>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Bundesliga 2015/2016

Status
Zamknięty.
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
MSV - Furth

Greuther -0.25 @ 1.96 pinnacle 5/10

Greuther widzę jako czarnego konia. Z Pauli mieli sporo pecha, jednak znowu na wyjeździe im zaufam. Ryzyko jest takie, że MSV w końcu 3 punkty może zdobyć, jednak są tak łatwi do kontrowania, że z zespolem, który jest z niej mocny powinni mieć sporo problemów. Bajic gra fatalnie i większość bramek zawalił właśnie on. Prawdopodobnie zagra Domi Kumbela i linia -0.25 mnie tu satysfakcjonuje. Byłe bez błędów obrony że strony Furth i powinno ich wypunktowac. MSV gra trochę tak jakby przeskok poziomów był dla nich za duży. Sorry, ale 2-0 z bezproduktywnym KSC o czymś świadczy. Tam się bronili, teraz muszą atakować, a Furth zastawu zasieki, by złapać w pułapkę

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No właśnie jest ta różnica że z KSC musieli się bronić co im za bardzo nie wychodziło a akurat KSC wtedy klepało sobie dobrze piłką , dziś trener trochę zmienił zestawienie ofensywne a Duisburg jak ma piłkę i siedzi na połowie rywala to jednak to groźny zespół o czym świadczy jak z 0-2 zrobili 2-2 prawie 3-2 przeciw rywalom z czerwoną kartką. Ja dziś jeszcze raz zaufam zebrom

Duisburg (0) @ 2,66 pinnacle

W meczu paderborn grałbym gospodarzy albo jakiś over, w ostatnim meczu cisneli cisneli i skonczyli na 0 golach, teraz powinno byc lepiej ze slabym zespolem jakim jest Arminia.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
No właśnie jest ta różnica że z KSC musieli się bronić co im za bardzo nie wychodziło a akurat KSC wtedy klepało sobie dobrze piłką , dziś trener trochę zmienił zestawienie ofensywne a Duisburg jak ma piłkę i siedzi na połowie rywala to jednak to groźny zespół o czym świadczy jak z 0-2 zrobili 2-2 prawie 3-2 przeciw rywalom z czerwoną kartką. Ja dziś jeszcze raz zaufam zebrom

Duisburg (0) @ 2,66 pinnacle

W meczu paderborn grałbym gospodarzy albo jakiś over, w ostatnim meczu cisneli cisneli i skonczyli na 0 golach, teraz powinno byc lepiej ze slabym zespolem jakim jest Arminia.
Zrobili 2-2, ale też dali się zaskoczyć łatwo na 0-2. Ja wlasnie sadze, ze o ile Furth nie popelni wczesnie bledow w obronie, to te ataki MSV beda woda na mlyn dla Furth. Chociaż boje się o przełamanie MSV, ale jednak ide w stronę logiki ????

Licze głównie na sabotaz Bajicia jak z Lautern. Nie rozumiem po co on trzymamy jest w składzie, wyraźnie odstaje i drugą bramkę z KSC zawalił.

Co do derbów to myślimy identycznie. Mam pograna linie over 2.25 - za nisko jak dla mnie ustawiona i -0.25 na P07 bo potencjał mają spory. Meier na wyjazdach nigdy nie brylowal ze swoimi zespołami. Paderborn jak mecz się nie układa, to potrafi olewac obronę. P07 mają przebłyski dobrej gry i motywacją ma rywala powinna być by ten potencjał dostał impuls do odpalenia

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ano ???? masz jakiś link ze skrótami BL2 chociaż? kiedyś miałem torrenty z całymi meczami ale już przestali je wrzucać
/zwykle skroty sa m.in. na kanale Bilda na youtube

ted 12,8K

ted

Forum VIP
poki co z telefonu pisze moze zdaze wrocic
dzis az sie prosi grac na bochum gdzie druzyny sa na dwoch roznych biegunach ale to za latwe by bylo...

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
11.9. 18:30
1.FC Kaiserslautern - SC Freiburg
over 2,25 @1.75 5/10 Sbobet
SV Sandhausen - VFL Bochum over 2,25 @1.7 4/10 pinnacle
Over 2,25 wyglada dosc niezle w Kaiserslautern. Diably wzmocnione Pichem i Piosskiem beda w koncu na maxa kreatywne w ofensywie. Freiburg konsekwetnie wygrywa, sklad niezwykle zbalansowany i nie bez powodu jest faworytem numer jeden do awansu. Jedyna bolaczka dzisiaj to brak Grifo (pomocnik, 5/3). Szykuje sie ekstra mecz.
W Sandhausen z jednej strony faworytem jest Bochum, ktore zaczelo sezon jak burza od 5 zwyciestw, ale z drugiej VFL to nie potentat i kiedys te punkty straci. Hardwaldt to teren wybitnie nieprzyjemny dla rywali. SVS po swietnym starcie wyhamowalo i kolejno 0-0 z Heidenheim i baty 1-4 od Freiburga. Bochum gra swietna pilke, Terodde idzie na zyciowke, ale ide w kierunku over 2,25 zamiast AW. Obraz defensywy gosci jest nieco zaciemniony przez wyniki, ale to w dalszym ciagu jest druzyna ze slaba obrona.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Bochum łapie lekko zadyszke. Ciężko będzie wygrać 6-sty raz z rzędu. Sandhausen gra defensywne i sądzę, że Bochum będzie się tu męczyć. Under 2 @ 2.79 pinnacle 3/10 zwrot 1-1
Over za to widzę w Lipsku. Paderborn przemeblowany w pomocy, trener bez doświadczenia, do tego lubią jak nie idzie odpuszczać defensywę. Rangnick trener ofensywny, kiepsko zaczęli u siebie, ale siła ofensywa jest duża. Paderborn nieprzewidywalny, jest jakość w zespole i liczę tu na wymianę ciosów i sporo bramek. Over 3 @ 2.71 pinnacle 5/10 ⛔ 2-0
Oczywiście przeciwko Lautern. Wątpie w zmianę ich gry. Freiburg +0.25 @ 2.02 pinnacle 5/10 ✅ 0-2

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
KSC - Union
▶ Union (0) 3.37 pinnacle 5/10 ✅
Czarne chmury nad Kauczinskim. Dostać 6-0 od Brunszwiku jak w Brunszwiku mają problemy ze snajperami to trzeba być w ogromnym kryzysie. Obrona z, której słynęło w II lidze KSC gra rozkojarzona, zresztą jak cały zespół. Grają tak jakby przeżywali ciągle ten nieudany finisz z HSV. Bez Yabo nie ma kreatywności, kogo Kauczinskiego by nie wstawił czy to Peitza, Mefferta czy Krebsa, to rowna się tylko jedno = brak kreatywności. Era Kauczinskiego powoli dobiega końca i chyba szykuje się przesilenie i czas na zmiany. Szkoda bo byli blisko BL i może się ogarną, jednak aktualnie z ich grą jest bardzo źle.
Duwel długo wdrażał swoją koncepcję gry. Moim zdaniem zarówno w poprzednim jak i w tym gra Unionu była słaba i irytująca. Wyniki robili, jednak po kiepskiej grze i bardziej były to zbiegi okoliczności niż ręka Duwela. Przede wszystkim tylko dzięki grze Kreilacha i Thiela cokolwiek ugrywali. Bardzo kiepsko było z grą w powietrzu, gdzie Union seryjnie tracił po stałych fragmentach. Gra była brzydka i głównie w obronie skupiali się na przeszkadzaniu. W tym sezonie w obronie również bardzo proste błędy i nikogo nie dziwi, że Duwel został pierwszym zwolnionym trenerem. Ją się cieszę, bo Union ma bardzo fajny skład, z którym pierwszą 5-tka jest w zasięgu. Podstawa to poprawić szkolne błędy w defensywnie. Lewandowski czyli człowiek, który obejmował stery w Leverkusen z Samim i głównie on odwalal za niego robotę, jeśli chodzi o ustawienie i strategię gry. Potem jak dano Hyypi władze nad zespołem odesłano go do pracy z juniorami. Jest to dobry znak, bo Lewandowski patrząc na jego doświadczenie z pracy z młodzieżą nie będzie miał problemów że stawianiem na młodych, z czym Duwel miał opory. Zwłaszcza chciałbym widzieć Zejnullahu koło Kreilacha. Wniosło by to sporo kreatywność, bo Erol to klasyczny playmaker. Gość ma duży potencjał i szkoda, by grał ogony. Union fajną mieszankę ma w składzie, doświadczony Furstner, niedoceniony w Hamburgu Daube, który mam nadzieję, że wystrzelił jak dostanie więcej szans. Mający dobry poprzedni sezon Quaner, szybki i dynamiczny jeden z braci Korte, Bobby &quot;nie umiem trafić z metra&quot; Wood - wierzę w niego bo ma potencjał chłopak i poza Monachium liczę, że wystrzeli. Ciekawą mieszanka i Lewandowski powinien być lepszym trenerem niż Duwel. Union generalnie kiepsko na wyjazdach i nie lubię na nich stawiać w delegacji. Jednak KSC w dużym kryzysie i liczę po cichu na efekt nowej miotły
FT: 0-3

