>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 02.10.2013 - środa

Status
Zamknięty.
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Juventus - Galatasaray
Typ: czerwona kartka @ 3,60
Typ: over 4,5 żółtych kartek @ 2

Obie drużyny zapewne należą do tych co nie odstawiają nogi i w swoich ligach są do tego przyzwyczajeni, tutaj nie będzie inaczej. Na pewno będzie ostro na boisku znając drużyny z tych krajów, zwłaszcza o taki prestiż. Kursy bardzo fajne, a na dodatek sędzia może temu bardzo pomóc. Viktor Kassai lubi dawać zarówno żółte jak i czerwone kartki, a także dyktować sporo rzutów karnych. Moim zdaniem typy bardzo fajnie wyglądaj i warto zagrać.
Real - Kopenhaga
Typ: over 3,5 żółtych kartek

Tutaj także myślę o zółtych kartkach, gdyż na boisku będzie częsta sytuacja, że gracze Kopenhagi nie będa mogli nadążyć nad znacznie lepszymi, szybszymi zawodnikami Realu co za czym idzie faule taktyczne no i żółte kartki. Obie ekipy mogą dołożyć do puli, gdyż Real także ma w swoich szeregach graczy, którzy lubią je dostawać. Też warto.
Manchester City - Bayern Monachium
Typ: over 2,5 @ 1,75

Nie ma się co rozpisywać, obie ekipy mocno overowe, dobra ofensywa z błędami w defensywie, powinno paść te co najmniej 3 gole, a sądzę, że może być dużo więcej ????

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Real Sociedad typ: Bayer over 1.5 @ 1.70 Betsson ✅
W pojedynkach niemiecko-hiszpańskich przeważnie pada sporo bramek. W spotkaniu na Old Trafford Bayer nie postawił w swoim polu karnym dworca autobusowego, lecz próbował nawiązać otwartą walkę. Przegrali, ale pozostawili po sobie dobre wrażenie. Nie przejęli się tą porażką. Świadczą o tym wyniki jakie uzyskali z Mainz i Hannoverem w lidze oraz z Arminią w pucharze. Pokuszę się nawet o wytypowanie wyniku - 3:2 ;) (@ 23.00 Betsson)

Paris SG - Benfica
typ: 1 połowa lub koniec @ 1.49 Betsson ✅
Nie jestem szczerze powiedziawszy przekonany do zwycięstwa PSG. Jednak wszystko przemawia za nimi. Kto by nie wyszedł z przodu z trójki Ibra, Cavani, Lavezzi ten zawsze powinien zrobić różnicę pod bramką przeciwnika. Bojowo nastawieni są paryżanie na osiągnięcie jak najlepszego wyniku w tegorocznych rozgrywkach LM. Przed poprzednim meczem z Olympiakosem pewności siebie dodawały zawodnikom wypowiedzi trenera. Był on w stu procentach przekonany o zwycięstwie. Nie przyjmował do wiadomości innego wyniku. W Grecji dali radę, to i we Francji powinni. Dla zabezpieczenia się stawiam że mogą już po pierwszych 45 minutach prowadzić co najmniej jedną bramką, przez co reszta spotkania nie będzie mnie już zbytnio obchodziła.

Shakhtar Donetsk - Manchester United typ: BTS @ 1.61 ✅
Ostre wypowiedzi przedmeczowe. Moyes winny niemrawej gry United?
Każdy snuje swoje teorie. Każdy też ogląda mecze i ma swoje przemyślenia. Jednak Shakhtar to nie ogórki i emocje trzeba zostawić z boku. Są w dalszym ciągu nieprzewidywalną drużyną mimo odejścia Mkhitaryana. Dla mnie najistotniejsze jest to, że nie zapomnieli jak się strzela. To samo interesuję mnie po stronie gości. Van Persie, Welbeck - ta dwójka pociągnie dziś ten typ. Manchester po porażce zawsze głodny jest &quot;rewanżu&quot;. Ma dziś ku temu okazję. Ja widzę bramki a kto zwycięży ? Zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +26
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Szachtar - Manchester United
Liczę na odpowiedź a&#39;la Chelsea... Moyes moim zdaniem za mocno rotuje składem, zwłaszcza defensywą. Dla mnie powinna ona wyglądać tak:
Rafael - Evans - Vidic - Evra
Kto oglądał mecz United w ramach Capital One ten widział jaką różnice w grze widać kiedy na prawej obronie gra Rafael... masa dośrodkowań i co ważne dużo celniejszych jak Jonesa czy Valencii i dobrze się czuje Brazylijczyk w grze kombinacyjnej.
Dziś mecz z Szachtarem i aby mieć spokojną głowę i nie dać wody na młyn prasie trzeba wywieźć punkty. Z racji,że im kibicuje to darowałbym sobie odpuszczenia tak dobrego kursu na zwycięstwo Diabłów. Po tym jak nie idzie w lidze, moim zdaniem jeszcze większy nacisk należy położyć na turnieje. Ja osobiście pograłem wygraną United 1 bramką albo jak kto woli Handicap na Szachtar +1 Remis. Kurs był spory bo grałem po 4.50 w Betclic.
Widzę składy i nie wierzę,że nie ma Rooneya nawet na ławce, gramy z kalecznym Valencią a więc będzie ciekawie, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Mecz będę kontrolował na live ;)
Resztę odpuszczam bo to maskara, składy takie dziwne wszędzie,że miazga... jedynie jeszcze myślę nad wygraną do zera Realu

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Shakhtar Donetsk - Manchester United @ 2.60 ⛔ Katastrofalny mecz.
Miałem coś dłuższego wcześniej napisać, ale jakoś nie było czasu, a teraz gdy już są składy, typ na Shakhtar wydaje się oczywisty. Skłąd United: De Gea Rafael Vidic Smalling Evra Valencia Carrick Fellaini Cleverley Welbeck RVP. Istna patologia. Nie ma Rooneya, podobno jakaś grypa czy coś, więc to zrozumiałe. Ale co ten Moyes wymyślił? Obrona okey bo wraca Rafael i jest Evra czy najlepsi boczni obrońcy na świecie. W środku Smalling? Dużo bardziej bym widział tutaj Evansa, ale i tak nie ma tragedia. Ale co on wymyślił w środku pola? Carrick, Fellaini? Cleverley ma grać przed nimi czy będzie grać na skrzydle? Nie ważne która opcja i tak tragiczny wybór. Carrick bez formy, Fellaini kompletnie nie wkomponował się w zespół, gra po prostu katastrofalnie i popełnia juniorskie błędy gdzie się tylko da. Valencia to może sobie grać przeciwko słabym zespołom gdzie jakieś kołki mogą się nabrać na jego jedyny czytelny zwód. RVP po drobnej kontuzji też jakoś nie błyszczy w tym sezonie, choć to nie dziwi bo nie ma z kim grać. Welbeck też jest raczej w dołku. Brak Naniego, który z meczu na mecz gra coraz lepiej i jest najlepszym skrzydłowym MU. Brak Kagawy, którego brak jest ewidentnie widoczny w drużynie, bo gra na środku przed polem karnym przeciwnika kompletnie nie istnieje. Także skrzydeł w dzisiejszym meczu niema, środka pola anie w defensywie ani w ofensywie też nie będzie. MU nie strzeliło gola z akcji już od ponad 450 minut. Dzisiaj będą ciągnąć tą piękną serię. Shakhtar win na luzie. Przykre, ale prawdziwe.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Na dzisiejszy przezimny wieczór dwa gorące mecze Ligi Misiów. I to od razu z grubej rury, dwa zakłady na niedoceniane underpsinki.

Leverkusen - Real Sociedad X2 @ 2,76 (MarathonBet) ⛔ 1 minuty brakło ;-)
Szanse Bayernu Leverkusen (no przecież nie Bayeru Monachium! :cool: ) są moim zdaniem przeszacowane. Niemcy są faworytami i wygrają z dużą szansą, ale kurs ponad 2,5 na nieprzegranie meczu przez ambitne SRSSS (Spanish Real Sociedad San Sebastian, nie mylić z ZSRS)? Tak! Warto!

PSG - Benfica X2 @ 2,28 (MarathonBet) ⛔ PSG za mocne
Analogicznie jak wyżej. Benfica gra ładnie i z polotem, niestety skuteczność do niczego. PSG to wciąż nadmuchany balonik, który może (choć oczywiście nie musi) pęknąć. Za 2,2 to ja wolę obstawić, że pęknie, niż liczyć na niecierpliwych Francuzów dźwigających gigantyczną presję. X2!

Mam też kilka fajnych typów wysokopłatnych, nieco forfan, ale ograniczę się do ledwie dwóch, bo zaraz jakiś asekurant nakrzyczy na mnie, że to są niesłuszne zakłady, że to profanacja bukmacherki i że się takich zakładów nie stawia ;-)

City - Monachium: Przegra drużyna, która pierwsza strzeli bramkę @ 6,50 (Sportingbet) ⛔ MC gra sparingi w LM ;)
Znając zdolności obydwu drużyn do niemądrego (frajerskiego mówiąc dosadniej) przegrywania spotkań. MC w lidze angielskiej ćwiczy regularnie przegrywanie wygranych meczów, o osiągnięciach Bayernu w Europie w tej dziedzinie można napisać trzytomowy podręcznik.

Madryt - Kopenhaga: Karny w pierwszej połowie @ 4,00 (Sportingbet) ⛔ nie było, a winien być po ręce Modricia ;)
Hiszpanie to wirtuozi przewracania się pod wpływem chuchnięcia w polu karnym, chleb powszedni napastników biegających za futbolówką na Półwyspie Iberyjskim. A Duny? Jak to Duny, muszą nurkować by przeżyć ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom