>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Bundesliga 2015/2016

Status
Zamknięty.
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
20.15 - RasenBallsport Leipzig - SpVgg Greuther Fürth

Różnica między tymi dwoma drużynami jest naprawdę duża. W pierwszej kolejce RB Leipzig pokonało na wyjeździe FSV Frankfurt 1:0, SpVgg Greuther Fürth natomiast takim samym stosunkiem bramek ograło Karlsruher.

W sparingach świetne wrażenie sprawiali dzisiejsi gospodarze, którzy potrafili pokonać m.in. Southampton 5:4, czy Rubin Kazań 1:0. Greuther Fürth natomiast tuż przed startem ligi zostało upokorzone przez Celtę Vigo, Kleeblätter przegrali aż 1:5!

W poprzednim sezonie zarówno na wyjeździe, jak i u siebie klub z Lipska pokonał Greuther Fürth. Na wyjeździe 1:0, a u siebie po sporem dominacji 2:0. Dodajmy do tego fakt, że RB w tamtym sezonie zajęło piąte miejsce w lidze, a u siebie grało świetnie, bilans 10-4-3. Inna sytuacja miała miejsce w zespole dzisiejszych gości, których od spadku dzielił jeden punkt! Utrzymali się, ale na wyjazdach byli jedną z najgorszych drużyn w lidze, bilans 2-8-7.

Warto również wspomnieć o trenerach obu zespołów. Klub z Lipska prowadzi Ralf Rangnick, który w pierwszej kolejce zadebiutował jako menedżer, bo wcześniej był przez trzy lata dyrektorem sportowym RB Leipzig i RB Salzburg. Nie można jednak powiedzieć, że nie na doświadczenia, bo ma i to ogromne. Jest to menedżer, który przez 4.5 roku prowadził Hoffenheim, a w CV ma jeszcze takie kluby, jak Schalke, Hannover, czy Stuttgart.

Stefan Ruthenbeck, czyli menedżer dzisiejszych gości również debiutował w pierwszej kolejce. On ma zdecydowanie słabsze CV, do tej pory się dziwię, że gość który w poprzednim sezonie spuścił z ligi VfR Aalen zajmując ostatnie miejsce w 2. Bundeslidze znalazł pracę w Greuther Fürth. W tamtym roku od spadku dzielił punkt, może w tym się uda? ;)
Dziwisz się, bo nie śledzisz tej ligi. Ruthenback jest dobrym trenerem i dlatego znalazł zatrudnienie. Wcześniejsze sezony mając do dyspozycji to co miał, bez kasy na transfery bez problemu ich utrzymywał. Co roku odchodzili najlepsi gracze, pewnie nawet nie wiesz, że Kampl grał w Aalej swego czasu. W tamtym sezonie pisalem, w którymś poście co jest przyczyną słabej gry Aalen. Odeszło za wielu waznych graczy i Ruthenback nie był w stanie z nich wyciągnąć więcej niż walka o utrzymanie. Pisanie bzdur, że ktoś jest słabym trenerem bo spuścił zespół z ligi jest nie na miejscu. Czyli twoją logiką Breitenreiter też jest słabym trenerem, bo spuścił Paderborn. Gdyby tak było to nie sięgnęło by po niego Schalke. Furth moim zdaniem ma trenera, który będzie w stanie wykorzystać ich potencjał czyli świetne kontrataki. Ruthenback stawia na solidną defensywę, a RBL męczy się w konstrukcji, co pokazał mecz z FSV. Idealizujesz za bardzo RBL. Mają mocną kadrę to się zgadza, ale wielu zawodników też tam idzie glownie dla kasy. Pokazał to zeszły sezon, gdzie brakowało ducha walki. Część z nich to zwykli najemnicy, którzy nie będą gryzli trawy za wszelką cenę. Transfery Furth uważam za dobre. Berisha będzie się nadawał do kontry. Hoffmann dobry grajek, Gjasula jak nie będzie łapał kontuzji również. Są że sobą zgrani i Furth nie odczuje straty Furstnera.

Wytłumacz mi też jaki sens ma przytaczane wyników z zeszłego sezonu, jak w kontekście tego meczu one są nieistotne. Jak dla mnie to Greuther może być czarnym koniem rozgrywek, właśnie dzięki przyjściu Ruthenbacka. Ingolstadt jak wzięło trenera pasującego do ich stylu gry, z miejsca wywalczyli awans. Furth właśnie takiego trenera ma, pasującego do stylu gry z kontry. Na razie nie gram nic, ale skłaniam się do +0.75 na Furth.

Otrzymane punkty reputacji: +13
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Braunszwik - RB
over 2,5 @ 2,33 pinnacle

Niby gospodarze stracili przed sezonem troche siły w ataku ale moim zdaniem zle to nie wyglada, potrafia stworzyc sobie okazje do zdobycia gola i z kazdym meczem to bedzie tylko lepiej wygladalo, graja u siebie i nie beda sie cofac. Leipzig główny kandydat do awansu z takim składem graja tylko o zwyciestwa i powinnismy dzis zobaczyc pare goli, BTS tez dobra opcja

empel 112

empel

Użytkownik
Nurnberg - 1860 Monachium

Mój typ na to spotkanie to over 2,5 gola. Ostatnie 5 meczy miedzy tymi drużynami to 4 overy (wszystkie spotkania wyniki 2:1) i raz under (1:1). Nurnberg strzelać potafią i tracić tez potrafią co pokazli w meczach z Freiburgiem (6:3) i Heidenheim (3:2). Monachium ostatnie 3 mecze bez zdobytej bramki, ale kiedyś musi się ktoś wstrzelić. Liczę że zobaczymy minimum 3 bramki a po takim kursie próbuję napewno!

over 2,5 @2.00 ✅✅
bts @1.83 ✅✅
bts+over @ 2.30 za drobne. ✅✅

bukmacher dał prezent w postaci kursów na to spotkanie :grin::] ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Nurnber-1860 Monachium
Mecz rozpocznie sie dziś o godzinie 20:15,a ja swoją uwage kieruje w strone kartek.Linia ustawiona jest dosyć wysoko bo 5.5 jednak spokojnie do pokrycia.Obie drużyny rozegrały w tym sezonie po dwa spotkania nie licząc pucharów.Gracze Nurnberg w pierwszym meczu na wyjeździe dostali 5 kartek,a w drugim u siebie 3,natomiast 1860 Monachium dostało odpowiednio 6 i 2 kartki.W poprzednim sezonie obie drużyny mierzyły się dwukrotnie,najpierw na boisku w Norymberdze sędzia pokazał 8 kartek,a w Monachium 10 kartek.Sędzią dzisiejszego pojedynku będzie pan Robert Kampka, który w poprzednim sezonie pokazał więcej niż 5.5 karki 15 razy na 26 meczy które sędziował.w tym sezonie prowadził spotkania dwukrotnie pokazując kolejno 7 i 4 kartki.

Moja propozycja na ten mecz:
Nurnber-1860 Monachium over 5.5 kartki @2.0 bet365⛔

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Nurnber-1860 Monachium
Mecz rozpocznie sie dziś o godzinie 20:15,a ja swoją uwage kieruje w strone kartek.Linia ustawiona jest dosyć wysoko bo 5.5 jednak spokojnie do pokrycia.Obie drużyny rozegrały w tym sezonie po dwa spotkania nie licząc pucharów.Gracze Nurnberg w pierwszym meczu na wyjeździe dostali 5 kartek,a w drugim u siebie 3,natomiast 1860 Monachium dostało odpowiednio 6 i 2 kartki.W poprzednim sezonie obie drużyny mierzyły się dwukrotnie,najpierw na boisku w Norymberdze sędzia pokazał 8 kartek,a w Monachium 10 kartek.Sędzią dzisiejszego pojedynku będzie pan Robert Kampka, który w poprzednim sezonie pokazał więcej niż 5.5 karki 15 razy na 26 meczy które sędziował.w tym sezonie prowadził spotkania dwukrotnie pokazując kolejno 7 i 4 kartki.

Moja propozycja na ten mecz:
Nurnber-1860 Monachium over 5.5 kartki @2.0 bet365
TSV zagra defensywnie, a Norymberga wobec takiej taktyki wali głową w mur. Ja tu nie widzę kartek

larkspur 478,4K

larkspur

Użytkownik
Bielefeld - Braunschweig
W piątkowym meczu w 2 Bundeslidze zmierzą się zespoły Arminii Bielefeld i Eintrachtu Brunszwik. Faworytami są gospodarze, którzy znacznie lepiej rozpoczęli sezon.
Eintracht poprzedni sezon zakończył na szóstym miejscu.
W obecnym sezonie w pierwszych trzech kolejkach pilkarze zdołali zdobyć tylko jeden punkt, kiedy to na wyjeździe bezbramkowo zremisowali z Kaiserslautern.
Bardzo slabo wyglada ofensywa , gdyz w trzech meczach Braunschweig zdobyl tylko 1 bramke !!!
Podstawowym bramkarzem w klubie jest Polak – Rafał Gikiewicz. Ważną rolę w zespole odgrywa drugi z polskich zawodników – Adam Matuszczyk.
Arminia to beniaminek 2 Bundesligi, jednak radzi sobie do tej pory lepiej niż Eintracht. Niebiescy zremisowali wszystkie swoje trzy spotkania, w tym dwa pierwsze bezbramkowo. Ostatni mecz to tylko remis 2:2 z ostatnim Duisburgiem.
Uwazam ze Arminia powinna dzis w końcu wygrać swoje pierwsze spotkanie. Goście jednak przyjadą do Bielefeld z nożem na gardle i z całą pewnością zrobią wszystko, aby wyrwać choć jeden punkt.
Arminia Bielefeld DNB - @1.61 - Bet365

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
21.8. 18:30
SpVgg Greuther Furth - FSV Frankfurt
Furth @1.73 5/10 pinnacle
FSV wyglada dramatycznie od poczatku sezonu. Za grosz tam nie widac jakosci, defensywa popelnia strasznie duzo bledow. O ataku nie ma nawet co mowic, bo to jeszcze gorzej niz w Braunschweigu. Furth ma fajny zespol, czasami za bardzo do przodu, ale ogolnie widac spory progres wobec poprzedniego sezonu. Berisha bedzie wzmocnieniem, juz ma bramke na koncie. Freis odzyl. Widac determinacje i walke do konca. Zwlaszcza u siebie GF bedzie mocny w tym sezonie.
w Sandhausen over 1,5 mam pograny w dublu z Zwickau ????
⛔

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
KSC - MSV Duisburg
MSV +1 @ 1,76 pinnacle 5/10 ⛔
Za wysoka linia w mojej opinii. KSC w tym sezonie bez Yabo, czy Henningsa, który wystrzelił w tamtej rundzie nie jest już takie groźne. Hoffer to ten sam typ gracza co Hennings, jednak kto ma mu podawać jak odszedł Yabo. Z FSV były zmiany: Peitz i Barry wystapili w pierwszym i zwycięstwo mimo, że mało przekonujące, to jednak gra ciut lepsza. FSV oceniam jednak nisko w tym sezonie i jak dla mnie to bedzie spadek. Zatem po tej jednej jaskółce wygranej nie oczekuje o 180 stopni zmiany gry KSC. Oddsy na KSC są niskie, bo MSV gra padake. Zwłaszcza w obronie, która jest bardzo podatna na kontry, co pokazał mecz z Lautern. I tu jest pułapka, bo nie bedzie to prosty mecz dla KSC, z tego powodu, że będą musieli atakować, a w konstrukcji nie idzie to najlepiej. MSV jak na razie dostaje zimny prysznic z przeskoku do II ligi. Po powrocie mają jednak motywacje, by nie spaść szybko - zwłaszcza, że tylko przez zawirowania licencyjne ten spadek zaliczyli. KSC jak pisałem na początku sezonu będzie ciężko powtórzyć wynik z zeszłego. Słabo zaczęli i widać sporo problemów z mindestem - bo jak inaczej wyjaśnić porażkę w DFB Pokal w takim stylu, że kończyli z kilkoma czerwonymi kartkami z zespołem o klasę gorszym. I to zespół, który o minuty dzieliła Bundesliga. Coś tam nie gra i Kauczinski mimo, że to dobry motywator i ceniony trener w Karlsruher, to być może następuje dla niego przesilenie, po tych latach, gdzie wywalczył awans do II ligi i otarł się o Bundeslige. W KSC nie widać zaangażowania, grają bez pomysłu i całe mankamenty w problemach z konstruowaniem na defensywnego przeciwnika wychodzą. Brakuje, także skuteczności, czyli to na czym bazowali przez lata. Mało stwarzają i kiepsko z wykończeniem. MSV musi łapać punkty, by nie uciekały im zespoły. KSC wygląda, jakby wiedzieli, że poprzedniego sezonu nie powtórzą i nie zależy im na walce o awans za wszelką cenę. Widzę tu value, ale dużo od powodzenia typu zależy, czy wolna obrona MSV (zwłaszcza Bajic) nie obetną się jak z Lautern i nie dostaną szybkich bramek z kontry. KSC kontre umie grać, MSV jest ciężko się przed nią bronić. Jednak tak jak pisałem, w KSC nie widać ducha walki. Gdyby to był poprzedni sezon, to po prezentach od FSV z ostatniego meczu, KSC by wygrało, ze 3/4-0/1. Dlatego błędy Duisburga w tym meczu, nie oznaczają od razu, że KSC pokryje handicap -1. +1 MSV, wydaje mi tu się dobrym wyborem, przy fakcie, że MSV musi punkty łapać, a trafia na rywala, który nie jest w dobrej formie, by bezlitośnie wykorzystać błędy MSV. MSV mam nadzieje, że nieco poprawi obronę. Powinien to być mecz walki, a nie spacerek dla KSC, jak sugerują oddsy. Buki jeszcze myślami w poprzednim sezonie, stad tak wysoka ocena KSC
FT: 2-0

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Bochum - Norymberga
Bochum -0.25 @ 1.82 pinnacle 8/10 ✅ FT: 2-1
Obawialem się trochę czy jak Gregoritsch odejdzie nie ucierpi ofensywa. Nic bardziej mylnego bo poczyniono świetne transfery - Haberer, Mlapa, Novikovas - najlepszy gracz Aue tamtego sezonu, czy też wrócił Eisfeld. Najważniejsze jednak to postać trenera, który w końcu umie poukładac ofensywę. Przez ostatnie sezony w II lidze Bochum zawsze miało dobrych graczy, a mimo to musieli się bić również i o utrzymanie. Verbeek i jego ofensywny styl gry idealnie pasuje do tej ekipy. Kibice wiele czekali by ich stadion stał się twierdzą. Mistrzom remisów 1-1 u siebie brakowało postawienia kropki nad i. Mimo, że gra nie była zła, to nie potrafili wygrywać u siebie. Verbeek to zmienił i u siebie mocno cisną rywala w ofensywie, a co najważniejsze to robią to skutecznie. Ofensywna piłka, do tego forma i chęć awansu, na kiepską obronę Norymbergi, mimo, że wzmocnioną Brecko, dla gości może przynieść opłakane skutki. Norymberga jak już wspominalem we wcześniejszej analizie (jest w dziale przy okazji meczu z Freiburgiem i nie ma sensu powtarzać), po zeszłym kiepskim sezonie potrzebuję czasu na zgranie. Obrona nadal nie funkcjonuje tak jak trzeba (mimo, że i tak jest to lepszą opcja niż z Pinolą w zeszłym sezonie), a w ofensywie jeszcze trzeba rozegrać parę meczów, by złapać więcej chemii. Jak to się stanie, to Norymberge widzę w gronie walczących o awans, bo skład jest mocny. Nie przewiduje jednak, że z będącym w formie Bochum wywiozą trzy punkty. Za wczesna faza sezonu jest, dlatego -0.25 bezpieczne, bo max na co stać Norymberge to remis. Dwóch kandydatów do awansu gra, jednak mecz powinien być jednostronny, bo Bochum jeśli chodzi o formę na innym biegunie są
TSV - Union
over 2.5 @ 1.97 pinnacle 3/10 ⛔ FT: 0-0
Union fatalna obrona, za to fajne transfery. Opisze jeszcze ich tu kiedyś, bo podobają mi się ich nabytki i kadra jest wyrównana. Tradycyjnie kiepscy na wyjazdach, TSV za to u siebie gra kiepsko. 1x2 się zastanawiałem, ale ciężko jakieś value znaleźć. Over za to mi pasuje. Oba zespoły są podobne pod takim względem, że bramki umieją zdobywać, a przez slabe obrony także sporo tracą. TSV praktycznie bez wzmocnień, a gra bardziej na żywioł niż poukładana, ale co tu się dziwić jak ich trener nie ma żadnego pomysłu na ich taktykę. Dlatego też ich wyniki będą nieprzewidywalne jak w DFB z Wiesniakami. Union powinien tu coś strzelić, ale i stracić także. Przewiduje otwarty mecz. TSV u siebie nie będzie się bronić, zwłaszcza grając przeciwko Unionowi
P.s Hansa możesz połączyć
P.s2 co do RB to myślę nad -1, ale poczekam jeszcze trochę

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Lautern - Paderborn

Paderborn +1 @ 1.81 pinnacle 5/10 zwrot
Paderborn @ 6.12 pinnacle 3/10 ⛔

FT: 1-0

Paderborn ma nowego trenera, do którego myśli szkoleniowej zawodnicy muszą przywyknąć. Nie ma on także doświadczenia z pracy z pierwszym zespołem i na początku co zrozumiałe płaci frycowe. Paderborn dostał lanie od Sandhausen, gdzie nie pokazał wiele woli walki i dawali się łatwo punktować. Sandhausen z chirurgiczną precyzją zadawali kolejne ciosy i nawet Koseckiemu skapła bramka. Po takim ciosie ciężko się pozbierać, jednak z drugiej strony, to i gorzej już być nie może. Zwłaszcza, że Paderborn ma nadal jakościowo dobrych zawodników, a ci co przyszli jak Wydra - utalentowany środkowy pomocnik, zawodnik kadry u21 Austrii, był nawet jej kapitanem; BTW chciał grać w naszych barwach z racji rodziców Polaków i, że nie doczekał się powołania do kadry A Austrii - dziwna tam była historia i w polskich serwisach można znaleźć informacje o tym. Co do samego gracze, zarówno radzi sobie w ofensywie, jak i w destrukcji i powinien być wzmocnieniem środkowej linni. Ndjeng - wszechstronny, doświadczony, mimo wieku już nie tak dynamiczny, ale doświadczenie robi swoje; u Luhukaya był ważnym ogniwem w Herthcie. Dodajmy do tego Stoppelkampa, Koca, Oualiego czy Bakalorza oraz Saglika i syna marnotrawnego Proschwitza, to widać, że mamy do czynienia z drużyną o wysokiej jakości zawodnikach dobrze wyszkolonych technicznie. Nie podoba mi się jedynie osoba trenera i jego brak doświadczenia. Czerpał od Luhukaya, a ten przykładał dużą wagę do taktyki, która zanim zaczęła działać potrzebowała regularności i powtarzania schematów. Wykonawcy są, bo i dobre i szybkie skrzydła na czym bazował Luhukay - Ndjeng-Ouali czy Stoppelkamp-Koc. Kreatywny Bakalorza w środku i mogący również pomagac w obronie jak zajdzie potrzeba -Wydra. Ten brak doświadczenia nieco martwi i łatwo zobaczyć, że Paderborn zaczął bardzo nieregularnie od takiego-sobie meczu z Bochum, po dobre spotkanie z Fortuną, a kończąc na katastrofie z Sandhausen. Ustawienie także było różne i zaczynał na jednego napadziora 4-3-2-1 z Bochum - co pewnie z Lautern też będzie miało miejsce - przez 4-4-2, po czym kombinowal także wariant ofensywniejszy ze skrzydlowymi 4-2-2-1. Ciągle szuka swego optymalnego ustawienia przez co P07 takie nieprzewidywalne wyniki robi. Czemu jednak próbuje zaufać P07? Jest to dla mnie mecz 50/50 i widzę tu value, bo Lautern jest przeceniane w związku z poprzednim 2014/15 bilansem u siebie, gdzie sporo męczyli, a wyniki robili. Oba zespoły potrzebują zgrania, co w przypadku Lautern pokazał mecz z Brunszwikiem. Brunszwik ze swoim słabym atakiem mógł nawet ten mecz wygrać. Z MSV Lautern wykorzystało błędy Bajicia. Z Brunszwikiem i Unionem pokazali, że skład jest słabszy niż lata wstecz, bo za dużo ważnych ogniw odeszło, a nie wszyscy następcy są jakościowo porównywali - Przybyłko i Halfar na plus, ale obrona silnie osłabiona. Vucur i Heubach to nie jest obrona na walkę o awans. Runjaic coś czuje, że znowu da ciała jeśli chodzi o awans. Lautern tradycyjnie męczy się w konstrukcji, a Paderborn po blamażu na pewno zagra tu asekuracyjnie na jednego napadziora i z kontry - co przy wolnych środkowych Lautern powinno odnieść sukces. Porównując nawet do Brunszwiku, który mógł wygrać, to Paderborn ma o wiele mocniejszy atak i więcej do pokazana w ofensywie. Dlatego te oddsy są dla mnie niezrozumiałe. Lautern za mocno jest faworyzowane, a narazie to tylko Halfar nie zawodzi. Oba zespoły muszą się zgrać, ale większa presja po stronie Lautern jako faworyta do awansu, zwłaszcza po nieudanych awansach z kilku lat. P07 po 0-6 będzie chciał się szybko odbić, a mają papiery na grę i ogranie Lautern. Trener debiutant w P07, są spadkowiczami i nie liczą na powrót, bo gdyby go chcieli to nie zatrudniali by trenera bez doświadczenia - zresztą to za mały klub na stabilny pobyt w Bundeslidze. Lautern kadrowo osłabione w porównaniu z poprzednim sezonem. Paderborn raczej trafniejsze słowo - odmieniony. Dzięki sprytnym transferowym ruchom ten zespół - o ile nowy trener podoła presji początkowych kiepskich wyników - i nabierze regularności będzie groźny dla najlepszych. Raczej nie walka o awans, bo po co, jednak oceniam potencjał, bo próbka 3 spotkań to za mało by określić dokładnie co kto zagra i łatwo przewidzieć wynik. Ewidentnie dla mnie jest tu spore value. Jedynie gra przeciwko trenerowi P07 by ten zakład popsuła. To wykluczam jednak, bo za krótko on tam jest. Bardziej ten wynik z Sandhausen był wynikiem szukania optymalnej taktyki dla zespołu przez Gellhausa niż burdelem w klubie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kaiser słabiutkie ale wygrało i lukasz w sumie tego zwrotu bys nie miał gdyby Przybyłko choc jedno sam na sam wykorzystał, nie miałem pojecia ze chłopak jest takim tępym drewnem. Juz nie wiadomo co gorsze on czy Klich.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Kaiser słabiutkie ale wygrało i lukasz w sumie tego zwrotu bys nie miał gdyby Przybyłko choc jedno sam na sam wykorzystał, nie miałem pojecia ze chłopak jest takim tępym drewnem. Juz nie wiadomo co gorsze on czy Klich.
Limit nie trafionych dobrych typow wykorzystalem na szczescie w tamtym sezonie ???? Szkoda, jakby nie bylo chociaz zwrotu, bo spore value bylo w +1. To prawda, Kacper uratował ten bet, jednak obiektywnie rzecz biorąc to Lautern caly mecz nie stworzyli sobie nic i gdyby Paderborn w końcówce gral, a nie skupil sie na przekopywaniu Halfara, to Lautern nie dostało by tych akcji. Sprawiedliwosc jeszcze jakas jest. Stadion nadal zaczarowany i niech się cieszą z 1-0 bo na więcej nie zaslugiwali.

Co do meczu to do bramki z karnego dominacja P07 i nagle karny w niegroźnej sytuacji, gdzie piłka już wychodziła za linie (bo to raczej o to drugie wejście chodziło). Po stracie Paderborn lekko siadł, ale i tak coś próbowali w przeciwieństwie do Lautern, które nie istniało. W drugiej Diabły nieco rzwawiej, ale to Paderborn miał świetną kontre - chociaż jak na moje oko chyba spalony był. Gdyby tam padla bramka to mysle, ze szansa na odwrocenie losow meczu byla spora i pewnie by nie olali meczu w koncowce. Tak gdzieś od 75 minuty to już w ogóle im nie zależało i rozpoczęli polowanie na Halfara zamiast na obronie i Przybyłko dostał okazję. Zresztą też ciężko tu mówić o wypracowaniu ich, a po prostu świetna sytuacyjna piłka Zimmera w pierwszej setce Kacpra. Zimmer i Halfar jedyni, ktorzy cos probuja kreatywnego wniesc. Ta drugą setka to już drewno 100%., ale obrona Paderborn też się nie popisala i wybitnie pomogła. Myślę, że remis byłby sprawiedliwym wynikiem.

Co do Kacpra, to z tego co go obserwuje to byłem zdziwiony, że nic nie trafił, bo i w Kolonii i Arminii takie sytuacyjne piłki wykorzystywał. Może to jakiś syndrom Lautern bo Hoffmann podobne pudła cały poprzedni sezon walil, a i tak chyba był ich najlepszym strzelcem.

Co do Paderbornu to tak jak pisalem ich trenerowi brak doświadczenia i to wyszło. Za długo trzymany był Stoppelkamp i Koc. Pierwszy przewidywalny do bólu, drugi nie umiał mocno huknac w bramkę. W końcówce pozwalali na bardzo wiele i tylko to, że Lautern nie jest w formie uchroniło od straty bramki. Podobne zachowanie jak z Sandhausen, które było bardzo skuteczne i skończyło się na 6-0 i tu mogło być podobnie mimo, że z przebiegu to nie wynikało

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Heidenheim - Kaiserlautern over 2,5 @ 2,11
Pinnacle

Gospodarze mają kim postraszyć w ataku a obrone Kaiserlautern naprawdę momentami jak dzieci we mgle wyglądają + niepewny Muller w bramce. Z drugiej strony Lautern ma wielką łatwość przechodzenia do ataku i konstruowania groźnych sytuacji, dziś mam nadzieję że Przybyłko nastawił celownik i powinniśmy zobaczyć trochę goli.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Freiburg - Sandhausen
✅Over 2,5 gola @2,00 bet365
✅BTS tak @1,90 ComeOn

Wow, dla mnie mała promocja!!
Freiburg ma więcej jakości w grze, większe doświadczenie jednak,
w poprzednich meczach u siebie, zrobili wiele błędów (głównie obrona, szczególnie ;))Zarówno przed Norymberdze (6:3), a także przeciwko Bochum (1:3) widzieliśmy wiele nieprawidłowości.
Drużyna Freiburga jako gospodarz zdobyła aż 7 goli w 2 meczach zaś straciła 6 goli.
Widać że, starają się grac ofensywną piłkę lecz ich obrona to jak dla mnie duża kupa...
Sandhausen , tymczasem pozostaje niepokonany od czterech meczy i zdobył aż 13 goli w wygranych meczach !!!!
Ostatnio co prawda mieli bezbramkowy remis ale z Heidenheim którzy u siebie mają strzelonych tylko 2 bramki a straconych 0.
Nie wątpliwie oby dwie drużyny mają ogromne predyspozycje na strzelanie goli w swoich pojedynkach, gra powinna być otwarta.
A o gole się nie boję patrząc na ostatnie poczynania.​

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Freiburg - Sandhausen
Over 2,5 gola @2,00 bet365
BTS tak @1,90 ComeOn

Wow, dla mnie mała promocja!!
Freiburg ma więcej jakości w grze, większe doświadczenie jednak,
w poprzednich meczach u siebie, zrobili wiele błędów (głównie obrona, szczególnie ;))Zarówno przed Norymberdze (6:3), a także przeciwko Bochum (1:3) widzieliśmy wiele nieprawidłowości.
Drużyna Freiburga jako gospodarz zdobyła aż 7 goli w 2 meczach zaś straciła 6 goli.
Widać że, starają się grac ofensywną piłkę lecz ich obrona to jak dla mnie duża kupa...
Sandhausen , tymczasem pozostaje niepokonany od czterech meczy i zdobył aż 13 goli w wygranych meczach !!!!
Ostatnio co prawda mieli bezbramkowy remis ale z Heidenheim którzy u siebie mają strzelonych tylko 2 bramki a straconych 0.
Nie wątpliwie oby dwie drużyny mają ogromne predyspozycje na strzelanie goli w swoich pojedynkach, gra powinna być otwarta.
A o gole się nie boję patrząc na ostatnie poczynania.​
Oj ryzykowne. Sandhausen słabym składem wyszli. Generalnie oni nie są ofensywni, a diabelnie skutecznie stąd tyle bramek. Over bo Freiburg może sam pokryć tą linię, co do BTS radzę uważać, po takim kursie zero value. Gra nie będzie otwarta bo Sandhausen przyjedzie się bronić jak to mają w zwyczaju i kontrowac. Freiburg ma na tyle jakości by złamać ich obronę, dlatego ten over jeszcze można oko przymknąć, ale licz się z tym, że może tak się zdarzyć patrząc po składzie gości, że to trochę liczenie, że Freiburg sam pokryje tą linię. Ja tu gram Freiburg -0.75 i Freiburg -1, moim zdaniem lepsze opcje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Canabis zapomniałeś dodać, że Freiburg stracił te trzy gole z Bochum dopiero w 65 70 75 minucie, a od 57 minuty grali w 10 po tym gdy prawy obrońca Mujdza złapał czerwoną kartkę. Wcześniej to Freiburg stwarzał sobie więcej sytuacji strzeleckich.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom