>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 2.10.2012 - wtorek

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik

Czas na drugą kolejkę piłkarskiej Ligi Mistrzów. We wtorek 2 października kolejna seria gier. 0 18 pierwsze spotkanie tj Spartak-Celtic. Rosjanie w I kolejce mocno postraszyli Barcelonę na Camp Nou. Tym razem zadanie dużo łatwiejsze, dodatkowo rywal dużo łatwiejszy, w sam razy aby zapunktować pełną pulą po raz pierwszy w tej edycji. Reszta meczów standardowo o 20.45. Barcelona jedzie do Lizbony na mecz z Benficą, która już w tamtym sezonie pokazała, że na własnym stadionie żadne rywal im nie straszny. Ciekawie również powinno być w Turynie w meczu Juve z Szachtarem,

Zachęcam do dyskusji ;)

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Juventus - Szachtar
Pierwsze spotkanie tych drużyn w historii? Juventus jak wiemy jest w gazie i grają na 100% czy wygrywają czy przegrywają. Będzie to znakomita okazja, żeby nabić sobie 3 punkty po ostatnim remisie z Chelsea. Tym bardziej będą zmotywowani by wygrać ponieważ rewanż z Szachtarem to bardzo daleka podróż do Doniecka. Zawodnicy Juve to wyższa półka w porównaniu z Szachtarem, fizycznie i technicznie. Uważam, że poradzą sobie u siebie z Ukraińcami i to nie jednym golem ale kurs na zwycięstwo jak najbardziej zachęca dlatego pobieram go już teraz.

Juventus - Szachtar, 1 @ 1.60 Bwin

Valencia - Lille

Spotkanie dwóch drużyn, które przegrały swoje pierwsze mecze w Lidze Mistrzów. Valencia jak najbardziej usprawiedliwiona, musiała jechać do twierdzy Monachium. Lille natomiast przegrało u siebie aż 1-3 z BATE Borysów. Drużyny te spotkały się w 2009 roku podczas rozgrywek Ligi Europy, Nietoperze pewnie pokonali Lille 3-1, a na wyjeździe remis 1-1. Dzisiaj drużyna Lille wygląda słabo: 12 miejsce w lidze francuskiej, bilans bramkowy 8-8. Valencia również za dobrze nie gra, podobne miejsce co Lille natomiast u siebie są bardzo dobrzy. Uważam, że główną rolę odegra tutaj własny stadion Estadio Mestalla. Valencia powinna zainkasować te 3 punkty bo później czeka ich podróż na Białoruś, wyjazd z Lille aż do przyjazdu Bayernu i trzeba zdobyć już teraz punkty, żeby potem mieć jakiś margines błędu.

Valencia - Lille, 1 @ 1.57 Bwin

lukkaz3 7

lukkaz3

Użytkownik
Witam ja jesli juz zagram cos na Champions League to bedzie to:

Nordsjael.-Chelsea 1.33
BATE Borisov-Bayern M. 1.3 ????
Arsenal-Olympiakos 1.32

Kurs:2.28
Stawka: 100[j]
EWK:228[j]

Mam tylko malutkie obawy co do meczu BATE z Bayernem czy nie uwazacie ze moze tu pasc remis??? Wiem ze Bayern jest obecnie w super formie ale ciagle wygrywac nie beda, nie moge pojac czy BATE w meczu z Lille gralo tak dobrze czy Lillie tak slabo???? Nie uwazam ze Bayern moglby ten mecz przegrac ale remis??? Czy ktos moze to dokladniej zweryfikowac?? Pozdro.

djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Bayern ma obecnie taką kadrę, że może wygrywać z każdym i to seriami. Obecnie to chyba obok Realu i Barcelony najlepszy klub świata. Grają bardzo dobrze i praktycznie w każdym meczu niesamowicie dominują rywala. To ich wizytówka - potrafią niesamowicie nacisnąć przeciwnika, który się gubi i nie może wyjść z własnej połowy. Pokazali to w meczu z Valencią czy z Schalke na wyjeździe, czyli bardzo solidnymi ekipami europejskimi. Potwierdzili to w każdym innym meczu. Podobnie grali w poprzednim sezonie, ale nie mieli takiej ławki. Teraz ich kadra to potęga. Chyba tylko Real, Barcelona czy City mają podobnie mocną.
Co do składu Bayernu, to bardzo ciężko przewidzieć. W kadrze nie będzie pewnie jeszcze Alaby, Contento i Gomeza ( co to będzie, jak oni wrócą! ).
Kto nie zagra, to na pewno będzie Bayern bardzo silny i pragnący zwycięstwa. Schweinsteiger, Kroos i Mueller, ci trzej są w niesamowitej formie. Zwłaszcza Bastian, który zaczyna grać na swoim najwyższym poziomie.
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Schweinsteiger, Martinez, Robben, Kroos, Ribery - Mandzukić
Do tego na ławce Tymoszczuk, Luiz Gustavo, Shaqiri, Mueller i Pizarro + Starke, Van Buyten i Can/Weiser.
Tak będzie to wyglądało na Białorusi. Czy Bayern wygra? Jeżeli nie będzie cudu, to tak i to pewnie.
Warto wspomnieć o Riberym, który jest w równie dobrej formie co w poprzednim sezonie. Robben w tym sezonie to inny piłkarz. Walczący na całej szerokości boiska, grający bardzo zespołowo. Jest jednym z głównych kreatorów gry, rozpoczyna dużo akcji i stara się być wszędzie. Arjen nie bazuje teraz tylko na swojej szybkości i dryblingach i zejściach na lewą nogę. Teraz potrafi wrzucić i dać kapitalne prostopadłe podanie. Ale to co się najbardziej rzuca w oczy to jego wielka mobilizacja i praca w defensywie. Widać, ze Holender czuje się odpowiedzialny za drużynę.

Otrzymane punkty reputacji: +9
P 2,4K

promark

Użytkownik
A co sądzicie o Manchesterze ? Wyjazd na pewno nie będzie łatwy, Cluj pokonał na wyjeździe dobrze grającą Brage 0-3. Jednak czy prezentują oni aż taki poziom żeby ugrać cokolwiek z angielskim klubem. Dla mnie kurs 1.6 na pewno do dubla w sam raz. To samo z Juventusem który z Chelsea zagrał naprawdę nieźle, raczej u siebie nie przegra z Shakharem i tutaj ten sam kurs 1.6 na pewno do przyjęcia. Myślę że Barcę, Bayern i Chelsea to można spokojnie grać, nawet Bayer i Chelsea z handi -1.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A co sądzicie o Manchesterze ?
Manchester nie wszedł w sezon jeszcze. Wyniki do dzisiejszego meczu były lepsza niż sama gra. Z Galatą u siebie wynik śmiało mógł iść w dwie strony, z Liverpoolem na Anfield błędy sędziowskie , Everton ograł MU zasłużenie. So&#39;ton, Fulham i Wigan to z urzędu powinni ogrywać, a aby z Wigan jako takich problemów nie było. Dziś Koguty w pierwszej połowie zdominowali MU, w drugiej już to się trochę odwróciło ale i tak widac jeszcze spore braki. Obrona gra słabo, dziecinne błędy, sporo kontuzji.. ja tam po takim kursie nawet za darmowe pieniadze bym nie pograł.

lewandowski 127

lewandowski

Użytkownik

Z wtorkowych meczy wybrał bym taki zestaw ...
Spartak 1 @ 1,57 ⛔
Chelsea 2 @ 1,36 ✅
Valencia 1 @ 1,65 ✅
AKO @ 3,52

Spartak powalczył i napsuł dużo krwi Barcelonie w 1 meczu LM przegrywając 2:3 co na pewno wstydu nie przynosi ,Celtic w tym czasie zremisował u siebie bezbramkowo z Benficą . Spartak u siebie w tym sezonie jeszcze nie przegrał nawet nie zremisował czy to w lidze rosyjskiej gdzie mają 3 zwycięstwa na koncie czy też w el.LM gdzie pokonali Fenerbache i moim zdaniem odprawią tym razem Celtic którego czeka mała wycieczka do Moskwy .
Po pokonaniu Arsenalu w PL na pewno jeszcze bardziej wzrosły morale ekipy z Londynu a po remisie w 1 meczu LM z Juve 2:2 czas teraz zdobyć 3 punkty kosztem duńskiego Nordsjælland który nie ukrywajmy raczej nie ma co porównywać z Anglikami piłkarze $$$ wszystko po stronie Chelsea która w takich meczach nie może tracić punktów ... bo potem czeka mecz z Szachtarem .
Tutaj typ może bardziej przeciwko bardzo słabo grającemu w tym sezonie Lille niż na Valencię . Lille w 1 meczu LM przegrała u siebie 3:1 !! z BATE , Valencia w tym samym czasie też przegrała , ale za to na wyjeździe i z Bayernem 1:2 który w tym sezonie naprawdę prezentuje znakomitą formę . Lille w weekend doznało kolejnej porażki w lidze tym razem nie poradzili sobie z Rennes przegrywając 2:0 i zajmują dopiero 15 miejsce w tabeli !! Natomiast Valencia wygrała 2:0 z Zaragoza . Valencia musi u siebie wygrywać takie mecze bo wyjazdy im nie służą ...

jacio 456

jacio

Użytkownik
Jeszcze nikt nie podał typu na Barce, a kurs całkiem niezły 1,57 na bet365. Benfica u siebie silna, ale raczej nie na Barcelone. Do składu mają wrócić Puyol, Iniesta i Adriano. Jak myślicie, warto to grać?

Otrzymane punkty reputacji: +2
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Kuchcik nie sądzisz,że po mimo wszystko delikatnym blamażu u siebie z Kogutami najlepszą metodą na zamknięcie ust krytykom będzie zwycięstwo w Rumunii?

Mnie do zagrania na MU skusi dla niektórych być może głupi argument.Jak pamiętam zawsze grywałem na wyjeździe na wielkie,znane firmy,które jechały do krajów byłej komuny i jakoś większośc typów wchodziła.Ja rozumiem ,że zespół z Transylwanii ma składzie kilku stranieri ,ale mimo tego jest chyba jednak różnica klasy pomiędzy zespołami.
Może właśnie ten mecz spowoduje właściwe wejście w sezon MU?Najwyższy czas się przełamć i wejśc na wysokie obroty.Manchester na pewno stać na to ,co myślisz o tym?
Manchester nie wszedł w sezon jeszcze. Wyniki do dzisiejszego meczu były lepsza niż sama gra. Z Galatą u siebie wynik śmiało mógł iść w dwie strony, z Liverpoolem na Anfield błędy sędziowskie , Everton ograł MU zasłużenie. So&#39;ton, Fulham i Wigan to z urzędu powinni ogrywać, a aby z Wigan jako takich problemów nie było. Dziś Koguty w pierwszej połowie zdominowali MU, w drugiej już to się trochę odwróciło ale i tak widac jeszcze spore braki. Obrona gra słabo, dziecinne błędy, sporo kontuzji.. ja tam po takim kursie nawet za darmowe pieniadze bym nie pograł.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pewnie pomyliłeś nicki.
Ja zgadzam się z Konradem, bo idzie nam bardzo słabo. Kontuzje dają znać o sobie w bardzo dużej mierze (brak Vidica) z Tottenhamem już dał do myślenia. Ferdinand cieniem samego siebie.
Ferguson przez kilka lat rywali już nie zlekceważy w LM przez to, co stało się rok temu. Niemniej po takim kursie bym nie brał. Diabły grają statycznie i pewnie będzie to nudnawy mecz. Jeśli się przeciśniemy to wygramy, ale na razie to jest tragedia.
Spartak Moskwa @1,60 [Expekt] ⛔
Celtic to już nie to samo co kiedyś. Teraz ich piłka jest typowo wyspiarska i nie ma nawet nutki finezji - jak kiedyś, gdy mieli do tego piłkarzy, którzy potrafili pokonać United, walczyć na równi z Milanem i Barceloną (i to wcale nie przypadkowo).
Tu nie ma co się rozpisywać. Spartak gra u siebie, ma wybitną formę. Wraz z Benficą pewnie będą bić się o awans. Mogą niby żałować tego pierwszego meczu, ale z drugiej strony to dobre spotkanie do wyniuchania swojej szansy w tej grupie.
Oglądałem The Boys z Motherwell. Strasznie ociężałą drużyną się wydają. Rangersi zdegradowani, a oni spuścili z tempa. To im wyjdzie bokiem.
Rosjanie jak było już mówione - w konkretnej dyspozycji w lidze. Fajna gra w pierwszym meczu, oby teraz poszli po prostu do przodu.
Ostrzegałbym przed graniem Valencii po takim kursie. Ale przede wszystkim Juventusu. Mają świetną formę, kurs pewnie spadnie ostro do wtorku wieczór (no, niby wszystko ok). Lecz nie można zapominać ogółem kim jest zespół z Doniecka. To wciąż fajna ekipa...

Otrzymane punkty reputacji: +8
R 50

radeknic

Użytkownik
czy mógłby ktoś napisać analizę meczu juventus- szachtar ? i na kogo by postawił? bardzo ciekawy mecz lecz nie jestem do konca przekonany by dac pewną 1

mikelibero 5

mikelibero

Użytkownik
Ciężka sprawa z Tym Bate Borysow. Sam się zastanawiam czy zagrać na 2, bo ciężko jednoznacznie ocenić po jednym meczu BATE z Lille, jak dobrzy są Białorusini. Moim zdaniem kurs nie jest najatrakcyjniejszy, bo zdaje się, że Bayern czeka najcięższa do tej pory przeprawa w tym sezonie. No ale w myśl zasady Mia san Mia Bawarczycy wyszarpią 0:1 :razz:
Spartak Moskwa @1,60 [Expekt]
Celtic to już nie to samo co kiedyś. Teraz ich piłka jest typowo wyspiarska i nie ma nawet nutki finezji - jak kiedyś, gdy mieli do tego piłkarzy, którzy potrafili pokonać United, walczyć na równi z Milanem i Barceloną (i to wcale nie przypadkowo).
Tu nie ma co się rozpisywać. Spartak gra u siebie, ma wybitną formę. Wraz z Benficą pewnie będą bić się o awans. Mogą niby żałować tego pierwszego meczu, ale z drugiej strony to dobre spotkanie do wyniuchania swojej szansy w tej grupie.
Oglądałem The Boys z Motherwell. Strasznie ociężałą drużyną się wydają. Rangersi zdegradowani, a oni spuścili z tempa. To im wyjdzie bokiem.
Rosjanie jak było już mówione - w konkretnej dyspozycji w lidze. Fajna gra w pierwszym meczu, oby teraz poszli po prostu do przodu.
Ostrzegałbym przed graniem Valencii po takim kursie. Ale przede wszystkim Juventusu. Mają świetną formę, kurs pewnie spadnie ostro do wtorku wieczór (no, niby wszystko ok). Lecz nie można zapominać ogółem kim jest zespół z Doniecka. To wciąż fajna ekipa...
Ze wszystkim się zgadzam, szczególnie Twoja ocena Celticu mi się podoba i za to masz plusik ode mnie, bo skorzystam i obstawie:cool:, ale co do Juve to pozwolę się nie zgodzić. Myślę, że spośród 2 silnych ekip to Juventus okaże się zwycięzcą ponieważ gra u siebie i ma dwóch profesorów Pirlo i Buffona. Ich klasa i doświadczenie przesądzą o zwycięstwie.

