matimacosz
Użytkownik
większej bzdury nie czytałem...Oczywiście też poziom ligi hiszpańskiej, a francuskiej to różnica 1 może nawet 2 klas.
Robson // no to polecam się zaznajomić z resztą postów kolegi Adamo i tam masz same bzdury
większej bzdury nie czytałem...Oczywiście też poziom ligi hiszpańskiej, a francuskiej to różnica 1 może nawet 2 klas.
co za bzdura, nikt nic nie musi chłopie to jest piłka nożna tutaj może się zdarzyć wszystko!Bilbao ostatnio nie jest w najlepszej formie ale dzisiejsze spotkanie poprostu muszą wygrać, jeśli myślą o wyjściu z grupy
BZDURA ???? Jaka bzdura ? Spójrz na ranking UEFA i zobacz na którym miejscu jest Hiszpania, a na którym Francja, obecnie i kilka sezonów wcześniej. Francję wyprzedzają: Niemcy, Włochy, Anglia. A także wartość klubów, zawodników itd. Liga hiszpańska bije francuską pod KAŻDYM względem.większej bzdury nie czytałem...
Robson // no to polecam się zaznajomić z resztą postów kolegi Adamo i tam masz same bzdury
A może kolega nie nabija reputacji jak Ty ? i czy liga francuska jest taka gorsza od hiszpańskiej to nie wiem... ranking rankingami ... w Hiszpanii kasa jest w Francji tylk ma PSG i Monaco..A tobie robson to się dziwię, bronisz kolesia który od 2010 r ma kilka postów, 2 pkt reputacji, a dzisiaj znowu "błysnął"
Zaraz ktoś jeszcze napisze że Francuska liga jest na poziomie Hiszpańskiej, dobre sobie :grin: Porównywać obie ligi, PD bije na głowę słabą ligue 1, jak można to porównywać, a co do tego gdzie są pieniądze, to w Hiszpanii ich wcale nie ma, pieniądze są w Madrycie i u Katalończyków reszta odstaje tak samo jak we Francji, tyle że Barca i Real to jednak inna bajka niż PSG i jakieś tam Monaco.A może kolega nie nabija reputacji jak Ty ? i czy liga francuska jest taka gorsza od hiszpańskiej to nie wiem... ranking rankingami ... w Hiszpanii kasa jest w Francji tylko ma PSG i Monaco..
A oglądasz ligę francuską ?A może kolega nie nabija reputacji jak Ty ? i czy liga francuska jest taka gorsza od hiszpańskiej to nie wiem... ranking rankingami ... w Hiszpanii kasa jest w Francji tylk ma PSG i Monaco..
Spójrz jak co roku grają kluby francuskie i hiszpańskie w LM i LE.. w tamtym sezonie finał hiszpański w LM, a w LE wygrywa Sevilla. Nawet taki Betis, spadkowicz z PD zaszedł daleko w tych rozgrywkach a odpadł dopiero po karnych z Sevillą. We Francji jest tylko PSG i ewentualnie Monaco (które prezentuje poziom pomiędzy Valencią a Sevillą w najlepszym przypadku), a w Hiszpanii: Real Madryt, Barcelona, Atletico, Sevilla, Valencia, Bilbao, Sociedad.A może kolega nie nabija reputacji jak Ty ? i czy liga francuska jest taka gorsza od hiszpańskiej to nie wiem... ranking rankingami ... w Hiszpanii kasa jest w Francji tylk ma PSG i Monaco..