>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 15 kwietnia 2012

Status
Zamknięty.
robsoneczek 0

robsoneczek

Użytkownik
Polonia najprawdopodobniej pojedzie z z/z za Gapińskiego, więc Emilowi dochodzi jeden dodatkowy start, zakładając że Częstochowa na własnym torze na początku zawodów odskoczy możliwa jest rezerwa taktyczna. Wysokośc over-a jak na taką ilośc możliwys startów jest dosc niska. Waleczny Rosjanin nie powinien miec wiekszych klopotow go pokryc.

Emil Sajfutdinow-Over 11.5
Kurs:1,65

Wszyscy stawiają przeciwko ZG, jednak nie zapominajcie że mecz jest rozgrywany przy W69. Falubazy u siebie potrafią zmieśc każdego, owszem nie są u progu sezonu w optymalnej formie jednak takie nazwiska jak Protasiewicz,AJ potrafią zrobic wyniki dwu cyfrowe bez koniecznosci sezonu zycia. W znakomitej formie znajduje się Patryk Dudek, który wraz z Adamem Strzelcem powinni bieg juniorski w najgorszym wypadku zremisowac a Duzers w daszej fazie zawodow moze myslec o regularnym zdobywaniu pkt na Tarnowskich seniorach. Wiadomo mistrze świata wsparci Jankiem Kołodziejem tanio pola nie oddają, jednak dzisiaj czuję zwycięstwo Zielonogórzan.

Stelmet Falubaz Zielona Gora - Tauron Azoty Tarnów 1
Kurs: 1,70
⛔

Torunianie po b.wysokiej porażce będą głodni wysokiego zwycięstwa i udowodnienia swoich wartosci. Okazja ku temu nadarza się znakomita, bo z kim jak nie z Gdańskiem ?
Znakomite nazwiska wsparte Zbigniewem Czerwińskim powinny bez większych problemów poradzic sobie z Gdańskiem. Dlatego taki zawodnik jak Ryan Sullivan nie może miec najmniejszych problemow ze zdobyciem chociażby 12pkt a Torunianie powinni pokryc granicę 20,5pkt.

ps.Czuję ładną zdobycz pkt Sałatki ????

Ryan Sullivan-Over 11.5✅
Kurs:1,72

Unibax Toruń - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0 - 20.5) 1✅
Kurs: 1,72

x_design 450

x_design

Użytkownik
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292145_430322103660297_100000475346788_1664434_2799214_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529353_430313706994470_100000475346788_1664429_1510780906_n.jpg
Tor w Częstochowie.
Podobno poważnie rozważa się odwołanie spotkania.
w nocy popadało troszkę, ale teraz bez deszczu. Ogólnie dosyć mokro na ulicach itp., ale jeśli do meczu taka pogoda by się utrzymała to spokojnie powinni pojechać. Chmury może i są, ale po cichu jakby się przejaśniało ;) taki poranny meldunek z nabliższej okolicy stadionu! ;D
Moim zdaniem i tak dziś w Częstochowie nie pooglądamy żużla.
Doświadczenie kilku ostatnich sezonów co do toru w Czewie podpowiada mi, że jeśli tak rano wygląda tor, a nie panuje upał, to zawody odwołują.
Chyba tylko Wrocek i Zielonka ma większe problemy z przygotowaniem toru.
3. W składzie awizowanym jest Bubel i to mnie martwi jedynie czemu nie Czaja?
http://www.espeedway.pl/news,kolejny_debiutant_w_polskiej_lidze,52935,12.html

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
w nocy popadało troszkę, ale teraz bez deszczu. Ogólnie dosyć mokro na ulicach itp., ale jeśli do meczu taka pogoda by się utrzymała to spokojnie powinni pojechać. Chmury może i są, ale po cichu jakby się przejaśniało ;) taki poranny meldunek z nabliższej okolicy stadionu! ;D
2.Nie mam info (nigdzie tego nie ma co z Nermarkiem.) Miał upadek w czwartek w lidze angielskiej i po tym upadku już nie pojechał.
nie pojechał, bo był to jego ostatni regulaminowy wyścig, z Danielem wszystko ok.
Czaja pod siódemką, a siódemek nie podaje się w awizowanych składach.

Bilety nadal są sprzedawane, w Betsafe +8.5 na Bydgoszcz jakby ktoś był zainteresowany wyższym handi na przyjezdnych.
jeszcze oficjalny komunikat od Włókniarza sprzed dwóch minut dosłownie:
&#39;Pojawiły się plotki, że mecz został odwołany. Dementujemy je, czekamy bowiem na sędziego, który podejmie ostateczną decyzję. Zapadnie ona najwcześniej o 15:30, do tego czasu nikt inny niż sędzia odwołać spotkania nie może. Musimy uzbroić się w cierpliwość.&#39;

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Rzeź niewiniątek w Częstochowie.

Mamy godzine 10,50 W Częstochowie nie pada ale jest pochmurno i ciemno jakby za chwile miało lunąć. Białe chmury zakryły całkiem niebo i konia z rzędem temu kto zgadnie czy choć troszkę się rozpogodzi czy też lunie. Prognozy mówią o lekkim deszczyku z przerwami. Być może nie będzie już nic kropić tylko będzie taka ponura pogoda do czasu meczu i podczas jego trwania. Gdyby chociaż troszkę wyszło słońce przwiduje w Częstochowie przysłowiową rzeź niewiniatek . I nie interesuje mnie dobra postawa Buczkowskiego czy Emila w meczu u siebie. To całkiem inna bajka. Powtarzam ,że jeżeli tor nie wypaczy meczu to Bydgoszcz odjedzie z minimum 10 punktową stratą jak nie większą. Jest jednak kilka ale.
1. Na kopie Włokniarz nie pojedzie
2.Nie mam info (nigdzie tego nie ma co z Nermarkiem.) Miał upadek w czwartek w lidze angielskiej i po tym upadku już nie pojechał.
Swindon Robins - 50
1. Troy Batchelor - 2+1 (d,1,1*,d)
2. Nick Morris - 10 (2,3,3,2,0)
3. Simon Stead - 9 (2,2,3,2)
4. Jason Doyle - 5+1 (1*,0,1,3)
5. Hans Andersen - 11+1 (2*,2,3,3,1)
6. Robin Aspegren - 3+1 (1,1*,1)
7. Peter Kildemand - 10+2 (3,3,2*,0,2*)
King’s Lynn Stars - 43
1. Niels Kristian Iversen - 9+2 (3,1,2,1*,2*)
2. Daniel Nermark - 5 (1,3,1,u)
3. Mads Korneliussen - 15 (3,3,6!,3)
4. Kevin Woelbert - 0 (0,0,0)
5. Maciej Janowski - 10 (1,2,2,2,3)
6. David Howe - 4 (2,0,w,0,1,1)
7. Michael Palm Toft - 0 (0,0,0)\
Poza tymi niewiadomymi o reszte jestem spokojny tak samo jak to ,że jeżeli Nermarkowi nic się nie stało to zarówno on jak i Griszka będą objeżdżać Emila w Częstochowie. Zengota też pojedzie i kto wie czy nie będzie to jego super powrót. Harris się budzi z zimowego snu, więc też jestem o niego spokojny.Jabłoński dorzuci też pare punktów i jest po meczu. Należy dodać ,że doskonała postawa Bydgoszczy u siebie to też po częsci zasługa tragicznego sędziego i jego kilku beznadziejnych decyzji ,jak również słabiutka postawa Holtańskiego i Protasia.
Tak więc wszystko przemawia za tym ,że w Częstochowie może być rzeź niewiniatek i wysokie zwycięstwo gospodarzy. Kursy u buków na CKM to prezenty!!!

D 54

domeltomek

Użytkownik
Unibax Toruń - Lotos Wybrzeże Gdańsk H(0 - 20.5) 2 2.00

Drugi typ wydaje sie trochę bardziej ryzykowny ale Aniołki jadą 3 juniorami, bądź zamiast Przedpełskiego pojedzie ich nowy nabytek Czerwinski (zależy jak wypadnie na Treningu). Nie zmienia to jednak faktu, że punkty to on przywozić będzie raczej tylko na junotach Gdańskiej ekipy. Lotos nadal z zz za Świderskiego, czyli mamy dodatkowy start dla 3 THJ, Chrzanowski oraz dla Nikiego (który pokazuje bardzo dobra formę na progu sezonu). Widziałbym u niego nawet 7 startów. Widziałbym go szczególnie w biegu 5 jako ZZ, gdzie z THJ startował by przeciwko Miedziakowi i Czerwinskiemu ( lub juniorowi) i mogli by pokosić sie o zwycięstwo oraz w biegu 12 gdzie również by jechał przeciwko miedziakowi. Reasumują wodze tutaj wygraną Apatora 14-17 punktów

