>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 30.09.2014 - wtorek

Status
Zamknięty.
gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
xxTypy roznorakie no ale jest wybor ????
Apoel - Ajax X 3.3 ✅ lub bezpieczniej podwojna szansa 0-0 1.68 ✅
Wedlug Mnie ten mecz jest zagadka. Nie obawiam sie goli Ajaxu a bardziej goli Apoelu bo u Siebie graja dobrze a Ajax gra jakos byle jak. Nie wiadomo jak to bedzie z Milikiem ale jak trener woli tego drugiego no to trudno. &quot;Sigthorsson znów będzie pierwszym wyborem. Na De Boerze nie zrobiły wrażenia bramki zdobywane przez Arkadiusza Milika w pucharze..&quot; taki wynik jest wielce prawdopobny poniewaz Ajax nie bedzie chcial stracic punktow i urwac chocby jeden a APOEL zapewne bedzie od poczatku atakowal co moze dac skutek ale mysle ze chociaz w 1 polowie nie powinno byc gradu goli tylko spokojna gra a 2 polowa przyniesie rezultat (Oby byl remis ???? )
BATE - Bilbao X ⛔ 3.55 ewentualnie podwojna szansa 0-0 1.73 ⛔
&quot;Tymczasem BATE prowadzi w tabeli ligi białoruskiej. W tym sezonie drużyna doznała tylko jednej porażki i ma trzy punkty przewagi nad Dinamem Mińsk. W ostatnich trzech spotkaniach BATE jednak tylko remisowały ze swoimi rywalami. Obie drużyny do wtorkowego meczu przystąpią w najsilniejszych składach..&quot;
To cos daje do myslenia. Warto by bylo BATE powtorzyc ta serie ???? a zwlaszcza z Bilbao ktore u Siebie tez ostatnio remisuje , gra w kratke i nie zachwyca. w dodatku taki lekko egzotyczny teren mozna by powiedziec wiec dlaczego tak jak w 1 meczu nie moglby pasc remisik? Wedlug Mnie tu remisik musi byc albo w polowce albo na koncu przewiduje nawet nudne 0:0. Bilbao to zagadka a BATE bedzie probowalo cos stworzyc lecz Bilbao powinno to zatrzymac.
A TERAZ MOJA TORPEDA:
Man C - ROMA X2 2.44 Fortuna ✅
Skoro zawsze sa niespodzianki to dlaczego nie tutaj? Wedlug Mnie najlepszy typ na niespodzianke tej kolejki. Bo niby Man C gra u Siebie? No i co. Roma jest ostatnio w gazie i przyznajmy sobie szczerze to oni powinni chociaz zasluzyc sobie chocby na 1 punkt. Bo Man C nie gra az tak swietnie a Roma jak wiadomo. To nie jest jakis Ludogorec czy cos takiego choc on tez prawie sprawil sensacje to dlaczego nie lepsza od nich Roma z bezbarwnym Man C? &quot;Do gry powraca po zawieszeniu za czerwoną kartkę De Rossi..&quot;
PSG - Barca BTS 1.67 ✅ lub +2,5 gola 1.8 Fortuna ✅
Najciekawszy poziomem wedlug Mnie mecz. Niby brak Zlatana no ale jednak czasem oprocz niego ktos te gole strzela a Barcelona rowniez wiadomo umie strzelic co pokazuja jej ostatnie wyniki. Mimo braku Zlatana przewiduje tu ciekawe widowisko i nie sadze zeby nie bylo bramek. Jesli PSG ustrzeli gola to Barca bez problemu im sie zrewanzuje a potem dana druzyna skusi sie o 3 punkty.
Schalke nie pisze bo dalem na 1 i maly kurs jest ????
Sporting - Chelsea 2 1.82 Fortuna ✅
&quot;Didier Drogba w ogóle nie pojechał z drużyną, Diego Costa na ławce, a Loic Remy na murawie od pierwszej minuty - to prawdopodobny scenariusz na przednią formację Chelsea. Z powodu kontuzji na pewno w środku boiska nie zobaczymy Ramiresa. Jedyny kontuzjowany gracz Sportingu to Ramy Rabia..&quot;
Bardzo ciezki mecz chcialem dac na remis ale mowie dobra zaufam im (ostatni raz ???? ) Sporting to solidny zespol zwlaszcza u Siebie a Chelsea? Wielka niewiadoma. Pamietamy mecz z Schalke? A no wlasnie wiec raczej Chelsea powinna pokusic sie juz zdobywac 3 punkty bo jesli wygraja w Sportingu to potem powinno byc coraz lepiej ale Sporting zapewne bedzie staral sie madrze bronic i kontrowac lecz co wyjdzie zobaczymy. Ja wierze w Chelsea i niech sie spelni! ????
Szachtar - Porto 1 2.47 (wiem szalony typ ???? ale juz mnie nic nie zaskoczy) ⛔ 2-2 na 94min szkoda
W Szachtarze absencja tylko Krystowa a wiec duzo strat nie maja. Szachtar niby ostatnio u Siebie dostal zimny prysznic w postaci przegranego meczu 0:1 a Portowcy graja Solidnie ale nie wiadomo jak to bedzie. Neutralny stadion Szachtar glodny wygranej oraz Porto. Tu naprawde jest ciezki mecz. Lecz jak wierze w Ukraincow i nie ma co sie przejmowac h2h w koncu graja na swojej ziemii i powinno im zalezec na wygranej i poprawic sobie humory po przegranej w lidze. Wedlug Mnie chwilowe szczescie Porto skonczy sie w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +33
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Paris Saint-Germain - FC Barcelona 2 @1,95
Tu nie maco się zastanawiać, to trzeba brać. PSG jest bez Zlatana, bez Lavezziego i totalnie bez formy. Męczą bułę w każdym jednym meczu, z wyjątkiem Saint-Etienne (świetny wystep Zlatana). Ostatnio remis z mega przeciętną Tuluzą, wcześniej wymęczony win z Caen, remisy z Lyonem i Rennes. Co gorsza, styl gry Paryżan jest niezwykle daleko od tego, co powinni prezentować biorąc pod uwagę stan osobowy. Z całą siłą wychodzi, jak cholernie istotnym zawodnikiem w układance jest Ibrahimović.
Barcelona ma swoje problemy, jak choćby straszliwy mecz z Malagą (remis 0:0), ale pomimo kłopotów idą konsekwentnie przed siebie, zdobywają punkty i liderują w tabeli. Ostatnio rozbili bez wysiłku Granadę (6:0), wcześniej wygrane z Levante (5:0) i Bilbao (2:0). Nie porywają, ale robią wyniki. Mają to, czego PSG dzisiaj zabraknie - indywidualności, które przesądzają losy meczów na swoją korzyść. Lionel Messi, Neymar, Andres Iniesta... któryś z nich zazwyczaj akurat ma lepszy dzień i ciągnie grę. Bardzo podobają mi się najnowsze produkty La Masii, Sergi Roberto i Sandro Ramirez, którzy wydatnie uzupełniają gwiazdy. Dobrze wprowadził się Ivan Rakitić, a Claudio Bravo w końcu gwarantuje większą pewność w bramce.
Blaugrana to drużyna która zawsze bardziej motywuje się na mecze LM. Nawet gdy szło im słabo w Primera Division, to w Champions League kroczyli od zwycięstwa do zwycięstwa. Zdają sobie sprawę, że ten mecz będzie kluczowy w kontekście awansu z pierwszego miejsca. Nie wygrać w Paryżu z tak słabym ostatnio PSG to byłoby wielkie marnotrawstwo. Kurs @1,95 jest o wiele za wysoki, osobiście wystawiłbym w okolicach @1,50, biorąc pod uwagę (co kolejny raz podkreślam) nieobecność Zlatana Ibrahimovicia.

Do tego polecam Chelsea lub X @1,20, co daje ciekawe AKO @2,33.

anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
co Wy z tą Barceloną ??? sam jestem ich sympatykiem ale co niektórym chyba troche oczy zamgliło.Czy osoba mająca Avatar z Barceloną może kiedykolwiek zarzucić typ przeciwko Barcelonie ? no chyba nie.Mecz z Malagą już poszedł w niepamięć ? ( 0-0) ostatnie 6-0 oczywiście z Granadą jest najlepszym wyznacznikiem formy FCB i tego , żę dziś łatwo uporają się z potegą jaką jest PSG , potęgą jednak zawodzącą , nie zagra Ibra i w ten sposób powstaje inteligentny typ na czystą &quot;2&quot;
Czas pierwszego gola drużyny - PSG gol przed 65 min 1.83 bet365

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Sporting - Chelsea 2 @1.89 Pinnacle✅
Chelsea pod wodzą Mourinho gra naprawdę dobrze, w lidze angielskiej nie zaznali jeszcze porażki. Sporting po przeciętnym początku sezonu gra coraz lepiej. Sporting stracił punkty z Mariborem, co zbyt dobrze o nim nie świadczy. Zawiodła też Chelsea, zaledwie remisując z Schalke. Dzisiaj w osiemnastce nie ma Drogby. Mówiono, że Costa zasiądzie na ławce, ale prawdopodobnie wybiegnie w 1 składzie. Podopieczni Mou są o wiele lepszym zespołem i dzisiaj powinni pokonać Portugalczyków.
PSG - Barcelona brak gola przed 28:00 @1.83 Bet365⛔
Do tej minuty to aż 3 gola padły ????
Wydaje mi się, że najciekawszy bet na to spotkanie. Barca rzadko zdobywa szybko gole, zazwyczaj ciężko idzie im strzelanie w pierwszych połowach - znacznie więcej bramek strzelają w drugich. PSG całkiem lubi wczesne strzelanie goli, ale wydaje mi się, że w tym przypadku tak się nie stanie. Barcelona to zupełnie inna półka niż ich dotychczasowi rywale. PSG na początku zapewne będzie się broniło i starało kontratakować. W pierwszej połowie nie spodziewam się zbyt wielu klarownych okazji do zdobycia gola.

M 3

maciek8913

Użytkownik
Chelsea -0,5 @1.90

Czekałem specjalnie aż zostaną podane składy na mecz.
Mourinho jest geniuszem - nie ma ku temu wątpliwości,ale w meczu z Schalke
widząc skład gospodarzy miałem złe przeczucie.
W dzisiejszym meczu wychodzą jedenastką która najbardziej do mnie przemawia.
Dla mnie najlepszy typ na dzisiejszy wieczór.

PS. jutro także poczekam na składy ale już polecam się przyjrzeć Zenit 1.80 z Monaco u siebie. Nie dość że teren ciężki to Monaco swoją grą raczej nie powala.

Pozdrawiam

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Manchester City - Roma 1 @1.61 Bet365
Składy na mecz:
Man City - Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Aguero, Dzeko
Roma - Skorupski; Maicon, Manolas, Mapou, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho

Patrząc po składach obywatele wystawiaja wszystko co maja najlepszego na ten arcywazny mecz w ktorym sa zobligowani do zdobycia 3 punktow. Myślę, że będą od poczatku starali się narzucić swój styl gry i strzelić bramkę ktorą ustawi to spotkanie. Romy obrona nie jest zgrana ile oni grali ze soba meczow w tym zestawieniu + Skorupski na bramce? garstkę. Myślę, że City bez problemu ze swoją świetną pomocą i atakiem wygra ten mecz.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Schalke - Maribor
Krótko.Różnica między obiema drużynami jest spora ale jednak kursy na Schalke są bardzo niskie i uderzam w overek bo uważam,że bramek nie powinno tutaj zabraknąć.Maribor słabiutko wygląda w defensywie co było widać choćby ze Sportingiem gdzie mieli mnóstwo szczęścia,że stracili tylko tą jedną bramkę.Pokazały to wcześniejsze też mecze z eliminacji z Celtami czy rewanż z Maccabi,gdzie obrońcy strasznie się gubili.Szczęście im dopomogło ale dzisiaj grają z rywalem zdecydowanie bardziej wymagającym.Schalke ostatnio widać,że forma zwyżkowa i tak na prawdę są w stanie ten over sami pokryć ale ambitnie grająca drużyna Mariboru może coś dorzucić bo akurat w przodzie wygląda to nie tak źle.
over 2,5 @ 1.60 ⛔ 1-1
Pinnacle

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Puszczam w bój Mascherano, van der Wiel, Maicona z Romy,Balenziaga z Bilbao i Rajcevica z Mariboru. W Paryżu sędziować będzie Włoch Rizzoli. Kartki to on lubi bowiem w tym sezonie w 2 meczach w Serie A pokazał ich w obu spotkaniach równo po 5. Dziś nie będzie miał łatwego życia boczny obrońca gospodarzy bowiem przyjdzie mu się mierzyć z geniuszem nie tylko piłkarskim Messiego i Neymara. Holender w tamtym sezonie złapał tylko 5 kartek ale aż 3 z nich w LM. Mascherano natomiast zaś na środku obrony. Obrony, która zgrana mocno nie jest a sam Argentyńczyk odpalił w tym sezonie z takimi akcjami jak czerwona przeciwko Elche czy żółta w meczu z Levante. W tamtym sezonie zebrał 14 kartek w 45 meczach.
Do Manchesteru zawita Roma. Mecz sędziować będzie tam doświadczony Holender - Kuipers. Ja stawiam,że były zawodnik City - Maicon przekroczy dziś przepisy. Dodatkowo zastanawiam się nad kartką dla Fernandinho, który do zdrowych nie należy.
W Borysowie zagrają Baskowie i ja pobieram 5.50 na Balenziaga, który jest bocznym ofensywnie grającym zawodnikiem. Sędziować będzie tam Francuz Lannoy, to taki Rizzoli francuskich boisk ;) W Niemczech sędziować mecz Mariboru będzie Velasco a więc kolejny wariat do kartek, mój wybór padł na obrońce gości - Rajcevica.
van der Wiel żółta kartka TAK
2.85
Betsafe
Maicon żółta kartka TAK
3.55
Betsson
Mascherano żółta kartka TAK
2.95
Betsafe
Rajcevic żółta kartka TAK
4.00
Betsafe
Balenziaga kartka TAK
5.50
Unibet
Kusi mnie Zabaleta i Fernandinho? Pobiera ich ktoś

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
A tobie robson to się dziwię, bronisz kolesia który od 2010 r ma kilka postów, 2 pkt reputacji, a dzisiaj znowu &quot;błysnął&quot;
buraku, co ma do rzeczy to kto ile ma postów i reputacji? brzmisz jak rasista, który ocenia czy ktoś zasługuje na obronę czy nie na płaszczyźnie koloru skóry a tego zabrania regulamin.
@sama dyskusja ligowa no to faktycznie Robson trochę przesadziłeś bo francuska niezaprzeczalnie jest słabsza od hiszpańskiej ALE..... hiszpańskiej też nie należą się szczególnie ciepłe słowa gdyż angielska jest od niej o lata świetlne lepsza a w dzisiejszych czasach to i niemiecka jest dużo lepsza. zważcie na to że to fakt a nie opinia. pozdro fanboje barcy i realu.

@bo86bo
A propos BPL dodałbym jeszcze najbardziej napięty terminarz, najświeższy przykład to Diego Costa nie dał rady zagrać w pierwszej kolejce CL ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
Adamo Adamo cały czas ma dłuuugi ;) Jak to sie mogło stać że zespół z ligi o dwie klasy gorszej od hiszpańskiej rozbił wielką barcelone.... XD
PS: A mówiąc poważnie nie chodziło mi o to która liga jest silniejsza ale o sformułowanie ze o &quot;klase albo dwie klasy gorsza...&quot; Jest to zdanie zbyt odbiegające od rzeczywistości.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
A wy dalej drążycie ten temat która liga jest lepsza a która nie? Czy to ma znaczenie w takich rozgrywkach jak LM? taki Maribor który dostał się do LM rykoszetem po 2 meczach nie ma meczu przegranego remisując z wielką firmą jaką jest Gazprom Schalke. Gdzie tam Huntelaar zarabia więcej niż pół Mariboru warte.
Kolejny przykład Manchester City dziś zagrał na poziomie przynajmniej drużyny średniej z Bundesligi co jak wiemy szybka nie jest.
Zamiast zabiegać rywala już po 30min to co się stało? Roma ich zabiegała. trochę nie do pomyślenie gdzie w PL szybka gra tempo niesamowite jeszcze City? Ale tak jak mówię to LM i tu nie liczy się czy wybiega typ co za dotknięcie murawy xxxxx tyś € czy Suler który takiej kasy na oczy nie widział.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
buraku, co ma do rzeczy to kto ile ma postów i reputacji? brzmisz jak rasista, który ocenia czy ktoś zasługuje na obronę czy nie na płaszczyźnie koloru skóry a tego zabrania regulamin.

@sama dyskusja ligowa no to faktycznie Robson trochę przesadziłeś bo francuska niezaprzeczalnie jest słabsza od hiszpańskiej ALE..... hiszpańskiej też nie należą się szczególnie ciepłe słowa gdyż angielska jest od niej o lata świetlne lepsza a w dzisiejszych czasach to i niemiecka jest dużo lepsza. zważcie na to że to fakt a nie opinia. pozdro fanboje barcy i realu.
Nie lepsza ale lepiej wypadająca w europejskich pucharach. Dla mnie to proste i wyszło to dziś... Barcelona nie traci bramki w 6 meczach w lidze i przyjeżdża do PSG, które nie grzeszy formą i co tracą 3 bramki! Moim zdaniem problem angielski w Europie leży w bardzo silnej, wyrównanej lidze gdzie nawet beniaminek chce wygrać a nie dostać jak najmniej bramek. Prosty przykład porażka United z Leicester mimo,że prowadzili 0-2 ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Tak jak wyżej wspomniał @matimacosz, wiadomo, że Primera Division jest lepsza, ale pisanie, że nagle o &quot;dwie klasy&quot; to pisanie bzdur przeciez. O dwie klasy jest lepsza od naszej kopaniny Ekstraklasowej, ale Ligue1 to czołowa liga w Europie przeciez.

Brak mi słów, kiedy widzę że drużyna z Serie A zabiegała drużynę z Premier League.
Yy, a co to Serie A gorsza jakaś czy coś? Widzę kompleksy, że City napompowane przez kasę szejków. A oni zdaje sie, w LM od kilku lat grają piach. Roma świetny trener i świetny zespół. Jak ktoś po @1,7 grał City to gratuluje pomysłu jakże super. Widać, że nie oglądacie meczów. Wystarczyło popatrzeć na to jak gra Roma i kryzysowe mecze City w tym sezonie.
ALe zaraz naskoczyce, że po meczu każdy mądry, ale przed meczem nie ma o czym tu mówić jak chaos jest i dyskusja słaba, większość pisze &quot;statystyczne analizy&quot; nie patrząć na to co grał dany zespół w ostatnim czasie...

S 2

street-living

Użytkownik
@street living
a gdzie ja napisałem, że Bilbao w formie??? nie są w formie fakt, ale nie porównuj hiszpańskiej ligi do białoruskiej, tym bardziej że ostatnio BATE przegrało z Porto 6-0. Powiedz kiedy BATE ugrało ostatnio w LM jakiś korzystny wynik?
Jak nie wejdzie to hejtuj. Bierz typy z TYPÓW DNIA, tam są &quot;świetne analizy&quot;, tylko jak przychodzi do meczu to większość z nich okazuje się gówniana.
@dz1916
CSKA jeszcze nie tak dawno potrafiło u siebie zremisować z Realem. Poza tym Bayern w tym sezonie nie urzadza pogromów, tylko wygrywa 1 max 2 bramkami.
no i BATE coś ugrało :cool: widziałem skróty i Athletic mógł wywieźć chociaż punkt, szkoda bo kibicuje hiszpańskim klubom. Na ich szczęście są jeszcze rewanże chociaż z tym atakiem to nie można liczyć na awans. Powtórze, w piłce nożnej nie ma czegoś takiego, że drużyna &quot;musi&quot; wygrać????

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Tak jak wyżej wspomniał @matimacosz, wiadomo, że Primera Division jest lepsza, ale pisanie, że nagle o &quot;dwie klasy&quot; to pisanie bzdur przeciez. O dwie klasy jest lepsza od naszej kopaniny Ekstraklasowej, ale Ligue1 to czołowa liga w Europie przeciez.

Yy, a co to Serie A gorsza jakaś czy coś? Widzę kompleksy, że City napompowane przez kasę szejków. A oni zdaje sie, w LM od kilku lat grają piach. Roma świetny trener i świetny zespół. Jak ktoś po @1,7 grał City to gratuluje pomysłu jakże super. Widać, że nie oglądacie meczów. Wystarczyło popatrzeć na to jak gra Roma i kryzysowe mecze City w tym sezonie.
ALe zaraz naskoczyce, że po meczu każdy mądry, ale przed meczem nie ma o czym tu mówić jak chaos jest i dyskusja słaba, większość pisze &quot;statystyczne analizy&quot; nie patrząć na to co grał dany zespół w ostatnim czasie...
Nie, nie chodziło mi o to. Bardziej o to że, to City grając w Premier League, gdzie gra praktycznie najszybszą piłkę, a po 30min wyglądało to tak jakby Roma dopiero co wyszła na boisko a City ledwo dychało, dlatego trochę tego nie mogłem pojąć jak ekipa z PL dała sie zabiegać drużynie z Serie A.
Nie od dziś wiadomo że Roma to świetny zespół mający świetnych piłkarzy a co za tym idzie dobrego trenera.
Ale Manchester ogólnie jest źle przygotowany jak i do sezonu tak i do pucharów.
Aguero co prawda strzela, ale on może grać na pełnych obrotach maksymalnie 25-30. Wiadomo w ostatnim czasie ciągłe kontuzje dużo nie grał. Dzeko jak mu wyjdzie mecz to dobrze ale ostatnio więcej mu nie wychodzi.Silva poziom trzyma. Fernandinho bez formy.
City jak i z Bayernem tak i z Romą nic nie zagrali. Ale najbardziej zaskoczyło mnie to, że to Roma narzuciła swój styl gry. No ale jak się jest bez formy to może nie powinno to być zaskoczeniem.
Z taką grą Roma zajdzie daleko w LM.

luken7 121

luken7

Użytkownik
Basel 1x @1.79[/b]
Liga Angielska uważana przez kibiców drużyn angielskich za najlepszą na świecie to najśmieszniejszy żart na świecie. Liverpool i City to średniacy europejscy. Basel będzie grał jak równy z równym z marnym Liverpoolem. Kto tam gra ? Ekscentyczny Balotelli, pierdołowaty Gerrard czy inne przereklamowane gwiazdy. Jedynie Chelsea coś tam gra w Europie a reszta to drużyny godne na to by powalczyć z WBA czy Leicesterem i jaranko że liga angielska najlepsza bo każdy może wygrać z każdym. O dziwo czy w LM i LE najwięksi średniacy rok w rok leją angielskie drużyny aż miło
[/color]

aaa i co do PSG. Tam jest kupowanie porządnych zawodników, ambitnych walecznych mądre budowanie drużyny i są wyniki 3:2 z Barceloną. Zresztą PSG u siebie jest potężne i lało tutaj nawet i wasze najpotężniejsze na świecie Chelsea z najsilniejszej ligi pod słońcem angielskiej.
To nie jest drużyna jak City że kupują kogo popadnie bo zagrał świetny sezon itp. w PSG kupują zawodników potrzebnych do danej taktyki którzy bedą grać pod ibre czy lucasa czy cavaniego
tak sam w chelsea tez kupowali kogo popadnie przyszedł Mou i uspokoił trochę zapędy transferowe kupując tylko potrzebnych. dlatego Chelsea w tej chwili to najlepsza drużyna angielska kilkanaście kilometrów przed średniakami europejskimi City, Arsenalem czy Liverpoolem a lata świetlne przed United który nie potrafi się odnaleźć po odejściu Safa.
Az we mnie kipi jak czytam takie bzdury ... marny Liverpool ? pierdołowaty Gerrard ? wez kolego zimna kapiel bo z Twoja dyńka cos nie tak ...
Zacznijmy od tego ze Liverpool nie jest marny , poczatek sezonu im nie wychodzi , brak Suareza widoczny + kontuzja Sturridga daje o sobie znac . Balotelli szarpie próbuje ale widac jeszcze brak zgrania zrozumienia itp . Sam Sterling meczu nie wygra . Wróci Sturridge , chłopaki sie zgraja i bede walczyc o TOP 4 .
Aaaaa i najwazniejsze ... LIVERPOOL nie posiada gwiazd wiec nie wiem o jakie przereklamowane gwiazdy ci chodzi . LIVERPOOL to jest zespół , kolektyw który stworzyl Rodgers . Tamten sezon Liverpool gral tak naprawde stała 11 + 2/3 graczy . W tym sezonie skład został poszerzony bo nie da sie pogodzic ligi , LM , pucharów ligowych 11 zawodnikami . Z Evertonem zagrali bardzo dobry mecz , powinno juz predzej byc 2:0 gdyby Howard jakims cudem nie obronil strzalu Mario , piekna bramka Gerrarda z wolnego ( chyba jej nie widziales skoro piszesz ze Gerrard jest perdołowaty , to jest ikona zespołu , mózg ) . Remis z Evertonem mozna uznac za porazke bo nalezała nam sie wygrany ale wyszedł strzał zycia Jagielce .
Tak czy siak nie pozwole aby jakis pseudo kibic , MARNY typer ? obrazał taki klub jak Liverpool bo z tego co mozna zauwazyc Gów...noooo o nic wiesz ;]

cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Az we mnie kipi jak czytam takie bzdury ... marny Liverpool ? pierdołowaty Gerrard ? wez kolego zimna kapiel bo z Twoja dyńka cos nie tak ...

Zacznijmy od tego ze Liverpool nie jest marny , poczatek sezonu im nie wychodzi , brak Suareza widoczny + kontuzja Sturridga daje o sobie znac . Balotelli szarpie próbuje ale widac jeszcze brak zgrania zrozumienia itp . Sam Sterling meczu nie wygra . Wróci Sturridge , chłopaki sie zgraja i bede walczyc o TOP 4 .

Aaaaa i najwazniejsze ... LIVERPOOL nie posiada gwiazd wiec nie wiem o jakie przereklamowane gwiazdy ci chodzi . LIVERPOOL to jest zespół , kolektyw który stworzyl Rodgers . Tamten sezon Liverpool gral tak naprawde stała 11 + 2/3 graczy . W tym sezonie skład został poszerzony bo nie da sie pogodzic ligi , LM , pucharów ligowych 11 zawodnikami . Z Evertonem zagrali bardzo dobry mecz , powinno juz predzej byc 2:0 gdyby Howard jakims cudem nie obronil strzalu Mario , piekna bramka Gerrarda z wolnego ( chyba jej nie widziales skoro piszesz ze Gerrard jest perdołowaty , to jest ikona zespołu , mózg ) . Remis z Evertonem mozna uznac za porazke bo nalezała nam sie wygrany ale wyszedł strzał zycia Jagielce .

Tak czy siak nie pozwole aby jakis pseudo kibic , MARNY typer ? obrazał taki klub jak Liverpool bo z tego co mozna zauwazyc Gów...noooo o nic wiesz ;]

tak samo remis należał się Ludgoretsovi, ale zapomnialem że jak Liverpool nie dostanie karnego z kapelusza to byłby dzień stracony. Od kilku lat Liverpool nic nie gra, wyszedł jeden sezon w tym pokazują na co ich naprawdę stać tracąc punkty z każdym czy słabym czy średnim bo z mocnym to napewno stracą. Suarez ciągnął tą drużynę jak mógł nic dziwnego że odszedł ile można samemu grać ? rozumiem że Liverpool ma wspaniala historie ale wiele klubów taką też ma co mamy zachwalać teraz Milan bo wygrał LM 7 razy ? liczy się co jest teraz i aktualnie Liverpool to poziom Baselu czy innego średnia z europy a stawianie ich wyżej to wyraz niesamowitej głupoty

luken7 121

luken7

Użytkownik
tak samo remis należał się Ludgoretsovi, ale zapomnialem że jak Liverpool nie dostanie karnego z kapelusza to byłby dzień stracony. Od kilku lat Liverpool nic nie gra, wyszedł jeden sezon w tym pokazują na co ich naprawdę stać tracąc punkty z każdym czy słabym czy średnim bo z mocnym to napewno stracą. Suarez ciągnął tą drużynę jak mógł nic dziwnego że odszedł ile można samemu grać ? rozumiem że Liverpool ma wspaniala historie ale wiele klubów taką też ma co mamy zachwalać teraz Milan bo wygrał LM 7 razy ? liczy się co jest teraz i aktualnie Liverpool to poziom Baselu czy innego średnia z europy a stawianie ich wyżej to wyraz niesamowitej głupoty

haha ale ty jestes żałosny ... Liverpool od paru lat nic nie gra to fakt ... a wiesz czemu ? bo nie ma takiej kasy jak City , PSG , Real , Barca , BM itp takie City i PSG to sa sztuczne kluby pompowane przez szejków . Liverpool nie jest na poziomie Basel a jesli tak uwazasz to sam jestes naiwny i niesamowicie głupi . chyba 90% normalnych ludzi na tym forum sie ze mna zgodzi ze LFC jest lepszy od Baselu ... w tym roku LFC zaszalał na rynku transferowym bo po udanym sezonie , zarobienie 99mln funtów z ligi + kasa ze sprzedaży Suareza mieli za co . Jaki dzis bedzie wyniki ? tego nikt nie wie . Ale pewne jest ze jesli wygra nawet Basel to nie znaczy po jednym spotkaniu ze sa od razu lepsi . LIVERPOOL jest lepszym zespołem i mam nadzieje ze to uwodnia a ty skonczysz wypisaywac takie głupoty , zastanowisz sie nad tym co piszesz i przestaniesz obrazac taki klub bo twoja pseudo analize mozna napisac w bardziej ekskluzywny sposób ????

E 285

embotron

Użytkownik
haha ale ty jestes żałosny ... Liverpool od paru lat nic nie gra to fakt ... a wiesz czemu ? bo nie ma takiej kasy jak City , PSG , Real , Barca , BM itp takie City i PSG to sa sztuczne kluby pompowane przez szejków . Liverpool nie jest na poziomie Basel a jesli tak uwazasz to sam jestes naiwny i niesamowicie głupi . chyba 90% normalnych ludzi na tym forum sie ze mna zgodzi ze LFC jest lepszy od Baselu ... w tym roku LFC zaszalał na rynku transferowym bo po udanym sezonie , zarobienie 99mln funtów z ligi + kasa ze sprzedaży Suareza mieli za co . Jaki dzis bedzie wyniki ? tego nikt nie wie . Ale pewne jest ze jesli wygra nawet Basel to nie znaczy po jednym spotkaniu ze sa od razu lepsi . LIVERPOOL jest lepszym zespołem i mam nadzieje ze to uwodnia a ty skonczysz wypisaywac takie głupoty , zastanowisz sie nad tym co piszesz i przestaniesz obrazac taki klub bo twoja pseudo analize mozna napisac w bardziej ekskluzywny sposób ????
Prosze Cie... Liverpool nie ma kasy jak Chelsea czy City, ale sprzedali Suareza za grube miliony i nakupowali gowna, bo inaczej tych pilkarzy nazwac nie mozna. Druzyna, ktora w tamtym sezonie byla o krok od mistrzostwa Anglii sprzedaje Suareza i &quot;wzmacnia sie&quot; Lallana, Markovicem, Emre Canem czy chociazby Balotellim? Ta sama sytuacja co w Tottenhamie po sprzedaniu Bale i tak samo beda dobrymi sredniakami nie liczacymi sie w walce o nic ????

@cichociemny94
Przestan juz tak hejtowac lige angielska, bo az bola oczy. Liga hiszpanska taka super mocna, Barca bez straty bramki, a przyjezdza do Paryza i dostaje 3 gole od oslabionego PSG, Atletico bite przez Olympiacos, tylko Real trzyma poziom, ale i na nich przyjdzie czas z tak marna kadra.

#edit dół:
No mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie, bo mimo, ze jestem kibicem Chelsea to rowniez trzymam kciuki za druzyne Rogersa ????

luken7 121

luken7

Użytkownik
Prosze Cie... Liverpool nie ma kasy jak Chelsea czy City, ale sprzedali Suareza za grube miliony i nakupowali gowna, bo inaczej tych pilkarzy nazwac nie mozna. Druzyna, ktora w tamtym sezonie byla o krok od mistrzostwa Anglii sprzedaje Suareza i &quot;wzmacnia sie&quot; Lallana, Markovicem, Emre Canem czy chociazby Balotellim? Ta sama sytuacja co w Tottenhamie po sprzedaniu Bale i tak samo beda dobrymi sredniakami nie liczacymi sie w walce o nic ????

emborton

Lallana po kontuzji zagrał z Borough i Evertonem i gral na prawde dobrze , beda z nigo ludzie , Emre Can takze mlody talent , Balotelli da rade a MArkovic potrzebuje czasu . Wymieniles pilkarzy wchodzacych teraz do skladu a zapomniales o Alberto Moreno , Monquillo i Lovrenie , z czego tych 1wszych dwóch gra dobrze . Pół składu jest nowego i to wszystko dopiero bedzie sie &quot; docierać &quot; . Poczekaj troche z ty porównaniem do Tottenhamu ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom