Gdy zobaczylem na oferte spotkan od razu rzucily mi sie w oczy kursy na faworytow naszej ligi. Wisla 2,20 ; Legia 2,00 ; a Lech 2,20. Juz wczesniej sie zastanawialem, czy nie postawic tripla na zwyciestwa tych druzyn, AKO ~8 kusi ;-) Takie kursy spowodowane sa pewnie tym, ze druzyny te graja w pucharach w srodku tygodnia i moga odczuwac jakies zmeczenie. Moim zdaniem mozna sobie odpuscic granie na Wisle, bo Polonia Warszawa to tak naprawde Dyskobolia, ta sama, dobra Dyskobolia z poprzedniego sezonu. Wisla meczyla sie z Polonia ostatnio, nie pokazala nic specjalnego, wiec na nia raczej bym nie zagral.
Jednak jesli chodzi juz o Legie i Lecha to inna sprawa. Legia gra z Odra, ktora zaprezentowala sie bardzo przecietnie w meczu z LKS-em i mysle, ze mozna smialo grac czysta 2. Podobnie w meczu z Lechem. Nie wierze w to, ze Jagiellonia okaze sie czarnym koniem rozgrywek, Lech w meczu z Belchatowem mial multum niewykorzystanych sytuacji, ktore kiedys zaczna wykorzystywac. Ponadto zarowno Lech, jak i Legia potracily juz punkty w pierwszej kolejce, wiec ewentualne straty w tych meczach nie beda dobrze rokowac przed dalsza czescia sezonu.
Moje typy:
Jaga- Lech typ: 2
Odra - Legia typ: 2
Polonia W. vel Dyskobolia - Wisla Krakow typ: X2
Nie wiem, jakie z tego dokladnie wyjdzie AKO, w kazdym badz razie zagram to na jedny kuponie;-)
Narazie to tyle, chetnie wyslucham Waszych opinii na mecze tej kolejki ;-)