Czasem tak jest ale zaklad mozesz zagrac kilka razuLimity na overy 1.5 w AKO rzędu 400 zł to norma u ruskich ?
Chodzi ci o stronę internetową w wersji mobilnej czy aplikację na telefonie? Mam konta PLN i EUR i bez problemu wszystko działa na aplikacji.Czy jest ktoś, kto ma konto z dwoma walutami na rusku? Założyłem kiedyś konto w PLN, jednak jak się ma Ecopayz, to lepiej grać w EUR. Ucieszyłem się, że można dodać konto w EUR i ustawić jako aktywne. Jednak, za każdym razem, gdy chcę postawić na stronie mobilnej, waluta automatycznie przestawia mi się na PLN. Ich pomoc mogłaby nie istnieć właściwie. Nie mogą mi usunąć waluty PLN ani ustawić EUR jako main.
Nie masz sie o co martwić grajac takimi kwotami. Ja dostalem dopiero limity grajac niszowe typy z recznej i skubiac ich w tydzien na 25k. Wcześniej zadnych problemówJa się zastanawiam kiedy mnie zlimitują po tym co tutaj czytam. Ostatnio oskubałem ich na jakieś 10 tysięcy. Podzielone na parę kuponów, największa wypłata 3900pln. Wszystko praktycznie instant na Ecopayz. Bez żadnej weryfikacji. Czytam tutaj dużo opinii i staram się być ostrożny, ale póki co aż dziwne, że nawet limitów nie mam. Może dlatego że wcześniej sporo wtopiłem. A moim zdaniem pod względem ilości zakładów i kursów to najlepszy bukmacher obecnie. Z tej ostrożności przeniosłem się na betssona ???? . Są tu jacyś gracze co grają stawkami ciut większymi na zakład, na przykład liczonymi w tysiącach i nie mieli z nimi problemów? Tylko bez żartów
https://1x2017.xyz/pl/line/Witam. Posiada ktos instalke do apki 1xbet bo te co sa w necie nie dzialaja. Place reputka????
I jaki jest aktualny adres strony bo na kazda ktora wchodze jest info ze trwaja prace na licencja na Polske.