>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2. kolejka LOTTO Ekstraklasy (22.07 - 25.07.2016)

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Pogoń - Korona typ: Korona Kielce - 0 goli @1.80 365
⛔
Kto oglądał mecz Korony na Zagłębiu ten wie, co za kryminał jest w obronie. Ta drużyna jest na prędko zrobiona. Tam nic nie gra tak jak powinno. Oni nawet w jednym ze sparingów zremisowali z piłkarzami bezrobotnymi z Hiszpanii. To dużo mówi o tej drużynie. W ogóle te całe zamieszanie ze zmianą właścicieli. No nie chcę mi się wierzyć by za sterami Senegalczyków ten klub się nie rozp.i.erdolił prędzej czy później. W środku grają Możdzeniem i Aankourem. W przodzie kim oni chcą straszyć? W ataku Sekulski. Dramat. Razem z Górnikiem są zdecydowanym faworytem do spadku. Dla mnie lepiej opłacalnym kursem od stawiania na win Pogoni jest po prostu, że Korona nie strzeli gola. 1.80 to dobry kurs na takie zdarzenie.
Nad resztą spotkań pomyślę jutro.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Witam serdecznie kolegów w nowym sezonie ????
Pierwszej kolejki nie ruszałem, natomiast poświęciłem ją na uważne przyjrzenie się drużyną i wyciągnięcie wniosków na następną kolejkę. Co prawda nie jest to wyznacznik formy 1 do 1, ale bardzo dużo rzeczy można już zauważyć.
Na początek odniosę się do piątkowych meczów. Krótko i na temat - kurs 1,5 na Pogoń to żadne value, a można się tylko na tym przejechać. Oczywiście jak ktoś wcześniej grał za ~1,8 to miało to sens, aczkolwiek ja z tej okazji nie skorzystałem. To co się dzieje w Koronie to troszkę parodia, aczkolwiek i przy takiej sytuacji w ekstraklasie da się punktować. Zagłębie się przejechało po Koronie bezlitośnie i teraz kwestia tego czy zdążą się pozbierać. Jeśli tu by się im przytrafiła poważniejsza przegrana to już w Kielcach mają się o co martwić. W Koronie nie ma Cabrery, a więc kto ma strzelać, natomiast Pogoń też skutecznością nie grzeszy. Ich supersnajper Zwoliński, który od dłuższego czasu ma problemy ze strzeleniem bramki, tej gwarancji nie daje.
Dlatego próbuję w tym meczu:
Under 2,5 @1,71 ÓNIBET
EDIT: Pierwszy typ na miękko, ostrzegałem z tą Pogonią ;d

Drugi mecz to Arka - Wisła Kraków. Oglądałem obie ekipy w akcji w 1 kolejce. Arka sprawia wrażenie jakby mentalnie została na poziomie 1 ligi i taki futbol też prezentuje. A jakie będą tego skutki? Takie, że taka Wisła ich w moment wypunktuje. Wiślacy z Pogonią zagrali bardzo dobry mecz, bałem się że trener Wdowczyk będzie miał problem po odejściu Wolskiego, natomiast wyglądało to dobrze. W dodatku zabrakło takich zawodników jak Głowacki, Guzmics czy Mączyński. Dawno nie widziałem na początku sezonu Wisły, która widać że ma pomysł na grę, która potrafi rozegrać piłkę i która myślę, że będzie się liczyła w końcowym rozrachunku od dawien dawien dawna. W dodatku Paweł Brożek potwierdził, że lata mijają a na niego zawsze można liczyć. Mając u boku Ondraszka mogą stworzyć naprawdę mocny duet.
Arka Gdynia - Wisła Kraków 2 @2,65
I za mniejszą stawkę 2(-1,5) @5,75 EDIT: DRAMAT ????

epic 166

epic

Użytkownik
Lech Poznań-Zagłębie Lubin​

W przypadku Lecha inauguracja sezonu u siebie, szczerze nie oglądałem meczu ze Śląskiem, nie wiem jak wyglądał ten mecz, statystyki obrazują lekką inicjatywę Lecha, ale to nie argument.
Argumentem na granie w stronę Lecha jest ciężki dwumecz Zagłębia z Partizanem. Oba spotkania, zarówno pierwsze-wyjazdowe jak i to drugie, aktualnie rozgrywane będą kosztować sporo sił zawodników Piotra Stokowca. Myślę, że to jest solidny powód, żeby zagrać w stronę Lecha, który mógł skoncentrować się tylko na ligowych zmaganiach. Piłkarze Zagłębia nie grają co rok w eliminacjach do europejskich pucharów, dodatkowe 180 minut (kto wie może i więcej) odbije się w którymś momencie sezonu.
Dodatkowym argumentem za Lechitami jest własne boisko.
Lech @2,05 Bet365 ⛔
Legia Warszawa-Śląsk Wrocław​

Legia w trakcie zmagań o Ligę Mistrzów. Sezon jest długi, nie sądzę, że ktoś w Warszawie odpuszcza ten mecz, ale dzięki podziałowi na rundę zasadniczą i mistrzowską/spadkową Legia może pozwolić sobie na faulstart. Priorytetem wojskowych są puchary, więc niewykluczone, że pojawią się drugoplanowi zawodnicy. Nie zagra Duda oraz Guliherme, wachlarz zawodników się nieco zacieśnia.
O Śląsku nie jestem w stanie powiedzieć wiele, ciężko stwierdzić o co aspirują w tym sezonie, ale myślę, że runda mistrzowska byłaby sukcesem. Pierwsze, remisowe spotkanie z Lechem jest raczej odbierane pozytywnie. Jak już wspominałem nie oglądałem tego meczu, więc nie będę wymyślać.
Do sedna, jestem zadania, że Wrocławianie są w stanie wywieźć punkty z Warszawy.
Śląsk Wrocław lub remis @2,10 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Nie wiem dlaczego Arka w pewnych momentach jest faworytem z Wisłą,
kursy niemal równe w ostatnich dniach i zmieniają się od 1,9 do 2 w obie strony.
Arka nic ciekawego nie pokazała z Termaliką, Wisła to dużo trudniejszy rywal i tylko własne boisko to atut beniaminka. Polecam zakład Wisła over 1 na jutro kurs 1,8-1,9 w pinnacle
Zagłębie gra teraz dogrywkę i moim zdaniem warto zagrać -0,25 w strone Lecha, ⛔
aktualnie 1,77 w bet365, jak grać Śląsk to lepiej +0,75 ✅ niż czyste x2.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Co to do Arki. To trzeba wziąć pod uwagę fakt,że nadal muszą sobie radzić bez Abbota. jest to przecież jeden z Kluczowych zawodników tego zespołu. Podczas najbliższegi meczu wg mnie stać ich w najlepszym przypadku na zdobycie max 1 punktu. Wisła może nie zachwyca, ale ma spore doświadczenie, a przedr wszystkim dobrych ofensywnych pilkarzy

otobet 115

otobet

Użytkownik

Pogoń Szczecin - Korona Kielce
Pierwsze spotkanie drugiej kolejki ligowej odbędzie się w Szczecinie, gdzie miejscowa Pogoń podejmie Koronę. W pierwszej kolejce oba zespoły odniosły porażkę, Pogoń przegrała w Krakowie 2:1, natomiast Korona z Zagłebiem Lubin 4:0. Oba zespoły mierzyły się ze sobą już dwanaście razy, z czego sześć spotkań zwycięskich odnieśli piłkarze Pogoni, padły cztery remisy i dwa zwycięstwa Korony. Nowym skrzydłowym kielczan został Miquel Palanca, który w swoim CV ma wystepy w słynnym Realu Madryt, jednak jego dzisiejszy występ jest wątpliwy. Obie drużyny zagrają w najmocniejszym składzie. Pogoń wydaje się faworytem tej konfrontacji.
Pogoń (4-2-3-1): Kudła – Frączczak, Fojut, Czerwiński, Lewandowski, Drygas, Matras, Gyurcsó, Murawski, Nunes, Zwoliński
Korona (4-2-3-1): Pesković – Rymaniak, Dejmek, Diaw, Kallaste, Gabovs, Marković, Grzelak, Możdżeń, Pilipchuk, Przybyła.
Pogoń Szczecin ⛔
1.60
Otobet

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
22.07.2016, godz. 18:00 Stadion Pogoni w Szczecinie
Przewidywane składy:
Pogoń (4-2-3-1): Kudła – Frączczak, Fojut, Czerwiński, Lewandowski, Drygas, Matras, Gyurcsó, Murawski, Nunes, Zwoliński
Korona (4-2-3-1): Pesković – Rymaniak, Dejmek, Diaw, Kallaste, Gabovs, Marković, Grzelak, Możdżeń, Pilipchuk, Przybyła
Nie zagrają:
Pogoń: brak
Korona: Małkowski (kontuzja)
Pogoń ma bardzo solidną linię defensywną, w spotkaniu z Wisła cały zespół prezentował się bardzo dobrze. W ofensywie potrafią przycisnąć rywala do ściany, dobre stałe fragmenty i przyzwoite kontry.
Korona w defensywie prezentuje się fatalnie, Zagłębie w drugiej połowie ewidentnie odpuściło, wynik zdecydowanie mógłby poszybować dużo wyżej. W ataku... jak na razie w tej drużynie taka formacja nie istnieje. Główny kandydat do spadku.

Pogoń Szczecin @1.63
Oddsring ⛔
Pogoń Szczecin over1.5 @1.83 Bet365 ⛔

Arka Gdynia - Wisła Kraków
22.07.2016, godz. 20:30 Stadion Miejski w Gdynii
Przewidywane składy:
Arka (4-2-3-1): Jałocha – Socha, Sołdecki, Marcjanik, Warcholak, Kakoko, Łukasiewicz, Vinicius, Szwoch, Bozok, Siemaszko
Wisła (3-5-2): Miskiewicz – Sadlok, Guzmics, Głowacki, Bartosz, Brlek, Mączyński, Małecki, Mójta, Ondrasek, Brożek.
Nie zagrają:
Arka: Abbott
Wisła: Buchalik, Jović
Największym problem Dariusza W. w Białej Gwieździe to mecz na zero z tyłu. Mimo dobrych zawodników często przydarzają się im poważne błędy (np. ostatnia stracona bramka z Pogonią). Wisła ofensywnie bardzo silna jak na naszą ligę, o ich bramkę nie trzeba się martwić. Spodziewam się tutaj ofensywnego meczu i liku bramek.
BTS @1.95 Bet365 ⛔

ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Pogoń Szczecin :€“ Korona Kielce (Piątek godz. 18:00) TV: Eurosport 2
Wstęp:
Obie drużyny już są po swoich pierwszych meczach w lidze. Zarówno Pogoń Szczecin jak i Korona Kielce rozgrywały mecz na wyjeździe i obie drużyny przegrały to można powiedzieć, że Portowcy byli o krok od pierwszych punktów w lidze, a Korona po pierwszej połowie dostawała 4:0 od rewelacji poprzedniego sezonu.
Ostatnie 5 H2H:
2016 Pogoń 3:2 Korona
2015 Korona 1:1 Pogoń
2014 Pogoń 1:2 Korona
2014 Korona 2:2 Pogoń
2014 Korona 2:2 Pogoń
Ostatnie spotkania Pogoni:
Wisła Kraków 2:1 Pogoń Szczecin
Ostatnie spotkania Korony:
Zagłębie Lubin 4:0 Korona Kielce
Słówko o Pogoni Szczecin:
Oglądając mecz drużyny Pogoni miałem wrażenie ogromnej energii drzemiącej w tym zespole, jednak brakowało mi typowej 10 do rozgrywania piłek. Jak dla mnie boki Pogoni 0 ok. Środek pola - ok. Murawski i Drygas fajnie zagrali, ale może być lepiej. Napadzior Zwoliński miał okazje ale brakowało tego czegoś do wykończenia ich. Nawet było widać w ich grze przy stanie 1:1 że atakowali momentami w 5,6 zawodników a w pamięci mam że Muraś próbował wtedy dogrywać przez linie obrony piłkę do swoich kolegów. Zapomniał bym o obronie. Bramka Brożka do rajd po lewej stronie, dośrodkowanie i bramka. Druga, ładna, z wolnego Pietrzaka. Widać było że Lewandowski na boku obrony momentami nie dawał rady, środki obrońcy także byli spóźnieni i bramkarz- tragedia,€“ dziś pewnie trener Moskal postawi na Kudle zamiast Słowika. Powiem szczerzę, chciałbym aby więcej minut dostał ten młody Japończyk: Seiyna Kitano -€“ 97rocznik.
Typowany skład na mecz z Piastem:
Kudla - Frączczak, Fojut, Czerwiński, Lewandowski -€“ Murawski, Drygas, Nunes, Matras, Gyursco - Zwoliński
Słówko o Koronie Kielce:
Tragedia -€“ takim słowem mogę określić grę z Zagłębiem w Lubinie. Fatalna pierwsza połowa, dopiero w drugiej po wejściu Diawa jakoś to zaczęło wyglądać przyzwoicie. Ale żeby nie było tak ponuro to przychodzi mi na myśl kilka niewykorzystanych, ale wręcz znakomitych sytuacji Korony. Brakowało jednak wykończenia, czasami fajnie poklepali. Widać niestety brak Cabrery oraz Pawłowskiego. Co z tego że Możdżeń doszedł, nawet kilka dni temu Korona pozyskała Miguela Palanca – pomocnika, jak i tak brakuje jakości. Wciąż pamiętam ten mecz Korony gdzie do przerwy wygrywając w zeszłym sezonie w Szczecinie 2:0 przegrała mecz 3:0. Świetna wtedy akcja Murasia i podanie do skrzydłowego Gyursco i gol dały Portowcom 3 punkty. Wracając do strat to także odejście Jovanovicia i Malarczyka było ciosem w ten zespół. Mówi się że Senegalczycy chcą kupić lub też już kupili klub. Jeżeli Korona chce utrzymać się w tej lidze to dziś jest okazja aby pokazać swoją siłę i odebrać punkty w Szczecinie.
Typowany skład na mecz z Pogonią:
Pesković - Kallaste, Diaw, Dejmek, Rymaniak -€“ Grzelak, Możdżeń, Pipilczuk, Marković, Gabovs - Przybyła

Typy na spotkanie:
Pogoń Szczecin : Korona Kielce (Gospodarz wygra/+2,5 bramki) @2.67 efortuna ⛔

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Lotto Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Pogoń Szczecin - Korona Kielce
Typ: 1/+2,5 ⛔
Kurs: 2,75
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami 2 kolejka rodzimej ligi. W pierwszym meczu tej kolejki zmierzą się ze sobą zespoły Pogoni Szczecin z Koroną Kielce.
Już w 1 kolejce można było zobaczyć o co będą grały oba zespoły a więc Pogoń o pierwszą 8 a Korona o utrzymanie. Dawno takich batów jakich doznała Korona w 1 kolejce nie wiedziałem w naszej lidze, w 29 minut 4 bramki i po meczu.
Pogoń Szczecin to praktycznie drużyna która się nie zmieniła co do poprzedniego sezonu, bramka bez zmian, obrona bez zmian, pomoc bez zmian poza jednym dosyć fajnym wzmocnieniem w postaci Kamila Drygasa z Zawiszy no i atak również bez zmian. Czyli co można powiedzieć o Pogoni to, że jest zgranie i to pokazali już w 1 meczu z Wisła Kraków gdzie ulegli 1:2 na wyjeździe po ładnym strzale z rzutu wolnego.
Co do Korony to zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany i możemy śmiało powiedzieć, że nie są to zmiany na lepsze. Zmienili trenera, odszedł najlepszy strzelec z tamtego sezonu oraz gracze którzy byli mocną stroną zespołu. Obrona całkowicie nie zgrana, w pomocy jedynie Możdżen oraz Aankour co potrafią grać. Sprowadzili byłego piłkarza Realu Madryt ale po 1 wątpie by zagrał w dzisiejszym meczu a po 2 wątpię w ogóle w jego umiejętności ale zobaczymy jak to z nim będzie.
W tamtym sezonie Pogon u siebie wygrała z Koroną 3:2 i dzisiaj również liczę, że Pogoń sobie poradzi z Koroną i również liczę, że będziemy świadkami minimum 3 goli dlatego mój typ to zwycięstwo Pogoni i powyżej 2,5 gola w meczu.
Powodzenia.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Pogoń @ 1.61 ⛔
Pogoń (-1.5) @ 3.00 ⛔

Korona ? Dla mnie faworyt do spadku, nie wiem czym oni mają dziś zagrozić pod bramką Pogoni w dodatku na ich terenie ? 4 ostatnie spotkania w Szczecinie pomiędzy tymi drużynami to 4 zwycięstwa Portowców. Korona pokazała w Lubinie jak słabą drużyną jest w tym sezonie, z zespołu odeszli zawodnicy od których zależała gra tego zespołu: Sylwestrzak, Cabrera, Jovanović, Pawłowski, Fertovs. Kto tam ma dziś grać ? Pogoń zaprezentowała się z bardzo dobrej strony w Krakowie i należał im się chociaż ten 1 pkt. Portowcy muszą dziś po prostu to spotkanie wygrać, pierwszy mecz przed własną publicznością, kibiców na pewno dopisze i trzeba po prostu wygrać pierwszy mecz na własnym podwórku. Dla mnie kurs 1.61 na zwycięstwo to 61% lokata. Pozdrawiam !

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Pogoń - Korona @ Pogoń wygra + over 1,5 gola @ 2,17 Betano ⛔
Korona w Lubinie zagrała totalny piach. Obrona dziurawa jak szwajcarski ser i dopiero wejście Diawa trochę uspokoiło tylną formację Korony mimo, że sytuacji do stracenia bramki było jeszcze kilka. Dodatkowo sama gra w ofensywie wyglądała tragicznie. Zero pomysłu u rozgrywającego, brak polotu na skrzydłach, brak kreatywności, zero zaangażowania napastników.
Pogoń mimo porażki wyglądała dobrze. Fajnie wyprowadzone kontry, duże mobilność u środkowych pomocników. Jeżeli dziś zagrają na swoim poziomie to powinni dość szybko rozmontować obronę przyjezdnych. Ja tutaj widzę wygraną Pogoni. I raczej nie skończą na 1 bramce. Kurs świetny .

Betano​

Otrzymane punkty reputacji: +3
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam ja tak czytam te wszystkie odpowiedzi i nasuneła mi się jedna myśl dotycząca meczu Pogoń-Korona.Dlaczego gracie na Pogoń bo co bo Korona zagrała fatalny mecz?Widziałem oba mecze i kursy przesadzone.To jest Ekstraklasa wiadomo loteria.Przypomonina mi się że Korona w poprzednim sezonie królowała na wyjazdach dlatego ja uważam to za wypadek przy pracy i gram czystą 2.
Pogoń-Korona typ 2 kurs 7.00 bet365
Zastanówcie sie jeszcze nad tymi typami na Pogoń warto też zagrać x2.pzdr

Trafne spostrzezenie kolegi &quot;Typer TV&quot; ,ze kilka razy w zeszlym roku Koronie udawalo sie bardzo skutecznie punktowac na wyjazdach i byly to zwyciestwa bez straty gola,mysle ,ze 2 x nie dadza sobie tyle nastrzelac i ukasza to 0-1 w Uni Kurs bajka @ 14. Dla odwaznych.polecam ????

K 4

krisak13

Użytkownik
Pogoń - Korona @ Pogoń wygra + over 1,5 gola @ 2,17 Betano

Korona w Lubinie zagrała totalny piach. Obrona dziurawa jak szwajcarski ser i dopiero wejście Diawa trochę uspokoiło tylną formację Korony mimo, że sytuacji do stracenia bramki było jeszcze kilka. Dodatkowo sama gra w ofensywie wyglądała tragicznie. Zero pomysłu u rozgrywającego, brak polotu na skrzydłach, brak kreatywności, zero zaangażowania napastników.
Pogoń mimo porażki wyglądała dobrze. Fajnie wyprowadzone kontry, duże mobilność u środkowych pomocników. Jeżeli dziś zagrają na swoim poziomie to powinni dość szybko rozmontować obronę przyjezdnych. Ja tutaj widzę wygraną Pogoni. I raczej nie skończą na 1 bramce. Kurs świetny .

Betano​

jeżeli zakładasz, że tylko Pogoń będzie strzelać lepszą opcją wydaje się być hadnicap azjatycki Pogon -1.0 za 2.25 w całorocznym bo przy wygranej Pogoni jednym golem masz zwrot. Chyba, że zakładasz jakiegoś gola Korony to co innego. Pozdro

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Pogoń Szczecin v Korona Kielce
Pogoń: Słowik - Frączczak, Fojut, Czerwiński, Nunes - Murawski, Drygas, Delev, Kort, Gyurcso - Zwoliński
Taki skład Portowców do gry desygnował Kazimierz Moskal. Pogoń na wyjazdach, a Pogoń w meczach u siebie, to zupełnie dwie inne drużyny. Nie uważam, że dziś przejadą się po Koronie, być może nawet stracą punkty. Jednak śmiem twierdzić, że w tym meczu może paść kilka bramek - nie wykluczam bramkowego remisu. Pogoń z Wisłą nie grała najgorzej. Owszem, były błędy w obronie, ale też potrafili konstruować niezłe akcje. Zabrakło skuteczności. Zobaczymy jak będzie dziś. Obstawiam gola gospodarzy przed przerwą. Pogoń potrafi zaatakować od pierwszych minut, a defensywa Korony pod presją nie radzi sobie zbyt dobrze. Wnioskuję nie tylko po pierwszym meczu tego sezonu, ale także po tych w ubiegłym.
Gol Pogoni w 1. połowie @1.83 Bet365 ✅ 20 min. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Ktoś wie czemu kursy na Wisłe skaczą na bet365 jest już 3.00
Może ma to związek ze składem, gdzie zapowiadany był powrót Guzmicsa i Głowackiego, oraz Mączyńskiego, a jest taki jak powyżej.
kurde,dziwne to wszystko,tyle osób potraciło kase przez Pogoń,przecież to była zupełnie inna Pogoń niż ta przed tygodniem z Wisłą,tam potrafili i biegać i stwarzali sytuacje za sytuacją,a tu....nawet ta Korona wcale jakiegoś autobusu nie musiała postawić. Prrzed tygodniem też wszyscy grali na Lechie 2 i x2 i dziwnym trafem 1. zaraz napiszecie że Polsksa liga jest nie przewidywalna,ale to było do przewidzenia że taka masówka nie wejdzie bo wynikami rządzi diabeł. niby w piłce rządzi przypadek ale precyzyjnie wprost proporcjonalbnie odwrotnie niż 99 % typerów. czytajcie szybko bo cenzura mnie zaraz zbanuje,buki nie lubia jak ktos pisze prawde co panie robson???tylko z tego sie ciesze ze ty umoczyłes a teraz banuj komuchu
Serio? Jeśli to jest naprawdę Twoje zdanie to może powinieneś sobie odpuścić zabawę. Bo o to tu chodzi aby wyciągać wnioski, tylko z sensem. Myślenie na skróty takie jak w Twoim przypadku czyli branie za wyznacznik jeden do jeden pierwszej kolejki jest po prostu głupie. Polska piłka JEST PRZEWIDYWALNA, chyba że się na nią patrzy z klapkami na oczach. A cieszenie się z tego, że ktoś umoczył jest zwykłą zawiścią i ban dla Ciebie to najlepsze rozwiązanie, nie ma tu miejsca dla takich idiotów jak Ty.

matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
podobnie jak kolega Morlok zauważylem masówkę na pogoń i zagrałem X z opcją Pogoń win = zwrot. Może kurs, 1.55 nie powala ale faktycznie coś jest z tą nasza piłką że jak wynik wydaje się oczywisty to napewno on nie padnie...

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Tak wiemy, wszyscy, Pogoń nie wygrała, masówka padła. Nie trzeba non-stop przypominać. Proszę skupić się na kolejnych spotkaniach, a mamy kilka ciekawych spotkań.

Jutro Legia vs Śląsk. Jakie są Wasze przewidywania?

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Jagiellonia - Ruch
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.05
buk: bet365
Wynik: 2:1 ✅ 45 minuta
Spotkanie ewidentnie podchodzące pod over. Jagiellonia w pierwszym spotkaniu sprawiła miłą niespodziankę i zremisowała na wyjeździe z Legią 1:1. Ruch natomiast wygrał przed własną publicznością 2:1 z Łęczną. Bezpośrednie spotkania obu drużyn już kilkakrotnie kończyły się overami i liczę, że tym razem będzie podobnie. Obie drużyny mają kim straszyć w ataku. U gości jest to młody Arak, który w ostatnim spotkaniu strzelił swoją pierwszą bramkę i być może wyrośnie nam na gwiazdę ekstraklasy. Dziś raczej ustąpi miejsce Stępińskiemu, ale fajnie było by zobaczyć ich dwóch w szeregach ataku Ruchu. U gospodarzy za strzelanie goli odpowiedzialny jest Konstantin Vassiljev i tu liczę na jego trafienie w tym spotkaniu. Jagiellonia podobnie jak Ruch zaprezentowały się nieźle w pierwszym spotkaniu i co najważniejsze stworzyły sobie sytuacje do strzelenia goli, a Tych zapewne dzisiaj nie powinno zabraknąć.
20:30 Legia - Śląsk
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1.75
Buk: bet365
Wynik:​

Świetna promocja od buków. Legia w tygodniu awansowała do kolejnej rundy kw. LM, a dziś musi się skupić na swoim rywalu, który w ostatnim czasie im leży. Gospodarze po ostatnim remisie muszą ten mecz po prostu wygrać. Jednym minusem jest to, że Legia do tego meczu przystąpi trochę osłabiona, lecz pomimo tak szerokiej kadry nie powinno to zaważyć o ich zwycięstwie. Goście w pierwszym spotkaniu z Lechem nie pokazali nic zaskakującego co by mogło przemawiać dziś o ich zwycięstwie. Klepanie w środku pola, kilka strzałów i nic więcej po za tym. Dlatego po takim dobrym kursie idę w stronę Legii i oby zwycięsko.

Otrzymane punkty reputacji: +11
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Legia Warszawa vs Śląsk Wrocław
Over 2.5 @ 1.95 bet365 ⛔
Legia Over 1.5 @ 1.83 bet365 ⛔
Legia i powyżej 2.5 @ 2.75 bet365
⛔
Nikolic wrócił do formy, Legia będzie strzelać.
Nie zagra dzisiaj Guilherme, duża strata moim zdaniem, również nie zagra Aleksandrow.
Śląsk rozwiązał problemy odnośnie napastnika - Mervo zakontraktowany. Nie jest w treningu z drużyną, trenował indywidualnie, ale mimo wszystko powinien dzisiaj zagrać, bo mimo wszystko 0.5 Mervo &gt; 1 Biliński ???? . Jest szansa, że Śląsk coś wykreuje i sami coś strzelą.
Śląsk ma problemy w obronie, dalej twierdzę, że formacja jest bardzo słaba. Augusto - lewa obrona i Zieliński na prawej , słabo to wygląda, a weźmy pod uwagę, że słabo gra ostatnio Celeban, a Pawełek w każdej chwili może coś wpuścić, robi się nie ciekawie. Morioka nie ma z kim grać, gra oparta na emerytach , którym pod koniec brakuje sił - Grajciar i Madej (choć ten drugi wydolność lepsza). Goncalves miał zamiatać i jakoś tak nie bardzo.
Nie widzę dzisiaj szans dla Śląska, dużo szczęścia z Lechem - słupki, obrony Pawełka, ale to nie potrwa wiecznie.
Podobnie Legia, jest potencjał w końcu spotkanie im musi wyjść.
W ostatnich 5 spotkaniach w Warszawie 4 overy.
Przewidywane składy:
Legia Warszawa:
Śląsk Wrocław: Pawełek - Augusto, Celeban, Dvali, Zieliński - Kokoszka, Goncalves - Madej, Morioka, Grajciar - Biliński/Mervo.
Podpisuje się pod typem ibisa odnośnie Jaga vs Ruch - Over 2.5. ✅

pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
Typ: Legia powyżej 0.5 bramki w I połowie
Kurs: 1.80 Buk: bet365
⛔

Legia po ostatnim remisie z Jagą będzie starała się wygrać na własnym stadionie. Rywal nie jest zbyt wymagający i moim zdaniem Legia powinna sobie dziś poradzić. Jednak ja dziś gram inne zdarzanie które wydaje mi się jak najbardziej do wejścia.
Legia w ostatnią sobotę grała u siebie z Jagą i każdy kto oglądał to spotkanie wie jak Legia grała w I połowie. O II połowie lepiej nie wspominać bo to była katastrofa.
Gram ten typ ponieważ Legia gra na II fronty i ma w nogach na pewno potyczkę z Zrinjskim i dziś zapewne I połowa spotkania to będą ataki Legii która będzie świeża, ale z każdą minutą będą opadać z sił.
Legia ma problemy kadrowe ale pierwsza 11 sobie poradzi gorzej z ławką rezerwowych, dlatego nie wchodzę w pełny wynik wolę zagrać że Legia strzeli w I połowie, uważam że Legia zagra podobnie jak z Jagiellonią, a jest jeszcze Pawełek który wiadomo jak broni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom