26.09.2017 g. 20.45 Apoel - Tottenham
Typ: 2 + under 3,5
Kurs: 1,88
Marathon
Stawka 5j
Kurs na Anglików śmieszny, w handicap się nie pcham bo to mecz wyjazdowy i różnie może być. Real mimo 27 okazji bramkowych strzelił tylko 3 bramki na Bernabeu. Zapewne na Cyprze będzie jeszcze trudniej nastrzelać worek bramek.
Uważam że Tottek to wygra, nie wiem w jakim stosunku, ale różnica klas jest na tyle duża że nie powinno być tutaj niespodzianki. Mój typ 0-2
--------------------------------------------------------------------------------------------------
26.09.2017 g. 20.45 Besiktas- Lipsk
Typ: 1 DNB
Kurs: 2,40
Pinnacle
Stawka 7j
Tutaj jak dla mnie błąd buka, Turki u sienie zawsze robią kocioł i gra się trudno na tym terenie. W ubiegłym sezonie nie poradziło sobie tam Napoli czy Benfica. Zespół z Lipska to żółtodziób w Lidze Mistrzów, nie są moim zdaniem przyzwyczajeni do gry co 3 dni, a to daje w kość. O Turkach pisałem 2 tygodnie temu, mają kilka Nazwisk z bogatą karierą, mimo że lata lecą ale nie lekceważyłbym takich zawodników jak: Negredo, Babel, Quaresma, Lens, Adriano, Medel, Pepe.
Lipsk przegrał wyjazdy w Schalke i Augsburgiem w lidze, więc nie sądzę aby poradzili sobie na Tureckiej ziemi.
1 DNB po 2,40 biorę w ciemno.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
26.09.2017 g. 20.45 Dortmund- Real Madryt
Typ: 2
Kurs: 2,40
Tempobet
Stawka 4j
Stawka niska bo mecz wysokiego ryzyka, ale uważam że Real ma na tyle potencjału aby wygrać to spotkanie, z bądź co bądź przeciętną Borussią. Ktoś powie że wygrali 5 z 6 meczy w lidze z bilansem 19-1, tylko z kim grali??? Wolfsburg początek sezonu bez formy, Herta na wyjazdach słaba, remis z cieniutkim Freiburgiem, o Koeln to szkoda pisać, HSV też nie jest to szczyt tabeli i M'Gladbach z której co rok odchodzą ważni zawodnicy.
Moim zdaniem Real to Real, i należy oddzielić ligę od ligi mistrzów, zupełnie inna motywacja i inne pieniądze. Zresztą Real ma czasem problemy z koncentracją ze słabymi zespołami. Uważam że królewscy wyjdą zmobilizowani na 100% i na pewno nie będą odstawać od BVB, która formę strzelecką ma wyborną.
Przed rokiem Real też miał słaby początek, BVB też była w gazie i co? BVB wymęczyło remis w 87 minucie.
26.09.2017 g. 20.45 Monaco- Porto
Typ: 1
Kurs: 2,23
Tempobet
Stawka 8j
Jak dla mnie bet dnia, Porto lata świetności ma juz za sobą. W lidze portugalskiej zazwyczaj top 3, ale na
LM to za mało. Monaco mimo mocnej letniej wyprzedaży gdzie odeszło kilku kluczowych zawodników radzi sobie całkiem nieźle. Szczególnie na własnym stadionie są piekielnie groźni. Porto z kolei wyjazdy miewa kiepskie, zresztą przegrali nawet u siebie z Besiktasem.
Uważam że podopieczni Jardima powinni po ciekawym spotkaniu ograć zawodników z Portugalii.