Edit: vde rozpiskę biegów masz na SF
Chrzanek? Na motoarenie nie ma możliwości trenowania, a poza startem szczególnie się nie wyróżnia. THJ nie jest do końca zdrowy i Chomski nie powinien szarpać jego zdrowia o ile szwed będzie narzekał na rękę. Nicki swoje pojedzie, Pieszczek wielka niewiadoma. Jeżeli Szymko i Bogdan coś przywiozą to będzie to ich wielki sukces.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik

Poza tymi niewiadomymi o reszte jestem spokojny tak samo jak to ,że jeżeli Nermarkowi nic się nie stało to zarówno on jak i Griszka będą objeżdżać Emila w Częstochowie. Zengota też pojedzie i kto wie czy nie będzie to jego super powrót. Harris się budzi z zimowego snu, więc też jestem o niego spokojny.Jabłoński dorzuci też pare punktów i jest po meczu. Należy dodać ,że doskonała postawa Bydgoszczy u siebie to też po częsci zasługa tragicznego sędziego i jego kilku beznadziejnych decyzji ,jak również słabiutka postawa Holtańskiego i Protasia.
Tak więc wszystko przemawia za tym ,że w Częstochowie może być rzeź niewiniatek i wysokie zwycięstwo gospodarzy. Kursy u buków na CKM to prezenty!!!

Nie ma jak obiektywna analiza..Nie jesteśmy na forum kibicowskim,tylko na bukmacherskim. Ktoś mało orientujący się w temacie,po przeczytaniu Twojej wypowiedzi gotów jest zainwestować cały budżet na Częstochowę.
Zaznaczyłem dwie kwestie obok których nie mogę przejść z milczeniem. Będą objeżdżać Emila,bądź Emil ich-ile jeszcze razy musi on udowadniać niedowiarkom że jest w światowym topie?! Rozumiem,że Nermark i Laguta to są maszyny a nie ludzie i będą u siebie wozić komplety z każdym tak?
Druga kwestia-czy to wina bydgoszczan,że zawodnicy Falubazu pojechali tak słabo? Czy to wina bydgoszczan,że sędzia podjął 2 decyzje na niekorzyść gości? Powtarzam DWIE,a wyścigów było PIĘTNAŚCIE!

Na koniec wracając do meczu dzisiejszego-zdajesz sobie sprawę,że tor po opadach przestaje być handicapem dla miejscowej ekipy? To co miał zaplanowane toromistrz w Częstochowie traci na znaczeniu,gdy tor jest namoczony a sędzia będzie chciał jednak odjechać dziś zawody. Jakbyś trochę popatrzył wstecz to właśnie w takich okolicznościach-tzn opady przed zawodami-najczęściej zdarzały się niespodzianki i wygrane przyjezdnych ekip.
Rzeź niewiniątek to była w Tarnowie w ostatniej kolejce.40 pkt Polonii to dla mnie gwarancja zdobycia bonusu na Włókniarzu więc nie wiem skąd takie określenie u Ciebie..

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
ciągle mży w Częstochowie, tor wygląda paskudnie także ten mecz można sobie darować w typowania. Powoli oferty wskakują w 365 i Betsafe. Łatwo coś wybrać.
W bet365 jest niezwykle ciekawy dubel Falu win i Apator -16. O Zielonce pisałem już wczoraj - 4 solidnych zawodników i Jabłoński, który spokojnie powinien sobie radzić z Madsenem, Lampartem i juniorem. W dreamteamie z Tarnowa tylko Hancock pewny, a Kołodzieja nie wyobrażam sobie, żeby trójki kręcił jak na zawołanie. Kurs 1.9 (najwyższy ze wszystkich buków należy pobrać czym prędzej, bo zapewne niedługo spadnie.
Apator -16 to inna bajka - chęć rehabilitacji za blamaż i brak konkurencji w Gdańsku, bo tylko Nicki może postawić jakikolwiek opór. Juniorzy powinni zapunktować i wielka czwórka zrobi swoje. Nie wyobrażam sobie, żeby nie stuknęła im (Holder, Ward, Miedziak, Sullivan) pięćdziesiątka. Pulczyńscy dorzucą i w granicach 58:32 się zakończy. Handi zdecydowanie do pokrycia i to niewielkim nakładem sił. Dwa biegi nominowane to musi się zakończyć 5:1 i 5:1 - nie ma innej opcji.
Falubaz @ 1.9 ⛔
7/10
Falubaz @ 1.9 ⛔
Apator -16 @ 1.66 ✅

