>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - 04.10.2012 - czwartek

Status
Zamknięty.
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Podsumowanie 2 kolejki fazy grupowej Ligi Europejskiej
Hannover 96 pokonał na własnym terenie hiszpański klub Levante 2:1 w meczu 2. kolejki grupy L piłkarskiej Ligi Europejskiej. Gospodarze przegrywali 0:1 i stracili jednego zawodnika, ale grając w osłabieniu strzelili dwa gole i wywalczyli komplet punktów. W innym ciekawym spotkaniu Przemysław Tytoń z ławki rezerwowych oglądał wygraną 3:0 swojego PSV Eindhoven nad Napoli. Z kolei Ludovic Obraniak zagrał 45 minut w przegranym przez Bordeaux 0:3 meczu z Newcastle. Wielkie dla usera levy42 który zaproponował typ na Videoton. Sporting Lizbona przegrał na węgrzech bez walki 3:0. Sporting początku obecnego sezonu nie może zaliczyć do udanych. Odpowiedź na to, na co stać podopiecznych podopiecznych Ricardo Sa Pinto poznamy niebawem na Estadio Dragao gdzie Lwy będą grać z mistrzem kraju - FC Porto. Fajny typ zaproponował moderator pirelli. W spotkaniu gdzie nie było zdecydowanego faworyta Fenerbachce pokonało aż 4:2 na wyjeździe borussie moenchengladbach. Wszystkie jego przewidywania się sprawdziły. Był BTS, a także goście zdobyli bramkę i to nie jednokrotnie. W drugim meczu grupowym Ligii Europejskiej, Lyon po ciężkim meczu wygrywa 3:4 z Kiryatem Shmona! Już w pierwszych minutach na prowadzenie wyszli zawodnicy z Izraela, w przeciągu 15 minut Lyon odpowiedział na to 3 bramkami. Wydawało się może być już tylko lepiej, ale po pięknym strzale Leviego i rzucie karnym, Izraelczycy zdołali zremisować. Do 91 minuty mecz był nierozstrzygnięty, lecz w 92 minucie bramkarza Hapoelu z główki pokonuje Fofana! MartinMix pewnie typując zwycięstwo Lyonu przeżył horror, ale ostatecznie typ trafiony i ulga na sercu.. Według mnie niespodzianką jest wysoka wygrana Sparty Praga nad Bilbao. Ubiegłoroczni finaliści, piłkarze Athletic Bilbao, po zaledwie remisie w meczu pierwszej kolejki z Hapoelem Kiryat Szmona, do Czech na mecz ze Spartą wybierali się po zwycięstwo i trzy punkty. Mecz jednak nie ułożył się po ich myśli - już w pierwszej połowie gospodarze dwukrotnie &quot;ukąsili&quot;, a bramki zdobyli Tomas Zapotocny i Bekim Balaj. W drugiej połowie to nadal Czesi dominowali, a ukoronowaniem tego był gol Josefa Husbauera z rzutu karnego. Baskowie zdołali odpowiedzieć jedynie trafieniem Oscara de Marcosa i Sparta wygrała 3:1. Podziałem punktów zakończyło się spotkanie Panathinaikosu Ateny z Tottenhamem Hotspur. Anglicy objęli prowadzenie po bramce Michaela Dawsona, ale ambitni Grecy w drugiej połowie zdołali doprowadzić do remisu, a autorem trafienia na wagę jednego punktu był Toche. Dobrze, że zabezpieczyłem się remisem i otrzymałem zwrot kasy, 46&#39;CKM tego nie zrobił i niestety umoczył to samo omlygoryl88, natomiast sokker niepotrzebnie szukał typu z kartkami. Gospodarze grali ostrożnie, w konsekwencji tylko jedna żółta kartka. Blisko sprawienia niespodzianki byli też pogromcy Śląska Wrocław, piłkarze Helsingborgsa IF. Szwedzi prowadzili z Twente już 2:0 po dwóch bramkach Nikoli Djurdjicia, ale dzięki bramkom w ostatnim kwadransie gry Rasmusa Bengtssona i Douglasa Holendrzy doprowadzili do remisu. Tutaj wielu poległo.. natenczas, Baltazar_Gąbka, MeHow. Specjalista od Ligi Angielskiej Kylu88 próbował niespodzianki w meczu Anży Machaczkała - Young Boys. Nie było jej.. Zakończyło się pe wnym wynikiem 2:0 dla Rosjan, co trafnie przewidział Skeleton. Maritimo uległo zdodnie z moim planem ekipie Club Brugge. Verblade podał informację o osłabieniach gospodarzy w tym meczu. Przeszły mnie trochę ciarki, ale typu nie wycofałem. To było dobre posunięcie, kurs smakowity i do zera rozbite Maritimo. Choć gole padały późno bo dopiero w 2 połowie. Na koniec jeszcze dodam, że bardzo rozczarowała pewna niemiecka drużyna. Wiadomo o kogo chodzi. Mistrz Norwegii FK Molde pokonał na swoim stadionie VfB Stuttgart 2:0. Wydawało się, że po pierwszym ligowym zwycięstwie w tym sezonie piłkarze VfB przypomnieli sobie jak się powinno grać w piłkę, ale w Norwegii zabrakło im przede wszystkim skuteczności, gdyż z 17 oddanych strzałów tylko jeden był celny. Gole dla gospodarzy strzelali w drugiej połowie Jo Inge Berget i Daniel Chukwu Chima. krzosz1987 i malin157, spodziewali się wygranej VfB Stuttgart. No niestety. Niespodzianki się zdarzają, a Skandynawowie po raz kolejny udowodnili że na wyspach gra się trudno. krzosz1987 generalnie wszystko w tej kolejce pięknie opisał, lecz wyniki wszystkich 3 meczy jakie zaproponował były nietrafione, mam nadzieję że w 3 kolejce uda Ci się kolego.
Zachęcam teraz do opinii pomeczowych odnośnie tych meczy, a niebawem ruszamy z 3 kolejką :grin:

Komplet wyników 2 kolejki:

Otrzymane punkty reputacji: +9
A 1

amrason

Użytkownik
Dzięki Ci Atletico Madryt za dodatkową porcję nerwów, na 5 zakładów ten był ostatnim który miał wejść, postawiłem na ponad 0,5 bramki w meczu. Po &#39;86 minucie wyłączyłem kompa, a dzisiaj niespodzianka, sprawdzam stan konta i od razu rogal na twarzy. Bramka padła dopiero w doliczonym czasie, jak się nie mylę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom