Po prawie pół roku przerwy wróciłem do lekkiego banglania na
1xbet i cały czas mam u nich ten sam problem.
Przynajmniej raz na tydzień przy próbie wypłaty ecopayz otrzymuje taką informacje (Withdrawals are only possible using the same details that were used to make a deposit. If you deposit money via different payment methods, you should withdraw money in proportion to the amount you have deposited via each payment method).
Jako, że do depozytu nie używam innych metod niż ecopayz więc szybka reakcja na ich czat i zwykle w około pół godziny sprawa jest naprawiona i kolejne kilka-kilkanaście wypłat przechodzi bez problemu, żeby potem znowu pojawiła się taka informacja. I tak w kółko.
Ktoś jeszcze ma takie problemy u nich?
-----
Chyba tym razem jednak chcą mi podziękować za współpracę. Zażyczyli sobie screenshootów z mojej historii z
netellera, żeby były widoczne wszystkie transakcje dokonywane do nich. Ciekawe po co, skoro ostatni raz
netellera używałem w lipcu 2017. Wysłałem i od dłuższego czasu cisza.
-----
Jednak użytkownik
1xbet ma chyba rację i zmienia się na lepsze. Przez 2 dni wymyślali mi coraz to ciekawsze rzeczy do dosłania im na maila. Już myślałem, że skończy się wysyłaniem listów do Rosji. Ale wystarczyło trafić na odpowiednią osobę na czacie i weryfikacja zakończona i wypłaty znowu aktywne.