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bielefeld - Heidenheim
under 2,5 @ 1,7 pinnacle ✅

Powinno być mało goli, goście zagrają zachowawczo pilnujac tyłow, mało traca goli i to nie jest przypadek. Arminia natomiast u siebie powinna szukac przede wszystkim punktów ale to nie jest zespol ktory od pierwszych minut rzuci się do ataku, raczej powoli punktują rywali a z Heidenheim moze byc ciezko bo poki co nie wykazuja brakow w grze.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Bielefeld - Heidenheim⛔
Heidenheim win @3,20 Unibet

Oba zespoły są bardzo defensywne w tym sezonie i nie strzelają dużo bramek. Gospodarze są obecnie na 11. miejscu w klasyfikacji z 6 punktami i różnicą bramek 6:4 w 5 rozegranych spotkań do tej pory, podczas gdy goście spisują się trochę lepiej i są na 3 miejscu w klasyfikacji z 10 punktami i bramkami 7:4. Myślę, że są lepszym zespołem i moim zdaniem są oni bliżej zwycięstwa niżeli gospodarze...
Szczególnie jeśli zobaczymy ich ostatnie wyniki...
Goscie w ostatnich 5 meczach w lidze przegrali tylko 1 spotkanie podczas gdy dzisiejsi gospodarze wygrali zaledwie 1 mecz.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Greuther - Norymberga
▶ Greuther -0.25 @ 1.85 pinnacle 5/10 ✅
Derby Frankonii. Norymberga pała rządzą zemsty za zeszły sezon, gdzie dostali baty 5-1. Świetny mecz (wtedy) rozegrał Baba, któremu w tamtym spotkaniu wychodziło wszystko - strzały z woleja, przebitki, a nawet rozgrywanie piłki!!!. Teoretycznie może się wydawać, że oba zespoły grają kiepsko, ale jednak na korzyść Norymbergii, która to odniosła dwie wygrane. Ocenianie po tabeli, będzie jednak w tym wypadku mylące. Wyniki Norymbergi są nad wyraz i nie zasluzyli na te 7 punktow, co maja. Norymberga z TSV nie zasłużyła nawet na remis; z Heidenheim za to remis byłby sprawiedliwy, a nie zwycięstwo; z Fortuną również kiepska gra i bardziej ślepy los to zwycięstwo niż umiejętności. Nie wspominam o meczu z Bochum, ale i tam 2-1 porażka nie oddaje ilości okazji Bochum. Furth natomiast osiągał niesprawiedliwe wyniki: z RBS powinien wygrać i byli ewidentnie lepszym zespołem, podobnie jak i z Pauli, gdzie przeważali, ale za łatwo tracili. Z MSV końcówka na farcie, ale mecz był wyrównany. Greuther przede wszystkim za łatwo i za szybko traci. Brakuje koncentracji, ale Ruthenback z czasem powinien to naprawić. Szansę na nieprzegranie dla Furth upatruje w tym, że na słabe defensywy gra im się lepiej. Norymberga kombinuje z graczami w obronie, ale kto by tam nie zagrał to jest słabo. Do tego ofensywa jeszcze się nie rozkrecila i brakuje postawienia przysłowiowej &quot;kropki nad i&quot;. Furth od paru pierwszej kolejki bez wygranej mimo dobrych spotkań i liczę na przełamanie. Pozycja w tabeli nie oddaje ich gry, która nie jest zła. Norymberga za to gra źle i to fart, że ma tylko dwie porażki i siedem punktów. Mecz derbowy i ciśnienie będzie po obu stronach. Jak Norymberga się otworzy, to Furth ma szybkich graczy, zdolnych wykorzystać luki w kiepsko grającej obronie. Greuther dotychczas prezentuje się lepiej, jednak brakuje im szczęścia, którego Norymberga ma za nad to. Czas na wyrównanie się sił. Nie sądzę, że Furth przegra ten mecz. Zarówno w obronie, jak i w ataku prezentują się lepiej na tle rywali. Norymberga szuka swojego stylu, a Ruthenback swoj styl wdraża pomału i powinno to niedługo odpalić. Narazie tylko brakuje im szczęścia, bo gra nie jest zła, a wyniki nie odzwierciedlają gry. Norymberga za to kombinuje w obronie z zawodnikami, w ofensywie potrzebują zgrania i brakuje postawienia kropki nad i. Ruthenback ma gotową koncepcje gry i styl. Norymberga go poszukuje &quot;nadal&quot; i liczy na fart. Nie sądzę, by Greuther przegrał ten mecz, zwłaszcza, że jest okazja kolejny raz pokazać kto jest lepszym zespołem.
FT: 3-2
Furth aktywniejszy, bramka w końcówce na farcie. Wyrównanie wariancji z poprzedniego sezonu

ted 12,8K

ted

Forum VIP
znowu lukasz sie nie zgodze, Furth meczy bułe i z takim atakiem ciezko im o stwarzanie zagrozen, Nurnberg wg mnie wesoły futbol graja ale kiedy trzeba to przyciskaja

Nurnberg +0,5 @ 1,83 pinnacle

ale nie z uwagi na ten mecz wbiłem dziś w temat by napisać posta

Dusseldorf @ 2,25 pinnacle
Kto by sie spodziwal Fortune na koncu tabeli, Monachium nie lepsze ale oni akurat mnie nie przekonuja, staraja sie graz uwaznie z tylu i wykonuja chaotyczne kontraataki, to sie kupy nie trzyma. Gospodarze maja sklad na gorna polowe tabeli, jest to druzyna zbilansowana i w koncu musi sie ogarnac, najlepiej dzis z tak slabym rywalem, powinni wypunktowac obrone TSV strzelic gola i kontrolowac przebieg meczu.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Fortuna -0.25 @ 1.93 pinnacle 5/10 ✅
Fortuna ma przebłyski dobrej gry, jednak ten mix młodości i doświadczenia jeszcze nie odpalił. Niezły mecz z Freiburgiem i będą na Esprit Areną zdeterminowani do pierwszej wygranej. Świetny ruch z Demirbayem, jak nie będzie gwiazdorzył to dużo dobrego powinien wnieść. TSV mocno chimeryczne, Frohling to słaby trener i nie ma nadal pomysłu na grę. Gra TSV to sinusoida, potrafią zagrać fatalnie, a w następnym meczu zgoła odmiennie. Grają zrywami i ciężko przewidzieć ich dyspozycję. Okotie na ławce, ale nic dziwnwgo bo nie strzela. Mugosa za dużo okazji potrzebuję za to, by coś trafić. Dobry ruch z Liendlem, bo playmakera tam brakowało i rozgrywanie spoczywało głównie na skrzydłach. TSV potrafi zagrać dobry mecz, jednak zgoła odmiennie niż w zeszłym sezonie lepiej czują się w domu. Obrona ciut lepiej niż sezon temu, jednak nadal lubi popełniać błędy.
FT: 3-0
FSV - Brunszwik
X @ 3.34 pinnacle 5/10 ⛔
Oral defensywny trener, Brunszwik minimalisci na wyjazdach. Wątpie, by którakolwiek z ekip odniosła trzecie zwycięstwo z rzędu
FT: 0-3

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Furth drugi mecz z rzedu ratuje sie w ostatniej minucie :p

