biernacky17
Użytkownik
Jakoś mi się nie widzi ten optymizm względem Legii. Dla mnie ten mecz to trochę do odbębnienia i tyle. Punkty zawsze można odrobić, natomiast europejskie puchary to dla Legii obowiązek, szczególnie że rywalem jest Trenczyn, który jest w zasięgu. Legia w okrojonym składzie, gdzie z Mostarem się męczyła niemiłosiernie ma łatwo wygrać ze Śląskiem? Spójrzmy na skład. W defensywie Broź - tragedia objeżdżali go Bośniacy niemiłosiernie. Do reszty z bloku defensywnego się przyczepić nie można. Kucharczyk fatalnie, Jodłowiec forma wakacyjna w ogóle nie przypomina Jodłowca sprzed euro. Nie ma Aleksandrova, nie ma Gui. Moulin fajnie gra, ale sam tego nie pociągnie. No i jest Hamalainen, który na dobrą sprawę na tą chwile jest zagubiony w Legii.
Szczerze mówiąc typu jeszcze nie mam, później dorzucę ale na pewno nic w stronę Legii.
Drugi mecz dzisiaj Jagiellonia - Ruch. Pamiętajmy, że Jagiellonia cały czas bez napastnika, Cernych? okej bramke strzelił, ale podejrzewam że to jego jednorazowy wybryk. Podoba mi się robota Fornalika, który mając taki skład robi nawet nawet wyniki. Ruch ma Stępińskiego,m który czy wychodzi w pierwszym składzie czy z ławki - zawsze jest groźny. Nie ruszam tutaj over, under bo poprostu tego nie czuje jakoś.
Jagiellonia - Ruch X2 @1,85
I 4fun za drobne Ruch wygra&bts @8,00
Szczerze mówiąc typu jeszcze nie mam, później dorzucę ale na pewno nic w stronę Legii.
Drugi mecz dzisiaj Jagiellonia - Ruch. Pamiętajmy, że Jagiellonia cały czas bez napastnika, Cernych? okej bramke strzelił, ale podejrzewam że to jego jednorazowy wybryk. Podoba mi się robota Fornalika, który mając taki skład robi nawet nawet wyniki. Ruch ma Stępińskiego,m który czy wychodzi w pierwszym składzie czy z ławki - zawsze jest groźny. Nie ruszam tutaj over, under bo poprostu tego nie czuje jakoś.
Jagiellonia - Ruch X2 @1,85
I 4fun za drobne Ruch wygra&bts @8,00