AKO: 3.18

5/10
Bet365

W Betsafe jak zwykle ciekawe h2h i wybrałem póki co 3 zdarzenia.
PePe u siebie śmiga aż miło, w pozytywną metamorfozę Kołodzieja nie wierzę. Do tego Koldi 2 razy z Janowskim w parze także też jakieś punkty pogubi, a może i nawet więcej razy jak za Gomólskiego pójdzie taktyk. Nawet dodatkowy start nie powinien niczego zmienić w wypadku Janusza, a kurs bardzo ciekawy i pewnie szybko spadnie.
Protasiewicz - Kołodziej @ 1.75 ⛔

5/10

Kolejny h2h również z tego samego meczu to K.Jabłoński z Madsenem. Krzysiek wygląda bardzo przyzwoicie i jak już pisałem - swoje zapewne pojedzie, może nawet 5 razy dziś, bo wielce prawdopodobne jest, że Dudek będzie zmieniał Loktajewa i nie będize mógł startować w nominowanym. Vis a vis to Duńczyk bez błysku, na własnym torze może i będzie punktował, ale dziś nie sposób wyobrazić sobie więcej niż 5 punktów w jego wykonaniu.
Jabłoński v Madsen @ 2.03 ⛔
3/10

i ostatni typ z najniższym kursem to zmagania na MA. Miedziak z Chrzanowskim. Tomek dostanie 2 starty więcej, ale różnica klas jest znacząca. Adrian w parze ze Zbyszkiem czyli punktów nie straci, a Chrzanek na kim ma robić oczka? Sullivan, Holder, Ward i właśnie Adrian absolutnie poza zasięgiem. Miedziński dwucyfrówka bezproblemowo, natomiast zawodnik z Gdańska będzie miał spore problemy, żeby tą granice przekroczyć.
Miedziński v Chrzanowski @ 1.45 ✅
5/10

wszystko betsafe.

/ze sportingbetu dopisze jak będzie.

vde 119

vde

Użytkownik
W Częstochowie już nie pada, ale opady byly od wczoraj wieczór w postaci regularnej mżawki. Na 80% mecz przełożą choć to nic pewnego. Pogoda niepewna ale jest szansa na doprowadzenie toru do stanu używalności. Wszystko zależy od sędziego...

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Butelkowa dziś pogoda,coś czuję że żaden mecz się nie odbędzie..No ale jest oferta B365 więc korzystam:

Falubaz @1,90⛔⛔ drugi dzień z rzędu Protasiewicz mi wszystkie kupony położył????

Najsłabsze ogniwo 1.kolejki nie pojedzie. Szanse dostaną Davidsson i Loktajew. Jonsson,Protasiewicz i Dudek to będą najmocniejsze punkty gospodarzy.No i własny tor,który na pewno będzie dziś nie będzie łatwym miejscem do jazdy.U gości nie widzę pewniaków,którzy poradzą sobie w ciężkich warunkach.Hancock wczoraj pokazał w Gorzowie,że też miewa problemy gdy tor jest wymagający.Lampart,Gomólski i Madsen-ta trójka według mnie to będzie główna przyczyna wygranej Falubazu.Po takim kursie trzeba to grać! Tydzień temu na Bydgoszcz było 1,50 dla porównania..

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Jeśli dzisiejszy mecz w Czewie dojdzie do skutku to nie ma co grać na CKM, bo jednak tor może pomóc jedynie gościom, gdyż te parametry jakie znają gospodarze zostaną po prostu przez deszcz zmiecione i jest szansa, że Polonia się dopasuje. Dlatego tutaj lepiej moim zdaniem odpuścić.

Dudek(+2)-Janowski 1 @ 1,62 Bet365
✅
Po mimo mojej wielkiej sympatii, do Magica, to jednak tutaj mamy value. Obaj dzisiaj zapewne sobie pojeżdżą dużo, bo Dudek zapewne będzie zmieniać Loktajeva, a Janowski kogoś z trójki Lampart, Madsen, Vaculik, bo nie sądzę by tutaj oni przywozili dużo punktów. Sądzę również, że Magic może pojechać 6 razy i stąd ten handicap na Duzersa. Obaj myślę, że odegrają dużą rolę w swoich teamach i zdobędą kolo, a nawet ponad 10pkt. Ale czy Janowski pokona Dudka więcej niż 1pkt, to tego bym pewny nie byl i myślę, że u siebie Dudek potwierdzi swoją formę z meczu z Polonią.
Chrzanowski under 8 @ 2,00 Bet365✅
Linia może nie wysoka ale dla mnie dobry bet. Z kim tutaj będzie wygrywal Chrzanik? No bo ja kandydatów jako takich widzę tylko w braciach Pulczyńskich ale pamiętajmy, że Emil u siebie jest niezwykle mocnym zawodnikiem. O nawiązaniu walki z Wardem, Holderem, Saletrą czy Miedziakiem to jakoś nie myślę. Jak dla mnie to będzie dzisiaj najslabszy punkt zespolu i tylko fakt, że ma szansę pojechać 6 razy odstrasza by grać takie cudo grubiej. W pierwszym meczu zdobyl 10pkt ale rywal byl o wiele slabszy, a poza tym jechal u siebie. Na tę chwilę Chrzanika jedynym atutem jest ladna żona i nic poza tym...:cool:

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Davidsson -4.5 v Gomólski @ 1.95 ⛔
Handi wystawione o jakieś 2 oczka za nisko. Gomólski w porywach 3 razy (a i 2 występy realne) na torze i ma szanse przywieźć tylko Strzelca (co wcale nie jest powiedziane), bo nawet Loktajew powinien dać mu radę. Zakładając optymistycznie nawet, że junior z Tarnowa zrobi 3 punkty (w co nie wierze) to Szwedowi przypadnie zdobyć zaledwie 8, co zdecydowanie jest w jego zasięgu. Według mnie rozpatrując zależność prawdopodobieństwo typu/kurs jest to bet dnia.

Davidsson -4.5 v Gomólski @ 1.95
8/10
Sportingbet

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dudek(+6,5)-Hancock 1 @ 1,45 Sportingbet✅
O Dudku napisalem w pierwszym poście moim na tą kolejkę i zdania nie zmieniam. Hancock wiadomo będzie tutaj liderowal wraz z Koldim Unistom ale żeby mial pokonać Duzersa 7pkt? Nie no proszę, bądźmy poważni, bo tutaj nie chodzi o jakiegoś Marcela Szymkę(niczego mu nie ujmując), tylko o jednego z najlepszych naszych juniorów, który dzisiaj powinien znowu w okolicach 10pkt się zakręcić, zatem Hancock potrzebowalby wykręcić maksa, a przy takich rywalach jak AJ, Pepe to będzie trudne.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Dzisiejsza oferta niby jest spora ale tak naprawdę znaleźć ciekawe zdarzenie jest ciężko. Mi się podobają takie typy:

Ryan Sullivan over11,5 1,72 Tobet [12pkt]✅

Saletra w pierwszym meczu zawiódł wszystkich łącznie z sobą. Jednak dzisiaj będzie jeździł na swojej MotoArenie i tu zawsze notuje wyniki w granicach 13pkt. Oczywiście jeździ w parze z juniorem.Dzisiaj napewno będzie chciał się zrehabilitować. Na trenigach wygladał znakomicie!

Stelmet Falubaz Zielona Gora - Tauron Azoty Tarnów 1 2,00 Tobet 45:45⛔

Kurs naprawdę zadowalający i warty pogrania. Wszyscy tak się podniecają Tarnowem ale przecież jechali Oni u siebie i to w dodatku ze słabym rywalem. Dzisiaj nie będzie już tak łatwo.AJ,Protasiewicz dzisiaj będa w stanie pokonać liderów Tarnowa. Do tego bardzo mocny Dudek który w pierwszym meczu już pokazał że ten sezon będzie bardzo dobry w Jego wykonaniu. 2 zmiany myślę że są wzmocnieniami. Za Holte-Davidsson napewno więcej Szwed zdobędzie pkt.Loktajew za Jankowskiego to też dobre posunięcie. Ogólnie stawiam na wygrana w granicach 4-8pkt.

pietrox 3

pietrox

Użytkownik
Bardzo ciekawie zapowiada się pojedynek w Zielonej Górze. Według mnie będzie bardzo na styku.
Pogoda w kratkę więc tor nie będzie aż takim handicapem gospodarzy.
Falubaz -Unia Tarnów: Unia Tarnów +2,5 kurs 1.85 stawka 7/10 Betsafe✅ 45-45

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Darcy Ward over 10,5 punktów 1,80 Fortuna ⛔
Nicki Pedersen over 13 punktów 2,05 Bet365 ⛔

Jedno z dwóch spotkań jakie dzisiaj zostaną rozegrane to pojedynek w Toruniu. Goście przed tygodniem nie byli faworytem potyczki z Marmą Rzeszów a tymczasem pokonali ich dość pewnie. Natomiast Torunianie zebrali srogie lanie w Gorzowie na &quot;Jancarzu&quot;. Na pewno są głodni zwycięstw tak samo ich kibice. Myślę, że dzisiaj spokojnie wygrają z beniaminkiem Ekstraligi. Jednak wyniku meczu się nie podejmuje dlatego skupiłem się na dwóch zawodnikach którzy są w wysokiej formie na początku sezonu. Darcy pokazuje super formę od początku sezonu czy to w Angli czy w Polsce. Wczoraj był najjaśniejszą postacią Reszty Świata. Pojechał jako &quot;Joker&quot; nie zawiódł Tonego i zdobył komplet punktów. Dzisiaj pojedzie w parze ze swoim serdecznym przyjacielem i sądzę, że to on będzie lepszy w tej parze. Natomiast Nicki to lider beniaminka. Dzisiaj na torze zobaczymy go 7 razy co daje mu szansę na 21 punktów. Myślę, że jeśli Nicki dzisiaj nie stawi czoła gospodarzom to goście nie zrobią nawet 30 punktów.. Nicki od początku sezonu może nie jest nie omylny, ale dwu cyfrówki w jego wykonaniu są praktycznie w każdych zawodach. To on był jednym z głównych filerów drużyny z nad morza w potyczce z Rzeszowianami. Nicki zajął trzecie miejsce na inaugurację cyklu Grand Prix więc forma chyba jednak jest.. Stawiam w tym spotkaniu na over punktowy trzy krotnego Mistrza Świata oraz zaryzykuję stwierdzenie przyszłego Mistrza Świata ????
Falubaz Zielona Góra - Tauron Azoty Tarnów 1 2,00 Tobet ⛔
Falubaz Zielona Góra
- Tauron Azoty Tarnów (2-0) 1 1,72 Bet365 ✅

Szlagier dzisiejszej kolejki. Do Zielonej Góry na mecz z aktualnym Drużynowym Mistrzem Polski przyjeżdża drużyna dowodzona przez byłego trenera Falubazu czyli Marka Cieślaka. Wielu twierdzi, że to goście dzisiaj wygrają bo mają w składzie Grega oraz za trenera właśnie Marka. Jednak Kołodziej na razie mnie nie przekonuje nie mówiąc o Vaculiku czy Madsenie. Do tego wiadomo jest Kacper i &quot;Magic&quot; ale są to przecież cały czas młodzi chłopacy. Więc takie faworyzowanie &quot;Jaskółek&quot; jest dla mnie kompletnie nie zrozumiałe. Natomiast gospodarze przed tygodniem na torze beniaminka z Bydgoszczy doznali dość bolesnej porażki a jednym z głównych autorów tej porażki był &quot;Rysiu&quot; który został automatycznie odsunięty od składu i w jego miejsce wskoczył Jonas. Myślę, że na torze w Zielonej Górze ten manewr trenera Dobruckiego się sprawdzi. Po meczu w Bydgoszczy miejsce w składzie stracił również Jankowski za niego dzisiaj zobaczymy Loktajeva. Myślę, że Protasiewicz i Jonsson swoje punkty dzisiaj przywiozą jak na liderów przystało. O formę Dudka też specjalnie się nie martwie przecież to on był najjaśniejszą postacią drużyny z Zielonej Góry podczas meczu w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że dzisiaj kilka punktów do rzuci również &quot;Jabłko&quot;. Stawiam w dzisiejszym meczu na drużynę z Zielonej Góry.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Maksim Bogdanovs(-1,5)-Zbigniew Czerwiński 1 @ 1,65 Sportingbet⛔
Jestem w szoku na taką parę. Maks dzisiaj pojedzie sobie 6 razy i myślę, że powinien uzbierać coś kolo 7-9pkt. Z kolei Zbyszek pojedzie w swoim pierwszym biegu, a potem zapewne go Emil bedize zastępowal, o ile w ogóle Zbyszek będzie tutaj cokolwiek jechal. Jeśli nawet mialby jechać swoje wszystkie biegi, to bedzie ich mial 4 więc tutaj przewaga 2 startów po stronie Lotysza i moim zdaniem spokojnie dzisiaj ogra 2pkt Zbyszka, a nawet większą różnicą pkt. Póki co buki myślą, że dla Maksa to pierwszy sezon na żużlu...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom