K
0
Byłem na początku około 1500zł do tyłu i zrobiłem próbną wypłatę i chcieli weryfikację. teraz od kilku miesięcy jestem dość dużo do przodu i raz jeszcze chcieli wyciąg z entropay i tyle. Jak dla mnie standardowo jak w każdym buku, chociaż jak było bet365 to tam tylko raz w ciągu kilku lat mnie weryfikowali, ale do poziomu 365 to chyba żaden buk się nawet nie zbliży.1xBet, post: 6628863, member: 154219"]Za utrudnienia przepraszam, ale konta są weryfikowane w sposób losowy i tak wyląda ta procedura, zdaję sobie sprawę z tego, że trochę kuleje, ale nie wszystko można od razu zmienić...
Ważne, że zakończyliśmy sprawę.
Konta są weryfikowane w sposób losowy , hehehehehe.... Dawno się tak nie uśmiałem z tego pseudo-buka .Niech ktokolwiek napisze kto grał u nich i miał konto na minusie ,że miał jakąkolwiek weryfikacje ???? Wszystko piękne i bez weryfikacji jak tylko regularnie przegrywasz .
Dodam ,że anulują wygrane kupony i obniżają dobrym graczom marżę na zakłady ( 1,71 - 1,71 ) co jest gorsze od limitów wg mnie .Zdecydowanie buk 1/10 !!!
marasspec1xBet, post: 6628863, member: 154219"]Za utrudnienia przepraszam, ale konta są weryfikowane w sposób losowy i tak wyląda ta procedura, zdaję sobie sprawę z tego, że trochę kuleje, ale nie wszystko można od razu zmienić...
Ważne, że zakończyliśmy sprawę.
Konta są weryfikowane w sposób losowy , hehehehehe.... Dawno się tak nie uśmiałem z tego pseudo-buka .Niech ktokolwiek napisze kto grał u nich i miał konto na minusie ,że miał jakąkolwiek weryfikacje ???? Wszystko piękne i bez weryfikacji jak tylko regularnie przegrywasz .
Dodam ,że anulują wygrane kupony i obniżają dobrym graczom marżę na zakłady ( 1,71 - 1,71 ) co jest gorsze od limitów wg mnie .Zdecydowanie buk 1/10 !!!
Nawet jeśli wpłacisz kartą,to jak wypłacisz?Trustly jest w miarę bezpieczne(w tytule przelewu jest pośrednik,nie buk) i najtańsze.Bitcoiny najlepsze.Osobiście w 1xbet używam Ecopayz (wyrobienie karty jest darmowe),wypłata z bankomatu 2% plus przewalutowanie,które mnie nie dotyczy,bo mam do Niemiec dwa kroki.Dwa dni temu zleciłem wypłatę na Ecopayz i pieniądze doszły po 7 minutach,potem przejażdżka rowerem przez most i wygrana w kieszeni.witam, czy ktoś mógłby napisać jaki jest na dziś :
najlepszy sposób wpłaty i wypłaty?
Czy musi być taki sam?
czy mozna wplacac polska karta VISA?
Przyznaję, że mamy problemy, ale staramy się rozwiązywać, odp również widać na forum.czyli raczej nikt nie poleca tego buka?
a jak wpłacić do ecopayz ? karta? jest informacja, ze prawdopodobnie wtedy konto nie bedzie moglo byc uzyte do zakladowNawet jeśli wpłacisz kartą,to jak wypłacisz?Trustly jest w miarę bezpieczne(w tytule przelewu jest pośrednik,nie buk) i najtańsze.Bitcoiny najlepsze.Osobiście w 1xbet używam Ecopayz (wyrobienie karty jest darmowe),wypłata z bankomatu 2% plus przewalutowanie,które mnie nie dotyczy,bo mam do Niemiec dwa kroki.Dwa dni temu zleciłem wypłatę na Ecopayz i pieniądze doszły po 7 minutach,potem przejażdżka rowerem przez most i wygrana w kieszeni.
loganrgw co masz dokładnie na myśli, mówiąc, że strona zamula?Wam też od dłuższego czasu tak zamula strona ? Szczególnie w godzinach szczytu ? Jak narazie jeszcze tam gram bo są całkiem niezłe kursy i przejrzystość ale jak nie poprawią wydajności to spierdzielam ????
To że bardzo powoli się ładuje . Przeskakiwanie między zakładkami jest katorgą gdyż nie da się np . wejść w zakładce sport na wyszukiwarkę gdyż gdy się spróbuje a strona nie dostała powiedzmy 5-10 sec . na wczytanie od razu coś jej odbija i ładuje się na nowo Jest to czasami na tyle poważne że rezygnuje z obstawiania w danym dniu meczy bo wiem że zamiast 2 godzin zajmie mi to przynajmniej 4loganrgw co masz dokładnie na myśli, mówiąc, że strona zamula?
W jakim momencie się to objawia?