cytat z dnia 22 kwietnia 2019 12:44 przez quattro
Witam. Jak aktualnie zalozyc konto na 1xbet? Przy rejestracji pelnej zeby otrzymac bonus powitalny nie ma ani kraju polska ani waluty. Walute mozna ponoc zmienic po rejestracji ale jak zalozyc konto jak nei ma kraju polski podac fikcyjne dane inny kraj itp?
cytat z dnia 24 kwietnia 2019 16:52 przez staryczlowiekimoze
neosurf tez nie dziala, wiadomo kiedy wroci? jak sie wplaca przez tego noe Dutra?
cytat z dnia 24 kwietnia 2019 17:05 przez bmw14.5
Widzę, że Rosjanie połapali się, że w Polsce na licencję nie mają co liczyć i odblokowali stronę. Chciałem parę drobnych postawić na Pogoń, ale ZONK. Nie mam jak wpłacić. Nie ma Skrilla, Netellera, Ecopayz ani nawet kiedys tak reklamowanego Trastly. Nie mam bitcoinów aktualnie, a z Paypala ciągną 10% więc tyle co legalni prawie. Jakoś tam inaczej idzie wpłacić? Bank i karty odpadają, bo już jedną spowiedź miałem
cytat z dnia 24 kwietnia 2019 18:49 przez bartek7191
cytat z dnia 24 kwietnia 2019 17:05 przez bmw14.5
Widzę, że Rosjanie połapali się, że w Polsce na licencję nie mają co liczyć i odblokowali stronę. Chciałem parę drobnych postawić na Pogoń, ale ZONK. Nie mam jak wpłacić. Nie ma Skrilla, Netellera, Ecopayz ani nawet kiedys tak reklamowanego Trastly. Nie mam bitcoinów aktualnie, a z Paypala ciągną 10% więc tyle co legalni prawie. Jakoś tam inaczej idzie wpłacić? Bank i karty odpadają, bo już jedną spowiedź miałem
Kiedy widziałeś u nich opcję wpłaty PayPal? Mi zniknęła po weekendzie
Kiedy widziałeś u nich opcję wpłaty PayPal? Mi zniknęła po weekendzie