Jeśli Russell wyleci z toru to napewnoKurcze kusi kurs na Roberta vs Russell. Może ktoś mnie utwierdzić w tym przekonaniu że będzie wyżej sklasyfikowany?
Jak juz stawiac na dwa gruzy ktore moga sie w kazdej chwili rozsypac to juz lepiej wchodzic w wyzszy kurs. Wchodzic w 1.30 mija sie moim zdaniem z celem ????Russell - Kubica. Jak dla mnie 1. Russell lepsze czasy, na każdym okrążeniu. Stawianie na Kubicę, chyba przez sympatię, bo jak dla mnie to nie widzę szansy dla Krakowianina, bo auto nie jedzie, po prostu.
Dlatego lepiej moim zdaniem tą pare omijać. Tu już nawet nie chodzi o bolidy. Wcześniej tego nie zauważyłem ale po przeczytaniu jedego z postów przyglądnąłem się wczoraj... tu faktycznie może nie chodzi o bolid a o samego Roberta. Jak sie dobrze przyglądnąć to można zauważyć w pewnych momentach zgoła inne zachowanie od innych kierowców. Nie wiem czy to jest strach,niepewność ruchów czy poprostu to że jednak Robert nie jest w pełni sprawny dlatego moim zdaniem zakładając,że obejdzie się bez przygód to Robert będzie za swoim kolegą. Russell pokazał choćby wczoraj w kwali,że jak trzeba to potrafi z bolidu wycisnąć maxa i koniec końców wyprzedził naszego rodaka ale oczywiście to jest tylko moje zdanieJak juz stawiac na dwa gruzy ktore moga sie w kazdej chwili rozsypac to juz lepiej wchodzic w wyzszy kurs. Wchodzic w 1.30 mija sie moim zdaniem z celem ????
Sugerujesz że Ferrari zrobi Chalresowi powtórkę z rozrywki, którą swego czasu miał Webber w RB? ;P Mi się wydaje, że póki co na taki zabiegi za wcześnie ale nawet w czystej sportowej walce Seb może dać rade już na pierwszym zakręcie. Jestem ciekaw jak obaj kierowcy się zachowają biorąc pod uwagę to co zrobił Vettel młodemu w Australii.Co myslicie o becie, ze Leclerc nie bedzie po pierwszym okrazeniu prowadzil? Kurs oscyluje w okolicy 2.5 a wydaje sie, ze na poczatku powinno byc bardzo ciasno. Dodatkowo dosyc dlugi mamy tutaj dojazd do pierwszego zakretu ????
Kompletnie nie mialem na mysli jakiegos szperania przy aucie. Leclerc jest mlody, startuje po raz pierwszy z PP i moze go presja zezrec. Dodatkowo po prostu Seb moze lepiej wystartowac albo go gdzies wywiesc z toru ???? 1.35 na to, ze Leclerc utrzyma PP jest moim zdaniem nieoplacalne ????Sugerujesz że Ferrari zrobi Chalresowi powtórkę z rozrywki, którą swego czasu miał Webber w RB? ;P Mi się wydaje, że póki co na taki zabiegi za wcześnie ale nawet w czystej sportowej walce Seb może dać rade już na pierwszym zakręcie. Jestem ciekaw jak obaj kierowcy się zachowają biorąc pod uwagę to co zrobił Vettel młodemu w Australii.
cytat z dnia 31 marca 2019 05:10 przez mkl
Magnussen - Grosjean 1 @1,45
Ricciardo - Hulkenberg 1 @1,50
AKO: @2,18 STS
Kwale nie poszly ale mam dobre przecucie co do tych typow. Dwa pojedynki tych samych zespolow.
W teorii obaj kierowcy na ktorych stawiam mieli byc wolniejsi od kolegow w kwalifikacjach a okazalo sie zupelnie inaczej. Spore roznice na polach startowych. 6-11 oraz 10-17. W teorii latwo tu o wyprzedzanie ale jest to sport handicap i jak dla mnie przed pit stopami moga nie nadrobic tyle a jedyna szansa to wyprzedzic kolegow z przodu przed nimi albo tuz po przez jakies podciecia. Zyjemy w czasach tez gdy powiedzmy szczerze takie walki miedzy kolegami z zespolu nie sa mile widziane i mysle zwlaszcza na poczatku sezonu obie w zadnych ekipach nie dadza zielonego swiatla na ryzykowanie wyprzedzania i incydentow na kilkanascie okrazen do mety.
Co do kolizji czy innych dziwnych incydentow moim zdaniem bardziej sklonni do nich sa francuz i niemiec takze to tez na plus w tym typie.
Jedyne co moim zdaniem moze tu zawalic to jakas awaria ale to juz loteria...
cytat z dnia 1 kwietnia 2019 21:35 przez ranczo0123
Jesli mozna wiedziec to jak Ci STS rozliczyl pare RIC vs HULK?