Dusiburg @ 5,7 pinnacle

Znowu zebry gram , w końcu muszą się przełamać. Ostatni mecz pechowo zremisowali a gra powoli zaczyna się kleić. Pauli średni skład a z przodu niestety bieda Thy czy Sobota nic wielkiego nie zdziałąją. Mam nadzieje ze Duisburg zbytnio się nie cofna i oddadza pole gospodarzom, tak to spokojnie moze byc wyrownany mecz i pierwsze zwyciestwo w lidze.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Furth drugi mecz z rzedu ratuje sie w ostatniej minucie :p

Dusiburg @ 5,7 pinnacle

Znowu zebry gram , w końcu muszą się przełamać. Ostatni mecz pechowo zremisowali a gra powoli zaczyna się kleić. Pauli średni skład a z przodu niestety bieda Thy czy Sobota nic wielkiego nie zdziałąją. Mam nadzieje ze Duisburg zbytnio się nie cofna i oddadza pole gospodarzom, tak to spokojnie moze byc wyrownany mecz i pierwsze zwyciestwo w lidze.
Popieram. Ide jednak ostrożniej MSV +0.75 @ 2.08 pinnacle 5/10 ⛔ - poszło w górę nieco. Pauli brakuje napadziora i jak Bajic, który poprawił się z Furth nie zrobi głupich błędów to punkty dla Duisburga powinny być. Nie spodziewam się pięknej gry, a dużo walki i być może MSV coś wsunie. Under 2 @ 2.92/zwrot i 0-0 @ 11 ⛔ również
FT: 2-0
Lipa, do naciąganego karnego szło dobrze, MSV miało słupek, poza tym wykończenie po obu stronach fatalne, jakby &quot;śniadania nie jedli&quot; Ehh szkoda i myślę, że gdyby tego karnego nie gwizdneli to duża szansa na 0-0 była

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Freiburg @ 1,76
pinnacle

Freiburg zdaje sie byc na ten moment druzyna kompletna, po za zasiegiem innych, wszystko tam funkcjonuje dobrze , od obrony po atak. Arminia mnie nie przekonuje, atakuja jesli w ogole to bardzo mala iloscia graczy i malo z tego pozytku jest, niby obrona dobra i malo goli straconych ale to tez nie do konca ma odzwierciedlenie na boisku. Jesli jakiegos glupiego gola Freiburg nie straci z kontry czy z roznego powinni siegnac po kolejne zwyciestwo.

edit // druga opcja to over myslalem ze cos wpadnie tym fartom a kurs wiekszy

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Freiburg -1 @ 2.37 pinnacle 5/10 ⛔
Arminia przyjedzie się bronić i ciężko oczekiwać tu czegoś innego niż zwycięstwo Freiburga. Siła gości w ataku nie jest mocna. Będzie to tradycyjne granie na Klosa, bazowanie na stałych fragmentach i głęboka defensywa. Freiburg ma papiery na łamanie takich defensywnego, zwłaszcza, że Schuppan, jak i Dick demonami prędkości nie są. Freiburg owi przeszkodzić może jedynie 0-0. Gram wysoką linię, bo sądzę, że jak Freiburg trafi, to plan defensywnej gry Arminni spali i kolejne bramki się posypią. Arminia nie powinna być bardzo groźna w ataku, ewentualnie po stałych fragmentach mogą namieszać. Liczę jednak na Petersena i jego w bramki w drodze po kolejny tytuł króla strzelców
FT: 2-2
Bochum - Fortuna
x @ 3.56 pinnacle 3/10 ✅
Under 2.5 @ 2.02 pinnacle 3/10 ✅
W derbach widzę remis. Bochum w świetnej formie, typowy holenderski styl gry Verbeeka. Kramer również ofensywny trener, ale Fortuna po pierwszej wygranej powinna zagrać tu zachowawczo. Bochum również na tak wysokich obrotach, w sytuacji, gdzie będzie dużo walki nie jest w stanie ciągle grać. Z TSV było już widać lekkie zmęczenie, ale tam przeważyły indywidualności. Fortuna słabo zaczęła, ale z meczu na mecz grają coraz lepiej. Ja tu widzę mecz w wolnym tempie, zachowawczo, gdzie Fortuna w obronie powinna postawić ciężkie warunki i nie sądzę, by Bochum łatwo dochodziło do sytuacji.
FT: 1-1

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom