w obronie stawiam, że w tym meczu padnie również powyżej 2,5 gola. Mój typ zwycięstwo gości oraz powyżej 2,5 gola w meczu.

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Drodzy moi ... kurs na Lechię @ 2.0 ✅✅ ŁATWO SZYBKO I PRZYJEMNIE ????
to promocja, takie rzeczy trzeba pobierać.
Spójrzmy na składy, w Lechii gołym okiem widać braci Paxiao, jest Sławek Peszka, Mila, Wawrzyniak, Wojtkowiak, Krasic, Wolski. Jak na Polskie warunki totalny peleton gwiazd. Łęczna nie nic do zaoferowania. Żaden z Górników nie mieściłbym się w składzie Lechii. Gdańsk podrażniony porażką jest zmuszony zgarnąć dzisiaj 3 punkty. Nie ma siły, która by się temu przeciwstawiła. Grupa No Name&#39;ów z Łęcznej odbiega daleko umiejętnościami. Lokata tak krótkoterminowa, że to jest piękne. Top 2 z Lotto ekstraklasy vs zbieranina. Wynik : gładko łatwo i przyjemnie LECHIA GDAŃSK

Otrzymane punkty reputacji: +3
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Drodzy moi ... kurs na Lechię @ 2.0
to promocja, takie rzeczy trzeba pobierać.
Spójrzmy na składy, w Lechii gołym okiem widać braci Paxiao, jest Sławek Peszka, Mila, Wawrzyniak, Wojtkowiak, Krasic, Wolski. Jak na Polskie warunki totalny peleton gwiazd. Łęczna nie nic do zaoferowania. Żaden z Górników nie mieściłbym się w składzie Lechii. Gdańsk podrażniony porażką jest zmuszony zgarnąć dzisiaj 3 punkty. Nie ma siły, która by się temu przeciwstawiła. Grupa No Name&#39;ów z Łęcznej odbiega daleko umiejętnościami. Lokata tak krótkoterminowa, że to jest piękne. Top 2 z Lotto ekstraklasy vs zbieranina. Wynik : gładko łatwo i przyjemnie LECHIA GDAŃSK
Teoretycznie tak, ale co spotkanie z Wisłą Płock pokazało? Lechia jeśli chodzi o nazwiska ma mocny skład, ale wydaje mi się, że potrzeba czasu, aby zaczęło to przynosić wymierne korzyści. Osobiście celuję w under i remis, bądź ew. zwycięstwo gości.

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Teoretycznie tak, ale co spotkanie z Wisłą Płock pokazało? Lechia jeśli chodzi o nazwiska ma mocny skład, ale wydaje mi się, że potrzeba czasu, aby zaczęło to przynosić wymierne korzyści. Osobiście celuję w under i remis, bądź ew. zwycięstwo gości.
Strata punktów w Płocku tylko utwierdza mnie w przekonaniu, aby ładować na Lechię.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Górnik Łęczna v Lechia Gdańsk
Mecz, który zostanie rozegrany w Lublinie w poniedziałek w ramach 2. kolejki LOTTO Ekstraklasy zapowiada się ciekawie. Obydwie drużyny przegrały swoje wyjazdowe mecze inauguracyjne. Górnik poległ w Chorzowie z Ruchem 1-2. Takim samym wynikiem zakończył się mecz, który rozpoczął nowy sezon E-ksy, gdzie beniaminek ograł naszpikowaną (jak na polskie realia) gwiazdami Lechię. Oglądałem oba mecze, jeden z perspektywy sektora gości w Płocku, a drugi już na spokojnie - w domu - przed telewizorem.
Górnik z Ruchem nie grał jakoś wybitnie. Śpiączka zdobył bramkę dla Łęcznej po błędzie obrońców do spółki z bramkarzem. Wydaje się, że wygrana Ruchu była całkowicie zasłużona i nie zmieni tego fakt, że zwycięską bramkę dla Niebieskich Stępiński zdobył w doliczonym czasie gry. Owszem, Górnicy mieli swoje sytuacje w przeciągu całego spotkania, ale większość tych akcji wyglądała bardziej chaotycznie, aniżeli zaplanowanie. Mimo to, biorąc pod uwagę wszystkie mecze 1. kolejki na tle pozostałych drużyn nie wyglądają najgorzej.
Natomiast Lechia w Płocku grała dobrze, ale jedynie przez pierwsze dwa kwadranse. Potem, od momentu, w którym płocka Wisła wyrównała było już tylko gorzej (swoją drogą, Vanja w bramce mógł zachować się lepiej). Chrapek przez to, że szybko ujrzał żółtą kartkę był niewidoczny i grał &quot;na alibi&quot;. Wolski podszedł do tego meczu zbyt delikatnie, jakby przez te sezony spędzone poza Polską zapomniał, jak gra się w Ekstraklasie. Można o Mili mówić wiele, ale jego absencję naprawdę łatwo na boisku zauważyć. Może i często snuje się po boisku, ale potrafi dyktować tempo gry, jak żaden inny piłkarz. Krasić się starał, ale w pojedynkę niewiele mógł. Występ Flavio był bezbarwny, Mak wrócił po kontuzji, a Pawłowski po wejściu starał się szarpać, ale robił to nieudolnie. Za to o wiele lepiej od swojego brata na boisku spisywał się drugi z braci Paixao - Marco. Strzelił pierwszą bramkę tego sezonu, ale miał też drugą okazję po stałym fragmencie gry, kiedy to Wolski wrzucał piłkę z rzutu wolnego, ale Kiełpin spisał się dobrze broniąc jego strzał. Jeśli chodzi o grę w obronie, to wracają stare grzechy z poprzedniego sezonu. Zresztą, ogólnie można tak powiedzieć o grze Lechii na wyjazdach. Mam nadzieję, że trener Nowak to odmieni, bo o ile udało mu się w Gdańsku zbudować prawdziwą twierdzę, tak na wyjazdach dalej jest ten sam marazm. Jeszcze apropo Peszki, chłop miał asystę, też walczył, ale czasem był zwykłym jeźdźcem bez głowy, jak to często ma w zwyczaju.
Porównując obie ekipy... Lechia moim zdaniem zapunktuje. Pytanie czy będzie to komplet punktów, czy też Biało - Zieloni podzielą się z Górnikiem punktami. Kolejny mecz na wyjeździe nie zapowiada się dobrze dla Lechii, ale mam nadzieję, że w końcu zagrają na miarę swoich możliwości, tak jak to robią u siebie. Będzie o to ciężko, bo i Górnik będzie chciał zdobyć pierwsze punkty w tym sezonie, ale jeśli otwarcie mówi się o pucharach i mistrzostwie, to trzeba w końcu zacząć grać na miarę czołowej ekipy ligi, nie tylko w meczach u siebie.
Lechia Gdańsk @2.10
Lechia strzeli w 1. połowie @1.90
Kursy z Bet365.
Podsumowanie 2. kolejki:
Lechia Gdańsk @2.10 ✅ Górnik - Lechia 1:2
Lechia strzeli w 1. połowie @1.90 ✅ 28&#39; Krasić
Pogoń strzeli w 1. połowie @1.83 ✅ 20&#39; Kort

Legia strzeli w 1. połowie @1.72 ⛔ 0:0
Wszystko Bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.