spielmacher 2

spielmacher

Użytkownik
Ciężka sprawa z Tym Bate Borysow. Sam się zastanawiam czy zagrać na 2, bo ciężko jednoznacznie ocenić po jednym meczu BATE z Lille, jak dobrzy są Białorusini. Moim zdaniem kurs nie jest najatrakcyjniejszy, bo zdaje się, że Bayern czeka najcięższa do tej pory przeprawa w tym sezonie. No ale w myśl zasady Mia san Mia Bawarczycy wyszarpią 0:1 :razz:

Pilkarze Z monachium sa jak maszyna watpie zeby zespol z Bialorusi mial jakiekolwiek szanse.Bardziej zastanawial bym sie na Handicapem.W weekend widzielismy jak bayern na pol gwizdka wygrywa spotkanie bez ´Javiego i wpuszczonego pod Koniec Mandzukica.Jak dla mnie spokojny Over w spotkanie i zastanawiam sie na Handi.powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
spielmacher 2

spielmacher

Użytkownik
Nordsjael -Chelsea 2

Wydaje mi sie ze spokanie nie moze zakonczyc sie inaczej niz wygrana wysoka Chelsea,
Londynczycy mieli trudny mecz w weekend z Arsenalem ale widac ze w tym sezonie Londynczycy beda walczyc o wszystkie wazne trofea,
Torres zaczyna strzelac,swietna forma Maty,taki przeciwnik to wymarzony partner dla drobnego oskara no i ten Hazard ktorego transfer splaci sie bardzo szybko jezeli bedzie gral jak do tej pory.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
VS.

Juventus Turyn - Szachtar Donieck 1 1,52 Unibet

Juventus powrót po kilku latach nieobecności w Lidze Mistrzów meczem w Londynie przeciwko obrońcy tytułu. Mimo, że przegrywali 0-2 i to Chelsea miała optyczną przewagę to jednak potrafili doprowadzić do remisu. U siebie w lidze ciągną dalej serię meczów bez porażki. W zeszłym tygodniu blisko było jej przerwania w spotkaniu z Fiorentiną ale w sobotę przyjechała Roma, dostała 4-1 i już 45. mecz z rzędu bez przegranej na rozkładzie jest. U gospodarzy zabraknie tylko Simone Pepe i oczywiście trenera Conte ale do tego piłkarze powinni się przyzwyczaić . Jeśli chodzi o Szachtar to w ostatniej kolejce wygrali z Nordsjælland 2-0 i taki wynik raczej nikogo nie zdziwił. W lidzę też wszystkich tłuką, ale tam jedynym zespołem, który może mierzyć do piłkarzy z Doniecka jest Dynamo Kijów, które dwa tygodnie temu w pucharze przegrało 4-1 z ekipą Lucescu i zmieniło trenera. Problem jednak w tym, że jutrzejszy mecz odbędzie się w Turynie. Juventus jeszcze nigdy w historii nie przegrał u siebie z drużyną z Ukrainy, Szachtar wygrał raz na osiem spotkań na włoskiej ziemi.
Moim zdaniem Juventus powinien spotkanie kontrolować i ostatecznie wygrać. Szachtar trochę stracił na wartości od kiedy wygrywał Puchar UEFA czy walczył o półfinał LM. Ostatni sezon w Europie nie mógł być zaliczony do udanych. W tym roku bardzo ciężko będzie awansować do fazy pucharowej. Wydaje mi się, że powalczą ale przede wszystkim na własnym boisku. Na wyjazdach będzie trudno, szczególnie w Turynie, gdzie przyjdzie zmierzyć się z bardzo dobrze spisującą się Starą Damą.

Przewidywane składy:
Juventus: Buffon - Bonucci, Barzagli, Chiellini - Asamoah, Vidal, Marchisio, Pirlo, Lichtsteiner - Vucinic, Matri
Szachtar: Pyatov - Rat, Kucher, Rakitskiy, Srna - Stepanenko, Fernandinho, Willian, Adriano, Ilsinho - Mkhitaryan

Jeszcze odnośnie meczu Spartaka - Celtic też miałem coś napisać ale z grubsza wszystko jest napisane wcześniej. Dodam tylko, że piłkarze z Glasgow, nie licząc kwalifikacji, nie wygrali żadnego meczu w Lidze Mistrzów na wyjeździe od 26 spotkań. Mieli sześć remisów i dwadzieścia porażek. Do tego dochodzi sztuczna nawierzchnia na Łużnikach, chociaż to akurat nie musi przeszkadzać, bo większość piłek grają górą.

Otrzymane punkty reputacji: +1
E 14

embi

Użytkownik
Nordsjael - Chelsea @ 1.33

Jak dla mnie jest to najpewniejszy z wtorkowych meczy. Nordsjael przegralo z Shahtarem 2-0 w tamtej kolejce, bedzie to zespol, ktory jezeli ugra cos ponad 1 pkt w calej fazie grupowej to bedzie niespodzianka. Chelsea w tym sezonie w gazie, kilku nowych, finezyjnych zawodnikow, Torres zaczyna strzelac, Mata zaczyna grac swoje po lekkim zastoju. Oprocz kompromitacji z Atletico Madryt londynczycy jeszcze nie przegrali meczu w tym sezonie. W porownaniu do tamtego sezonu zaczeli fenomenalnie zdobywajac 16 punktow w 6 meczach ( 5 wygranych, 1 remis, 0 porazek). Ostatnio wygrana w bardzo trudnym meczu z Arsenalem, mimo sredniej postawy ofensywy. Atak Chelsea przynajmniej na papierze w tym sezonie wyglada rewelacyjnie: Hazard, Oscar, Moses, Mata i zaczynajacy strzelac Torres. Na korzysc londynczykow dziala rowniez zadziwiajaco dobrze spisujaca sie obrona, w tamtym sezonie tracili gola w duzej wiekszosci meczow, do tej pory stracili tylko 3(!) gole w 6 meczach. Przewidywany sklad: Cech - Ivanovic Luiz Terry Cole - Mikel Lampard Mata - Hazard Torres Oscar (w raziie slabszej dyspozycji ofensywy na lawce bedzie Ramires czy Moses).
Chelsea w tym sezonie traktuje LM bardzo powaznie, w koncu moga byc pierwsza druzyna, ktora obroni to trofeum ????
Przewidywany wynik: 0-3.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Sam raczej na wtorek nic grać nie będę, bo w środę widzę ciekawsze spotkania. Jednak wyrażę kilka opinii na temat meczy, których moim zdaniem nie warto grać.
Cluj - Manchester
Popieram opinię kolegi Konrada. United zdecydowanie jeszcze nie weszło w sezon. Ciągła rotacja na bramce Fergusona doprowadzić może w końcu do katastrofy. Nie wiem czy ten człowiek nie widzi konsekwencji swoich decyzji? Do tego słaba gra skrzydłowych, jedynie Valencia na względnie przyzwoitym poziomie. A środek pola Manchesteru wiemy jak wygląda od kilku ładnych lat. Co prawda Kagawa zrobił w końcu różnicę, ale to jeszcze nie to. Męczarnie, męczarnie i męczarnie. Tak można opisać wszystkie mecze United z wyjątkiem tego z Wigan. Zdecydowanie odradzam grę. Jak coś grać to prędzej +2 na Cluj.
Benfica - Barcelona
Gra Barcelony w tym sezonie dużo gorsza od wyników. Ostatnio szczęśliwe i wymęczone wygrane. A mecze wyjazdowe to już w ogóle słaby poziom w porównaniu do ostatnich lat. Wyjazdy Barcy w tym sezonie. Porażka 1-2 z Realem w Superpucharze. A w lidze 3-2 z Sevilla (do 89 min 1-2), 2-1 z Osasuną (do 76 min 0-1) i wygrana 4-1 z Getafe. Dodając do tego pierwszy mecz w Lidze Mistrzów 3-2 ze Spartakiem (do 72 min 1-2). Widać jak to wszystko niby dobrze wygląda, ale bardzo szczęśliwie. Tutaj jakbym miał czegoś szukać, to również +2 Benfica, lub np. Barcelona strzeli w ostatnich 15 min. Lub X/2. Czysty win ryzykowny a kurs niski.

zaglebie13 152

zaglebie13

Użytkownik
CFR Cluj - Man chester United Typ: 2 kurs: 1,67 bet365
Każdy pamięta sytuacje z tamtego sezonu kiedy United mając bardzo słabą grupę nawet z niej nie wyszli. W tym sezonie takiego błędu już na pewno nie popełnią. A z kim zdobywać punkty jak nie z rumuńskim Cluj. W pierwszym meczu Rumuni co prawda wygrali i to na wyjeździe z portugalską Bragą ale United to nie Braga i na pewno tego meczu nie odpuszczą. sam Wayne Rooney mówi że są wyjątkowo zmobilizowani i nie ma mowy o rozluźnieniu.
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&amp;amp;artykul=233224
W United zabraknie Giggsa Scholesa i Carricka . Obstawiam wysokie zwycięstwo United.

W 606

wanderlei

Użytkownik
Spartak Moskwa - Celtic Glasgow
Ciekawy mecz czeka nas w Moskwie gdzie miejscowy Spartak podejmie Celtic Glasgow.
W pierwszej kolejce ligi mistrzów zespół z Rosji pozostawił dobre wrażenie po sobie pomimo tego że przegrali 2-3 z Barceloną na Camp Nou.
Celtic natomiast zremisował u siebie z Benfica Lizbona 0-0.
Według mnie walka o drugie miejsce w tej grupie rozegra się pomiędzy Benficą a właśnie Spartakiem.Rosjanie aby realnie myśleć o wyjściu z grupy powinni mecz z Celtikiem wygrać.Rosyjskie zespoły są od lat mocne na własnym terenie.Celtic natomiast przyzwyczaił nas w europejskich pucharach że w meczach wyjazdowych nie ma nic ciekawego do zaoferowania.
Kadrę na pewno mocniejszą ma Spartak.Bracia Kombarov McGeady Ari Wellington de Zeeuw Kallstrom Emenike to nazwiska już dobrze znane nie jednemu kibicowi piłkarskiemu.
Aiden McGeady to piłkarz który do Spartaka przyszedł właśnie z Celticu.Myślę że ten zawodnik będzie szczególnie umotywowany w jutrzejszym meczu.
Kurs 1,60 warty gry na gospodarzy.

dedi 122

dedi

Użytkownik
Odnośnie meczu Spartak Moskwa - Celtic w drużynie gospodarzy zabraknie najlepszego napastnika Wellitona(można było się tego spodziewać), gdyż ten leczy od dłuższego czasu kontuzję obojczyka. Dodatkowo nie będzie możliwy udział zdobywcy bramki na Camp Nou - Romulo, gdyż ten zerwał więzadła krzyżowe w ostatnim spotkaniu ligowym z Rostowem. Ponadto zabraknie kapitana Spartaka Siergieja Parszywliuka oraz podstawowego bramkarza Andrija Dykana . Jak widać kilku graczy wypadło ze składu, zobaczymy jak zaprezentują się zmiennicy. Ja osobiscie odpusciłem ten mecz. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom