Baku- Inter under 3 1,5
Spurs 0 1,325
1,98
Fajny dubelek moim zdaniem, osobiście to dziś pograłem.
Co do Interu, goście zagrają dziś z najsłabszym zespołem w grupie, Azerskim FK Neftchi. Po pierwszym meczu można wywnioskować że Inter gra w
LE jakby grał "za kare", świadczyć o tym może chociażby skład w jakim zagrali z Rubinem, i skład jaki ma wystąpić dziś. Inter gra dziś bez:
Javier Zanetti ( 5/0)
Wesley Sneijder ( 5/1)
Ricardo Alvarez ( 3/0)
Dejan Stankovic ( 0/0)
Antonio Cassano ( 6/4)
Diego Milito ( 6/3l)
Rodrigo Palacio ( 1/0)
bez tych zawodników Włosi tracą dużo na wartości, zresztą w tym sezonie i tak bardzo wątpliwej wartości. Trener "piłuje" cały czas 3-5-1-1 w którym Inter do tej pory się nie potrafi odnaleźć. Akcje są szarpane, bez pomysłu, dziś przełomu się nie spodziewam. O rywalu ciężko mi cokolwiek napisać, jednak kto kiedykolwiek widział jakiś zespół czy też reprezentacje z tamtego zakątku świata, wie że owe zespoły potrafią być bardzo "upierdliwe". Dziś spodziewam jak najdłuższego przetrzymania stanu 0:0 przez gospodarzy, do tego dodając nieporadność Interu wychodzi mi under, bezpiecznie pogrywam ze zwrotem przy 3 bramkach.
Koniczynki są cieniem zespołu który grał regularnie w
LM i walczył co roku o prymat z Olimpiakosem w kraju, ponieważ bardzo brutalnie odbił się na nich kryzys gospodarczy. Zespół jest regularnie rozsprzedawany, dziś skład ma wyglądać podobnie w zremisowanym spotkaniu z Trypolisem:
Karnezis, Pinto, Vitolo, Mavrias , Christodoulopoulos, Fornaroli Marinos Vyntra, Zecka, Triantafyllopoulos, Quinc
jedyna zmiana to Zeca za Spyropoulosa, skład to podstawowy zdecydowanie nie jest ponieważ kontuzję leczą tacy piłkarze jak: Katsouranis, Boumsong czy największa gwiazda Sebastian Leto.
Spurs natomiast zagrali fajny mecz z Lazio i przed kilkoma dniami z United. Są na fali wznoszącej, do tego trener AVB zapewnia na każdym kroku że bardzo poważnie traktują te rozgrywki, ja po pierwszym spotkaniu jestem mu w stanie uwierzyć. W składzie może będzie parę zmian, ale nie powinno to osłabić zespołu, można się spodziewać Llorisa ( bowiem nie pojechał w ogóle do Grecji Friedel) Adebyora oraz Toma Huddlestone'a.
Z uwagi że to wyjazd, a teren w Grecji jest gorący (choć dziś "powinno być spokojnie", ponieważ władzę klubu wydały wczoraj komunikat z prośbą do kibiców o zachowywanie się w sposób taki, by uniknąć jakichkolwiek kar) i ciężki pobieram opcje z zwrotem przy remisie.
Baku- Inter U3 + Spurs 0 = 1,98
Fajny kurs, a duża doza bezpieczeństwa.
Polecam