Monaco - Tottenham
Typ: Drużyna gości strzeli bramkę - TAK 1,43
LB - over 2,5 2,10 (sytuajci było multum heh- 1-1)
Wczorajszy dzień w
LM był nadzwyczaj owocny i znów dał zarobić. Nie tylko mi zresztą ponieważ widziałem że na forum w dziale
LM było ładnie i zielono
.
Dziś lecimy dalej z rozgrywkami
LE.
Na początek pod lupę biorę spotkanie Monaco z Tottenhamem.
Gospodarze swój pierwszy mecz zremisowali 1-1 z Anderlechtem.
Jeśli chodzi o ligę w Ligue1 grają jak dotąd w kratkę. Co ważniejsze dla mojego typu w niemal każdym spotkaniu tracą po dwie bramki. Sporo również strzelają a mecze kończą się overami bramkowymi. Z tego też względu postanowiłem iść tym tropem i liczę na to że dziś drużyna Kogutów również chodź raz pokona obronę zespołu ze Stade Louis II.
Goście w PL nabierają rozpędu. Ostatni wygrany mecz z Manchesterem City (co było dla mnie sporym zaskoczeniem) na pewno dodał im pewności siebie. Kursy na gol ze strony Tottenhamu spadły z 1.55 na 1 ,43. Tego typu spadki nie muszą nic znaczyć jednak czasami mogą trochę podpowiedzieć. Tottenham pewnie wygrał swój poprzedni mecz w
LE z drużyną Karabakh 3-1. Poza tym gram również na over. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Przewidywane składy:
Monaco (4-3-3): Subasić – Coentrao, Carvalho, Raggi, Toure – Moutinho, Toulalan, Fabinho – Silva,
El Shaarawy, Dirar
Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Rose, Wimmer, Alderweireld, Trippier – Dier, Mason, Chadli, Lamela, Townsen – N’Jie
Nie zagrają:
Monaco Costa (kontuzja)
Tottenham Bentaleb (kontuzja), Heung-Min (występ pod znakiem zapytania)
Info z :
anglia.goal.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Belenenses - Fiorentina
Typ: 2 drużyna, pierwsza bramka minuta- 1-72 1,35
Szybko i konkretnie. Gospodarze spotkania poprzedni mecz zremisowali bezbramkowo na wyjeździe ze słabym Lechem Poznań. Ciężko się to oglądało... Nie jestem przeciwnikiem naszych drużyn, chętnie zobaczył bym je w dalszych rozgrywkach jednak dziś Legia jak i Lech moim zdaniem (i wielu innych na forum jak zauważyłem) nie ugrają nawet 1pkt.
Dalej. Fiorentina przegrała na swoim terenie z Basel 1-2. Myślę że dziś goście odrobią straty tak jak wczoraj CSKA. Powinni zaatakować od samego początku zmuszając przeciwnika do obrony. Tak przynajmniej sądzę. Dorzucam ten typ do dubla razem z poprzednim. Fiołki powinny dziś dopisać 3pkt do swojego konta.
Skład Fiorentiny: Alonso, Astori, Babacar, Badelj, Bernardeschi, Blaszczykowski, Borja, Fernandez, Ilicic, Kalinic, Lezzerini, Rebic, Roncaglia, Rossi, Sepe, Suarez, Tatarusanu, Tomovic, Vecino, Verdu
Info z :
anglia.goal.pl